Killer Driller


Tittade nyss på en bra film som jag tycker att ni borde se om ni inte gjort det. "Killer Driller" hette den och handlar om ett gäng brottslingar som spelar i ett kristet band. Ingen av dom gillar de kristna låtarna utan vill hellre spela blues och en av dom hamnar hela tiden i trubbel.

Nu hade jag tänkt kolla igenom tyskan igen och sedan är kvällen fri :)
Hare gött!


Skolan

Kom hem från skolan för en stund sedan. Matte läxförhöret gick bra och jag gjorde klart min historia så jag slipper göra den idag :) Sista lektionen var idrott och det var riktigt jobbigt. Vi byggde upp en hinderbana och sedan sprang vi runt den till Super Mario musik. Leken gick ut på att samla poäng på antal varv och hur hög puls man hade. Jag känner redan att jag kommer få träningsvärk i benen och i armarna. Jag lyckades dessutom få ett brännmärkearmbågen + att jag hade sönder en blodådraknät så nu har jag en liiiiten "inre blödning" där. Skulle lika gärna kunna kalla det för blåmärke men det är så litet så det förtjänar inte att bli kallad det.

Hare gött!

Kvällsnöje


Dagens kvällsnöje blev att fixa håret. När jag var klar med de läxor som var nödvändiga att göra idag så bad jag Josse krusa mitt hår. Det var rätt så länge sedan jag gjorde det så jag tänkte, varför inte ;)

Imorron är det skola igen och jag hade tänkt gå upp en kvart senare än jag brukar eftersom att jag börjar lite senare. Jag har inte så mycket att skriva om som ni kanske märker. Därför blev det här ett ganska trist inlägg.

Tänkte sova snart men jag har ingen lust!
Hare gött!


30 Januari

Idag är det söndag vilket betyder att det är måndag och skoldags imorron. Denna vecka som kommer har vi jättemycket läxor men det ska nog gå bra. Jag har redan börjat bocka av en och annan grej.

Idag har jag varit hos morfar och firat honom med mina småkusiner. Lea var riktigt rolig och berättade för oss att Josse var en fjortis :P

Nu har jag nyss ätit och tänkte fortsätta göra mina läxor så att jag slipper dem i veckan, men vi får se hur det går med det :P
Hare gött!


Veckans fredag :)

Okej, så vad hände igår? Jo, jag började dagen med sovmorgon eftersom att jag inte har Tyska på fredagar. Gick ut i tid till bussen och ändå kom ingen av de tre som ska gå en gång i kvarten så jag kom 15 min sent till skolan. Resten av skoldagen var väll inte så speciell förutom när vi hade lite kul i matsalen ;) Efter skolan följde jag med Amanda hem till henne och dog i uppförsbacken och trapporna. Hon tvingade sedan i mig en muffins som hon hade gjort och den var skitgod. Sedan när hon hade packat följde jag henne till stationen och jag tror aldrig att jag har hört henne snacka så mycket! Jag blev annfådd bara av att lyssna på henne! När jag lämnat henne drog jag till skolan en halvtimme och sedan bar det av till Vilunda för att möta Tewar. Det är alltid lika trevligt att träffa henne ;) haha det lät lite gammaldags :P Vi övade iallafall inför spelningen och den här gången fick vi till det ordentligt. Vi spelade även för hennes systrar eftersom att vi ville veta hur det lät och de tyckte att det lät bra :)

Vid 5 tiden drog jag hem och käkade pannkakor :D Efter maten åkte jag till rotebro för att träffa Maria och för att lämna hennes datorladdare. Vi tog en lååång promenad hem till henne och hade en rolig pratstund på vägen, speciellt när vi gled in på ett ämne som varken hon eller jag klarar av att snacka om utan att skratta ihjäl oss ;) Vi tittade på film, snackade och kollade igenom skolkatalogen tillsammans och det blev en riktigt bra fredagskväll :) Pappa kom och hämtade mig så vi var väll hemma lite innan 12 skulle jag tro.

Jag gick jävligt mycket igår. Var tvungen att skriva ner allt så det här behöver ni inte läsa om n inte vill :P Det är mest till för mig själv:
Gick till bussen med gitarren och datorväskan, gick från bussen till skolan, gick till vilunda med dataväskan, gick tillbaka till skolan, hämtade gitarren och gick med den och datorväskan till Amanda i uppförsbakce och massa trappor, gick tillbaka till skolan med hela paketet, gick till vilunda för att möta Tewar och sedan gå till henne, gick till bussen med allt, gick hem från bussen, gick till bussen utan allting, gick till Maria, gick hem från bilen.

