Go for it!

Idag har jag varit duktigt! Eftersom att vi i stort sätt bara har en lektion på fredagar så bestämde jag mig för att åka till gymmet direkt efter jag slutat. Väl där så blev det en timme på löpbandet och det gick riktigt bra idag. Jag tror att intervallträningen lönar sig. Nu är det i alla fall sportlov för min del och jag ska i stort sätt bara träna, sova, äta och titta på min älskade serie under hela veckan. Det ska bli skönt med lite avslappning från skolan.


Klagomål!

Jag har fått klagomål om att jag bloggar dåligt så jag får väl försöka ändra på det. Däremot så kommer det inte bli så intressanta inlägg eftersom att det enda jag gör på dagarna är att gå i skolan, träna och titta på serier. Fram till sommaren blir det intressantare saker!

Idag är det ju fettisdagen så jag drog till Bullens efter skolan och köpte semlor till familjen. Efter det åkte jag till gymmet och spenderade en timme på löpbandet. Gick 10 min, joggade 20 min och körde intervaller i 30 min. Det var riktigt jobbigt i slutet kan jag säga men det behövdes. Slarvade väldigt mycket med konditionsträningen förra veckan och det blev alldeles för mycket styrka och onyttigheter. Så därför blev det ett långt konditionspass idag så att jag kunde äta min goda semla med gott samvete!


Hmm??

Jag tror att jag har blivit lite beroende av att träna. När jag inte har något att göra så tar jag gärna en sväng till gymmet och kör lite kondition. Ikväll gjorde jag min egna första sallad och det var inte så dumt faktiskt! Ska göra det flera gånger tror jag.


RSS 2.0