A good day!

Jag vet att jag är dålig på att blogga just nu och att det är tråkigt utan bilde med det kommer!

Idag var det skola som vanligt och på lunchen var det kör. Jag slutade efter det så då åkte jag, Maria och Stefani till stan för att köpa nått. Vi gick förbi en kille som satt och sjöng och spelade gitarr och han var så sjukt bra!! :O Stog där ganska länge och lyssnade, ville inte gå därifrån :P Vi gick runt lite i stan och sedan åkte vi hem. Träffade Mickan på tåget och hon ville att jag skulle leka modell i ett träd. Tyvärr så gick det inte att klättra upp i trädet men vi tog några bilder iallafall. Visar några framöver för nu är det sovdags snart. Jag och Stefani gymmade lite idag också. Ganska mycket mer än vad vi brukar göra och det var kul :) Vi träffade också Lisa idag :D

Det blev en bra dag tillslut och det är sånna här dagar som man vill att det ska finnas flera av :D
Hare gött!

Söndag igen

Igårkväll tittade vi på två rysare hela familjen. Den första va ganska läskig och hette "instängd 2". Den andra var en dålig japansk film som hette "Thirst" och inte alls var läskig :P

Idag åkte vi till centrum på morgonen och köpte morsdagspresent. Det blev en jättefin bukett och mammas favoritgodis :P Sen åkte vi till farmor och åt morsdagstårta. Jag hann inte stanna så länge för jag skulle på utvärderigsmöte och sedan till Musikskolans dag där jag träffade Anna en snabbis. Efter det skulle vi till mormor så jag gick dit och yrade lite bland alla husen eftersom att jag har sämst lokalsinne :P

Nu ska jag skicka in ett av mina sista arbeten och sedan fortsätta med det allra sista :D

Hare gött!

Musicupdate!



Okej, jag har anmält mig till 2 stycket tävlingar.

Den första är The Voice's "coverjakten" och då skickade jag in den här låten :) Tävlingen avgörs den 9 Juni och det finns inget ni kan göra för att hjälpa mig. Vi får helt enkelt hoppas att det går bra :D

Den andra tävlingen är "The Next Big Thing". Denna tävling kan ni hjälpa mig att vinna :D Jag behöver ha så mycket trafik på min sida som möjligt så bara genom att klicka runt och kolla lite så hjälper ni mig otroligt mycket :D Tävlingen håller på tills 1 Augusti och det går ut på att ha så mycket poäng som möjligt. Jag måste ligga bland top 20 för att gå vidare. Jag kommer uppdatera och lägga in lite videor då och då.
Klicka på den här länken för att komma till min sida: http://thenextbigthing.se//ThereseHansson

Hare gött!


Choklad!

Igår efter skolan följde jag med Stefani hem till henne. Blev kvar där hela kvällen och det var väldigt trevligt :) Vi var tvungna att cykla och hämta hennes syrra i spöregnet och på något sätt så blev vi inte så blöta. Vi gjorde potatisbullar till middag och sen kollade vi på film. "I rymden finns inga känslor" och "Allt för min syster". Jag fick lite choklad av Stefani så nu sitter jag och tjockar i mig allt :P Det roligaste var nog när hennes syrra somnade för det tog typ 1 minut eller nått. Jag pratade med henne och nästa sekund så sov hon ;)


Foto: Amanda

Idag har jag städat och jag är inte klar än. Behöver åka till centrum och köpa nått till mamma eftersom att det är morsdag imorron. Vi får se hur det blir med det. Jag måste också plugga lite men jag orkar verkligen inte..

Hare gött!


What!?

So, jag har börjat uppdatera igen och då sjunker statistiken mycket!? Vad gör jag för fel??

Jag och Mickan sprang 2 km idag. På slutet hade vi vääääärsta ruschen! Vi var ganska döda efteråt :P Hade sovmorgon i morse så jag började 11.30. Käkade pannkakor helt själv i skolan men det var supergott! Vi hade bara 2 lektioner idag och sedan gick vi till bibblan och centrum. Det bästa just nu är nog att det inte är speciellt mycket i skolan :) Har bara ett arbete kvar att göra och sen slutar jag 1:an :O Känns som att jag började igår!

Hare gött!

