Idol!!

Nu är vi på plats!! Vi fick ganska bra platser, precis efter de anhöriga :) kameran är framme i högsta hugg så nu blir det massa idolbilder! :D


Äventyr

Hej allihopa!

Idag kommer det inte bli så mycket blogg eftersom att jag kommer ha fullt upp. Just nu sitter jag på tåget, bloggar alltså från mobilen. Jag ska iväg på ett äventyr med Mickan och Sohejla. Själva äventyret är att vi inte hittar dit vi ska :P Ni som känner mig vet hur värdelös jag är när det gäller att hitta :P

Nu kanske ni undrar vart det är vi ska? Vi ska sitta i publiken på live sändningen ikväll :D det ska bli roligt och förhoppningsvis kan jag visa några roliga bilder imorgon :)

Glöm inte att titta om ni ser mig på IDOL ikväll och om ni gör det kan ni väll hojta till :D

Hare gött!


Väntar

2 personer i väntan på bussen

Man: "fan vad snygg bak du har!"
Kvinna: "tycker du?"
Man: "Jaa, vart har du fått den ifrån??"
Kvinna: "jag vet inte, du får fråga min mamma. Hahaha"

Intressant konversation! Eller inte :P Jag väntar som sagt på bussen så jag passat på att mobilblogga lite. Eller egentligen väntar jag inte på bussen längre, Molly ringde och bjöd mig på McDonnalds så de ska hämta mig istället. Det var superlänge sedan jag träffade dem så jag kunde inte riktigt säga nej den här gången. Hon har ring förut och frågat om jag kunnat komma och hälsa på men det har varit så mycket med skolan så jag har inte haft tid. Idag skulle jag också plugga men jag tänkte att om jag skippar allt det onödiga jag gör på datorn så kan jag få träffa mina älsklingar en stund :) En rätt bra deal med mig själv och jag får säga det ;)

Vad gör ni idag?? Kan äntligen mobilblogga!!

Hare gött!!


Test

Skulle ha kommit upp igår!!!

Blogg.se har kommit ut med en app så nu kan jag skriva från mobilen :) Jag sitter hos Amanda för tillfället, ska följa med henne när hon ska fota några tjejer. Ikväll ska jag träna med Stefani igen och sedan blir det plugg.

Hare gött!


Pankakor på en onsdag :D

Såg att Amanda hade laddat upp ett inlägg via blogg.se appen så förhoppningsvis så fungerar den nu. Ska prova imorron i skolan hade jag tänkt. Fördelen med att kunna blogga från mobilen är att jag kan göra det när som hellst. Det tar heller inte så lång tid som det gör att skriva på datorn. Jag har inte äns några bilder till er nu eftersom att jag inte har haft tid att redigera nån :P

Vi hade en lång skoldag idag och efter skulle jag och Stefani åka och träna. Självklart så hade jag glömt mitt gymkort så vi tog en sväng hem till mig först och sedan kom vi tillslut till gymmet. Vi körde lite blandat och jag blev helt slut i hjärnan :P När jag kom hem så gjorde mamma pankakor till mig :D Älskar pankakor!

Nu ska jag läsa lite eftersom att det är mycket plugg till på fredag. Lika bra att börja tidigt! Lite bra musik på pluggandet så blir det superbra. Förästen ska jag ut på ett litet äventyr på fredag, men vad det är får ni veta då ;)

Hare gött!

Foto A läxa


Josse
Foto: Jag

De här bilderna tog jag på min syrra i söndags som min fotoläxa. Uppgiften var att fota i olika ljus som ni kanske ser. Däremot så kunde jag inte välja om det var snyggast i svartvitt eller i färg så det fick bli båda :) Vad tycker ni?? Jag gillar den högra väldigt mycket, kan vara så att det är en ny favorit! På de här bilderna har jag faktiskt fotat helt manuelt vilket jag är ganska stolt över. Jag provade att fota på de olika inställningarna men eftersom att vi va i skogen så var det inte jätteljust och bilderna blev då allderles för mörka.

Hare gött!

Shakespeare


Idag har det hänt mycket! Istället för att vi hade en tråkig fokustidslektion ocm vanligt så kom det en teater från england till vår skola som hette "The big wheel" eller nått liknande. De körde en teater med oss som handlade om Shakespeare och nu kanske ni tänker "vadå med oss?". Det var faktiskt så att hälften av teatern bestod av att vi elever skulle vara med och spela. Det var skitkul att titta på men jag är glad att jag slapp vara med i teatern :P

Efter skolan följde jag med Amanda till henne och försökte blogga med nya blogg.se appen men det funkade inte -.- Jag följde sedan med Amanda och lekte assistent när hon skulle fota två tjejer. De bilderna jag såg blev skitfina så det ska bli kul att se resultatet. Vi höll på i kanske två timmar så när vi var klara var det både kallt och mörkt.

