Cover

Firar påsklovet med en ny cover! Var ett tag sedan jag la up något nytt så lyssna och njut!

Påsk!

Efter en lång vecka full med prov så har jag äntligen fått lov! Det ska bli väldigt skönt med påsklov. På lördag blir det en myskväll med tjejerna och en massa gott. Känner på mig att det kommer bli ett bra lov!

Drog på mig solbrillor och skinjacka häromdagen och kände mig supercool och vårig när jag skulle ut med bilen.


Favoritsyssla?

Favoritsysslan på lördagar måste helt klart vara att experimentera i köket. Idag har jag bakat bullar till familjen och jag funderar på att smaka en faktiskt. Det är ju trots allt jag som har gjort dem. Förutom det så försökte jag mig på en muffins i mikron som blir misslyckad och chokladbollar som blev nästan perfekta. Förra veckan försökte jag mig också på nyttiga chokladbollar men de blev inte så bra. Den här gången blev de däremot väldigt goda! Lite för söta men det gör inte så mycket.

Förutom att stå i köket hela dagen så var jag på gymmet i morse med Mickan. Idag blev det bodypump och sh'bam där det dessutom var nya releaser. Testade mitt proteinpulver efter träningen och det smakade ungefär som mandelkubb. Lite halvskum smak men det gör inte så mycket.


Som ett barn på julafton!

Beställde hem lite saker i torsdags och idag fick jag hämta ut paketet. Trots att jag visste precis vad som var i så var det jättespännande att få ett paket. Det var ju inget litet paket direkt! Har känt mig som ett barn på julafton hela dagen idag. Jag beställde i alla fall hem proteinpulver och en shaker. Dessutom fick jag ett paket med nudlar utan kalorier som smakprov. Imorron blir det träning och sen blir det att smaka på proteinpulvret!


Lyssna!

Hittade den här på nätet idag och jag tänkte att jag skulle visa upp den för er! Det är min mammas kusin som sjunger och det är sjukt bra så lyssna! Hon är riktigt duktig! Musiken ligger i släkten med andra ord.

Wow!

Idag efter skolan blev det en sväng till gymmet som vanligt. En timmes kondition och sedan lite benövningar med Stefani. Den här gången sprang jag konstant i ca 40 minuter och det har jag aldrig gjort på gymmet tidigare! Tror inte att jag gjort det någon annan stans heller. Jag undrar vart den energin kom ifrån? Troligtvis var det från glassen vi fick av rektorn i skolan precis innan. Det blev ett bra träningspass med andra ord och jag är väldigt stolt över att jag orkade springa så länge! Till middag blev det ungspannkaka med banan och keso för min del och det var väldigt gott måste jag säga!


Hatten!

Idag kom studentmössorna till skolan! Vi hade fått ett preliminärt datum att de skulle komma nästa vecka så alla blev superglada när vi fick dem idag. Det var som små barn på julafton. Idag är det 90 dagar kvar till studenten. Det är inte långt och tiden går så otroligt snabbt nu! Det har snart redan gått en hel vecka sedan lovet tog slut.


There is a first time for everything!

Gårdagen blev en ganska speciell dag. Drog en sväng till gymmet efter att jag bestämt mig för att hänga med på 100-dagars festen på Fabben. Först blev det en kul middag med några av tjejerna från klassen och sedan drog vi vidare ut. Trots sjukt lång kö och inte så mycket folk så blev det en helt okej första gång på krogen. Vi firade att det är mindre än 100 dagar kvar till studenten. Idag är det 94! Gick och la mig sent utan en aning om hur jag skulle känna mig när jag vaknade i morse. Förutom träningsverk i hela kroppen och ett blåmärke som jag inte vet hur jag fått så var allt som vanligt. Möjligtvis lite tröttare än vanligt men sånt får man ta när man är uppe mitt i natten.

Idag tog jag en sväng till centrum med familjen och köpte nya träningsbyxor. Tyckte att jag förtjänade ett par till i och med att jag är så duktig och tränar och äter rätt. Byxorna var sjukt sköna så jag kan nästan inte vänta på att få prova dem! Ikväll ska jag försöka mig på att göra egen nyttig glass och sen blir det mello!


RSS 2.0