18 juli

Varför går tiden så fort?? Jag vill stanna här för alltid! Sen jag skrev sist har jag varit och tittat på en känd staty, spelat minogolf, badat och vart med om en thunderstorm. Jag har också varit på en stor konsert och ätit corndog och cheese curds. Vi var en andra sväng till mall of america och åt pretzels och åkte bergochdalbanor. Den ena gick rakt upp, rakt ner och uppochner. Den andra var en sån där man sitter i stockar som åker i vattnet. Jag satt längst fram så jag fick allt vatten på mig. Jag har shoppat och varit på zoo och sett isbjörnar. Jag åkte med killarna och bowlade en kväll och jag van! Jag har också varit på cheesecake factory och ätit godaste cheesecaken någonsin! Det här är bara en del av allt jag har gjort hittills och mer ska det bli!


11 juli

Tiden bara flyger fram och jag har hur kul som helst! Jag har redan varit här i 2 veckor och det stör mig lite att jag måste åka på ett läger en av de få veckorna jag har kvar. Erick har redan börjat planera för vad vi ska göra när jag kommer tillbaka nästa sommar. Jag ska åka tillbaka vare sig du vill det eller inte mamma!

De senaste dagarna har vi varit på IKEA och Mall of America. Kunde inte åka från Mall of America tomhänt så jag köpte en tröja och 3 bodymist från Victoria's Secret. Vi har tänt en brasa på tomten, ätit enorma choklad pannkakor på IHOP till frukost och slappat. Vi hade en liten fest härom kvällen som var väldigt kul! Jag visade min musikvideo till Someday och de var väldigt impade! Haeley och jag fixade våra naglar hos några asiater som knappt kunde prata engelska. Igår kväll försökte Erick lära mig att åka longboard vilket resulterade i att han fick dra runt mig på longboarden eftersom att jag inte hade tillräckligt med balans för att åka själv. Med andra ord så har jag det sjukt bra!


7 Juli

De senaste dagarna har varit fullspäckade här borta! Jag har det så otroligt bra och jag vill verkligen inte hem. De har redan börjat prata om att de vill att jag ska komma tillbaka nästa sommar och det tänker jag absolut göra! Det spelar ingen roll hur mycket det kommer kosta mig. Tur att jag har ett bra tag kvar innan jag måste åka hem.

För några dagar sedan var det ju 4th of July och det var en väldigt speciell dag. Jag följde med Erick och hans vänner till Wisconsin och där blev det tubefloating i Appleriver. Tänk er collorado på Liseberg fast att alla har en varsin badring som man knyter ihop och flyter på genom en riktig flod. Det var inte en liten flod heller utan vi flöt runt i solen i ungefär 4 timmar. Det var en väldigt annorlunda upplevelse men jag tänker inte gå in mer i detalj på det. På kvällen åkte vi för att kolla på fyrverkerier som höll på i en halvtimme. De var mycket bättre än de vi har i Sverige!

Igår blev en vilodag eftersom att vi var ute hela natten!


RSS 2.0