Kvällen

Kom hem från Stefani vid 10 och båda filmerna va rätt konstiga. The human centipede var sjukt äcklig! Förstår inte hur man äns kan komma på att sätta ihop människor på de sättet :S Den var iallafall inte speciellt läskig och slutet var dåligt. The last exorcism var riktigt seg i början och jag förstod inte riktigt allt som hände. Den hade också ett konstigt slut, alla dog...

Jag hade iallafall roligt och jag tror att Stefanis hund gillade mig :P Imorron har jag inga planer utan vi får se om jag gör nått över huvud taget.

Hare gött!

Skräckfilm

I morse gick jag över till Tina en snabbis och matade hennes katt Felix. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och snackade med lite roligt folk. Efter ett tag ville Molly att jag skulle komma över till henne för hon hade en överraskning till mig. Så jag gick dit en stund och det visade sig att hon hade sin mosters och en kompis hund där så hon var överlycklig. Jag var där ett tag och nu väntar jag på att vi ska äta.

När jag har käkat ska jag till Stefani och kolla på skräckfilm :) Antingen blir det "The last exorcist" eller "The human centipede". Hoppas att dom är läskiga :D Slänger in en trailer till båda.

The last exorcist:


The human centipede:

Hare gött!

On my way


Bliden är från när jag gick till Ica förra helgen. Tagen med min Iphone!
Nu har jag tränat, duschat, fixat mig och ätit. Ska snart dra till Nettan för att kolla på Paranormal Activity 2 :D Det har varit lite dålig uppdatering idag men det blir så när man inte gör annat än att sitta hemma framför datorn. Har ingen aning om vad jag ska skriva mer :P Jag kan säga att jag har ätit alderles för mycket onyttigt den här helgen så det får det bli ändring på!

Nu måste jag dra!
Hare gött!


Söndag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Spelat in en instrumental version av en låt och städat mitt rum om jag ska sammanfatta det :P Nu hade jag tänkt träna lite och sedan göra i ordning mig för att spendera kvällen med Nettan :)

Hare gött!


Jar of Hearts cover


Jag bjuder på den här covern! Hade väl igentligen inte tänkt lägga upp den eftersom att jag inte har gjort det ännu men här är den iallafall :) Låten är Jar of Hearts med Christina Perri. Älskar texten i den här låten! :D Jag gjorde iallafall den här för rätt så länge sedan, så pass länge sedan att jag inte kommer ihåg när :P Men det var i år iallafall. Hoppas att ni gillar den :) Nästa cover blir antingen en Taylor Swift eller en Maroon 5 låt ;)

Hare gött!


Gårdagen :D


Så här såg jag ut igår. Min Iphone är inte den bästa på att skilja på färger ;)

Igår gick jag ner till Infra och käkade pizza med Tina och Amelie. De har verkligen supergod pizza där och man blir super mätt! Vi satt väll där i typ en timme och sedan drog vi till Ica och köpte chips och glass :) Sedan gick vi till Amelie och hon spelade Heaven på piano och jag sjöng innan vi tittade på film. Vi såg iallafall The Last Song och både jag och Amelie åt en HEL Ben & Jerry's glass! Snacka om att vi mådde illa efteråt haha. Inte nog med det så höll vi på att döööö av ett superkul alla barnen skämt!

Alla barnen kastade saker i brunnen, förutom Amelie för det var henne de slängde i!

Hahah den var grymt kul och Tina bara tittade på oss som om vi va helt sjuka i huvudet ;P Sen satt vi iallafall och snackade ett tag innan vi bestämde oss för att dra hem. Det blev iallafall en sjukt rolig kväll! :D

Hare gött!


Lördag

Vaknade i morse av att jag trodde att jag hade försovit mig och var tvungen att gå till skolan. Som tur var så har jag ju sportlov så det var bara att somna om :) När jag vaknat på riktigt så följde jag med pappa till Ica och köpte godis och hämtade ut ett paket med kläder till mig. Har ingen lust att visa kläderna idag utan det får ni se i sommar. Det blev iallafall en bikini och en klänning :)

Just nu sitter jag här framför datorn och äter godis. Har inga planer för kvällen men troligtvis blir det Melodifestivalen med familjen.
Hare gött!

I Will Fight(Outrage)

Den första låten jag skrev heter "I Will Fight(Outrage)". Igentligen är det inte min första men eftersom att jag inte är speciellt nöjd med de andra så brukar jag säga det. Jag skrev låten en helg förra våren inför en tävling. Jag och Sohejla skulle nämligen vara med i Väsby Mot Våld's konsert "Peace and Safe 2010". Vinnaren av tävlingen skulle vara de som på bästa sätt och bästa motivering visade att de var emot våld. Både mina föräldrar och min mormor hade tjatat rätt länge på att jag skulle skriva egna låtar så jag satte mig ner och började skriva.

Låten handlar om en person som blivit utsatt för någon sorts våldshandling, hur man lätt stänger in sig och skyller på sig själv. Samtidigt som man har dessa känslor så vill man även hitta ett sätt att ta sig igenom händelsen och lägga den på hyllan. Det är inte lätt att radera sånna här minnen från hjärnan. Jag tror att många vill glömma men inte kan. Därför är det otroligt viktigt att man har nära och kära som kan hjälpa än igenom det!

