Studiosession!

Körlektionen igår gick väldigt bra om man kollar på helheten. Sen finns det några saker som jag inte tycker att vi ska prata om så de tänker jag inte nämna. Det var i alla fall inget farligt, jag var bara lite för ouppmärksam på instruktionerna.

Idag var jag en sväng till studion igen och gjorde färdigt det jag började på i måndags. Även den här gången tog det sjukt lång tid att få igång allt! Alltid ska det vara något som strular... Men tillslut gick det bra och vi fick till låten som vi ville ha den! Jag fick även lite beröm som var lite mer specifikt än "du sjunger bra", om ni förstår vad jag menar. Det blev jag i alla fall väldigt glad av, man kan inte få för mycket beröm!


Helgen är över!

Min helg har varit kanon! Började lördagen med bodypump och efter assisterade jag när Amanda fotade lite. På kvällen drog vi till Maria och hade vår årliga sleepover! Det var awesome och vi åt en massa skit. Igår blev det bio med ett gäng och det var riktigt kul! Paranormal activity 4 blev det. Idag har jag tränat i skolgymmet med mina träningspolare. Ska strax på körlektion. Den här veckan ska det pluggas körkort så det ryker om det!


What to do on a Friday night!

Drog över till småungarna en stund och det slutade med att jag och Nettan stod och fixade en pumpa! Jag har aldrig gjort någon pumpa förut så det här blev väldigt bra. Lite skumt och ställa sig och gräva ur en pumpa mitt i natten men vad gör det?? Kul var det i alla fall och visst blev den fin??


Första dagen på lovet!

Startar mitt höstlov med en extra ledig dag! Hade egentligen bara en lektion idag så vi fick jobba hemma. Stefani och jag bestämde oss för att springa en runda. Som de flesta nog vet så snöade det igår vilket gjorde att det var väldigt kallt ute! Jag missade bussen som hår direkt dit så jag bestämde mig för att ta en annan. När jag kommer till stationen så står det massa polisbilar, väktare och andra säkerhetsvakter där. När jag sitter där och väntar på bussen så ser jag poliserna bära ut ett lik på en bår till en likbil. Det hade jag inte förväntat mig!

Jag var även en sväng till studion idag för att spela in lite men vi blev inte nöjda så vi ska fortsätta på måndag. Det började bra och jag lyckades koppla allt rätt. Sen helt plötsligt får vi inte in något ljud från gitarren och efter många försök så kom jag på att batteriet i gitarren tog slut i onsdags på spelningen. Så då var det bara att gå på batterijakt. Till slut funkade allt igen och då va det bara att köra på!


Music in my <3

Sitter och lyssnar på Loreens nya album på Spotify. Har ni inte lyssnat på det än så gör det! Det finns några riktigt bra låtar där! En av mina nya favoritlåtar är därifrån.

Igår var det som sagt spelning i Messingen. Jag vet inte riktigt vad som flög i mig men jag var väldigt flummig! Sjöng två låtar och det gick väldigt bra. Det här kanske låter lite egoistiskt eller nått men jag älskar att höra min röst i mikrofon. Jag tycker att jag låter mycket bättre då.


Spelning i Messingen

Nu är det dags för en spelning igen! På onsdagar är jag med i Talentfactory som är en kurs på musikskolan som är en blandning av alla talangshower som går på tv. Skilnaden är att man inte kan åka ut. Det går helt enkelt ut på att man ska lära sig vad det innebär att stå på scen, spela in i studio och lite annat.
 
När: Onsdag 24 Oktober
Tid: 19.00
Vart: Cafét i Messingen
Vilka: Alla vi från Talentfactory
 
Vi skulle tycka att det var jättekul om det var några stycken som kom och lyssnade. Det blir olika låtar på sång och gitarr. Jag borde ha berättat om det här tidigare men jag har inte riktigthaft tid.

Spelning!

Nu var det äntligen dags igen! Idag har jag en spelning! Det var väldigt länge sen sist så det ska bli väldigt kul! Sitter för tillfället i lokalen och väntar på att vi ska få rigga PA:t.

Har man, som jag, inget fodral till gitarren så får man göra ett provisoriskt av plastpåsar! Allt för att slippa regn på min lilla Inez!