Det var min fredag och jag är väldigt nöjd med den :D
Hare gött!

Lagfotografering


Nu är jag äntligen hemma och redo att berätta om gårdagen, men först vad som hänt idag. Jag sov länge vilket var riktigt skönt eftersom att man blir trött av att gå i skolan :P I "morse" hade vi lagfotografering med fotbollen så det var bara att ge sig dit. Bilden är ett antal år gammal och inte äns hälften av de på bilden är kvar :P Efter fotograferingen drog jag till ica med pappa och Josse för att köpa lite godis som jag nu sitter och smaskar i mig.

Har inget inplanerat för kvällen utan vi får se vart vinden bär ;)
Hare gött!;)

Idag (igår) var en sån där händelserik dag som man önskar att det fanns fler av. Det hände en hel del roliga grejer och jag har knappt varit hemma nått. Nu ska jag dock sova så jag får berätta imorron :)
Hare gött!


Torsdagsfilm

För det första ligger jag två dagar före så jag trodde att det var fredag igår. För det andra ligger jag en timme efter. Det kändes jättekonstigt att gå till gitarrlektionen när det faktiskt var ljust ute!

Idag fortsatte vi att jobba med vårat tema "2035" i skolan och jag måste säga att även fast jag inte vill tänka på framtiden så var det riktigt kul att "köpa hus" och räkna ut vad ens pengar går till ;)

När jag kom hem från skolan satte jag på en film som heter "Brian's song". Den var väldigt sorglig men jag har svårt att bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Den ena killen var så störig i början av filmen så det var nästan lite jobbigt att titta på. Filmen fick mig att uppskatta mina underbara vänner och tänka på hur det skulle vara att förlora dem, vilket jag självklart inte vill!

Min mage kurrade alderles nyss så jag hoppas att maten är klar snart!
Hare gött!

Tidsinställt

Idag har vi halv temadag som vanligt och sedan efter lunch har vi samhäll och engelska. Efter skolan är det gitarrlektion igen och jag funderar på om jag vill börja lära mig Cubase lite bättre. Det skulle vara kul så jag tror att jag ska föreslå det :P

Hare gött!

Hahahahah

Today, I was dumped. I ran home and cried and ranted on and on to my mother. After about 10 minutes of talking, she threw a book at my face and said, "No wonder he dumped you! You can't shut up!" FML

Today, a friend and I saw some deer outside my car. Since we were both leaving for college the next day we wanted to do something memorable so we decided to chase the deer. Turns out the deer wanted to chase us too. We ran for over five minutes screaming. FML

Today, my extremely superstitious girlfriend called me and said she couldn't make it to the date I had planned tonight. Her reason? "I sense something horrible is going to happen." I was planning to propose. FML

Today, it was my daughter's birthday. She had been wanting a cat for a long time, so I went to the animal shelter and got an orange one. As soon as she saw it, she ran upstairs screaming, "GINGER! GINGER!" She refuses to come downstairs until I get rid of "the soulless creature." FML

Hahaha hittade det här på: http://www.fmylife.com/
Det finns riktigt roliga grejjer måste jag säga! Värt att kolla in om man behöver ett gott skratt! ;)
Hare gött!


Läxor i stora lass!

Heute ist es Mittwoch und ich habe viel hausaufgaben!

Idag slutade jag tidigt och tyvär blev det ingen solosång eftersom att Agneta var ledig. Jag hade sovmorgon i morse och det var väldigt skönt. Hade bara två lektioner idag, matte och företagsekonomi, så det blev en ganska lugn dag.

Kvällen kommer spenderas med läxor av olika slag. Ska försöka göra klart lite saker så att jag inte får så mycket nästa vecka eftersom att jag kommer behöva den tiden till att öva in ackord.

Tschüs!

(för er som inte kan tyska står det: "idag är det onsdag och jag har mycket läxor" och "hej då")

25 Januari

Får lite ångest när jag tänker på vilket datum det är. Ganska snart ska jag spela med Tewar på nått ställe och grejen är att jag inte kan ackorden till låten, men det fixar sig nog. Behöver inte oroa mig för det än så länge utan den här och nästa vecka ska jag tänka på skolan eftersom vi har rätt mycket att göra.

Dagen har varit helt okej förutom att Amanda gick runt och försökte få mig att lyssna på låten hon fick av mig igår. haha jag gillar INTE att lyssna på mig själv. :P Vi fick sluta tidigare eftersom att Lisa vabbade och imorron har vi sovmorgon av samma anledning :)

Just nu fryser jag + att jag är hungrig så jag ska gå ner och tvinga pappa att laga mat :P
Hare gött!