Mickan :D



Grattis världens bästa kusin som fyller 17 idag! :D

Älskar dig!<3


Lördags - Peace & Safe

I lördags var det peace & safe och dagarna innan var riktigt stressiga. Jag och Josse åkte ut en sväng med cykeln och satte upp de affischer som var kvar. På morgonen var vi där redan kl. 9 och byggde upp tält och fixade. Banden kom någon timme senare och började soundchecka. Det var en aning stressigt eftersom att alla banden inte kom när de skulle osv. Förutom det så gick allt bra och vi hade tur med vädret. Det tog hela dagen och jag var väll hemma vid 7 eller nått.

Hade tyvär inga bilder på den här datorn så det blir bildlöst.

Hare gött!

Förra fredagen ;)


Fick en bild av Stefani (inte Amanda...) så nu kan jag blogga igen :)

I Fredags efter att vi slutat så gick jag, Amanda och Maria till en äng för att fota lite. Egentligen var det bara Maria och Amanda som fotade då medan jag låg på en filt och solade ;) Efter ett tag gick jag och mötte Stefani och köpte en chipspåse som vi kunde dela på. Vi satt ett tag och bara snackade i solen innan vi började fota. Jag fick som vanligt agera modell men det gör inte så mycket så länge jag får se resultat :D Vi gick in i en lite skog och på något sätt så hade vi lyckats lägga våra saker på ett myrbo så när vi kom tillbaka så kryllade det av myror. Vi  hade det jättemysigt i solen. Det var jättelänge sen jag bara var ute och umgicks med folk på det sättet så det var kul :D

När jag kom hem köpte jag och pappa mat och det kryllade av folk där. Gick till farmor och bakade bullar inför Peace & Safe och de blev jättegoda. Som tur var så fick jag behålla alla eftersom att de inte gick åt så nu har vi fullt med bullar här hemma :D

Hare gött!


:O



Jag är inget abba fan men det här var grymt bra! :O


...

Jag tänker inte skriva något fören jag får en bild från i fredags! Punkt slut!!!


Anthony Salcito


Idag var jag för första gången inne i våran nya skola! Vi hade supersnygga oranga hjälmar på oss och var tvungna att gå på led. Insidan av bygganden var mycket mer lik bilderna man har sätt än utsidan. Anledningen till att vi fick gå in det var att Microsoft skulle skriva på ett avtal med skolan och då ville de ha några elever där.

Vi fick träffa den här mannen, Anthony Salcito, som är vice VD för Microsoft i USA. Han berättade att han hade jobbat med Bill Gates enda sedan han började jobba för Microsoft vid 19 års ålder. Skillnaden var att då hämtade han hamburgare till Bill och det gör han inte nu :P En fick vi också träffa vår svenska VD för Microsoft och några andra typer därifrån.

Hare gött!


I'm sorry

Gud vad dålig jag her varit på att blogga den senaste veckan! Det finns så klart en förklaring och det är att det är väldigt mycket i skolan den här veckan sammtidigt som att det sista inför Peace & Safe måste fixas.

Igår var jag ledig på morgonen eftersom att jag var klar med min novell så jag fick sovmorgon. Ändå lyckades jag glömma idrottskläderna i trappan så när jag kom till skolan och insåg att vi hade eget arbete på matten åkte jag hem och hämtade den igen. På idrotten sprang vi vilket var jobbigt och sen hade vi en till tråkig lektion innan vi slutade.

Efter skolan var det solosång och jag hade samma vikarie som förra veckan. Den här gången gick det däremot bättre och jag sjöng "This is my life". Jag hoppas däremot fortfarande på att Agneta är frisk nästa vecka eftersom att det är så stor skillnad att byta lärare hela tiden.

På kvällen tränade jag med Stefani igen och det gick bra. Vi körde inte så längen men jag kännde att det tog i musklerna :)

Hare gött!

2 dagar

Vad hände igår igentligen?? Det var iallafall kör och det känns som att det droppar av folk hela tiden så vi får se hur många vi är i slutändan. Jag ska iallafall vara med och göra lite saker både på studenten och på avslutningen så det blir kul! :)
      När jag kom hem så käkade jag och sedan sov jag i 2 timmar. Efter maten var det bara att sätta igång med matten. Idag hade jag nationella i Matte B och det var rätt svårt så vi får se hur det går med det betyget... Sen åkte jag och tränade med Stefani. Det blev dans med en as skön kille :P Sen gymmade vi lite också innan de stängde. Provade en ny grejj som jag måste prova flera gånger. Hade också på mig mina nya träningskläder och man kännde sig mycket finare i dem. Det ända som fattas nu är ett par riktiga innomhusskor. Sen var det hem och plugga mer innan det var dags för sängen.