Yeeeey!

Känner mig superduktig idag som trotsat en av mina rädslor. Ni som känner mig vet kanske inte det, men jag hatar att prata i telefon med folk jag inte känner. Idag ringde jag både frissan och banken. Frissan svarade i och för sig inte men jag var ändå duktig! Kanske kan vänja mig vid det trots allt. Jag har ju aldrig behövt ringa någon över huvud taget själv utan det har mina föräldrar alltid gjort åt mig. Därför känner jag mig lite stolt för tillfället.

Min dator har bråkat med mig ganska länge nu och idag la batteriet av. Just nu funkar det som det ska däremot men jag har i alla fall anmält att jag behöver ett nytt. Jag hade prov idag så nu håller jag på med min läxa innan jag ska iväg till musikskolan. Sen är det inge mer plugg för än nästa vecka vilket är väldigt skönt! Det märks dessutom väldigt tydligt att hösten är här nu. Det är många som börjar bli sjuka, det är svinkallt ute och fina färgade löv överallt.


Ledig!

Det blev ett rejält benpass på gymmet i morse, känner på mig att jag kommer ha ont lite varstans imorgon. Jag är ju ledig idag vilket är väldigt skönt. Läste lite i min bok som jag vill läsa ut så att jag kan börja på en bättre. Annars har jag inte gjort så mycket. Det blev en slapp dag helt enkelt.

Snart ska jag till körskolan och ha körlektion. Måste börja ligga i ordentligt med både teori och körningen så att jag kan ta körkortet snart!


Long day!

Lång skoldag följt av ett armpass på gymmet är i stort sätt det jag har gjort idag. Hade prov i morse också... Funderar på att sätta på en film. Imorgon är jag ledig och då är det bara att plugga till nästa prov. Tyckte att det var skitjobbigt att plugga till det första provet vi hade den här terminen men nu när jag har haft fullt upp med prov så har jag kommit in i pluggtekniken.

Leker duktig på lektionen gör jag också!


Bruuum, bruuum!

Jag har i stort sätt spenderat hela min dag i bilen. Jag har övningskört både hit och dit, på motorvägar och på parkeringar!

Kände för att vara lite nyttig och duktig idag så jag bestämde mig för att käka ost och skinksallad till middag. Där drog jag tyvärr en nitlott för det var inte speciellt gott! Kycklingsalladen var mycket godare.


Tre veckor och en dag!

Film: Amanda Kurén
 
Idag är det exakt tre veckor och en dag sen jag och Amanda släppte våran musikvideo. Hittills har den fått över 800 visningar! Det är inte så dåligt med tanke på att det bara gått 3 veckor. Jag är i alla fall väldigt nöjd och stolt över den. Sen dess har det gått lite trögt med covers men oroa er inte! Jag och Amanda har plander på att spela in en lite video till Vart jag än går covern jag spelade in till Amanda när hon fyllde år. Vad säger ni om det?? Det kommer däremot att dröja lite eftersom att det är väldigt mycket i skolan för tillfället.

Kuckelikuuu!

Idag var jag uppe med tuppen för att åka till gymmet och köra ett bodypump pass. Det var rätt jobbigt kan jag lova! Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och sen ska vi åka på släktträff.

Igår hade jag prov och sen på kvällen kom Maria hit. Vi tittade på film och käkade morötter med dipp. Vi såg även första avsnittet av The Vampire Diaries säsong 4 och det va väldigt spännande! Nu är det bara att vänta en vecka på att nästa avsnitt kommer ut!


Photoshoot!

Min lediga dag har inte varit så lugn som jag trodde att den skulle bli. Gick upp tidigt för att ha utvecklingssamtal och sen tog jag en promenad hem i stället för att åka till gymmet. Efter det tog jag bussen till Amanda för att hon skulle få fota lite höstporträtt. Stannade där rätt länge och försökte plugga lite. Det slutade med att jag lekte med hennes macro objektiv till iPhonen! Bilderna blir skithäftiga, måste skaffa en sån! Ironiskt nog så spenderade jag ändå en timme i skolan. Satt och väntade där medan Amanda och Maria hade sina samtal innan jag åkte hem. Allt för att slippa plugga!


Beauty!

