Övningskör!

Idag har jag stått och sålt lotter hela dagen på Lions julmarknad i Centrum. Åt risgrynsgröt och lussebulle till frukost och det var nog det godaste jag har käkat till frukost på länge! Eftersom att jag stått där hela dagen är jag ganska trött nu så jag ska snart gå och lägga mig :)

I lördags morse åkte jag och pappa ut och övningskörde! Det var skit kul och jag måste säga att jag var ganska duktig! Vi körde bara på en parkering men det var jättekul! Fick stanna vid ett övergångsställe en gång och så backade jag in i en parkeringsruta jättefint. Efter ett tag kom det 3 bilar till som körde på samma parkering så det jag lärde mig bäst var att använda blinkersen :P Bara det tycker jag är roligt haha!


Världen är full av överraskningar!


Testade att redigera lite annorlunda
Foto: Josse

Jag är riktigt förvånad just nu! Mamma fick blommor av pappa för att hon har namnsdag idag. Det har aldrig hänt förut, i alla fall inte så långt jag kan minnas. Inte blomman på bilden som tur är haha!

Idag ringde en tjej som ville att jag skulle komma på arbetsintervju. Fatta att jag blev förvånad! Jag hade helt glömt bort att jag lämnat in mitt cv men det var en bra överraskning :) Jag har gått runt och tjatat på att jag inte har något jobb i snart ett år skulle jag gissa. Plötsligt händer det! :D

Vi håller på att julpynta hela huset just nu och jag kan säga att det är väldigt rött! Det känns inte alls som samma ställe på julen. Bäst blir det när julgranen och julbaket kommer igång :)

Hare gött!

IQ-test



Gjorde ett IQ test idag och så här blev mitt resultat! Om det stämmer eller inte är en annan femma :P

Vad har jag gjort den senaste tiden då? Var barnvakt förra veckan och kom inte hem fören kl.5 på morgonen :P Körde ett spinningpass mitt i veckan med enorm träningsvärk. Otroligt nog gick det över efter att jag hade tränat. Annars har jag bara pluggat hela veckan. Har en svenska uppsats som ska in på fredag så den måste göras klart.

Hare gött!

Fotomässan i bilder



I lördags var jag ju på fotomässan med Amanda, Stefani och Julia. Tänkte att jag skulle berätta lite om den dagen. Vi tog tåget till Älvsjö lite senare än vad som var tänkt och jag hade otroligt mycket träningsvärk i låren så jag haltade fram hela dagen. (Många tror att idrottslektionerna i skolan är lätta men inte här! Vi kör stenhårt i min skola :P) Det var mitt första år på fotomässan och jag måste säga att det var ganska intressant. Jag vet inte riktigt om jag lärde mig något nytt men kul var det i alla fall! Och jag tror att Amanda var väldigt nöjd eftersom att hon fick som hon ville ;)

Det roligaste var när vi gick en liten fotokurs med Bingo Rimér! Linslus som jag är så drog jag till mig uppmärksamhet utan att jag försökte. Bingo var väldigt spontan av sig och eftersom att jag råkade stå på rätt ställe hela tiden så åkte jag på både det ena och det andra. Jag tyckte att det var jätteintressant och jättekul att få se ett proffs fota. Ska jag vara ärlig så är han den ända fotograf jag vet namnet på :P Vi fick se några bilder som han tog under tiden och de vart skitfina. När jag kollade igenom mina efter att ha sätt några av hans så kan jag konstatera att jag är skitdålig... Men vi hade skitkul och skrattade en massa åt mig eftersom att jag hela tiden är på rätt ställe (eller fel, det beror på hur man ser det). Jag var tex tvungen att hålla ner en knapp på en telefon för att den inte skulle ringa till sjukhuset :P

Hare gött!

Skulle vara skönt att sova....


