Studiotime!

image description
Jag var nyss i studion och spelade in de sista instrumenten till den låten som troligtvis kommer bli min första singel, om man nu kan kalla det så när man ger ut dem själv. Det är inte så mycket kvar på den låten just nu så förhoppningsvis blir den klar i början av sommaren :)

Igår var det kammarkonsert med musikskolan och det gick sådär. Spelade fel vid ett tillfälle men det gick bra i alla fall. Innan det var jag kvar i skolan och övade på den låten jag ska sjunga på skolavslutningen och jag tror att det kan bli riktigt bra!

Ikväll ska jag repa med Andreas Morling för på lördag ska jag vara med och köra på hans låt som gick vidare i Väsbylåten. Tack alla som röstade! Inte nog med det så ska jag dessutom sjunga själv på stora scenen :D

Sista dagen att rösta!Idag är det sista dagen att rösta på väsby låten! Jag är som sagt med och körar på bidrag nr 7. Jag tycker därför att ni ska klicka på länken här under och rösta på bidrag nr 7 - Nice To Call This Home!

http://www.upplandsvasby.se/2/uppleva-och-gora/kultur/vasbyfestivalen/vasbylaten.html

Både jag och Andreas som sjunger skulle bli jätteglada om den här låten van. Det skulle också betyda att vi kommer framföra den på Väsbyfestivalen den 2 Juni! Hur grymt vore inte det? Följ bara instruktionerna som finns när ni har klickat upp länken för att rösta. Som sagt är det sista dagen idag så ge den ett klick vettja!  Det tar inte så lång tid. Ni har alltså bara till kl.24 på er :)

Klicka på länken och rösta på bidrag nr 7 - Nice To Call This Home!

Weeeey!!!! :D


Heja Lorpan!! Så sjukt duktig! Tänk att vi vann Eurovision! Det är helt sjukt. Och vi fick dessutom poäng från 41/42 länder varav minst 16 stycken 12:or! Riktigt grym tjej det här :) Förutom Loreen så vet jag inte riktigt vilka låtar jag gillade. Måste lyssna igenom dem imorgon igen så får vi se om jag fastnar för någon.

Jag har varit på 18års fest hela kvällen men ner om det imorgon. Nu är det dags för sängen. Återigen Grattis Loreen!! Som gitarrist och sångare blir man stolt när det går så här bra! :D

Sooool

Både igår och idag har det varit så sjukt fint väder!! Jag har varit på landet hela långhelgen men nu är jag hemma. Både igår och idag har jag legat ute och solat en stund. Det resulterade i att jag brände mig lite igår. Framförallt i ansiktet och ryggen. Nackdelen är att det kliar nu :P

Vi har en massa målare hos oss för tillfället. De har plastat in allt i närheten av fönstrena så jag ska sova hos Amanda eftersom att jag inte kommer åt min säng. Det är rätt svårt att bo i ett hus där allt är flyttat en meter från fönstret och dessutom är övertäckt i plast :P

Jag har också börjat läsa en ny bok! Sankta Psyko heter den och den ska tydligen vara jättespännande. Vi får se vad jag tycker om den. Den är i alla fall ganska lättläst så det går fort att läsa den :)


Bruuum bruuuum

Idag har jag varit ute och kört bil väldigt länge. Pappa och jag åkte och lämnade min syrra hos en kompis och allt som allt tog det ungefär tre timmar. Jag fick köra på vägen tillbaka och jag måste säga att jag börjar få kläm på det. Jag måste ta åt mig mer än vad jag har gjort förut och lita på att jag faktiskt kan för det gör jag. Jag fick även backa ut från parkeringen medan pappa stod utanför bilen och det var väldigt kul. Det kändes väldigt vuxet på något sätt att köra utan någon vuxen i bilen även fast det vara var någon meter :P

Jag har också läst ut en bok så imorgon blir det till att börja på en ny som jag tror är sjukt bra! Just nu sitter jag med datorn och internet. Jag lämnade nyss in en idrottsuppsats på fyra sidor. Man känner att det börjar närma sig skolavslutning eftersom att man har börjat mata av en massa uppgifter i olika ämnen och det är väldigt skönt!


Pretty Little Liars


Såg den här fanvideon idag på min favoritserie och jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra! Om ni inte har sätt Pretty Litte Liars så gör det! Det är en grymt bra serie, sjukt spännande. De har lyckats få med mycket av det som är serien i den här videon så börja med att kolla på den vettja!

