Sanaz birthday weekend!


Förra veckan hade vi några dagar med otroligt fint väder. Sanaz och jag drog ner till stranden för att träna lite. Det råkade även vara så att det var mitt första träningspass sen jag lämnade Sverige. Det var otroligt skönt att få springa igen! Dock var det ganska jobbigt att springa i sanden men vad gör det när vädret var på vår sida. Jag hade träningsverk dagen efter kan jag berätta!
Cadboro Bay, stranden precis nedanför oss
Våren har kommit till Victoria!

På fredagen efter att vi skrivit alla våra mid terms var det dags för den efterlängtade Hawaii festen. Vi körde på ordentligt med glitter i ansiktet och Hawaii kransar runt halsarna. Sanaz hade en liten förfest i hennes lägenhet och vi dekorerade med ballongen och girlanger eftersom att det var hennes födelsedag dagen efter. Vi drog sedan vidare till en club downtown där Hawaiifesten ägde rum. Nästa alla utbytesstudenter var där och även några av de kanadensare som vi känner. Det var en grymt kul kväll!

Jag hade sagt till Sanaz att jag skulle laga frukost till henne på hennes födelsedag. Det hon dock inte visste var att jag hade andra planer. På lördagsmorgonen gick jag upp och bakade kladdkakemuffins och bjöd in våra vänner för att överraska henne. Det bästa var att hon hade klagat kvällen innan på att hon var löjlig som hängde upp ballonger åt sig själv för att hon var stensäker på att ingen skulle göra det åt henne. Oj så fel hon hade!!!  

På kvällen gick vi på bio med Alessandro från Italien och bestämde oss sedan för att käka sushi till middag. Att jag inte käkat sushi förut är galet. Det är så gott!
Lördagskvällen bjöd även den på fest så när vi vaknade på söndagen var vi lagom trötta. Det blev en slapp dag för oss alla tror jag. Jag träffade min juridikgrupp och gjorde klart en uppgift. Sen gick Sanaz och jag ner till Peppers och handlade en riktigt efterlängtad söndagsmiddag. Vi åt lax och potatis samtidigt som vi streamade Oscars galan. Det var precis vad vi behövde efter en fartfylld men fantastisk helg!

Rocky Mountains video!!

Min kära vän Tangy satte ihop en väldigt awesome video från våran roadtrip!! Bilder kan inte beskriva hur vackra ställen vi fick uppleva så jag är väldigt glad att han gjorde en video. Det ger en lite bättre bild av hur fantastiskt vi hade det. Allt är filmat med hans GoPro kamera vilket får mig att önska att jag också hade en till tillfällen som de här. Jag är otroligt tacksam över den här resan och de här människorna! Helt klart något av det bästa jag har gjort!
 
Så här har ni ett smakprov på resan. Bilder kommer också men fram tills dess, titta och njut!
 

Reading Break!


Sent på söndag kväll var vi tillbaka hemma på campus efter en väldigt lång och fantastisk vecka på road trip. Det känns ganska konstigt att gå tillbaka till alla rutiner men samtidigt var det väldigt skönt att komma hem. Victoria har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Bilden ovan get ett litet smakprov på alla fantastiska utsikter vi har haft under veckan. Jag har nog aldrig sett då vackra ställen förut. I stor sätt vart vi än gick så var vi omringade av berg. Det var en väldigt häftig upplevelse! Jag hade tänkt skriva ett längre inlägg om hela resan under helgen. Just nu måste jag fokusera på mina två mid terms som jag har den här veckan. Ville mest bara kika in och berätta att jag nu är tillbaka i verkligheten och inte svävar runt bland lågt krypande moln längre. 

1 month in Victoria, Canada!


Hur sjukt är det att jag redan har varit här i en månad!? I fredags åkte till ett shopping mall med en kompis som behövde köpa kläder. Vi käkade grekiskt till lunch och gick vilse inne i köpcentret några gånger. Jag kände mig väldigt badass när jag kom ut därifrån med en kniv som jag köpte till mitt kök. Jag förstår inte riktigt hur jag ska kunna flytta hem igen. Det kommer bli väldigt konstigt. När vi sen skulle ta oss hem igen gick vi vilse och det slutade med att vi gick ända till uptown där wallmart är. 
På kvällen begav vi oss till McKinnon gym för att heja på våra Vikes som spelade basket. Killarna fick tag i horn som de blåste i så vi var ganska döva efter det. På kvällen gick jag och Sanaz till en förfest i ett cluster innan vi bestämde oss för att åka till en club downtown. Stället hette Lucky och var nytt för mig men det var väldigt kul. Vi var ett litet mindre gäng den här gången men det var lika kul för det. 

Lördagen spenderades hos Sanaz för att skriva klart våra uppsatser på 10 sidor i ämnet International Business och för att laga mat. På kvällen gav vi oss av på förfest utanför campus för en gångs skull. Det var två kanadensare som bjöd dit oss, min och Clemens's buddys. Santiago och Heidi tyckte att min reflex var väldigt rolig av någon anledning. 
Jag och Tangy var ett utmärkt Beer Pong team så vi var ganska malliga som ni kan se på bilden. När tiden var inne drog vi oss vidare mot clubben District. Någon kände någon så att vi fick gå in gratis. Vi dansade hela natten och sen tog vi en taxi hem. 
Den här kvällen tar helt klart priset som den bästa utekvällen hittills! Här har ni Frankrike, Spanien, Italien och Sverige i en och samma bild. Jag visade min musikvideo på stora tvn och reaktionen på det var nog helt klart en av de roligaste jag har fått. Både Tangy och PJ stod och hoppade och skrattade så att de vek sig medan de skrek "It's Therese" mellan andetagen. Vet inte riktigt hur jag ska tolka den reaktionen!

På söndagen la vi dansskorna på hyllan för den här helgen och tog oss downtown till en bar för att kolla på Super Bowl. Vi fick bästa platserna i skönaste sofforna. Jag har aldrig förstått mig på amerikansk fotboll men nu fattar jag lite i alla fall. Patriots vann över Seahawks, tyvärr. Men det var en kul upplevelse. 
Fick en väldigt snygg ny keps av en av killarna som fångade den när de kastade ut gratis saker. Jag beställde en Pulled Pork burgare med cheese curds. Visade sig dock att cheese curds bara är ostbitar i det här landet så lite besviken var jag allt. Amerikansk reklam är alderles för mycket. Pausunderhållningen kan man dock inte klaga på. Katy Perry på en robothund som rör på sig. Hur häftigt låter inte det!? Fem timmar senare var det bara att ta sig hem och fortsätta skriva på uppsatsen. Det var även slutet på en sjukt rolig helg! Nu laddar jag om för min första mid-term på onsdag och Reading break nästa vecka!

RSS 2.0