Den här versionen som jag har uppe på Youtube är det första utkastet av låten. Jag har ändrat lite på musiken och inför sommaren så ska jag se till att den blir klar så att ni kan få höra hur den faktiskt låter idag :)

Hare gött!


Svar på kommentar

Postat av: Någon som älskar dina låtar <3

Hej jag har en fråga! Och det är så att jag älskar att läsa din blogg! Och jag brukar ofta lyssna på dina covers av alla låtar på din youtbe kanal :D Du är verkligen gryymm!

Men en fråga jag har skulle inte du kunna lägga upp fler låtar du spelat in på youtube så man kan lyssna :D

Fortsätt samma väg som du gjort du kommer bli riktigt stor en vacker dag! Kraam <3

Svar:
hmmm... Har gått omkring och funderat på vem du kan vara hela dagen ;) hahah. Kul att du gillar både bloggen och mina covers :D Självklart så ska jag lägga upp flera låtar! Tror faktiskt att jag har någon på lager som jag kan lägga upp nån gång nästa vecka :) Just nu är min hals lite dålig så det dröjer nog innan jag kan spela in nått nytt vilket är synd eftersom att jag har sportlov och så "/

Vi får hoppas att den vackra dagen inte är allt för långt bort ;) Kram<3

Hare gött!

SPORTLOV! <3

Nu har jag äntligen fått sportlov!! :D

Skoldagen var helt okej, hade bara 2 lektioner så det finns inte så mycket att berätta :P Jag kommer iallafall starta mitt sportlov med en trevlig fredagskväll med Tina och Amelie :D Berättar mer om det senare. Just nu önskar jag att jag blir frisk i halsen så att jag kan börja sjunga ordentligt igen. Min lillebror har varit sjuk hela veckan så jag tror att jag har fått en del av hans förkylning "/ Men helt körd är jag inte :P

Inlägg om mina egna låtar kommer under helgen :)
Hare gött!

Svar på kommentar

Postat av: LillaJoy

Thumbs up för dig vännen!

Du är jätteduktig. Det är inte lätt att ta sig fram i musikbranchen, man måste hitta sin egen nich...men det tror jag du klarar galant ;)
Har du skrivit många egna texter?

Kram och ha en fantastisk dag!

Svar:
Jag har skrivit 3 egna låtar som i stort sätt är klara. Sedan har jag en del texter som är halvklara och som jag inte är nöjd med. De flesta av er som läser min blogg har säkert hört dem med tanke på att jag inte har så många läsare ;) Men jag hade iallafall tänkt berätta lite om bakrunden till låtarna i de kommande inläggen för er som är nyfikna :)

Btw älskar jag att svara på kommentarer (A)
Hare gött!

Friluftsdag


Hallojj på er allihopa!

Idag hade vi friluftsdag i skolan och jag var en av de få som faktiskt avstod från att åka till Romme. Jag, Amanda och Maria valde därför att gå en prommenad och vi fick även med oss Stefani :) Vi gick 7.24km på 2 timmar och 20 minuter. Vägen till Kairo var riktigt jobbig eftersom att det inte var plogat. Jag hade laddat ner en app på iphonen som räknade ut allt det här + att vi förbrännde 554 kallorier ;) När vi gått klart följde jag och Stefani med Amanda hem till henne. Vi gjorde väll inte så mycket igentligen men det var skönt att slippa behöva åka hem innan gitarrlektionen.

Gitarrlektionen gick bra. Just nu spelar jag "Fast car" av "Tracy Chapman". Vi pratade även om en spelning som jag ska ha i Mars. Mer info om det kommer lite längre fram eftersom att det inte är nått man kan komma och titta på.

När jag kom hem käkade vi pankakor som jag för övrigt hade med mig som matsäck :) Nu hade jag tänkt ta en dusch och sedan blir det American Idol :D

Hare gött!

Vi i Väsby


Den 12 Februari vilket är typ 2 veckor sedan, så blev ju jag och Tewar inkallade att spela i pausen på årets Scenchansen. Både jag och Tewar var därför med i veckans upplaga av Vi I Väsby. Eller våra namn vill säga ;) Mickan och Sohejla blev tillfrågade att skriva artikeln och jag tyckte att det var lite kul att vi också fick vara med på ett litet hörn :) Sida 17 för er som vill läsa hela artikeln.

Hare gött!


Fullt upp!

Oj, oj, oj! Ledsen för att jag inte har uppdaterat förens nu men jag har inte varit hemma så mycket idag. Skolan var helt okej. Jag fick MVG på företagsekonomiprovet som vi hade förra veckan och det betyder att jag kommer få MVG i Företagsekonomi A :D Det känns väldigt bra :) Efter skolan hade jag sånglektion men det gick inte så bra för jag är fortfarande hes när jag sjunger. Sen gick jag till Vilunda och satte mig och väntade på Josse. Jag lovar att jag var kvar sist för jag såg inte en ända människa där :S Josse och jag gick till Centrum och köpte några linnen från Gina eftersom att de ska ta bort dom :S Träffade även Amelie där vilket var alderles för länge sedan :)

När vi kom hem så käkade vi och efter det åkte jag till ica med pappa och handlade inför imorron. Vi har ju friluftsdag och eftersom att vi ska ut och gå så måste vi ha matsäck med oss. När vi va hemma igen så hamnade jag här framför datorn. Kollade nyss på Glee och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skippar löpbandet idag och imorron eftersom att jag har och ska gå så mycket ;)

Hare gött!