När katten är borta dansar råttorna på bordet...


Mamma och pappa drog iväg och handlade efter maten och då passade jag på att spela in en ny cover. Amanda önskade en speciell låt som hon gillar just nu och då tänkte jag "Varför inte?". Tänkte tyvär plåga er med att jag inte tänker lägga in den på Youtube än, utan ni får vänta ett tag ;P

Jag vill jättegärna vilja ha förslag på låtar som ni skulle vilja att jag sjöng! :D
Hare gött!


Skridskor :)


Hade en jättemysig idrottslektion med SP10E på skridskobanan. Jag älskar verkligen att åka skridskor även fast jag har så dålig ballans att jag är förvånad att jag inte ramlar så ofta ;) När jag kom hem gjorde jag varmchoklad i min fina mugg :P Nu är jag helt slut för vi gick så mycket idag och om jag hade fått välja hade jag skippat maten och gått till sängs redan nu xD Resten av dagen var som en måndag brukar vara.

Hare gött!


Bilder :D

Börjar med att berätta att Amanda har lagt in bilder från syskonfotograferingen som vi hade i höstas. Klicka på hennes namn för att se bilderna ;)

Hare gött!

Bästa klassen!


Grönalund med bästa klassen!

Hittade en bild från 9:an när vi åkte till Grönan med gamla 8b<3 Snacka om sammanhållning den klassen hade! Kommer ihåg när vi strejkade utanför rektorns rum för att hon bestämt att vi skulle splittras. Visseligen blev resultatet helt okej men jag hade hellre haft kvar det som det var från början. <3

Hare gött!

Lördag

Igår gick jag upp kl.8 för att det var tiokampen på morgonen. Tycker igentligen inte om det men eftersom att det är sista året så tänkte jag vara med iallafall :P Efter det gick vi till centrum för att Tobbe skulle köpa nått spel och sedan åkte vi till nått ställe och hälsade på mormor. När vi kom hem sov jag i 2 timmar och sedan var det bara att ge sig iväg till Nettan för att sitta barnvakt hela kvällen. Ungarna var väldigt speedade ett tag men det gick bra. Mickan kom och tittade på "Fångarna på Fortet" med mig och Molly och efter det, när Molly gått och lagt sig, kollade vi på "Knight and day". Det var en jättebra film och den var jätterolig ;) Rekomenderar den! :D

Idag har jag inte gjort nått speciellt. Jag sov ganska länge och nu tänkte jag göra klart mina läxor.
Hare gött!

Milkshake!

Hejsan hoppsan! Jag sitter här och käkar på min milkshake samtidigt som jag spelar både gitarr och keyboard. Troligtvis kommer kvällen spenderas på detta vis om man bortser från milkshaken som kommer ta slut snart :P Igentligen så borde det vara förbjudet med milkshake på vintern för man fryser skitmycket när man äter/dricker det xD Så går mina tankar denna fredagskväll ;)
Hare gött!

McDonalds


Foto: Amanda
Redigerad i: Instagram

Jag ska allderles snart åka med pappa och köpa McDonalds till familjen men först tänkte jag blogga lite. Idag var en väldigt kort skoldag för mig eftersom att jag bara hade 2 lektioner. Hade sovmorgon och började dagen med läxförhör i matte B. Sen var det lunch och den var INTE god. Denna veckas lunch har varit jättedålig om någon ville veta det :P Efter lunchen hade vi Historia i biblioteket på Vilunda och efter det slutade jag.

Kommer nog inte göra så mycket ikväll utan det blir väll att sitta hemma.
Hare gött!


Onödig info!

Onödig info1: Jag hittade min linjal i skrivbordslådan och jag har lääääänge trott att någon har snott den :P
Onödig info2: Jag bäddade rent i min säng igår xD

Onödig info3: Jag måste komma på något att göra imorron eftersom att det är fredag så om det är någon som vill hitta på nått så är det bara att säga till ;)


Lugn dag


Foto: Amanda
Redigerad i Instagram

Idag hade vi en lite annorlunda dag i skolan. Förmiddagen spenderades i bion då vi kollade på filmklipp om hur det var förr och hur det är att vara i 40års åldern. Anledningen till att vi gjorde det är vårat nya tema som de kallar "2035". Våran lärare har fixat en hemsida som är som facebook fast lite annorlunda där vi ska låtsas att vi är 40 eller nått och så ska vi göra olika saker kring det. Det ända dåliga med projektet är att jag redan känner mig gammal och jag vill absolut inte fundera på vad jag gör om 25 år.