Jag skulle göra vad som helst för att få sovmorgon idag! Jag har varit igång hela helgen så jag är super trött. I lördags var jag barnvakt hela natten. Jag kom inte hem fören kl.5 på natten så ni kanske fattar att jag är trött :P Sov lite i soffan men det hjälpte inte så mycket. Mina planer för gårdagen ändrades helt för pappa har gått och blivit sjuk. Det blev alltså inget med att köra och jag hade så mycket träningaverk så jag sket i att träna. Jag kan fortfarande inte gå ordentligt efter idrotten i fredags. Det var riktigt länge sedan jag hade så mycket träningsverk.

I fredags var jag och Amanda på bio. Vi såg "Breaking dawn" och den var skitbra! Vi käkade världens godaste kebab och lyxshake! Eftersom att jag är en gam så åt jag upp allt... Det finns inget stopp i mig när det gäller god mat. Jag kan äta hur mycket som helst :P

Hare gött!

Fotomässa


Idag har jag varit på fotomässan i Älvsjö. Förutom musik så är fota ett ganska stort intresse jag har. Jag åkte dit med Amanda, Stefani och hennes syrra och jag tyckte att det ver jättekul! Vi träffade och fotade med Bingo Rimér vilket var väldigt intressant. Mer om det senare.

Jag har också varit på min sista tiokampsprisutdelning. Nu är det äntligen över! Träffade Mats Sundin, ishockeyspelaren om ni vet vem det är. Han var prisutdelare denna gång och eftersom att det var mitt sista år så fick jag 2 medaljer :P

Hare gött!

Fotograferade

Idag ska Jag och Anna bli fotade i musikskolans studio. Jag har ingen aning om vem det är som ska fota eller vad bilderna ska användas till. Det ända jag vet är att de ville ha någon som både gick i musikskolan och på Väsby Nya eftersom att det ligger i samma byggnad. Jag ska ta reda på vad de fotar till och om det kommer synas. Förhoppningsvis lär det iallafall synas någonstans. Det skulle vara ganska kul att se sitt ansikte lite här och var. Extra kul skulle det ju vara om jag kunde använda det som reklam för mig själv och min musik! :D

Hare gött!

Psykologi


Veckans fotoläxa
Foto: Jag

Sitter och pluggar socialspykologi samtidigt som jag tror att det är torsdag idag. Det har sina nackdelar att tro att det är en annan dag än det är. På helgerna är det bra men inte på vardagarna för då blir man bara irriterad på att det faktiskt inte är den dagen. Jag lyssnade igenom årets idolskiva och den var inte alls bra. Jag som älskar musik borde tycka att idol är super bra men i år tycker jag att det är jättetråkigt. Jag är inte impad alls...

Idag har jag inte gjort så mycket. Skola som vanligt på dagen och sen var jag tvungen att läsa lite. Hungerspelsböckerna är ganska beroendeframkallande så det är svårt att slita sig. När man väl har gjort det så går det bra att inte börja igen men annars är det svårt. Speciellt när det är så spännande och när man har en kompis som är galen i hungerspelen...

Nu ska jag fortsätta plugga psykologi så att jag klarar provet imorron!
Hare gött!

Lycka!


Titta vad jag hittade för bild Amanda!
BTW, hungerspelstrailern har kommit för er som inte vet det!

Ååh vad glad jag är just nu! Så glad att jag var tvungen att blogga om det :P Det är så otroligt mycket skolarbeten och läxor just nu så jag har inte riktigt haft tid att ta det lungt och ha roligt. Allt började redan igår. Efter skolan gick jag med Amanda hem till henne och pluggade lite smått. Jag har mycket lättare att plugga när det är folk omkring mig. På kvällen tog jag en sväng till Molly och ritade lite med henne. Jag blir alltid så glad av att träffa dem och den är något med deras hus som gör mig otroligt avslappnad. Det är nästan så att jag glömmer alla jobbiga skolsaker som måste göras, efter att jag har varit där :D I morse hade vi inte första och inte heller sista lektionen så det har varit en väldigt skön dag.