Sparks fly

Nu har jag tränat klart för idag. Såg nyss att det inte var någon House idag :( Hade velat se det men jag får väll helt enkelt hitta på nått annat istället. Satt med skoldatorn i vardagsrummet tills för en timme sedan eller nått vilket jag inte brukar göra. Dessutom hittade jag MTV på boxen så jag kollade lite på det också.

Imorron börjar jag kl.10 för svenskan är tydligen inställd. Så det blir sovmorgon till 8.30 för min del :)Slänger in en riktigt bra cover på Taylor Swift's Sparks fly av någon random youtubetjej:

Hare gött!


I'm Yours


Jag och Amanda bjuder på en blid från i Lördags när vi var hos Maria :)

Jag kom nyss fram till att jag inte har några mer läxor innan lovet! :D Känns jättebra att vara klar med allting så nu är bara frågan vad jag ska göra alla dessa dagar. Jag har en grej planerad på lovet och det är att se skräckis med Nettan. Ska försöka planera lite så att jag inte bara sitter hemma hela lovet.

Skolan idag då. Började med tyska prov och det gick väll sådär. Jag tycker inte att hon kan kräva att vi ska kunna det vi hade prov på efter att ha gått egenom det typ 2 gånger. Annars så går tyskan bra, jag kommer få ÖG i omdömme. På tal om omdömme så glömde jag fråga Gunn vad jag kommer få av henne. På musiken satt jag och spelade gitarr eftersom att jag var klar med mitt arbete. På matten var jag och Maria och lämnade hennes dator på lagning så vi missade typ halva lektionen men jag fick närvaro iallafall. När vi hade slutat så satt jag kvar en stund i skolan och väntade med Maria på hennes buss. Vi kollade på en scen ur en skräckfilm och det var skitkul för jag hoppade till och då blev hon skrämd ;) Sen kom Jens och frågade om jag hade fått reda på hur det gått på idrottsprovet vi hade igår. Han sa även att han hade hört att det gått bra så det blir spännande att få reda på :P
Hare gött!


Måndag kväll

Nu har jag varit duktig! Har både pluggat och tränat :) Träningen körde jag på lite högre tempo idag och det var jobbigt kan jag säga. Men eftersom att jag inte har tränat på ca 3 månader så är det inte så konstigt att jag tycker att det är jobbigt :P Jag hade tänkt skippa det idag om jag sak vara ärlig men så gjorde jag det iallafall så nu är jag nöjd.

Imorron har jag tyska läxförhör/prov och sedan är det musik :) Jag är klar med min musikanalys så vi får se vad jag gör på lektionen. Om jag får välja så tror jag att jag snor en gitarr och sätter mig i ett hörn och spelar lite ;)
Hare gött!

Prov


Idag hade vi 2 prov. Engelska och idrott. Jag får hoppas att det gick bra! Vi käkade på Vilunda idag, vilket vi kommer göra resten av veckan också. Som tur var så flyttade de lektionerna vi hade efter lunch dit upp också så vi slapp springa fram och tillbaka :) Det var väll det lilla som var värt att nämna om dagen.

Käkade ganska nyligen så jag får vänta lite med att "träna" haha. Jag tror faktiskt att jag ska öva lite på tyskan nu så att jag slipper det ikväll. Juste! Jag har en till läxa kom jag på! Får inte glömma den ;)
Hare gött!


Tränat


Ungefär så här ser den ut. Orange och fin ;)

Kom precis ur duschen efter att ha testat löpbandet. Det är riktigt svårt att hålla balansen på den och man kan inte titta på tv samtidigt för då åker man av :P Jag har iallafall bestämt att jag ska börja träna på den här 30 minuter varje dag. Jag hade väll igentligen tänkt springa på den men jag kör en vecka med att jag går istället för som jag sa så tar det tid att vänja sig vid det. Jag ska även försöka göra någon slags träningsdagbok där jag fyller i lite olika gerjor :) Imorron börjar jag alltså med det på riktigt eftersom att det första jag gjorde när jag var klar var att äta sockerkaka :P haha. Måste också säga att det var skitläskigt att kliva av löpbandet. Det känndes som att allt kom emot mig samtidigt som jag nästan ramlade bakåt. När man gick så kändes det som att man rullade fram, det var skit läskigt haha.
Hare gött!


Gårdagen hos Maria :D


Fult? Jag vet, men så här såg jag iallafall ut igår ;)

Pappa körde mig och Amanda till Maria vid 6 igår. Vi käkade tacos och Marias gick sönder haha. Vi eller jag iallafall hade jättekul :) Vi snackade en massa, kollade lite på melodifestivalen och tittade på film. Filmen vi såg hette "She's the man" och den va fett bra :) Jag har sätt den förut men det var rätt så länge sedan så jag kom inte ihåg så mycket av den. Maria klädde även ut sig lite för oss men jag vet inte om hon vill att jag ska visa nån bild på det ;) Vi käkade även en jättegod kladdkaka som Maria hade gjort och den var verkligen kladdig! haha men det gjorde inget :P Pappa hämtade mig och Amanda nån gång vid halv 12 och jag glömde min hårklämma :P Jag var riktigt mätt när jag kom hem och var det fortfarande när jag vaknade i morse :P Jag hade iallafall en jättekul kväll och det tror jag att de andra också hade. Tack för att vi fick komma Maria :D


Maten som Maria hade gjort åt oss :)

Hare gött!