Run Forest, Run!

Idag har jag hunnit skriva klart ett arbete som ska in imorgon och mer än hälften på ett annat arbete som ska in på söndag. Det känns väldigt skönt att vara så pass klar med allt som jag är just nu. Det ända som krävs är att man tar tag i sakerna och börjar någonstans. Du brukar resten rulla på rätt bra för mig :)

Idag var jag ute på en lååång springtur. Just nu har vi en idrottsuppgift som får ut på att mäta något en gång och sedan mäta igen och se om man har förbättrats något. Jag valde att springa nästan 6 km och första gången vilket var för ca 4 veckor sedan sprang jag på 43 min. Idag sprang jag samma sträcka på 36 minuter. Det var sjukt jobbigt att springa men jag klarade det! När jag kom fram slängde jag mig på gräset och låg där ett tag. Hela min kropp dunkade som jag vet inte vad. Nu är det i alla fall över så jag är glad!


Finally!! :D

När jag lämnade in min dator på lagning så försvann alla mina program. Jag har alltså inte haft photoshop på ca 2 veckor så jag har inte kunnat redigera nått. Det photoshop programmet jag hade förut var inte mitt så därför har jag inte kunnat installera det igen. Förra veckan kom pappa hem med Lightroom men det förstår jag mig inte på så jag bad honom låna hem det programmet jag hade förut. Idag kom i alla fall hem med ett sprillans nytt Photoshop Elements 10 så nu är jag tillbaka på banan! Äntligen något som jag förstår mig på :P Det är också en av anledningarna till varför det har blivit så mycket mobilbloggande på senaste tiden.


Härlig dag!

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon. Att vakna upp till sol var ju inte heller helt fel. Tog en sväng ut och övningskörde till runby där jag och Amanda låg och solade i en timme. Det blåste svinkallt så det var inte alls så skönt. Däremot så tror jag faktiskt att det tog lite. När jag var på väg till bussen för att åka hem bestämde jag mig för att gå hem istället. Jag var för lat för att ge mig ut och springa så då tyckte jag att jag lika gärna kunde gå hem. Till middag köpte vi hem grekisk mat och det var svingott! Är proppmätt just nu :P För övrigt så har jag förälskat mig i två nya låtar, Där jag hänger min hatt och Payphone! Lyssna på dem vettja!


Väsbylåten!Här är låten som jag och några andra la stämmor på i studion för ett tag sedan. Det visade sig att denna låt är ett bidrag i tävlingen om Väsbylåten och jag måste säga att jag gillar den! Jag tycker därför att ni ska klicka på länken här under och rösta på bidrag nr 7 - Nice To Call This Home!

http://www.upplandsvasby.se/2/uppleva-och-gora/kultur/vasbyfestivalen/vasbylaten.html

Både jag och Andreas som sjunger skulle bli jätteglada om den här låten van. Det skulle också betyda att vi kommer framföra den på Väsbyfestivalen den 2 Juni! Hur grymt vore inte det? Följ bara instruktionerna som finns när ni har klickat upp länken för att rösta. Jag skulle också tycka det var kul om ni berättar vad ni tycker om låten. Är det någon som hör mig? Jag gör det men det kanske är för att det är min röst och för att jag vet vad jag ska lyssna efter. Vid 2.01 så ooh-ar jag själv.

Klicka på länken och rösta på bidrag nr 7 - Nice To Call This Home!

Life is good! :D

Klickade nyss hem en klänning till skolavslutningen!! Gissa om jag är glad?! Hoppas bara att den passar för den är superfin :) Jag håller även på att väljer ut låtar som jag vill sjunga på skolavslutningen och jag har hittat en superfin låt. Däremot måste den testas först + att jag måste lära mig den om det ska funka men det gör det nog.

Idag hade vi nationella prov i stort sätt hela dagen. Hade två engelska på morgonen och efter lunch hade jag ett i tyska. På fotolektionen efter det byggde vi lådkameror! Jag var lite skeptisk i början till att det skulle fungera med set gjorde det och det var skitkul! Vi byggde ett mörkerrum på en av toaletterna där vi låste in oss och bytte fotopappet samt framkallade bilder i mörkret. Det blev en väldigt bra avslutning efter så många prov på samma dag.