Jag missade därför True Talent och det har inte kommit upp på hemsidan än så jag kan inte titta på det -.- Jag får göra det imorron helt enkelt.

Hare gött!

Tv linslus!



Jag vet att flera av er har sätt mig på tv nu i höst så jag har försökt printscrena en bild från varje program.
Här är därför från när jag sökte till Idol och True Talent tidigare i år. Jag har inte berättat så mycket om hur det vara att döka osv så jag kanske ska ta och göra det. Så mycket jag kommer ihåg vill säga :P Tv4 har gjort om så att man bara kan se de senaste pogramen i 5 dagar eller nått så jag kunde inte då någon mer bild därifrån men men. De som känner mig riktigt bra vet att jag är lite av en linslus när det gäller rörliga bilder. Jag gillar att smyga omkring i bakrunden :P När de kom till vår skola och filmade för ABC nyheterna så smyger jag också omfring i bakrunden. Jag är helt enkelt väldigt nyfiken!

Tack till de som har sakt att de gillar min cover :D Det betyder otroligt mycket eftersom att jag vill att ni ska gilla den! :D

Hare gött!

Crazy!


Av någon anledning så försvinner min blogglust på vardagarna. Troligtvis har det att gör med att man inte är lika fri då som man är på helgerna. En massa tid försvinner till läxor och annat viktigt.

Idag har jag iallafall haft fullt upp hela dagen. Det var skola som vanligt under dagen och sedan drog jag direkt på sånglektion. Eftersom att jag är förkyld så gick det inte så jättebra däremot känner jag att jag håller på att bli mycket bättre :) Efter det gick jag med Stefani hem innan vi gick på en lite fotopromenad med hennes hund. Hon tvingade upp mig på en tunnel och jag var livrädd för att ramla ner hela tiden! Jag tror att bilden jag tog på Stefani (den i det här inlägget) när jag satt där uppe var den som blev bäst :P Hon passade också på att bomba min Instagram med massor med bilder.

Jag åkte direkt från Stefani till kören och det gick inte heller speciellt bra idag. Alla var super flummiga, speciellt Anna ;P Men så är det ibland och så måste det också vara. Det var iallafall roligt och det är huvudsaken. När jag skulle hem därifrån var det jättemörkt ute och när jag kom hem så ville inte min mat bli varm så det slutade med att jag satt och tittade på TT samtidigt som jag åt. Lång mening, jag vet, men det gör inget för det här är en blogg inte en uppsats :P

Jag har eventuelt lite mer musik på schemat i Oktober men det är inget som är säkert än. En sak som är säker är att jag ska jobba lite, vilket var länge sedan :D

Hare gött!


Ny cover #3


Här är covern jag lovade! Vet faktiskt inte om det var här jag lovade den men nu är den iallafall här :P Jag valde att sjunga "Love Story" av Taylor Swift för den är inte allt för hög. Eftersom att jag är förkyld så spelade jag bara in halva. I stort sätt allt jag gör är extra ansträngande just nu så det blev för jobbigt att göra hela. Om intresset finns så kanske jag spelar in hela sen när jag blir frisk :)

Jag har många gånger fått höra att jag låter som Taylor Swift, speciellt av min mormor. Jag vet inte om man hör att jag är förkyld eller inte på den här videon, jag hör däremot. Men iallafall, mormor har länge bett om att jag ska spela in en av Taylor Swifts låtar och här har ni en halv ;)

Glöm inte att gilla min musiksida på fb här! Där får ni alltid de senaste uppdateringarna och infon. Det är mycket lättare för mig att skriva småsaker där och därför kommer ni som gillar den få veta allt först :)

Hare gött!

....



Såg den här videon och tyckte att det var riktigt hemskt! Det fick mig att tänka på att vissa saker är bättre att berätta än att hålla hemliga för att skydda någon.

Idag måte jag hitta någon som vill ställa upp på att bli fotad till min fotoläxa :P Om det är någon av er som vill så är det bara att hojta till, annars drar jag väll ut Josse. Hon har helt enkelt inget val :P vad ska ni göra idag??

