Konsert!

Igår var det ju konsert och Gud vad kul jag hade! Jag fick en lite inblick i hur det är att vara i centrum och samtidigt ha ett band bakom sig som stöttar än! Jag hoppas att jag får tillfälle att spela med det bandet igen för det va verkligen jättekul. Mickan vet jag att jag kommer tvinga med mig någon mer gång, nu när hon har varit med en gång. Jag märkte igår att jag behöver en låt för att komma över nervositeten. Efter det kan jag köra på hur länge som helst! Jag längtar tills jag får ha min första alldeles egna konsert. Det kommer bli grejer det!


Konsert!

Nu är det dags för konstert igen och den här gången är den lite större än de vanliga. Det kommer vara en hel del band som ska uppträda så det är lika bra att boka in hela kvällen!
 
När: Onsdag 28 November
Tid: 19.00
Vart: Kulturhuset Vega
Inträde: 60 kr för vuxna, skolungdomar gratis (upp till ca 19 år)
 
Jag och alla andra från TalentFactory kommer att uppträda med 1-2 låtar var. Jag kommer sjunga en akustisk med Mickan som gitarrist och en med komp av ett band! Det ska bli jättekul att prova på att ha ett helt och "riktigt" band med sig på scenen. Så boka in onsdagen redan nu! Jag hoppas att så många som möjligt kan komma!

IPhone-skal!

Mamma har fått hem sitt nya skal med bilder på oss som Amanda tog för två år sedan. Lite småkul tycker jag!


My picture!

Den här helgen har jag gjort både det ena och det andra. Började med att vara sängliggande hela lördagen. Jag brukar inte bli sjuk så jag blev lite överraskad när jag mådde dåligt på lördagen. Det varade däremot bara under dagen i stort sätt så nu mår jag bättre. Blev dock förkyld också och det sitter kvar. Hoppas att det försvinner snart för det är väldigt jobbigt att gå i skolan när man är förkyld. Dessutom är det snart dags för konsert och då måste man ju vara frisk!

Min bild va med i lokaltidningen som kom ut idag. Det va lite halvskojj tycker jag. Om man taggar bilder på instagram med #viivasby så finns det en chans att de lägger upp bilden i lokaltidningen.


Biotime!

Är på väg på bio nu med syrran. Eftersom att hon fyller år idag erbjöd jag mig att bjuda henne på Breaking Dawn part 1 och 2. Jag blev troligtvis gladare över att hon ville än hon blev över att jag frågade. Där kommer i alla fall jag spendera min kväll!


Twilight

Såg den här videon och fastnade direkt! Gillar inte låten men det var väldigt många nya scener från Breaking Dawn part 2 som kommer ut nästa vecka. Gud vad jag längtar! En sak som många kanske inte vet om mig är att jag är världens Twilight-fan. Jag har väntat på den här filmen i flera år! Enda sedan jag läste boken för första gången!  
 
 
 
 

Slut på lov!

Då var första dagen i skola efter lovet avklarad! Jag är helt slut för tillfället så jag ska strax hoppa i sängen. Halva dagen gick åt att krypa på golvet och rita bilar för min del. Vi gjorde ett samarbete med Fotoklassen och självklart var det ingen som ville vara med på bild så snäll som jag är ställde jag upp! Resten av kvällen har jag städat mitt rum och pluggat. Musiken räddade mig för att dö av uttråkning!!


Kyrkbesök

Foto: Jag
 
Idag blev det ett litet besök på kyrkogården för att tända ljus på farfars grav. Jag passade på att fota lite när jag var där och det var väldigt mysigt när det var lite halvmörkt. Vi tände även ljus inne i kyrkan som man fick trycka ner i lite sand. Av någon anledning så gillar jag kyrkor, de är väldigt fina både på in- och utsidan.

Halkan!

Igår gick jag upp vid halv 6 på morgonen för att åka till Gillinge och köra halkan. Måste säga att det var en jävla morot! Jag körde bil helt själv i stort sätt hela dagen och det va skitkul! Det är inte varje dag som man får köra runt i en sportbil! Jag fick även krocka i 7 km/h och "volta" med en bil! Det var i alla fall skitkul och väldigt stor skillnad mot att köra med pappa eller körskolan. Jag var jättenervös i början eftersom att jag inte riktigt visste vad det gick ut på men det var inte så svårt. Jag blev ju godkänd!

 


Autumnbreak!

Idag gick jag upp hyfsat tidigt för att åka och bowla med mormor och Marwin. Kan ni gissa vem som vann?? Mamma va helt säker på att hon skulle vinna men icke sa nicke! Jag vann! 319 poäng på nästan 3 rundor. Efter det åkte vi till Burger King för lunch och sen bar det av hemåt. Fick för mig att jag ville ha chokladbollar men det slutade med att jag gjorde brownies. De ska provsmakas ikväll!


RSS 2.0