Nu kommer vi till det som gör mig extra glad och det är hur helgen kommer se ut. Det har varit lite hit och dit om det skulle bli av eller inte för jag visste att det var något som var i vägen men jag kunde inte komma på vad. På torsdag ska jag och Anna bli fotade för musikskolan och förhoppningsvis syns vi någonstans. Sen på fredag ska jag och Amanda på bio. Inte vilken bio som helst utan "Breaking Dawn del 1"! Fatta hur mycket jag har längtat efter den filmen!? Boken är den bästa bok jag har läst så jag ser fram emot det otroligt mycket! På lördag ska jag och Amanda på fotomässan och det ska bli intressant. Jag fick mitt körkortstillstånd för 1 veckor sedan och pappa fick sitt handledartillstånd idag. Så på söndag ska vi ut och köra! :D Jippi!

Jag kommer troligtvis blogga mer om de här sakerna så det är ganska onödigt att läsa om man inte orkar :P Allt ni egentligen behöver veta är att jag är sjukt glad!!!!

Hare gött!

The summer went by to fast


Jag
Foto: Mickan

Helgen har gått väldigt snabbt! I fredags käkade jag och Stefani kebab medan vi kollade på 2 skräckfilmer. Den första var jättedålig och bara en massa blod. Den andra var jättebra och ganska läskig. Det roligaste var att Stefani somnade så varje gång jag hoppade till eller tyckte att det var läskigt så vaknade hon :P Igår gjorde jag absolut ingenting mer än att äta en massa godis och chips. Jag och Josse kollade också på "Rosa the movie" haha. Idag har vi haft släkten här. Ena halvan mitt på dagen och andra halvan nu på kvällen. Mellan det han jag med en sväng till gymmet med Stefani. Vi provade på att köra ett spinningpass och inte nog med att det var första gången så var det även ett medelpass. Det var sjukt jobbigt och jag tycker inte äns om att cykla :P

Hare gött!


Josse 15 år!





Hahah älskar dig!

Hipp hipp hurraaaaaa! Grattis på födelsedagen min lilla gurka! Nu kan du äntligen köpa Monster i affären helt själv :P Hoppas att du haft en bra dag och att min present dög även fast den var så liten ;)

Idol parodi



Tyckte den här parodin var lite rolig! De flesta har väll sätt Moas audition så jag lägger inte upp den. Jag tycker i alla fall att lilltjejjen va jätteduktig!

11-11-11 11.11


Wohoooooooo! Kännde att jag var tvungen att förverkliga ett historiskt ögonblick ;) Det är den 11-11-11 idag och klockan är 11.11! Det är inte alla som få vara med om det :P Tänk vad häftigt att födas denna dag och denna tid! Den riktiga anledningen till varför jag gör detta inlägg är för att jag ville leka lite i photoshop så jag gjorde en liten bild. Fin blev det inte och den blev väldigt tråkig om jag får säga det själv! Ni har jag i alla fall förverkligat detta ögonblick så jag är nöjd!

Free, but only for a little while


Arkivbild gammal foto A läxa
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Tittade nyss på några True Talent avsnitt som jag hade missat. Det var länge sedan jag hade tid att slappna av på det här sättet om vi snakcar skoldagar. Jag har inte gjort något vettigt alls :P

I tisdags gymmade jag som vanligt och igår tog jag en sväng till Nettan och hälsade på henne. Idag blev det ingen träning utan den flyttades till helgen. Imorgon är det fredag och det ska bli riktigt skönt. Min syrra ska ha tjejmiddag så jag drar till Stefani och tittar på skräckisar. Funderar på om jag ska köpa med mig lite chocklad för jag är otroligt sugen på det, vilket jag i och för sig har varit hela veckan :P Jag skulle kunna dö för chocklad! Så gott är det haha.

