Merry Christmas!


God jul på er från Minnesota! Jag vet att det kommer lite sent men what ever. Jag älskar livet här på andra sidan Atlanten. Det är helt annorlunda mot mitt liv hemma och det är en av sakerna som gör att jag gillar det så mycket. Det händer alltid något kul här och ofta är det som händer väldigt oväntat. I love America!

Nu loggar jag ut! (+ en ny cover)

Vet inte hur bra uppdatering det kommer bli här på bloggen de kommande veckorna men å andra sidan har det ju inte varit så bra uppdatering under hösten över huvud taget. Som rubriken säger så loggar jag nu ut för att imorgon resa tillbaka till Minnesota en tid. Men innan dess tänkte jag att jag skulle dela med mig av en ny liten musikvideo.
Musikvideon är inspelad av min fina Amanda. Vi hade tänkt göra detta tidigare under hösten men det blev inte av eftersom att det var svårt att få in i våra scheman. Men nu är det äntligen klart! Det blev en cover på Miley Cyrus's Wrecking Ball som jag gjorde om till min egen. Jag har fått väldigt fina kommentarer hittils vilket gör mig glad!

Ensiffrigt!

Jag har gått runt hela dagen och trott att det vart söndag vilket har varit lite irriterande. Idag hade vi mormor och farmor över på jullunch eftersom att jag inte är hemma på julafton. Det är idag bara 5 dagar kvar tills jag åker vilket känns lite småskumt! Det känns som om jag har glömt en hel del saker som jag egentligen måste göra. Tror dock inte att det är så. Jag brukar ha ganska bra koll på saker och ting. 
Skickade en bild på min fina lilla gran på snapchat till USA och fick till svar att det såg ut som en gren. Jämför man med deras jättegranar så kanske det ser ut som en gren, men jag gillar den endå! 


RSS 2.0