Idag var det nationella i Matte B i 4 timmar på morgonen så jag missade kören :( Efter det hade vi egentligen håltimme men vi flyttade upp historian och slutade tidigare.

Nu väntar jag på Jennika som strax ska vara här. Vi ska på återträff på Grimsta idag så vi får se hur det blir.
Hare gött!

Namngivning!

Haft en bra dag?? Det har i alla fall jag! Var på min sysslings namngivning och träffade honom för första gången. Det var massor med folk jag aldrig sätt förut och god mat. Ni vet sånna här pajer men olika saker i. Vi köpte också Annikas nya skiva! :D Annika är min mammas kusin och hon sjunger.



När jag kom hem så var det dags för möte med VmV igen. Det börjar närma sig Peace & Safe så se till att vara där! Vi var inte där så länge och det känns nästan lite rörigt. Antagligen blir det bättre när alla väl är på plats och man inte kan göra något annat än det man ska. Nu har jag nyss suttit och ringt några tävlande vilket var lite jobbigt eftersom att jag inte är så bra på att prata med främmande folk. Jag har däremot blivit mycket bättre på det den senaste tiden så det är ett plus!

Hare gött!


Shopping


Här är lite av det jag köpt den senaste veckan. Jag som aldrig brukar shoppa har för en gångs skull lyckats få med mig rätt mycket saker hem. Jag orkade inte visa er allt men mina påsar ville jag visa ;)

5 påsar med lite smått och gott i. I Inter Sport-påsen är det träningskläder som jag ska ha när jag gymmar med Stefani. I de andra är det tights, magtröja mm.

Hare gött!


En tur i skogen

Vaknade ganska tidigt i morse för att åka ner till ica och lämna flyers till några. Efter det skulle mamma och syrran shoppa så jag följde med. Till min stora förvåning köpte jag faktiskt lite gott och blandat. Använde ett presentkort och jag fick år 2006 :P Trodde att den hade gått ut med så var det inte. När vi kom hem ville Josse gå ut och fota lite så det gjorde vi.
 

Nu ska jag snart käka. Lägger upp bilder på det jag har köpt de senaste dagarna ikväll om ni har tur ;)

Hare gött!


Mösspåtagning för 3orna!

Idag är det fredag den 13 som ni kanske vet. Jag har klarat mig utan en skråma hur är det med er?? Nån som haft otur? Idag var det i alla fall mösspåtagning för de som ska ta studenten i år på Vilunda. Jag blev tillfrågad att sjunga 2 låtar några gånger och det sa jag självklart inte nej till. Det var faktiskt kul att se hur det gick till + att alla var helt galna! Efter det stannade jag kvar ett tag med Tewar och sedan gick vi till henne och övade inför avslutningen. Skulle egentligen ha tränat med Stefani på kvällen men det blev inte så utan vi gör det under helgen istället :)

Förstår mig inte på Facebook ibland asså!



För mig var det en ganska bra fredag den 13 i alla fall! :D

Hare gött!


Video från tjejmässan #3

En till video från tjejmässan! :)


Hare gött!


Chokladbollar

Somnade en stund när jag kom hem idag. Tyvär fick jag inte sova så länge eftersom att vi skulle äta. Nu sitter jag och småtränar på de låtar som ska sjungas imorron.

I morse hade vi repetition inför nationella i matte som vi ska ha på tisdag och sen flyttade vi upp våran lektion så vi slutade typ 12.30. Stannade kvar i skolan och tittade på när Stefani fotade lite godsaker. Bröt mot mitt förbud för Marie-Louise hade bakat chokladbollar och så frågade hon om jag ville ha en. Kunde inte säga nej till henne + att den var grymt god! :) Sen hade jag sista nationella i engelska vilket var speaking. Det gick bra och ganska fort. Sen satt jag ett tag i Vilunda och väntade på att min gitarrlektion skulle börja. Ska lära mig "Summer rain" den här veckan.

Ska iväg och träna snart så jag slänger upp en ny video till er under kvällen :)

Hare gött!

Värd att se!


OMG!! Har ni sätt den här?? Sååå söta haha!

Hare gött!