Hare gött!

Tävling


Jag brukar aldrig vara med i tävlingar där man måste gör att inlägg på sin egen blogg men den här tävlingen skulle faktiskt vara kul att vinna. Musikfreak som man är :P Jag är alltså med och tävlar om biljetter för att Britney Spears när hon kommer till Sverige i höst :) Var med ni också vettja! Tävlingen är hos nicolinasmorsa.com :)


Kortiiiiis

Nu har jag ätit den gamla vanliga lördagsmaten och ska snart ut på en cykeltur med Stefani :) Lovade henne att jag skulle göra det om hon åt paj i skolan men det gjorde hon inte. Jag är däremot så snäll att jag cyklar med henne iallafall :D Vad ska ni göra ikväll? Jag kommer inte på något mer att skriva. Vad vill ni att jag ska skriva om?? Nått som är mer intressant än annat?

Hare gött!

Dansband



Yoo peps! Vad gör alla ni idag?? Statestiken ligger väldigt lågt för tillfället och jag är lite nyfiken på varför. Jag var ju som sagt i centrum med min syrra men hon hittade inga byxor för de var slut. De hade ju en massa dansband i centrum idag och jag tror alldrig att jag har sätt så många pensionärer på samma ställe förut! Oftast brukar det ju vara en massa ungdomar i centrum men nu kryllade det av pensionärer. Jag började nästan fundera på om jag hade kommit fel :P Jag fotade däremot inte, blev för varmt.

Nu hade jag tänkt göra min gitarrläxa och städa mitt rum så att jag slipper gå till tvättstugan ikväll :P
Hare gött!

Presenter



Här är delar av det jag fick när jag fylld år för 3 veckor sedan. Allting orkade jag inte ta med och vissa saker går inte att göra det heller. En sak som är värd att nämna är att jag fick min första körlektion betald :D Det ska bli skitkul, längtar redan :)

Om ett tag ska jag till centrum med syrran för hon ska köpa byxor. Jag tänkte passa på att ta med kameran och fota lite dansband :P Det kan väll vara roligt att ha, eller?

Hare gött!

Lika eller olika?


HAHAHAHAHA dör för den här bilden!! Ser ni någon likhet eller??

Har suttit och redigerat en massa kretabilder till mamma som hon ska ha till ett bildspel. Kom på att jag hade två kameror med dit så jag var tvungen att kolla igenom de andra bilderna också. Hittade de här två som jag tog när vi gick till bussen för att åka hem från stranden Elafonissi. Kunde inte låta bli att tänka på Stefanis pappa när jag såg den här bilden på min pappa :P

Höll på att somna för ett tag sedan, är verkligen supertrött och då va inte äns klockan nio. Det är jobbigt att vara förkyld helt enkelt ;) Men tillbaka till ämnet, vad tycker ni om bilden? Jag tycker inte att vi är speciellt lika i alla fall. Det som är mest likt är att vi har glasögon båda två :P

Hare gött!

Vem kan slå det??


Saknar dig <3
Jag hade tänkt skriva för läääänge sedan men tiden bara flög iväg :P Jag har ju som sagt dragit på mig en förkylning så jag sitter och nyser stup i kvarten. Det är väll inte så kul men jag hoppas på att bli frisk under helgen.

Skolan rullade på som vanligt. Vi fick våra första läroböcker och de väger lika mycket som datorn!! Innan lunchen tog jag porträttfoto och jag tror att det blev bra, fick titta lite snabbt. Till lunch fick vi pizza och äppelpaj med vaniljsås! Hur ofta får man det i skolan liksom?? :O Däremot var det inte världens godaste vaniljsås men bara tanken är ju vrickad :P

Jag spelade in en kortis cover idag även fast jag är förkyld. Tänkte att det kan vara roligt att hör hur jag låter då :P Vi får se om jag orkar lägga upp en ikväll annars blir det imorron.

Hare gött!

Instagram räddar min dag


Tagen med Iphone appen Instagram (tettzor)

Jag hade kommit på en jättebra början på detta inlägg men jag glömde bort det :P Idag var det iallafall skolfoto i gröna trappan. Det var ingen struktur alls på hur man skulle så utan vi står i en klunga alla 32 från klassen. Imorron är det porträtt som gäller, elelr som maria säger "forträtt" :P

Stefani och jag drog direkt till gymmet efter skolan. Jag har dragit på mig en förkylning så det var extra jobbig idag. Vi körde inte så mycket kondition idag utan fokuserade mer på styrka. Jag blev egentligen inte speciellt trött men man får inte ta ut sig för mycket :P

Nu sitter jag och läser i min svenska bok men jag ska snart sluta med det. Måste skriva en läslogg om miljön i boken tills imorron så det blir inte så mycket blogg. Helgen däremot är den första på länge då jag inte ha något speciellt planerat så förhoppningsvis kan jag skriva ikapp lite ;)

Hare gött!