Idag hade jag en körlektion efter skolan och sen var det bara att åka hem. Åkte däremot tillbaka till skolan för att gå på en föreläsning som musikskolan fixat. Så nu är jag äntligen hemma och kan ta det lugnt ett tag. Hade tänkt titta på en film innan jag går och lägger mig. Imorgon är jag ledig från skolan men jag måste ändå upp tidigt för att jag ska på utvecklingssamtal på morgonen.

Här är en bild från när jag och Maria var i stan förra helgen. Följ mig gärna på Instagram! Tettzor heter jag där!


Gym...

Idag blev det ännu ett pass på gymmet och jag måste säga att Stefani tar död på mig! Är det inte ben så är det armar och mage! Imorgon är i alla fall vilodag och det kan vara anledningen till varför jag gillar onsdagar så mycket. På torsdag är det utvecklingssamtal och jag har på morgonen vilket betyder att jag troligtvis är ledig resten av dagen! Om vädret tillåter så har jag nog fullt upp hela dagen ändå! Mer får ni veta då!


UF-kickoff!

Idag har vi varit på UF-kickoff med klassen borta i Älvsjö. Det var lite småkul och vi fick reda på en hel del roliga grejer. Jag försov mig i morse men jag kom i tid i alla fall. Däremot så blev det rätt stressigt! Nu ska jag snart dra iväg till gymmet en sväng! Hare gött ;)


My favorites came for a visit!

Filmkväll och glass helt själv i min säng är inte helt fel måste jag säga! Nu är det snart dags för sängen, det är skola imorron!


7 oktober!

Sorry, sorry! Glömde helt bort bloggen igår och idag har jag inte haft tid. Igår åkte jag till stan med Maria och gick en sväng. Jag åkte också och letade skal till min iPhone med pappa. De har släppts några få så det fick bli ett helsvart till att börja med. På kvällen blev jag glass sugen så Josse och jag gick till Ica och köpte Ben and Jerry's! Där sprack min så kallade nyttiga livsstil. Jag var i alla fall duktig och åt frukt efter gymmet i fredags!


Studentmössa!

Börjar med att berätta vad som nyss hände innan jag kommer in på det jag egentligen tänkte säga. Satt nyss i soffan med en full kopp med te i famnen medan mamma och pappa kollar på en rysare. Självklart kommer ett typiskt hoppa till moment så att jag får te över halva magen. Det var lite småkul måste jag säga!

Då var den efterlängtade studentmössan beställd! Efter många om och men så bestämde jag mig till slut för den dyrare varianten. Det var bokstäverna på baksidan som var avgörande. Ville inte ha metallbokstäver för de var så otroligt fula! Nu är den i alla fall beställd och klar så det är bara att vänta till april när vi få hem den.


Kanelbullensdag!

Idag är det ju kanelbullensdag!! Vi hade tur att få både pizza och bulle till lunch i skolan. Supergott! Pappa köpte också bullar efter jobbet som var ännu godare!


Studion!

Kan ni gissa vart jag spenderat större delen av min kväll?? I studion! Jag spelade in en ny låt som kommer vara med på skivan. Låten är inte klar än men jag tror att den kan bli riktigt bra! Sen var jag även kvar och styrde och ställde i studion när Mickan och Mickis spelade in lite. Nu är det bara 2 månader kvar innan skivan ska vara klar. Och då ska ni också få veta ett datum till skivsläpp!


Eternal Flame!

En sak som ni kanske inte vet om mig är att jag älskar vampyrfilmer! Det här klippet är från The Vampire Diaries och det måste nog vara mitt favoritavsnitt. Candice Accola sjunger den här låten superbra! Tycker att ni ska lyssa på den!

Hard work!

Idag började jag sent så jag passade på att dra igång min träningsperiod igen på morgonen. Ska komma igång ordentligt med träningen igen nu när jag är frisk. Fördelen med att träna på morgonen är att det känns som att man har så mycket tid över på kvällen när man annars bara skulle klagat över att behöva träna. Annars har det varit en vanlig dag i skolan. Skrev nyss klart ett arbete som vi höll på med på lektionen.

Amanda snodde min iPhone idag efter lektionen och testade kameran, what else liksom??


RSS 2.0