Känner att det här inlägget blev ganska värdelöst och inte sammanhängande någon stans. På tal om ingenting så fick jag några pengarrör av farmor som jag tror att jag ska fylla på nu. Ni vet sånna där pappersrör som man fyller med mynt och sedan lämnar in på banken. Jag har otroligt mycket enkronor... (det blir man tyvär inte så rik på)

Hare gött!

Musik

Sitter och väntar på att min gitarrlektion ska börja så jag passar på att mobilblogga lite. Det är och har varit väldigt mycket i skolan nu den senaste tiden och det är anledningen till varför jag inte har bloggat så mycket. Jag har tappat intresset helt enkelt. Däremot betyder inte det jag jag ska sluta utan ni får bara vänja er vid att det inte blir så ofta.

Efter gitarren idag är det skolkör så jag kommer hem rätt så sent. Idag är faktiskt första dagen på länge då jag inte behöver plugga tills imorgon! Däremot är det skitmycket till nästa vecka så det kan hända att jag pluggar lite iallafall. Annars ska jag bara läsa mina böcker och kanske, om ni har tur, blogga lite till. Ni kan behöva en update !


Stefani #2


Stefani
Foto: Jag

Igår var jag igång hela dagen. Jag kom inte hem fören halv 10 på kvällen och då var det bara att äta middag och sedan gå och lägga sig. Som vanligt hade jag sånglektion och kör. Mellan det gick jag till Amanda och tittade på en film och åt kärleksmums och drömmar. Det var riktigt smarrigt! Jag var tvungen att gå tidigare från kören för jag skulle på handledarutbildning. Jag fick dessutom mitt körkortstillstång igår så nu är det bara att köra för min del! :D Däremot har inte pappa fått sitt handledartillstånd så vi kan inte börja köra än.

Internet hemma funkar fortfarande inte. Förhoppningsvis börjar det funka under veckan! Idag ska jag träna efter skolan och sedan blir det plugg hela kvällen. Det är inte så roligt att plugga hela tiden men sånt är livet!

Hare gött!

Höstlov



Tewar och Latife
Foto: Jag

Sitter i skolan just nu och min lektion har slutat så jag tänkte passa på att blogga lite eftersom att jag inte har gjort det på typ en vecka. Jag hade inte äns halva min lektion nu på morgonen eftersom att vi har fått en ny lärare och han hade inte planerat nått. Nu är det typ 1,5 timmar tills nästa lektion och det känns lagom kul! Idag kommer bli en lång dag och jag kommer inte komma hem fören efter kl.21. Jag har sånglektion och kör som vanligt men jag ska också på körutbildning ikväll.

På lovet har jag i stort sätt levt på min mobil. Eftersom att vårat internet dog så har jag inte kunnat göra så mycket. Men som en kort sammanfattning kan man väll säga att jag har haft ett ganska slappt lov i alla fall. Jag har sovit borta med tjejerna, träffat släkten, fotat Amanda, tittat på film med Stefani några gånger, varit på KTH och träffat massa Microsoft människor, sovit otroligt länge och läst. Mer ingående än så får ni inte idag.

Hare gött!

Inget internet - gammal cover


Slänger in en av mina senaste covers. Vårat internet här hemma har lagt av helt så därför är det jättedålig uppdatering just nu. Vi får se när det kommer tillbaka! Kolla musikkategorin för att läsa mer om min musik! :)

Hare gött!

Guess where I am?

Sitter just nu hos frissan och väntar på att syrran ska bli klar. Jag är redan klar med mitt hår och det tog lite mer än en timme att fixa :P För omväxlingens skull fick jag rakt hår idag och inte lockigt. Dessutom blev det nästan hellugg fast jag kommer inte ha den som det. För tillfället är jag nöjd men vi får se hur det ser ut när jag har fått fixa det själv. Det brukar vara först då jag vet om jag är nöjd eller inte.

Lite senare idag ska jag till Stefani och kolla på skräckis. Den här gången blir det "The silent house" och förhoppningsvis är den så bra som vi vill att den ska vara. Vi får helt enkelt se :)


RSS 2.0