Söndag igen

Skönt med lång sovmorgon :) Mamma, pappa och Tobbe har varit på någon mässa så de kom nyss hem. Med sig hade de munkar och ett springband! Så nu ska jag börja springa min i form igen. Vi får se om vi får upp den tills ikväll så jag kan springa lite mellan allt plugg som måste göras idag.
Hare gött!

Goderafton!

Jag kom ganska nyligen hem från Maria och nu hade jag tänkt sova. Imorron ska ni få se bilder, om jag fick några bra vill säga. Berättar mer om kvällen då.
Hare gött!


I'm only human

Nu har jag städat rummet lite så det ser inte så stökigt längre :P Sitter och smaskar i mig lite godis medan jag väntar på att mamma sak bli klar i badrummet så jag kan få duscha. Funderar på att göra mig lite fin tills ikväll men jag e inte så bra på sånt så vi får se om jag orkar :) Pluggade lite till idrottsprovet innan jag började städa så nu har jag iallafall läst igenom alla papper. Imorron lär det bli plugg hela dagen :P

Hare gött!

Det är kallt ute!


En liten bild jag tog i går på väg till Ica ;P

Hade tänkt att jag skulle börja slänga in bilder i mina inlägg så att de blir lite roligare att läsa. Iallafall en bild varje dag men vi får se om jag håller det :P Imorse var de iallafall tiokampen och det gick väll sådär. Mickan dissade mig den lilla korven! Idag hade vi igentligen tänkt ha en lite fotografering men med tanke på att det var -16 imorse så sket vi i det. Nu är det bara -9 här hemma så det hade nog funkat iallafall :P Ikväll blir det middag hos Maria :) Vi får se vad hon har planerat in för roligt haha. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran för jag antar att Amanda inte tänker ta med sin ;P

Hare gött!


Moviefriday

Tittade nyss på en film som hette "Lone star state of mind". Riktigt knäpp humor var det så det passade på mig :P Annars har jag inte gjort så mycket under kvällen. Imorron är det tiokampen på morgonen -.- Men det är skridskor och det är fett kul så vi får se hur det går.

Hare gött!

Ica


Så här fin är man kommer hem efter att ha gått till ica och handlat det som behövdes till kvällsmaten :) Det var riktigt kallt och jag kände mig ganska udda när jag gick runt och trängdes med en massa vuxna bland alla grönsaker :P Någon gång måste ju vara den första haha. När jag kom hem gick jag direkt över till Nettan en stund och sedan gick jag hem och lagade tacos till familjen :) Det var riktigt gott men jag åt lite för mycket så nu är jag proppmätt!

Hare gött!


HAHAHA

Ni kan aldrig gissa vart jag är just nu :P Jag ville ha tacos till middag så mamma sa att jag var tvungen att gå och handla då. Jag är därför på ica just nu och handlar mat själv! Hahah typ första gången jag blivit tvungen att handla mat själv så det är lite konstigt ;)

Hare gött!


Fredag!


En bild som Amanda tog på mig i höstas :)

Idag är det fredag :D
Vi tvingades gå till Vilunda och käka vilket vi tydligen ska göra hela nästa vecka också? :S Det kändes lite onödigt när man kom fram och insåg att det va VEGETARISK lasange :O Jag hatar grönsaker.. -.- Sen gick vi tillbaka till Kultur där Lisa bjöd på fika så det gjorde inte så mycket att det var äcklig lunch. Efter att jag slutade drag jag med Casandra upp till Vilunda igen för att skriva ut idrotts papprena på allt vi ska kunna till provet på måndag. Jääävligt många papper var det. Jag lovar att det tog 20 minuter att skriva ut dem!

Jag sa
även hejdå till Lisa idag, vilket var lite jobbigt men jag fick en bamsekram så jag är nöjd :( Jag får hoppas på att jag får henne i höst när hon kommer tillbaka för annars kommer jag bli riktigt förbannad! haha.

Hare gött!


Shoppa

Beställde nyss hem lite kläder inför sommaren med mamma. Jag tycker att det är mycket lättare att beställa hem från internet istället för att gå runt i affärer och leta som en galning. Är ju inte ett så stort fan av att shoppa ;) Brukar aldrig hitta nått + att jag bara blir sur och irriterad av det. haha det roliga är att jag inte har nått emot att följa med andra och shoppa men när jag tvingas göra det själv så blir det jobbigt. Jag tycker inte heller om att spendera pengar på saker och ting utan jag sparar hellre.

Hare gött!

Nästan hela dagen spenderades på Vilunda

I morse var det ju den dära live konferensen och det var faktiskt lite kul. Det visade sig att vi ska göra ett projekt tillsammans och det tror jag kommer bli rätt så krångligt för det var lite otydligt exakt vad vi skulle göra. Men det blir nog bra. När vi va klara gick jag direkt till vilunda för att hinna vara med en stund på svenskan och efter det var det lunch. PANKAKOR! :D vilket jag ska äta ikväll också (A) Sen hade vi oförberätt engelskaprov och jag tror att det gick ganska bra. Man fick gå när man var klar med provet så jag slutade 12.50 idag. Eftersom att jag hade gitarrlektion idag så var jag dock tvungen att stanna i skolan tills den började men det gjorde inget för som tur var så skulle Stefani också stanna så jag fick sällskap :D Vi satt i typ 2 timmar och gjorde massa skitsaker :P Vi kollade på ett hemskt videoklipp om hundar, lyssnade lite på musik och sen fick jag Paranormal activity 2 :D Jag satte på den direkt, så vi kollade på dom läskigaste scenerna och jag hoppade till varje gång :P

Gitarrlektionen gick bra. Jag hade inte hunnit öva så mycket eftersom att det har varit så mycket med skolan. Jag fick även en ny låt att öva på och det var "Fast Car" med Tracy Chapman. Nästa gång ska jag lära mig hur man skriver noter och tabbar i Guitar Pro :)

Hare gött!