Ja, du hörde rätt! :O

Idag har jag nästan inte varit hemma. Skola som vanligt på dagen och sen var det solosång. Agneta var inte där så jag hade en vikarie och hon var definivitivt bättre än den förra :P När jag kom hem så åkte jag och pappa till Ica för att handla mat. Pannkakor! :D Jag och Stefani bestämde oss för att strunta i gymmet idag och ta en cykeltur i stället. Det slutade dock med att vi åkte till centrum och jag SHOPPADE!!! :O Jag gör aldrig det men jag tyckte att det var dags för lite träningskläder och en magtröja. Visar bilder imorron när det är lite ljusare ute. Efter det tog vi i alla fall en ganska lång cykeltur runt halva väsby men det var värt det. As skönt att inte sitta hemma hela kvällen :)

Det var min dag :)
Hare gött!

Evening

Holla! Har tittat på House, ätit glass och pluggat under kvällen. Nu tittar jag på semifinalen i eurovision song contest. Imorron är det onsdag igen och jag har solosånglektion på eftermiddagen. Jag har faktiskt inget roligt att berätta. Kan säga till mig själv att om jag planerar att vara ute hela dagen i solen så ska jag inte ha mina gladiatorskor på mig men det tror jag inte att jag kommer bry mig om ;)

Hare gött!

Prov

ÄLSKAR VÄDRET IDAG! <3 Även fast det blev lite för varmt att sitta i solen på rasten :P

Igår dansade jag afrodans med Stefani och det var inte så jättekul. Man kände sig som en apa i början och sen som en kyckling! Idag hade jag nationella i engelska A, läs och hör delen. Det var fett svårt på en del ställen men jag hoppas att det gick bra iallafall. Vi gjorde också ett kort läxförhör på historian och sen fick vi sluta tidigare :)

Ikväll ska jag plugga matte och städa. Har inte så mycket att säga förutom att vi slutar skolan om 29 dagar, varav 17 dagar så vi går i skolan :D

Hoppas på att få lite nya bilder snart ;)

Hare gött!

Awesome helg! <3

Här kommer en genomgång av min as sköna helg med de bästa! :D

Fredag:
Gick till skolan som vanligt och sen när vi slutade åkte jag hem och städade. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag så det var bra att jag fick det gjort. Pappa och jag köpte kinamat efter att jag förberett allt inför helgen. På kvällen följde jag med Anna på hennes kusins konsert och de va faktiskt riktigt bra! Hade inte min tid på spotify varit slut så hade jag letat reda på dem! Gilla dem på facebook vettja, Alternative High! Jag hade en riktigt rolig kväll och jag slocknade direkt när jag kom hem.

Lördag:
Dagen jag väntat på i flera år! Dagen började inte bra för jag försov mig typ en timme. Gick därför upp 5. Det roliga är att jag måste stängt av larmet i sömnen för det var helt avstängt och jag har inget minne av det ;) Pappa skjutsade mig och Stefani till stationen så vi hann iallafall. Vi var 5 tjejer som åkte varav 3 sökte. Vi kom dit 7 på morgonen och jag tycker att det gick hyfsat fort att stå i kö. Vi kom in vid 12.30 fast det hade gått mycket snabbare om vi inte varit tvungna att dansa och skrika för att filma till tvn. När vi kom in så fick vi fylla i en lapp med en massa jobbiga frågor på och även här va vi tvungna att skrika för att göra tv :P När det var våran tur så fick vi vänta utanför ett icke ljudisolerat rum. Jag blev sjukt nervös när man satt där och väntade. Sen fick jag iallafall gå in och träffa förjuryn. Jag tycker att jag gjorde mitt bästa men tydligen räckte inte det. Det ända de sa till mig var "tack Therese, det där var riktigt bra men vi kommer inte skicka vidare dig". Och de sa ungefär samma sak till de andra 2 tjejerna jag sökte med.

Vi stack därifrån ganska snabbt eftersom att vi va irriterade på att inte ha fått någon bättre anledning. Jag är ganska besviken men jag kommer över det! Vi gick iallafall runt i stan ett tag innan pappa hämtade mig och Stefani.

När jag kom hem så hoppade jag snabbt i duschen och sedan fixade jag mig för att åka till Anna på tjejmiddag. Det var riktigt roligt även fast jag var sjukt trött. Kom hem rätt så sent och då somnade jag riktigt snabbt.


