Uppe med tuppen!

Idag gick jag upp kl.6 för att hinna till gymmet kl.7. Stefani och jag tränade armar i en timme och sen körde jag crosstrainern i 45 minuter. Eftersom att jag var uppe så tidigt så hann jag rätt mycket innan skolan började. Väl där visade det sig att vi bara hade en lektion ! Nu sitter jag i soffan och hade tänkt göra svenskaläxan vi har tills imorron och sen har jag hela kvällen ledig. Skulle inte bangat på att köra ett till träningspass efter skolan men det blev inte så och nu orkar jag inte längre. Kör imorgon istället eftersom att jag slutar tidigt då.


Slut på helgen.

Har suttit med en geografiuppgift lite från och till den här veckan men nu känns det som att jag är klar. Bestämde mig för att dela upp arbetet på tre dagar så jag skulle slippa sitta hela dagen idag och det var nog smart för det tog tid kan jag säga. Ska bli skönt att göra något annat under kvällen.

Anledningen till att jag inte bloggar så ofta är för att jag har tröttnat lite på det. Orkar inte lägga någon energi på att skriva när jag inte har något kul att dela med mig av. Vi får se hur ofta jag uppdaterar men jag ska inte sluta helt!


Nytta eller nöje?

För tillfället är det så otroligt mycket jag vill göra! Dock måste jag prioritera eftersom att tiden inte riktigt räcker till. Efter skolan idag blev det en fika på Bullens med Amanda och efter det hade jag tänkt sätta mig med en geografiuppgift som ska in den här veckan. Men det gick inte så bra. Det började med att jag kollade upp lite stipendie grejer som måste fixas då jag åker till USA i sommar! Och det slutade med att jag satt och väntade hos polisen för att fixa ett nytt pass eftersom att mitt gamla har gått ut. Det tog mycket längre tid än jag hade väntat mig så efter det var det inte så mycket tid kvar att plugga innan jag skulle till musikskolan. Jag lyckades också "slarva bort" min mobil så nu känns det som om något saknas. Däremot så vet jag vart den är men jag får inte ut den förän imorron. Nu på kvällen lyckades jag få in mina mail i skoldatorn och så hann jag dessutom svara på några jobbmail! Det går bra nu vettni!

The one that got away!

Här är en cover på Katy Perrys "The one that got away". Det här är en av låtarna som är med på skivan men det är också den låt som jag sjunger mest när jag är ute och spelar på olika spelningar. Musikvideon filmades igår på rekordtid och är inte lika seriös och ordentligt gjord som den förra men vad gör det? Hoppas att ni gillar låten och videon! Videon är så klart filmad av väsldens bästa Amanda! Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tycker!

School on a Saturday?

Idag har jag suttit i skolan med mitt UF företag då skolan hade öppet hus. Vi försökte sälja våra sista produkter och det gick ganska bra. Andra halvan av dagen har jag suttit i bilen. Älskar att köra bil så jag klagar inte. Efteråt tog jag en sväng till donken med mina tjejor och Gud så gott det var! Känns som att det enda jag har gjort idag är att sitta i skolan och i bilen.

För ett tag sedan nådde jag 50 gilla markeringar på min fb-sida och vad finns det för bättre sätt att fira det på än med en ny video?? Snart kommer det upp en nygammal cover som ni troligtvis har hört förut. Denna låt finns också med på min skiva!

Music time!

Min eftermiddag spenderades i Studion tillsammans med Amanda. Jag har ganska länge tyckt att det är dags för en ny cover med jag har svårt att faktiskt ta tag i det. Men idag så fick jag det gjort! Vi valde att filma en video till en av låtarna som är med på min skiva. På tal om det så har jag ju inte visat er hur skivan ser ut! Det ska jag göra någon dag framöver. Hur som hellst så får vi se när videon kommer upp men förhoppningsvis är det inom en snar framtid!

Here we go!

Jag har börjat komma igång med träningen nu känner jag! Spenderade 55 minuter på crosstrainern idag efter skolan. Hade hellre gått ut och gått en sväng men det är ju så jädrans kallt ute! Så fort det blir lite varmare ska jag börja ge mig ut och gå/springa. Nu får jag helt enkelt plåga mig inomhus istället! Insåg att så fort man kommer över första spärren så är det inte så jobbigt. Problemet är ju bara att det är så sjukt tråkigt att stå på samma ställe hela tiden så det är inte så ofta jag orkar ta mig över första spärren. Därför går jag hellre ut och rör på mig. Idag tittade jag på ett glee avsnitt samtidigt så det gick bättre än jag hade trott.


1 000 yeeey!!

Min första musikvideo har nått över 1 000 visningar!! Hur grymt är inte det?? Det var ett tag sedan jag la upp en ny video på youtube så det börjar bli dags nu. Kanske någon från skivan??

Back on track!!

Idag gymmade jag för första gången på två månader. Vi körde ett stenhårt ben/rumpa/mage pass så förhoppningsvis har jag träningsvärk imorron. Vi får hoppas att jag håller igång nu så att jag når mitt ena nyårslöfte. Så fort skolan drar igång som vanligt igen så blir det nog inte så svårt att falla tillbaka i de vanliga rutinerna!