English

Jag lyckades tvätta håret med en arm! haha just nu ser jag ut som ett lejon men jag orkar inte göra nått åt det utan det får vänta tills imorron :P Imorron börjar jag 8.30 medan alla andra börjar 9 och det är för att jag ska vara med på en live "konferens" med andra engelsktalande länder om hur vi kan göra olika sammarbeten :) Det kommer kännas jättekonstigt att sitta och snacka engelska med människor som är super bra på det. Skulle inte förvåna mig om det blir nått i stil med: Hi... My..Name.. Is... Therese :§ Haha jaja, vi får se hur det går :)

Hare gött!


16 Februari

Det känns väldigt tråkigt att skriva om vad jag har gjort varje dag, speciellt eftersom att jag inte har några bilder att visa :P Men men jag få fortsätta med det tills jag får ett bra förslag på något annat ;)

Dagen har varit som vilken onsdag som helst. Det ända anorlunda var väll att vi hade företagsekonomiprov och det gick väll bra. Tog ett bra tag innan jag kom på svaret på sista frågan :P Lisa fick blommor och en present av min klass eftersom att hon slutar på Fredag :(

Solosången gick sådär. Kände redan igår att jag börjar bli lite hes så vi sänkte låten lite så att det inte blir värre. När jag kom hem spelade jag lite gitarr och tittade på tv. Nu har jag nyligen ätit. Ska kolla om det finns några läxor som jag kan göra för att det ska bli mindre nästa vecka och sen ska jag även försöka tvätta håret med en arm xD Haha vi får se hur det går :P

Hare gött! 


Plugg

Helt otroligt! jag har suttit och pluggat företagsekonomi i 3 timmar. Och de 3 timmarna var i rad! :O Fett jobbigt men det känns som att jag förstår lite mer nu iallafall. Tog en break vid 9 för att titta på House :) Älskar det programmet <3

Nu ska jag snart sova. Var skiiit trött imorse när jag var tvungen att gå upp. Haha vi får se om jag får av mig linnet eftersom att jag inte kan lyfta armen xD
Hare gött!

Spruta!!! :O

Hejsan svejsan! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Vi fick sluta tidigare av någon anledning som jag inte hörde ;) I morse vaccinerade jag mig. Det var sista sprutan så nu är jag glad :) Blev klar med min musikanalys om Lasse Berghagen (hahah, rätt dåligt val om jag får säga det själv) och på svenskan fick vi ett papper där det stod vad man hade haft för betyg på alla svenska uppgifter vi gjorde i höstas. Det såg riktigt bra ut kan jag säga :D

Just nu har jag några små problem:
1.
Jag har ont i armen av sprutan
2. Mina föräldrar är inte hemma och jag är hungrig
3. Jag vill ha pankakor men det kommer jag inte få.
4. Mitt rum ser förjävligt ut så jag måste städa.

Och inte nog med det så har jag prov i företagsekonomi imorron så jag måste plugga hela kvällen :(

Haha kul liv jag har!
Hare gött!


Glad alla hjärtans dag! :D


Tråkig bild, jag vet men det var den ända jag hade ;)

Hoppas att alla har haft en bra dag idag. Det är ju trots allt Alla Hjärtans Dag idag :) Jag valde att "fira" min dag genom att dela låten och videon till Salaam med er om ni inte förstog det :P Jag har haft en bra dag, hjälpte Mickan med matten, käkade glass och snodde hennes kamera lite.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorron och vaccinera mig :(
Hare gött!


Salaam Ibrahim <3

Den 11 december förra året var för många en väldigt sorglig dag. Det var den dagen som Salaam Ibrahim, Vilundas fritidsledare och alla elevers vän lämnade oss här på jorden. Personligen kände jag honom inte men jag har fått höra en massa bra saker om honom. Aldrig i hela mitt liv har jag mått så dåligt bara av att gå in i skolan. Vilunda som annars brukar vara en, enligt mig, ganska högljudd skola var nu försjunken i sorg och gråt.

Jag är en sådan människa som blir väldigt påverkad av att se andra, framförallt mina vänner, gråta. Detta ledde till att jag ville göra nått för att visa mitt stöd till alla de som faktiskt kände Salaam. Resultatet blev en låt skriven till honom med hjälp av en massa fina ord från alla i skolan. Jag spelade upp låten första gången för några vänner i kören under pausen på jul avslutningen och fick bara bra respons. Detta ledde sedan till en ny vän och hjälp att spela in låten.

Nu är det mer än 2 månader sedan Salaam lämnade oss och jag har än så länge inte hittat rätt tillfälle för att dela denna låt med er. Någon gång under de här 2 månaderna kom jag att tänka på den här dagen, alla hjärtans dag. För mig var det en självklarhet att jag skulle lägga upp låten just idag eftersom att jag har försökt få med all den kärlek alla kände för Salaam i texten.