Söndag:
Var tvungen att gå upp tidigt för att vara mig för att dela ut flyers. Stefani hjälpte mig så det gick ganska fort. Sen bestämde vi att vi skulle shoppa men ingen av oss köpte nått utan vi gick en prommenad istället. Vi hade riktigt mysigt på rullstensåsen och sen gick vi hem till Stefani. Only God knows vad som hände hos henne eftersom att hon inte vill att jag berättar ;) Pappa hämtade mig och så köpte vi pizza. Mamma kom hem från Italien så hon hade med sig lite presenter.


Det var min helg! Många olika saker som hände men det gör inget för det var sjukt kul :D Bästa helgen på länge även fast allt inte gick som jag hade tänkt mig ;)

Hare gött!


Röstningen är avslutad!

Nu kan man inte längre rösta på metro on stage så vi får se hur det går. Tack till de som faktiskt röstade! Om det blir så att jag går vidare så kommer jag behöva röster igen men då säger jag till :)

Kolla in den här tjejen som röstade på mig bara några minuter innan de stängde: www.amandakuren.blogg.se

Hare gött!


Hemma..

Är hemma nu efter en galen dag! Sov bara 6 timmar i natt och så har jag varit igång hela dagen så jag är rätt så trött nu. Har varit vaken i 18 timmar vilket är väldigt mycket för att vara jag så jag ska sova nu. Berättar mer om det imorron. Kommer för övrigt inte få sova då heller, ska upp rätt så tidigt så jag kommer vara död!

Hare gött!

Min Idolresa

Det här skrev jag i 8:an vilket är 2 år sedan, om hur jag ville att det skulle bli antar jag. Vi skrev Boken om mig och det här var med som ett kapitel om min framtid. Jag tycker att det är jättekul att läsa så jag tänkte att jag skulle dela med mig av det :P



Min Idolresa!

Vi får skjuts in till Stockholm av min pappa. Han pladdrar på om allt möjligt som om det vore han som var nervös och inte jag. Jag ska nämligen på idol audition och är skakis över att jag ska sjunga inför en jury när de enda personerna jag har sjungit för är mina kompisar och min familj. Ellen försöker lugna ner mig genom att prata gamla minnen. Jag försöker verkligen lyssna på henne men det är svårt för det enda som går runt i mitt huvud är alla nervösa tankar. Tänk om jag sjunger fel eller glömmer texten! Hur ska jag reagera på vad dem säger? Borde jag bli glad eller ledsen, lugn eller uppspelt? Tänk om de inte gillar mig? Tänk om jag i hela mitt liv trott att jag kunnat sjunga och nu får reda på att allt varit en enda stor lögn!

Pappa släpper av oss utanför den stora byggnaden. Det är kallt ute även fast solen sken och man kunde känna en liten doft av vår. Den långa kön, med ungdomar, sträcker sig flera hundra meter bort. Vi ställde oss sist i kön och pratade med dem som stod framför.

När Peter Jihde kom ut hade kön vuxit sig ännu längre. Med en megafon framför munnen började han prata om regler, vad vi skulle göra när vi kom innanför dörren och vad som skulle hända sedan. När de sedan öppnade dörrarna fick alla bråttom in så det enda man kunde göra var att följa strömmen.

Väl inne anmäler jag mig och får en nummerlapp med numret 1069. Så fort jag har fått nummerlappen och ser alla andra i rummet känner jag nervositeten komma som en stor våg över mig. Vi satte oss på två tomma stolar och medan jag försökte fokusera på mig själv och min låt.

Efter oändliga timmar hör jag dem ropa upp mitt nummer i mikrofonen. ”Oh my god!” tänker jag medan jag kramar Ellen och sedan går iväg till ”väntrummet”. Nervöst sätter jag mig på en stol och väntar medan jag ser både glada och ledsna människor komma ut från rummet, dit jag ska nu.
Jag går fram till markeringen på golvet.
-      Hej, sa Anders
-      Hej, svarade jag
-      Vad heter du?
-      Therese
-      Va?
-      Therese, sa jag tydligare
-      Okej vad ska du sjunga för oss Therese? frågade Anders
-      Jag ska sjunga I only see you av Benton Paul.
-      Okej varsågod.
      De första vacklande tonerna når inte fram, men sedan tar jag ett djupt andetag och låter de ljuva tonerna strömma ut från hela min kropp. När jag ser ett litet dolt leende i Anders mungipor känner jag mig genast säkrare.