Mitt 2012

Det är väldigt kul att kolla tillbaka på gamla bilder för det får än att komma ihåg massor med saker som man hade glömt. I början av året hade jag fortfarande min IPhone 3gs och det blev en fotopromenad både med Stefani och med Amanda. Jag hade också en fotoläxa då vi skulle fota macro. Det känns som att det var en evighet sedan jag hade Foto A!
I februari åkte jag och Stefani in till stan och gick en promenad till Djurgården. Vi renoverade vårat vardagsrum här hemma och jag fotade Josse. Vi hade också en fotoläxa som resulterade i att jag fotade massor med andra saker också, tex knopparna på lådorna i mammas rum.
I mars var det mycket träning som gällde och jag fick min IPhone 4s. Vi fick även vårat badrum renoverat vilket resulterade i papper över hela golvet och foppatofflor inomhus. Vi hade en fotoläxa som handlade om att dokumentera så jag fotade Josses innebandymatch och Maria och jag gick på bio med min brorsa och såg Hungerspelen. Stefani fick besök av en jättespindel som sprang runt på golvet när vi hjälpte småungarna att göra sig redo för disko i skolan.
Jag fotade månen och lyckades hinna besöka båda mina landställen. Jag fick även för mig att se alla Twilight-filmerna och läsa böckerna. Fick en roligt sms om påskkärringar.
Jag och Maria larvade oss på idrotten och vi fick en ny släkting. Lilla Skye va inte så stor på den tiden. Vi fick våra fönster målade här hemma så det gick inte att vara i mitt rum. Jag bodde därför hos amanda i en vecka.
Juni var nog en av de bästa månaderna under året. Jag uppträdde på Väsbyfestivalen, bode med min egna låt och med Ante som då vann Väsbylåten. Jag sjöng både på min skolavslutning och på 3:ornas student. Jag var med hela dagen då 3:orna tog studenten och det var så sjukt kul! Kan inte fatta att i år är det min tur! Jag var också hemma och sommarjobbade två veckor innan jag och Mickan tog tåget till Göteborg.
Juli spenderades i Göteborg hos pappas farbror samt på mina två landställen. Man får försöka underhålla sig bäst man kan när man är på landet och att måla brädor är inte helt fel.
I Augusti påbörjade jag och Amanda vårat hemliga projekt. Jag köpte nytt gymkort och spran IFORM-loppet. Jag var även på bio med mina småkusiner och hade bion helt för oss själva.
September var även det en av de bästa månaderna! Amanda och jag fortsatte med vårat hemliga projekt och avslöjade också att det var en musikvideo. Senare samma månad släppte vi den. Jag fyllde 18 år och fick min IPhone 5. Vi hade också en överraskningsfest för Amanda som verkligen inte anade något alls. Jag spelade också in Amandas favoritlåt på en CD till henne.
Vi fotade omslaget till min CD och jag jobbade på i studion som en galning. Jag gjorde min första pumpa, var med på en fotografering med AID-fashion och plastade in min gitarr som skydd mot regnet när jag skulle till en spelning.
Jag fortsatte jobba i studion och körde även väldigt mycket bil. Jag började plugga körkortsteori på riktigt och körde halkan. Jag var en sväng på kyrkogården och upptäckte min nya kärlek: smoothie! Min syrra fyllde år och det firade vi med Twinight! Både Breaking Dawn part 1 och part 2 på samma kväll!
December var även det en av de bästa månaderna under året! Jag tog körkort och köarade båder teorin och uppkörningen på första försöket. Det firades med en tur med bilen och sedan mat på kina-thaien! Jag spelade in det sista i studion och satt en hel natt och satte ihop skivor. Firade jul och nyår med familjen och delade ut alla skivor!
 
Vissa månader har varit bättre än andra men i stort sätt har det varit ett väldigt bra år! Nästa år tror jag däremot kommer bli väldigt mycket bättre!

2013

Gott nytt år allihopa!! Hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton. Jag spenderade min hos farmor med kusinerna och kvällen avslutades på balkongen med Mickan för att fota fyverkerierna. Det var inte speciellt lätt när de hela tiden kommer på olika ställen. Lite senare kommer det upp en sammanfattning av mitt 2012. Det borde egentligen kommit upp igår men jag kom på att jag ville göra det inlägget lite för sent. Jag hade också tänkt göra någon form att sammanfattning över det som jag har gjort i musikväg. Kanske till och med ett inlägg med mina favoritlåtar under året. Det kan väll vara kul??
 
Det här med nyårslöften har jag aldrig riktigt förstått mig på men i år har jag faktiskt några saker som man skulle kunna kalla nyårslöften. Det är i alla fall några saker som jag har lovat mig själv att göra det här året och de ska jag banne mig hålla! Här har ni mina:
1. Sluta äta onyttigheter! Jag vet att jag kan och att jag klarar mig bra utan det.
2. Komma igång med träningen igen! Jag kan inte påstå att jag alltid tycker att det är så kul men det behövs.
3. Bli fit till studenten! Nu jävlar ska det byggas muskler.

RSS 2.0