Många olika låtar


Josse
Foto: Jag

Denna bild var det jag tog som fotoläxa igårkväll. :)

Idag var det skola som vanligt och det finns inte så mycket att säga om den mer än att maten var god. Slutade sent, åt pannkakor till middag (MUMS!) och sedan tog jag bussen till sånglektionen. Har sjungt på "Some people" i några veckor nu och idag röstade jag ner "Try sleeping with a broken heart" så jag fick "Breakaway" istället. Det gick väldigt bra idag även fast jag känner att jag håller på att dra på mig en förkylning eller nått.

Imorron har vi skolfoto i trappan xD Pinsamt ställe att ha det på eftersom att alla går förbi och tittar. Efter skolan drar jag och Stefani till gymmet och kör gärnet! Sen blir det mer plugg.

Nu ska jag titta på True Talent och läsa min svenskabok. Kom på att jag ska föreslå "Thats the way it is" för min sånglärare :P Kommer inte på något mer nu.

Hare gött!

Dyptik


Foto: Jag

Det är lite dålig uppdatering här på bloggen för tillfället och det beror helt enkelt på att jag har pluggat och haft bättre saker för mig :P

Gjorde nyss klart min foto läxa och Josse fick leka modell. Den bilden får ni däremot inte se idag :P Bilden ovan är en som jag tog i förbifarten medan jag fotade den riktiga. Uppgiften var att ta två dyptikbilder, alltså två bilder som hör ihop och berättar något. Tyckte att min säng såg så mysig ut så jag var tvungen att göra en bild av den också :P

Idag var det skola som vanligt och sedan drog jag och Stefani till gymmet! :D Som jag har längtat! Vi tränade kondition ett bra tag, tror att jag körde runt 5 km totalt. Sen gick vi till styrkedelen av gymmet och provade på like olika saker. Det var skitkul och skitjobbigt så jag hoppas att jag har träningsvärk imorron :P Jag kände mig lite extra fin i mina nya träningsbyxor som jag köpte igår :D

Hare gött!

Inspiration


Detta var min inspiration till att träna igår. Stefani undrade om jag kunde lägga ut den så här kommer den :) Sjukt inspirerande! Om jag hinner kanske jag springer lite idag också men mitt schema är lite tight för tillfället så det är inte så troligt :P

Hare gött!


En bild säger mer än 1000 ord!


En bild säger mer än tusen ord så jag säger: Läs!

Tog en runda innan maten och jag måste säga att det var skönt att komma ut och springa. Det blev väll runt 2km eller nått sådant och målet denna gång var att springa hela tiden. Jag satte därför ett mål för hur långt jag skulle springa och ökade sedan sträckan uteftersom jag märkte att jag orkade mer. Jag var däremot helt slut efteråt eftersom att jag inte har så bra flås längre. Målet med den konditionsträningen jag kommer göra framöver är just att få bättre flås så att jag orkar sjunga och vara aktiv på scenen :)

Hoppas att det var ok att lägga ut det här, Stefani!? Älskar verkligen Julia ibland :P
Hare gött!


Var är duuuuu??


Idag är jag jävligt taggad på att träna men som vanligt så går det inte att få tag i Stefani :( Jag hittade en text som gjorde mig väldigt inspirerad till att faktiskt ta tag i träningen ordentligt nu. Det kanske till och med blir så att jag går ut och springer en vända innan TT och Idol ikväll om jag inte får tag i henne :P Det är lika bra att göra något när man väl känner att man vill :P

Jag har i stort sätt levt på onyttigheter de senaste helgerna. Eftersom att det är så många i min släkt som fyller år i agusti-september så har det varit kalas hela helgerna. Igår skippade vi middagen för att vi hade varit och fikat hos mina kusiner så det ända vettiga jag åt då var 2 mackor till frukost :P Det är inte bra att käka så mycket godsaker och jag vill heller inte göra det men det är ju så gott :P Jag ska iallafall ta tag i det så snart som möjligt haha

Idag har vi också varit på kalas. Mamma väckte mig 45 minuter innan vi skulle gå med anledningen att hon glömde väcka mig... Men, men så blir det ibland. Nu ska jag städa lite i mitt rum och sedan ska jag göra läxor :(

Hare gött!