Juryn är mållös. Jag får bara bra kritik och när de röstar säger alla tre ja. Jag blir så glad att jag börjar gråta, vilket är ganska typiskt för mig, tar guldbiljetten som bevis att jag gått vidare och kramar jurymedlemmarna.
      Jag går gråtande ut till de andra, med min guldbiljett framför mig, och möts av Ellen som blir jätteglad. Vi står och kramar varandra samtidigt som vi hoppar på stället.

Väl i final i globen är jag nervös igen. Alla andra deltävlingarna har gått riktigt bra och jag har inte varit de minsta pirrig. Medan jag väntar på min tur att sjunga live i tv tänker jag på vad som skulle hända om jag inte vann. ”jag skulle förmodligen få ett skivkontrakt i alla fall eftersom jag har kommit så långt”.
      När jag går ut på scenen möts jag av jubel och applåder. Jag ser Ellen och min familj sitta på raderna längst fram i publiken. Mitt framträdande gick sådär det kunde ha gått bättre men jag får nästan bara bra anmärkningar av juryn.

Spänningen är olidlig när rösterna räknas. När en röst äntligen ekar i högtalarna så är det inte mitt namn som hörs utan min motspelares. Jag blir lite ledsen för att jag inte vann men vad spelade de för roll? Jag kom till final och det är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Vi kramade om varandra medan pressen strömmade fram och ville ta bilder och intervjua oss.

Tre dagar senare sitter jag hemma i soffan med Ellen och tittar på bilder när telefonen ringer. När jag svarar och får höra att det är en musikproducent blinkar jag till Ellen och hon skriker till av glädje. Musikproducenten som hette Micke berättade att han hade sett mig i Idol och att han var villig att ge mig ett skivkontrakt. Det här var början på mitt nya liv som artist.

Where have the music gone?

Okej jag har märkt att det är lite dåligt med musik här på bloggen nu för tiden men jag lovar att jag ska skärpa mig till nästa vecka :) Idag gjorde jag en "to do-lista" när jag kom hem från plugget för att jag inte ska glömma något viktigt inför helgen. Jag har bl.a. provat kläder för att hitta nått bra och städat mitt rum, försökt iallafall. I kväll blir det kinamat och sen dra iväg med Anna. Orkar inte städa nått mer just nu eftersom att jag är så lat.

För att få mer musik i bloggen lägger jag upp en ny video från tjejmässan ikväll runt 20.00.

Glöm inte att rösta på mig här: www.onstage.metro.se/artist/3133

Ha en bra fredagskväll!

Freitag

Ta och kolla in min kompis Inez som röstade på mig i Metro on Stage:
http://stuffbyinez.blogg.se/


Igår trände jag ju fotboll för första gången sen i höstas och det gick faktiskt riktigt bra. Det var lite tugnt i början men sen rullade det på rätt bra. Jag har inte tappat bollsinnet iallafall :P

Idag är det fredag och i kväll ska jag på konsert med Anna :) Jag ska också städa och fixa en hel del inför imorron.



Hare gött!


Händelserik dag :)

Började 10.45 i morse för att titta på film. Vi snackar om andra och första världskringet så filmen vi fick se var "Pianisten". Den var faktiskt ganska bra! Jag slutade därför ganska tidigt så jag åkte hem och käkade innan jag var tvungen att åka tillbaka för att ha gitarrlektion. Fick "Scarborough Fair" i läxa så vi får se hur det går med det :) När jag kom hem igen så gick jag till Molly en stund innan vi åkte till Donken och köpte mat. Ni vet vad man säger: När mamma är borta dansar Tette på borden! Okej det säger man kanske inte men jag säger det ;) Fixade också en present till Anna som fyllde år i tisdags idag :D

Ska börja göra mig i ordning för min första fotbollstränging på 6 månader eller nått sånt. Kommer ju inte orka så mycket men man måste börja någon stans.

Bara några få dagar kvar nu!


Hare gött!


HAHAHAHA

Postat av: Sofia
OM INTE DU KOMMER VIDARE DÅ ÄR DET KÖRT FÖR DOMARNA ELLER VAR DET HETER FÖR ATT DÅ KOMMER JAG!!!!!!!!!! ;)

Hahaha gillar kommentaren! Du får säga det till dem och inte till mig knäppo :P

Ska allderles strax iväg på möte med Vmv och sedan blir det hem och ringa en massa samtal.