Här är ”Someday”, till minne av Salaam Ibrahim<3

 


Semlor

Har precis tryckt i mig en stor semla som mormor och Marwin hade med sig. Riktigt gott var det men nu är jag mätt så det blir nog ingen middag för min del ;)

Skolan har varit bra. Hade engelska och matteförhör på morgonen, samhällskunskap istället för historia och rolig idrott. Vi dansade på idrotten och det var jättekul, även fast jag inte är så bra på det :P Kommer dock komma ihåg dansen ett bra tag framöver om jag känner mig själv.

Ikväll ska jag springa över till Molly och hämta min väska samt jobba på överraskningen :P
Hare gött!

Just nu

Sitter hemma hos molly just nu. Ungarna sover och jag har precis pluggat klart för idag. Tänkte att jag skulle börja jobba på min lilla överaskning tills imorron men det orkar jag inte + att det saknas lite grejjer. Men imorron gott folk så ska ni få en Alla Hjärtans Dag överaskning som jag har väntat på att få dela med er :) Glöm därför inte att titta in imorron!

Hare gött!

Sista helgdagen

Vaknade vid 11 men gick inte upp fören halv 1 eller nått. Älskar att bara ligga och halvsova på morgonen :) Mamma tvingade upp mig och sedan dess har jag väll bara suttit framför datorn. Tänkte göra lite läxor nu så att jag slipper göra dom ikväll.

Hare gött!


Bruno Mars - Who is/Grenade

Tänkte att jag skulle slänga upp den andra låten vi sjöng också :) Det är två Bruno Mars låtar som vi har satt ihop till en låt och jag tycker att den är riktigt bra. Jag tycker att vi gjorde den här låten mycket bättre än den andra + att eftersom att vi satt ihop den här själva så är den inte så vanlig och då blir det roligare att lyssna på. Men det är bara vad jag tycker :P Jag ska försöka se till så att vi spelar in den här låten så att den finns att lyssna på ;)

Här kommer den, Who is/Grenade:


Hare gött!


Tack för att du ställde upp! :D<3

Som jag skrev tidigare idag så ringde min gitarrlärare och frågade om jag kunde spela i pausen på årets Scenchansen istället för ett band som inte kunde. Jag fick rätt så mycket panik när han ringde för jag har inget inövat just nu. Jag frågade därför Tewar om hon kunde sjunga med mig och det ville hon :D Så vi körde samma upplägg som vi gjorde tidigare i veckan på ung i väsby :) I stort sätt gick spelningen bra förutom att jag sjöng lite fel i början på ena låten ;)

Här kommer första låten, Hallelujah:


Måste bara
påpeka att det är fett weird att mina föräldrar sitter i ett annat rum och lyssnar igenom mina videor xD
Hare gött!


Spelning :)

Jag har lite smått panik just nu kan jag ju säga! Ingemar ringde och frågade om jag kunde sjunga i pausen på scenchansen istället för Frozen Fears för dom kunde inte. Så nu har jag altså en spelning i dag! :)

Var: Vilunda aulan
När: 16.00
Med: Tewar

Nu måste jag skynda mig lite. Ska på soundcheck snart :P
Hare gött!


Snökaos!

Tjollahopp! Vaknade i morse och fick reda på att all busstrafik var inställd här i väsby. Knäpp som jag är så tänkte jag "äh jag går och kollar om det kommer någon buss iallafall" men det gjorde det inte så jag fick sjkuts till skolan av Mickan och hennes mamma. Kom lite sent men det gjorde inget eftersom att det bara va 10 pers eller nåt på lektionen. Vi gjorde i stort sätt ingenting förutom att oroa oss för om vi skulle få någon mat eller inte och det fick vi. Efter vi hade ätit fick vi reda på att våran historielärare inte skulle komma så vi fick sluta. Jag följde då med hem till Amanda och vi tittade på Toy story 3 och drack varm choklad :) Efter det gick vi ut och fotade lite. Jag kollade igenom bilderna och dom blev jättebra :) Så förhoppningsvis har jag snart lite fina bilder att visa er :)

Käkade pizza till middag, vilket var gott och sedan åker jag och Tina ner till stationen. Mina tår blev till isbitar så vi åkte hem till henne nästan direkt. Vi satt väll och pratade i stort sätt hela tiden och nu har jag nyss kommit hem :)

Hare gött!

Hu?!?

Ett snabbt, kort, onödigt inlägg:
Min piercing som jag tog i höstas har fortfarande in läkt helt så jag måste fortfarande tvätta rent den. Tre kvällar i rad har jag lyckats få en stöt av vattnet och jag fattar inte hur!? Jag vet att vatten leder ström och så men jag tycker iallafall att det är konstigt.

Hare gött!

10/2

Funderar på att gå och lägga mig nu. Har varit uppe lite för länge de senaste dagarna så det skulle nog vara bra för mig :P

Idag fortsatte vi med vårat projekt i skolan fast den här gången handlade det om hälsa. Efter lunch hade vi svenska och sedan slutade vi. Jag och Amanda gick till centrum och köppte ett nytt lås till mig eftersom att jag var tvungen att knippsa upp mitt förra. Hittade dock inget sånt lås som jag ville ha så det fick bli ett tjockis lås :( Hatar dom men tills vidare får jag klara mig på det.