Tjejkväll

Igår kändes det som om en tyngd hade lyfts från mina axlarefter att jag gjort svenska provet. Det var egentligen ganska lätt, kunde alla frågor :D Efter det stressade jag hem för att baka, laga mat och städa. På kvällen hade jag tjejmiddag och till det hade jag gjort annanaspaj med vanlijglass samt kycklingspett och klyftpotatis. Allt var skitgott och jag måste säga att jag är grym på att laga mat och baka :P Vi tittade på film, sjöng lite sing star, snackade och hade det roligt. Jag hade jättekul och jag hoppas att de andra också hade det :) Slocknade direkt när alla hade gått och sov väääldigt länge.

Nackdelen med september är att det blir fest hela helgerna så man käkar tills man spyr :P Idag har vi firat min minsta kusin och nu ska jag iväg till Anna :) Hade inga fixade bilder så det blir ett tråkigt inlägg :P

Hare gött!!


Snabbis!

Hej hopp!

Igår var det jättestressigt så jag han inte skriva något. Fixade och hade mig hela dagen eftersom att jag skulle ha tjejmiddag på kvällen. Jag skriver mer om det senare när jag har tid. Jag ska snart iväg och fira min minsta kusin som har fyllt 2. Måste redigera lite kreta bilder också för mamma ska tydligen göra ett bildspel men en massa bilder :P

Ett inlägg om det jag har fått när jag fyllde år kommer också så småning om.

Hare gött så länge!

En sångpedagogs komplimanger


En väldigt glad Therese kom hem från sin sånglektion idag. Jag fick nämligen höra några väldigt fina ord från min sångpedagog vilket jag tycket är jätteroligt! Hon var väldigt glad för hon tyckte att hon hade hittat en perfekt låt för min röst, däremot fick jag inte veta vilken det var utan det blir nästa gång. Jag fick höra att jag har en väldigt fin röst som är underbar att lyssna på. Jag blir så glad när jag får höra sånna här saker från människor som faktiskt kan musik och har jobbat med det väldigt länge :D Jag är däremot inte helt frisk i halsen så jag vågade mig inte på de högsta tonerna den här gången. Förhoppningsvis så är det bättre tills nästa vecka och då ska vi köra på ordentligt. Jag älskar verkligen att sjunga och det blir bara roligare när man får possitiva kommentarer :D

Hare gött!


Tråkigt inlägg

Har varit i skolan hela dagen och flummat med mina tjejor. Foto lektionen var nog roligast haha. Ska snart dra iväg till centrum och sen vidare till Messingen för jag har sånglektion idag. Funderar på att köpa en onepiece för att reta min syrra :P Men BARA om de är sköna för det måste vara värt att slänga ut pengar på och det är jag inte säker på att det är. Vi får se helt enkelt ;) Ikväll blir det en massa plugg och sedan TT som vanligt :) Aldrig att jag missar det!

Jag hade tänkt göra ett inlägg med en massa print screan bilder från när man kan se mig på TT och Idol men självklart så har tv 4 gjort något så att man inte längre kan titta på de gamla avsnitten :( Så det får bli ett inlägg med bara TT bilder :)

Hare gött!

27/8 invigning av Messingen del 3




Norlie & KKV, DJ Miss Lopez, Lazee, Petter
Foto: Jag

På kvällen var det dags för Väsbys största gratiskonsert. Jag åkte dit med kameran i högsta hugg så jag har en hel del bilder! Som ni ser är det väldigt olika kvallitet på bilderna och det beror på att det blev mörkt på kvällen :P Jag lyckades få mig en kram av Kim och även ett kort på oss, däremot är den suddig men Maria tog bara en så det fick bli så helt enkelt. Jag hade inte hört så mycket av dessa artister tidigare men jag tyckte att alla var skitbra! Jag hade en fördom om att Petter skulle vara skitdålig men det var han ju verkligen inte. Han var grym live! Det blev en lång och rolig kväll även fast det var svinkallt och jag hade shorts :P Detta var sista delen men det kommer självklart upp fler bilder så småning om ;) Den sista bilden är för övrigt en av mina favoriter! :D

Btw så blåser det storm här utanför mitt fönster :O
Hare gött!