I morgon ska min klass åka iväg någon stans och göra nått med andra ekonomiklasser. Vi blir hämtade med buss tidigt på morgonen och är borta i stort sätt hela dagen. De har lovat att vi ska få massor med god mat så det längtar jag lite efter :P

Tänkte att jag skulle slänga in en väldigt fin bild på mig som jag tog härom dagen. Jag kom hem ganska tidigt och det var soligt så jag satte mig på balkongen och läste en stund. Tyvärr var det för sent på dagen för att jag skulle lyckas få någon färg. Nästa gång!


Good day!


Tagen med IPhone 4s och redigerad i Pictureshow och Instagram

Idag har jag varit jätteduktig och tränat väldigt länge. Cyklade till och från gymmet för att komma dit snabbare. Vi fick sluta tidigare idag i skolan för vi hade ingen tyska så då passade jag på att dra iväg lite tidigare. Väl där körde jag kondition i 1 timme innan Stefani kom och körde styrka i 1 timme med mig.

I morse hade jag en körlektion igen och det gick väldigt bra jämfört med igår när jag körde med pappa. Det var i alla fall rätt så tidigt på morgonen och bilen tvingade mig att blåsa i alkohollåset. Hade jag inte gjort deet så hade jag inte kunnat starta bilen. När jag var klar gick jag och störde Amanda på hennes lektion och satt där en stund. Vi fick också reda på att vi inte hade någon tyska så då letade jag rätt på min sångpedagog. Det blev en väldigt lång sånglektion idag eftersom att jag fick sluta tidigare och därmed flyttade fram lektionen.

Bored!

Fredagskväll och jag är otroligt uttråkad!! Hälge. Kom alldeles för fort den här veckan + att jag inte har tränat något. Jag har helt enkelt för mycket energi som jag inte vet vad jag ska göra av.

Sen jag kom hem från skolan har jag suttit och tittat på avsnitt ur olika serier som jag följer. Blev lite jobbigt att välja vilken jag skulle se så jag hoppade runt bland alla. Just nu försöker jag komma på nått jag kan göra i stället för att tråka ut mig själv. Det är vanligtvis när jag är i den här situationen som jag brukar äta för att ha nått att göra men det har jag slutat med!


Text

Igårkväll satt jag i flera timmar och la över det mesta av det jag hade på min dator till en extern hårddisk så att jag kunde lämna in datorn idag. Det var något fel på word så hela datorn instalerades om. Jag sitter därför och instalerar lite program och ser till att datorn ser ut som den gjorde förut. Efter skolan gick jag med Amanda och blev fotad bland körsbärsblommorna i träden. De är väldigt rosa och fina just nu så man får passa på :)

Imorgon har vi nationella i engelska B på morgonen. Hoppas att det kommer gå bra! Sen är det helg igen. Känns som att det är tisdag idag eftersom att vi var lediga två dagar denna veckan. Trots det ska det bli skönt med helg igen. Jag vill sova :P

Har tyvär inga bilder på datorn just nu eftersom att den är tömd så ni får klara er utan :P

Hare gött!

Slut på ledigheten!

Igår morse vaknade jag av att jag undrade varför min säng inte tog slut när jag vände mig om. På landet har vi väldigt små sängar så jag förstod inte varför kanten inte kom när jag vände mig om :P Skumma tankar man har på morgonen.

Mamma tog ner mina sommarkläder från vinden idag så imorron blir det till att prova bikini och shorts efter skolan. Jag har även bestämt mig för att jag ska inviga mina nya jeans imorgon :)

Idag har jag varit hos mina kusiner och hälsat på för de har köpt en valp. Sen på kvällen käkade vi kinamat så jag är fortfarande proppmätt! Jag tvingade pappa att låta mig köra fram och tillbaka till kinarestuarangen :) Jag känner mig skitduktig när jag kör även fast det kanske inte går så jättebra ;) Vi tog i alla fall en omväg genom rotebro och runby innan vi kom fram till restaurangen. Jag parkerade utanför skolan och för första gången så blev det faktiskt rakt! En sak jag måste komma ihåg är att ta ut bilnyckeln när jag går ut. Jag är van med att pappa och jag byter plats och då är det han som tar nyckeln. Men det kommer nog :)


RSS 2.0