På gitarrlektionen ska jag lära mig spela en Tracy Chapman låt. Kommer inte ihåg vad den hette så det fick inte så mycket mer att säga om det.

Hare gött!

Gårdagen

Okej, så jag lovade att skriva om vad som hände igår bortsätt från spelningen:

Jag slapp skolan eftersom att vi spelade när vi hade vår enda lektion. Vi hade nämligen halvdag igår så jag kom väll hem runt 12. Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig framför datorn och då insåg jag vilket stort misstag jag gjorde som åkte hem. Ibland känns det som att jag har för mycket fritid men men. Amanda räddade som tur var min dag så jag åkte dit och käkade glass :P Igentligen skulle vi ha gjort våfflor men de hade slängt våffelgärnet. Jag tyckte inte att vi åt speciellt mycket men när pappa kom och hämtade mig så var jag fortfarande mätt :S Konstigt..

Bilden är tagen från Amanda!
På kvällen hade jag sånglektion och då fortsatte vi med "Moving on" och jag klarar fortfarande inte de högsta tonerna :( Det får väll bli så att så fort min familj lämnar huset så får vi köra lite falsk sång här hemma :P Veckan innan fick jag även "Try sleeping with a broken heart" eller vad den nu hette men jag tycker inte om den låten så vi böt den mot "För att du finns". Vi får hoppas att den går bättre :)

Efter det gick jag till Mikamela och försökte hjälpa henne med matten. Det gick väll så där och det slutade med att vi tittade på Glee och sedan början på Mean Girls.

Nu ska jag gå ner och tigga pannkakor :D
Hare gött!


Ung i Väsby

Okej, ni vet spelningen jag berättade om? Det var ju som sakt idag och det gick jättebra :) Tewar sjöng superfint och vi fick mycket beröm :D Vi var i skolan kl.8 och skrev ut lite papper och sjöng upp mm. Vi blev tillfrågade att spela 2 låtar eftersom att någon som igentligen skulle gjort något framträdande backade ur. Därför sjöng vi "Who is/Grenade" av Bruno Mars och Hallelujah. Efter vi hade spelat klart fick vi 3 förfrågningar om vi ville spela vid några andra tillfällen vilket var väldigt kul :) Så nu är det bara att öva in nya låtar :) Jag glömde självklart min filmkamera hemma men jag tror att de filmade så jag ska försöka lista ut vart man kan få tag på det :P

Det ända dåliga med dagen var att jag lyckades låsa in min skåpnyckel i skåpet tillsammans med både Tewars saker och mina så det slutade med att jag fick hjälp att bryta upp det :( Mitt älskade lås som jag har haft sen 6:an :P

Det var lite kort om vad som hände på spelningen. Skriver om resten av dagen imorron!
Hare gött!

Genrep

Sitter på Sammhällslektion just nu och Jonas snackar om pengar. 2 av mina naglar gick nyss sönder och det är hemskt! Hatar när man måste klippa dom eller när dom går av. Det betyder alltså att jag måste ta bort mitt fina nagellack när jag kommer hem :(

Vi repade inför imorron för ett tag sedan och det gick bra :) Jag trodde att vi skulle vara i bion men så var det inte utan vi ska vara i rummet längst upp i Kultur. Vi fick också reda på att det skulle komma typ 100 pers om inte mer, så det kommer bli ganska fullt. Ska komma ihåg att fixa filmkameran ikväll så att jag kan filma (A)

Jag slutar om 10 minuter fast sen ska vi sitta kvar och göra klart historian så att vi kan lämna in den :)
Hare gött!

7 Februari


Har haft en bra dag idag :) Började med engelska och slutade med idrott. Känner att jag kommer ha ont i ryggen imorron för vi körde limboidrotten :P Efter skolan gick jag direkt till Vilunda för att träna en sista gång med Tewar innan genrepet som är imorron. Det gick faktiskt riktigt bra och jag tror att det kommer gå ännu bättre på onsdag :) Vi spelade först för Gunn och sedan gick vi ut i korridoren och spelade lite där. Jag måste säga att Tewar är så jäääävla duktig! Om jag inte var tvungen att koncentrera mig på gitarren så skulle jag bara sitta som ett fån och stirra på henne. Helt sjukt hur duktig hon är! Speciellt på de högre tonerna! ;D

Nu vet alla det :P
Hare gött!


Mat

Vakande rätt sent, käkade frukost och satt sedan och läste rätt så länge. Har också kollat på Glee eftersom att jag ligger efter väldigt mycket. Har dock rätt många avsnitt kvar tills jag kommer ikapp de som går på tv just nu. Men det gör inte mig nått. Det blir värre sen när alla avsnitt tar slut :(

Mamma gjorde nån konstig sås till kycklingen vi åt till middag och det var som pumba säger: "slämmigt men mättande" ;) Gott var det också för den delen :P

Hare gött!

Melodifestivalen & This is it


Nån mer än jag som kollade på melodifestivalen? Tyvär tyckte jag inte att de va speciellt bra idag fast det var många år sedan det var bra. Nu för tiden är det inte schlager längre och det är väll det som det ska vara om jag inte minns fel :P

Efter melodifestivalen tittade vi på This is it och jag hade trott att det skulle vara nått helt anorlunda från vad det var. Men men, det var ganska häftigt att se iallafall.

Nu ska jag sova!
Hare gött!