Huset vid vägens kant


Foto: Jag

Jag känner att det är lite bloggtorka här för tillfället. Jag har ingen större lust att göra någonting alls längre men så funkar ju tyvärr inte saker och ting :P Idag slutade jag ganska sent och jag har ingen aning om vart alla är just nu :S Det brukar alltid vara någon hemma när jag kommer men det är det inte idag.

Skolan på tisdagar är väldigt lång för vi har lunch jättesent... Var väldigt hungrig när jag kom hem så jag åt upp den sista tårtbiten :) Idag har jag inga läxor för en gångs skull så ikväll blir det tv. Skulle egentligen träna idag men Stefani är förkyld så det får bli en annan gång. Fick veta att vi kommer starta en kör i skolan tillsammans med musikskolan och då blev jag glad :D

Hare gött!

Ett snabbt inlägg

Woho! Igår hände det något med statestiken kan man säga :) Tycker att det är väldigt roligt med nya läsare och jag har ingen aning om vart de kommer ifrån heller vilket gör det lite spännande att se om ni stannar kvar :)

Just nu sitter jag i skolan och har datorkunskap. Vi jobbar med egna arbeten och min grupp är klara så vi får sluta tidigare :) Idag är de vanlig skoldag som gäller för min del, den ända skillnaden är att jag inte har någon solosång direkt efter utan den är flyttad.

Igår kväll åkte jag till Stefani som hade sån träningsvärk att hon inte kunde gå :P Vi snackade lite musik och sedan kollade på på True Talent. Mitt i programmet blev det ett avbrott och det berodde på att en blixt hade sllagit ner vid Kaknästornet i stockholm. Om jag inte minns helt fel så är det därifrån de sänder en massa tv program men jag är inte säker. Som tur var gick killen som sjöng under avbrottet vidare iallafall även fast det knappt var någon som såg honom :P Stefanis favorit åkte ut och det tyckte jag va bra :P

Hare gött!

Josefin #1


Josefin
Foto: Jag

Fotade den här bilden för några veckor sedan när vi var på väg till farmor för att fira henne. Jag gillar verkligen den här bilden, tror att det kan vara den bästa :)

Idag hade vi andra halvan av släkten här och firade både mig och Tobbe. Fick några fina saker den här gången också :) När de gick hem så satte jag mig ute och målade våran nya altan lite grann så nu är den vit och fin. Pappa kom nyss hem med mat så nu ska jag käka ute på altanen :D Efter det ska jag träffa Stefani och vi ska bland annat komma på True Talent :D

Ha en bra söndagskväll!


Inte helt fel! :D


Hur kul är det inte att vakna upp till det här?!?! :D Snacka om att det har gjort min dag hundra gånger bättre :D Gick och lade mig igår med hopp om att få ett svar och det fick jag :D Det är inte många som blir grattade av Danny på sin födelsedag, eller dagen efter i det här fallet men spela roll haha. Jag är superglad och jag ska erkänna för er att jag har börjat lyssna galet mycket på den här killen den senaste tiden. Jag har av någon anledning trott att han bara har släppt några få singlar men jag har varit helt ute och cyklat! Galet snygg kille med otroligt grym röst och superbra låtar!! :D haha jag tror att jag kommer leva på det här ett bra tag, frågan är bara hur länge ;)

Hare gött!


Vad är det för mening med vispgrädde som inte går att vispa??


Blev väckt tidgit idag eftersom att jag struntade i att städa mitt rum igår och vi skulle få gäster idag. Jag blev iallafall klar i tid och jag har göra klart tårtan även fast det var lite strul med grädden. Vad är det för mening men vispgrädde om den inte går att vispa :S Till slut så fungerade det i alla fall och tårtan blev superfin :) Släkten som skulle komma idag kom vid 1 och vi fikade och snackade mycket. Imorron när andra halvan av släkten har varit här ska ni få se vad jag fått :) De stannade inte så länge och nu sitter jag i min fotölj för en gångs skull. Man får passa på medan sängen är bäddad.

Har inga mer speciella planer för dagen. Funderar på att njuta av att det faktiskt är "fest" och äta lite godis innan allvaret börjar på riktigt :P Det är nämligen dags att köpa gymkort nu i veckan som kommer så då ska vi bli lite sundare, eller hur Stefani?! :D

Hare gött!


