Långhelg

Hello!

Det har hänt mycket sedan jag skrev senast! Jag har skrivit nationella i svenska B, vart på skolans öppet hus, vart på landet mm. Syrran badade med en massa grodor på landet och jag körde bil.

Idag åkte jag och syrran till centrum för att shoppa lite. De som känner mig vet att jag inte shoppar men mina jeans gick sönder i torsdags vilket betyder att jag inte har några jeans längre. Jag provade hur många jeans som helst och som tur var hittade jag ett par :) Efter det gick vi till Ica och handlade mat. Snart ska vi göra tacos till middag.

När vi va på landet passade jag på att sitta ute i det fina vädret och det syns faktiskt!


Happy times!

Gissa vad jag gjorde imorse!? Jag tog min första körlektion på körskolan :D Jag var jättenervös i början i och med att det var nya människor och ny bil. Det gick i alla fall jättebra! Jag körde runt i Väsby på vägarna bland andra bilar vilket jag inte har gjort förut. Nästa steg blir att ta med pappa på vägarna. Jag känner mig redo att köra på riktigt och överallt :)


Studio time!

Dagen har spenderats i musikskolans studio! Vi var några tjejer som fick förfrågan att vara doakör. Vi sjöng in olika stämmor och jag tror att resultatet blir skitbra! Det var i alla fall väldigt roligt och han som hade gjort låten var jättesnäll :) Förhoppningsvis kommer ni kunna höra den när den är helt klar. Det blev en bra söndag med andra ord! Man kan inte vara annat än glad när man får spendera hela sin söndag i studion. Vid ett tillfälle skulle vi vara lite arga för att få in känslan och det var ju inte det lättaste. Det här fick mig bara att längta ännu mer tills när jag ska in i studion "på riktigt".


Klagan

Det känns som att alla ska på studentskiva idag av någon anledning. Själv sitter jag hemma och latar mig för jag har inget annat att göra. Skoldagen var väldigt lång och egentligen hade jag inte behövt gå på första lektionen vilket suger. Hela dagen har varit ganska seg. Imorgon blir nog också en seg dag. Vädret är inte heller det bästa för tillfället. Det är väldigt kallt överallt så jag skulle inte ha något emot en brasa :)

Gud vad jag klagar! Måste sluta med det innan jag skrämmer iväg alla :P


Long time no seen :)


Josefin
Foto: Jag

Nu var det ett tag sedan jag skrev något. Hade faktiskt tänkt göra det i helgen med det blev aldrig så. I lördags åkte jag och kollade på min kompis som tog SM-guld i vattenpolo. På kvällen åkte jag hem till Stefani och tittade på skräckisar medan vi käkade kinamat. I söndags dansade jag och Josse zumba i ungefär 2 timmar. Jag lovar er att det var skitjobbigt! Igår var jag ute och powerwalkade i 1 timme vilket var väldigt duktigt.

Idag ska jag träna och plugga tyska men först ska jag titta på Prison Break :D

Today


Foto: Jag
Modell: Josefin

Här kommer några fler bilder som jag tog på min syster i slutet av februari. Just nu sitter jag och vänter på att min familj ska komma hem med maten. Det blir donken igen som vanligt. Idag har jag stått och bakat hela dagen. American cookies blev det den här gången. Först gjorde jag en deg som vi käkade upp och det var väldigt gott och mättande ;) Det är bara två dagar kvar på lovet och det betyder att det bara är två dagar kvar då jag får äta onyttigheter. Det ska bli skönt att komma tillbaka till det nyttiga för jag har ätit onyttigheter nonstop hela lovet!

My heart is refusing me


Loreen är verkligen en fantastisk sångerska! Har den här låten på repet just nu medan jag håller på med både det ena och det andra. Tänkte att jag skulle börja slänga in lite musiktips igen när jag hittar nån bra. Just nu går jag fortfarande och väntar på att jag måste gå till skolan. Det kommer ju däremot inte hända än på ett tag så det är ganska jobbigt. Igår satt jag och kollade på Prison Break i stort sätt hela dagen. På kvällen tog jag en tripp till gymmet och boxade lite. Älskar att sitta hemma på loven men de dagar som är kvar ska jag nog försöka hitta på något :) Ska baka lite innan lovet är slut också.

Cold


Foto: Jag
Modell: Josefin

Just nu sitter jag i mitt rum med en mössa på huvudet och fryser. Egentligen borde jag packa upp och städa lite men jag tror att det får vänta tills imorron. När man är på landet så finns det inte så mycket att göra och det gör att tiden går otroligt långsamt. Därför har jag lite svårt att fatta att jag faktiskt är ledig imorron och inte ska till skolan :P När jag var på landet så redigerade jag lite bilder som jag tog på min syrra i slutet på februari. Det var ett tag sedan och som ni kan se så var det snö ute då. Snart ska jag kika lite på den nya serien Azkaban som börjar idag :)

Hare gött!

Påsklov

Jag kunde inte ha fått en bättre början på lovet! I torsdags fick vi godis och så påskpysslade vi i skolan efter det gick jag till Amanda och käkade kladdkaka samtidigt som vi kollade på film. Jag fick också höra första utkastet av en av mina inspelade låtar :D På kvällen åkte vi till landet och nu är vi hemma igen. Jag har ätit så otroligt mycket choklad och allt möjligt. Jag var också ute och övningskörde på en landsväg :) Jag körde 80 km/h vilket är det snabbaste jag har kört :P Nu är jag i alla fall hemma igen och tiden har gått så långsamt så det känns som att jag ska till skolan imorron.


Träna


Fotograferad med IPhone 4s och redigerad i appen Pictureshow!

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Det har inte hänt så mycket på den senaste tiden. Jag har tittat väldigt mycket på Prison Break och det är skitbra. Igår var jag och tränade så jag har jättemycket träningsvärk i benen och magen idag. Men det spelar ingen roll. Ikväll ska jag på boxning :) Igår tog jag påsklov på mitt godisförbud. Jag har varit utan läsk, chips, godis och fikabröd i 10 veckor. Nu i påsk ska jag käka en massa choklad :D

Hare gött!


RSS 2.0