Choklad tomtar

Åt nyss upp min choklad tomtar som jag fick av mamma och det var väldigt gott :) I morse läste jag lite i min engelska bok och den är riktigt bra. Pappa har instalerat ett nytt program till mig som heter "Guitar pro". Det är ett riktigt bra program där man kan få noter och tabbar till väldigt många olika låtar. Det är något jag kommer använda mig mycket av :)

Hare gött!

Nails


Igår målade jag Josses naglar och hon målade mina. Tycker att mina blev riktigt bra speciellt eftersom att jag älskar den blåa färgen :) Sen är det lite coolt att det blir mönster på naglarna också. Det är ett speciellt nagellack som torkar skit snabbt.

Hade tänkt gå och lägga mig nu annars kommer jag vända på dygnet fööör mycket men först ska jag läsa lite ;) Jag har inga planer för morgondagen utan vi får helt enkelt se vad som händer.
Hare gött!


Idag är det fredag :)

Hejsan hoppsan karlsson! :P Idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade matte och historia, som jag ska fortsätta med nu, och jag åkte även till skolan lite tidigare för att gå igenom mitt NP med Maria. Efter skolan hängde jag med Amanda till centrum en snabbis och sedan hade jag veckans gitarrlektion. Eftersom att jag var på studiebesök igår så flyttade jag ju gitarlektionen tills idag istället. Vi gick igenom Cubase lite så att jag ska bli bättre på att använda det. Efter det gick jag till vilunda och mötte Tewar. Vi har äntligen fått till låten vi ska spela, nu ska vi bara öva in den :) Pappa hämtade mig och så käkade vi Burger King så jag är jättemätt.

Nu ska jag göra historian och leka lite i Cubase :P Måste hitta nån som vill vara min försökskanin, bara att säga till om ni vill ;)
Hare gött!

Microsoft


Tagen och redigerad av Amanda i Instagram

Idag gick jag upp 6
för att ta bussen 7.27 till stationen och sedan ta tåget till kista. Min skola blev nämligen inbjuden av Microsoft att komma på studiebesök idag eftersom att vi är en "Pathfinder-skola". Vi lyssnade på en massa föreläsningar och en av de var riktigt rolig att lyssna på. Vi åt jättegod mat, drack allderles för mycket läsk och varm chocklad + att vi fick bullar och en "väska" till datorn. Jag blev riktigt sugen på att sluta skolan och börja jobba :) Min morbror jobbar där så jag hade tänkt träffa honom men han hade åkt till Rom så det blev inte så "/ Men det visste jag redan så det gjorde inget.

Jag missade min gitarrlektion idag eftersom att vi kom hem så sent men jag flyttade den till imorron så det gör inget. Kanske måste skjuta lite på morgondagens planer men det är en smäll man får ta ;)

Måste komma ihåg att ladda ner Kodu eller vad det nu hette :P Fast jag är inte säker på att jag vill. ;)
Hare gött!


Glee

Tittar på Glee just nu och gud vad jag har saknat det! Har inte tittat sen det gick på de vanliga kanalerna och det var rätt så länge sedan så jag har missat jättemycket. Ska försöka få tag på de avsnitt som jag har missat men jag vet inte hur?! :P

Solosångslektionen idag gick bra. Jag känner verkligen att jag blir bättre och det tycker även Agneta. Sjöng både "Moving on" och "Whataya want from me" + att jag fick en till låt tills nästa vecka, nämligen "Try sleeping with a broken heart". Vi får se hur det går. Jag flyttade även lektionen till på kvällen nästa vecka eftersom att jag har en spelning på dagen.

Slänger in min cover av Glee versionen av Imagine:


Hare gött!


2 Februari

Dagen har varit ganska bra. Jag var väääldigt trött imorse och ville igentligen bara sova vidare men men, får vänta till helgen :) Svenska lektionen vi hade i morse var riktigt intressant och om det är sånnt man gör i Psykologi A så funderar jag faktiskt på om jag ska välja det på det individuella valet. Företagsekonomin var inget speciellt idag och lektionen kändes dubbelt så lång som den är. Jag brukar inte ha problem med att sitta still i 2,5 timmar men idag när jag reste mig efter lektionen så kändes det verkligen att man hade suttit så länge.

För er som inte tycker om när jag skryter, läs inte det här:
Vi fick tillbaka matte läxförhöret idag och jag är jätteglad. Jag fick alla rätt! Det gav mig ett VG eftersom att man inte kunde få högre, men det är en bra början och det fick upp mitt självförtroende igen :) Eftersom att jag inte klarade Matte A som jag hade tänkt, så har jag nu bestämt mig för att sattsa på MVG i Matte B :)

Hare gött!

Skola, skola och mer skola

Idag är det tisdag. Jag kom ganska nyligen hem från skolan och jag var ett hårstrå från att missa bussen men busschaffisen stannade :D Det var tur det för Jennika och Pauline satt på den bussen och skrattade åt mig :P Började dagen med tyska och det var ganska tråkigt. Sen var det musik och det var riktigt kul idag :) Jag tror att Gunn börjar gilla mig ;P På eftermiddagen hade vi matte, svenska/historia och samhällskunskap.

Jag läste precis första kapitlet i min engelska bok som jag lånade i går och den verkar jättebra :) Ska inte glömma att läsa företagsekonomin idag för då missar man så mycket. Jag ska även försöka slänga in den nya covern som jag snackade om förut men det får bli när jag har tid.

Hare gött!

RSS 2.0