Indestructible cover



Var det någon som uppfattade hinten i förra inlägget eller?? "Jag känner mig väldigt oförstörbar för tillfället" Här är Indestructible med Robyn! :D

Btw så är det amanda som har tagit bilden i förra inlägget ;)


17 år idag!!! :D


Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag!! :D

För er som inte vet det så blir jag 17 år :O Tiden har gått så otroligt fort det senaste åren och det känns som att det finns massor med saker som jag ännu inte hunnit göra! Jag är inte helt hundra på att jag gillar det här med att bli äldre för det innebär så många saker som jag inte är säker på ännu. Om jag fick välja så skulle jag stanna kvar i den här åldern ett tag till och uppleva det som jag inte hunnit med innan jag går vidare. Tänk att det bara är ett år kvar tills jag blir myndig! Bara det innebär en massa saker som jag inte har en aning om ifall jag kommer klara av att hantera men jag antar att om jag fortsätter att utvecklas i samma takt som jag gjort det senaste året så kommer jag klara det galant! Det är helt sjukt hur mycket som har hänt med min personlighet sedan jag började gymnasiet och det är tack vare mina underbara vänner! Älskar er jättemycket även fast jag suger på att berätta det och ni ska veta att ni har hjälpt mig så otroligt mycket! Ni kommer alltid vara en del av mig eftersom att ni har hjälpt mig att bli mitt riktiga jag! :D <3

Även fast det är min födelsedag så kommer jag inte undan skolan tyvärr :P Jag har däremot inte en så jättelång dag vilket är skönt. Mamma och pappa föreslog igårkväll att vi skulle gå ut och käka. Det kanske inte låter så speciellt men det är det för mig eftersom att vi nästan aldrig går ut och gör något hela familjen tillsammans :) Jag tror därför att det kommer bli en superbra födelsedag och ni får inte glömma att kika efter den nya covern som kommer upp innan klockan sex :D Nu när jag tänker efter så är det en väldigt bra låt att lägga upp en dag som denna eftersom att jag faktiskt känner mig "oförstörbar" för tillfället ;)

En massa kärlek till er underbara människor där ute som på ett eller annat sätt är en del av mig! Ta åt er säger jag bara ;) <3


Firar morgondagen med en ny cover!


Nu kanske ni undrar varför den här bilden dyker upp hela tiden eller så tänker ni "åh nej, inte den igen". Det finns faktiskt ett väldigt enkelt svar till varför den här bilden kommer upp rätt så ofta och det är för att det är min "coverbild". Vad är då en coverbild?? Jo det är en bild som betyder att det är en cover på väg när som hellst :D

Imorgon är det ju min födelsedag och det ska firas med en ny cover här på bloggen och givetvis på min nystartade fb-sida :D Fick en gissning på "Count on me" men det var fel, nästa gång kanske Stefani ;) Någon annan som vill ge sig på en gissning??

Glöm inte att:
Gilla mig på facebook genom att klicka här! :D


1 dag kvar :D


Foto: Jag

Torsdagar är nog den jobbigaste dagen i skolan även fast vi bara har 4 lektioner. Det som gör denna dag så jobbig är att vi har 2 timmar Företagsekonomi B, lunch och sen 1 timme till med samma lärare som för övrigt inte är speciellt bra. Jag brukade gilla dessa lektioner men inte med den här läraren... Ikväll blir det att göra svenskaläxa så vi ska läsa en bok och sedan skriva läslogg i några veckor. Efter det skas det städas, förbereda inlägg till imorron och sedan titta på TT :D

För er som inte vet det så fyller jag år imorron :D :D Wihooo :P


Foto A


Igår var det skola som vanlig. Det ända nya var att vi tittade på en långtråkig film innan vi slutade :P Vi hade bestämt att vi skulle fota lite efter skolan men eftersom att det va lite kallt och Amanda skulle jobba så blev det ändrade planer. Jag och Stefani gick därför hem till henne och snackade en massa på vägen. Vi gjorde potatisbullar till middag och sen spelade jag lite gitarr för henne innan det var dags att titta på Idol. Jag har tänkt att jag ska köra ett print-screan inlägg från de program jag har varit med på :)

Idag var det första riktiga fotolektionen i skolan och vi fick i uppgift att fota två liknelser. Jag fotade det som ni kan se på bilden. Någon som kan gissa vad liknelsen är? Efter skolan tog jag bussen hem och käkade innan det var dags att åka tillbaka till skolan för att ha en gitarrlektion. Btw så kom jag hem sist... På gitarrlektionen så skrev vi en text, fick ackord till den och sedan skulle vi framföra den. Här är texten:
I am starving,
I'm in love.
I am tired,
Like a duve.
Super duper bra, eller inte... Jag har nyss kollat klart på True Talent, blev lite irriterad på att det slutade mitt i programmet :P Jag ska äta lite fruktsallad innan sängen vilket är snart.