Hare gött!


I'm free

Tjoooo :D Idag är det onsdag och helgen närmar sig :D Skrev första nationella provet i Engelska A idag, uppsats. Ett riktigt tråkigt sätt att visa vad man kan på om du frågar mig. Resten av dagen var inte så speciell förutom att idrotten var riktigt jobbig! Ikväll ska jag på Vmv möte igen och sen ska jag sova :D Inget mer plugg den här veckan utan bara en massa förberedelser så det är nice.

Det har varit riktigt dåligt och tråkigt väder nu de senaste dagarna så nu sitter jag och fryser som en galning! Blev klar med en sak igår som jag ska försöka visa ikväll eller imorron :)

Bara 4 dagar kvar nu. Rösta för att få en länkning! :)

http://onstage.metro.se/artist/3133

Hare gött!


Dag 30 - Din favoritlåt för exakt ett år sedan

Dag 30 - Din favoritlåt för exakt ett år sedan: BB Good - Jonas Brothers


Ja, jag var största Jonas Brothers fanet förut ;)

Hare gött!


Kom igen nu! :)

Vaknade i morse till regn som efter 5 minuter hade förvandlats till snöflingor större än femkronor! Det var inte så kul att gå till och från vilunda i det vädret. På musiken gjorde jag inte så mycket eftersom att jag redan vet vad jag ska göra som sista uppgift. Sen var det kör vilket var kul men vi var lite få idag. Jag och T spelade även lite för de som hade lektion efter kören för de hade bett Gunn om det.

Såg precis att vissa låtarna på Spotify blivit lila!? Antar att det betyder att jag inte kan lyssna på det fler gången den här månaden :( Nya spotify suger!

Ikväll ska jag plugga lite engelska eftersom att vi har första nationellaprovet imorron. Hoppas att det går bra! Borde inte var några problem. Fick reda på idag att jag fick 29 poäng på matteprovet vilket var gränsen till mvg men eftersom att jag inte fick en sol så kan jag inte få mvg så jag fick VG++....

Bara 5 dagar kvar att rösta!
Hare gött!


Video från tjejmässan #2

Här kommer en av de låtarna jag och Tewar sjöng på tjejmässan i April. Det kommer flera så småning om :) Nu ska jag iväg och träna med en massa pannkakor i magen. Efter det blir det hem och plugga engelska.


Hare gött!


Dag 29 - En låt från din barndom

Dag 29 - En låt från din barndom: Happy Birthday - Flipsyde


Hare gött!


Music Monday

Idag är det måndag igen och jag har inte fått reda på mitt matteprov medan alla andra har det... Det hände inget speciellt idag. Kören var inställd så det blir imorron istället :) Slutade ju tidigt idag som alla andra måndagar och jag har egentligen massor att göra men när jag väl bestämmer mig för att göra nått så har jag glömt vad som skulle göras. Nu ska jag i alla fall förbereda ett inlägg som kommer upp på lördag :) Juste! Köpte en bok idag för 10 kr :P "Mias hemlighet" heter den och är fortsättningen på "Gömda" och "Asyl". Måste dock läsa klart en annan bok innan jag kan börja på den.

Ikväll blir det träning och Zumba med Stefani :D That girl loves Zumba! haha

Metro on stage tävlingen slutar den 8 maj så ni som inte har röstat än, gör det är ni snälla! :)


Hare gött!


Dag 28 - En låt som gör att du känner skuld

Har ingen låt för det men kan tänka mig in i hans situation så därför valde jag den här.

Dag 28 - En låt som gör att du känner skuld: Tears in heaven - Eric Clapton



Hare gött!


1 Maj

Idag är det söndag vilket betyder att skolan börjar imorron, engelska nationella på onsdag och en galen helg väntar. Har sett fram emot helgen jättelänge nu så det är helt crazy att det bara är en vecka kvar nu! Jag har inget planerat för idag så vi får se vad som händer helt enkelt.

Från och med idag så ska jag inte äta godis och allt sånnt om det inte är så att det är absolut nödvändigt. Hoppas kunna klara det men det är inte helt säkert att jag gör det. Hade tänkt börja med träningen ordentligt den här veckan som kommer. Måndagar blir det dans med S och sen så ska jag dra igång med fotbollen också även fast jag inte har spelat sen i höstas :P



Hare gött!


RSS 2.0