Kortis!


Dagens lunch blev smarriga blandning av varma hallon, äpple och keso. Kom nyss hem från ett seminarie i skolan och snart bär det vidare mot gymmet. 

En bild säger mer än 1 000 ord... He he he..."Jag ska titta efter dig på idol nästa år!"


Igårkväll sjöng jag på ett event på Scandic i infra city som mingelunderhållning. Det var ganska uppskattat och det var kul att få komma ut och visa upp sig igen. Det var ett tag sedan sist. Efteråt var Mickan hungrig så vi tog en sväng förbi farmor. Bilden är från förra gången vi var där och fick pannkakor till lunch. Den här gången fick vi paj och försökte lära farmor använda snapchat! Det blev ett trevligt avslut på kvällen. 

Vad händer här egentligen??


Som rubriken säger så kan man ju fråga sig vad det är som händer i hallen just nu. Vi har sen en tid tillbaka börjat renovera lite här hemma men det tar väldigt lång tid och det blir ofta inte så mycket gjort. Nu har vi i alla fall dragit igång projektet med att måla taket ute i hallen, därav stegen. Jag började ju möblera om i mitt rum innan jag åkte till USA i somras och sen var det tänkt att jag skulle fortsätta när jag kom hem igen. Så blev det dock inte utan jag måste vänta tills hallen är klar och när det blir klart är en bra fråga!

RSS 2.0