Hare gött!


Ny cover på G :D



Spelade in en ny cover idag som troligtvis kommer upp imorron :) Någon som kan gissa vilken låt?


Kedja


Foto: Jag

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Den ända skillnaden var att vi inte hade någon tyska för läraren var sjuk. Maten var inte så där jättegod idag plus att den var stark så det var inget för mig. Jag hade min första sånglektion för den här terminen idag och det gick bra. Jag har saknat det jättemycket även fast jag själv inte visste om det :P Ikväll blir det även första körlektionen eftersom att jag ska börja på det :D Däremot kommer jag inte kunna vara med så mycket eftersom att jag ska på Tiokamp... Det är sista året för mig och jag har varit med alla andra gånger så då kan jag ju lika gärna vara med det här året också så att jag får en guldmedalj :P

Hare gött!


Inte mycket sömn den här helgen


I fredags var jag på tjejmiddag hos Stefani hela natten. Åkte dit till kvart över 7 och kom hem halv 2. Vi åt supergod mat, efterrätt och massa annat samtidigt som vi dansade runt som galningar. Det blev även en massa snack om både deet en a och det andra. Vi kröp ihop i soffan i en klump och bara snackade hur länge som hellst. Efter att Inez gått hem satte vi på en "skräckis" som inte var speciellt läskig, mer äcklig. Det roligaste var nog när Stefani somnade till och vaknade av slutet på filmen. Hon satte sig upp och började skälla ut oss på serbiska medan vi satt där som frågestecken och inte fattade ett skit. Hahaha, det var iallafall en superrolig kväll och det blev inte så mycket sömn den natten :P

Idag sov jag länge och sedan var det bara att gå upp och duscha för att åka iväg med familjen och köpa skor. Köpte ett par inomhusskor som jag kan ha istället för mina andra som jag ska använda ute. Hade egentligen tänkt gå på bio ikväll men det va ingen som ville gå med mig. Istället blir det att kolla på Idol och hoppas på att jag är med :D

Från och med 1:a september har jag och Stefani bestämt att vi ska sluta med sötsaker med undantag när det är fest någon stans. Hittils har det gått sådär kan jag erkänna :P Glömde halvt bort det men det blev iallafall inget godis den här veckan och det är bra ;)

Hare gött!


Väsby mot våld allFair cup



Foto: Jag

Gick upp kl.8 i morse för att ta cykeln till Bippen och jobba. Väsby mot våld hade en fotbollsturnering som jag lovat att jag skulle fota, tror att jag kom hem vid 6. Jag har alltså varit ute hela dagen i värmen på en stekande het fotbollsplan med skitjobbig träningsverk! Det var jätteroligt och alla va jätteduktiga men jag önskar att jag hade kunnat på sova lite mer under natten :P Det blev iallafall skitmånga bilder och när jag kom hem så var det bara att sortera dem och sedan gå över och lämna dem dit de skulle. Dagens yngsta och tuffaste spelare var helt klart killen här ovanför! Så himla söt! :D

Vad har ni gjort idag??
Hare gött!

Facebook sida

Fick en ide om att göra en Facebook sida som ni kan gilla och alltid få de nyaste uppdateringarna om mina spelningar och min musik. Därför sitter jag nu och försöker göra en :P Meningen är väll att fler som inte gillar att läsa bloggar ska kunna få de senaste uppdateringarna och eftersom att det flesta har fb idag så tänkte jag att det var en bra ide :D Ska försöka komma igång med lite mer musik nu också. September är alltid den jobbigaste månaden för mig för det är så mycket som händer då.

Nu ska jag fortsätta och sen ska ni få en länk :D
Hare gött!

27/8 invigning av Messingen del 2







H.E.A.T
Foto
: Jag

På invigningen av Messingen spelade H.E.A.T unplugged och jag stod längst fram så jag fick en hel del grymma bilder. Här ovan är några av dem :) När de hade spelat klart gick jag på autografjakt! Fick mina ackordpapper till min första låt singerade av Erik, Jonas och Crash :D När jag var liten hade jag Jonas som ledare på "Miniorerna", gitarristen till vänsters mamma bor på min gård och Erik känner min släkting :D De var i alla fall jätte trevliga som tur var :D Fortsättning följer...


RSS 2.0