Andra halvan av dagen var vi på Vilunda eftersom att Kulturhuset var uthyrt. Vi tittade på Teknikklassens svenskaredovisningar eftersom att de fått titta på våra. Vi fick även sluta lite tidigare men jag och Amanda satt kvar en stund och pluggade innan jag gick iväg till gitarrlektionen. Jag ska lära mig spela "Tears in heaven" som jag velat länge men inte riktigt haft tålamod till :P

Hare gött!


En kort dag blev lång :P

Tjena, tjena :) Var i skolan idag som vanligt, började lite senare men det sket jag i och drog till schoolish iallafall :P Vi redovisade svenskan vilket gick bra och sedan hade vi matte B. Den största skillnaden mellan matte A och B är att B är en massa nya saker som man måste lära sig och då blir det lite svårare :P Företagsekonomin var helt okej. Vi har börjat göra pappersarbetet som måste göras inför UF men bara för att lära oss. Nästa år ska vi starta alderles egna företag :D

Efter skolan gick jag direkt till solosången. Jag flyttade min lektion så nu går jag direkt efter skolan istället och det är mycket skönare :) Denna gång valde jag att gå igenom uppvärmningen vi gör och skriva upp den för att jag ska komma ihåg och lära mig den. Någon gång i framtiden lägger jag säkert upp lite tipps här :P

På väg hem ringde Molly och ville att jag skulle komma dit så jag åkte hem och käkade mellis och sedan drog jag dit en stund. Käkade där och sedan följde jag med hem till Nettan eftersom att det var där barnen skulle sova. Kom väll hem för en timme sedan och nu har jag bäddat rent min säng och städat undan lite kläder.

Nu blir det sängen!
Hare gött!

Sängen nästa!


Kvällen spenderades hos min kusin Mickan. Jag hjälpte henne lite med matten och sedan snodde jag hennes säng :P Jag låg och kollade i hennes skolkatalog och jag måste säga att den är TJOCK! Nästan lika tjock som min mattebok :O Det var iallafall kul att kolla vilka det är som går där men det tog riktigt lång tid :P Jag försökte även hjälpa henne med hennes gitarrläxa men det gick väll sådär ;P Det är svårt att försöka lära någon nått som man själv inte kan. Vi försökte även få Madde att sjunga lite opera men det gick inte heller så bra xD

Nu ska jag snart dra till sängs!
Hare gött!


Duktig! :D

Jag tycker att jag har varit jätteduktig denna vecka! :D Jag är nämligen väldigt blyg och inte så bra på att prata med människor som jag inte känner så bra. Både igår och idag har det gått riktigt bra! :D Det känns bra att göra framsteg när det gäller saker man inte är så bra på ;)
Hare gött!

Bullsugen ;)


Bilden är från när jag och Amanda bakade bullar för att sälja i skolan på kanelbullens dag :)

Dagen har varit
bra men lite lång. Tisdagar brukar inte vara så långa även fast det är min längsta dag men idag var den det. Troligtvis var det för att jag var tvungen att springa fram och tillbaka till Vilunda ett antal gånger ;) Jag är iallafall på bra humör idag vilket är roligt! :D Jag hade min engelskaredovisning idag och Inger tyckte tydligen att den var skitbra? :O haha det var iallafall vad hon sa :P

Kännde att jag var lite sugen på kanelbullar därav bilden xD
Hare gött!


TV

Sitter och tittar på "Top Model" av någon anledning :P Har inte gjort så mycket under kvällen, tänkte ta och räkna lite matte om en stund. Imorron blir det lite spring fram och tillbaka till vilunda vilket kan bli lite jobbigt :P
Hare gött!

Klant!

Skoldagen har varit bra förutom det lilla faktum att jag låste in min skåpnyckel i skåpet utan att veta om det! Det var först efter att jag behövde komma in i skåpet som jag noterade att jag inte kunnde hitta min nyckel. Först tänkte jag att jag kanske kunnde öppna låset utan nyckel så jag gick och hämtade ett gem :P Det gick dock inte så bra, varken jag eller Amanda kommer bli några bra inbrottstjuvar xD Jag tog alltså bussen hem för att först springa till Josses skola och låna hennes hemnyckel. Sedan sprang jag hem och hämtade min extranyckel och efter det var det bara att springa tillbaka till Josse med hennes nyckel och sedan ta bussen till skolan. Eftersom att jag missade lunchen så fick jag äta på lektionen och då passade jag även på att snacka lite med Jens om hur det blir med musik i den nya skolan.

Detta var min halvstressiga dag. Jo, juste, glömde nästan säga att nycklarna faktiskt låg i skåpet, som tur var :P
Hare gött!

Ny cover!


Här är den nya covern som jag snackade om tidigare veckan. Denna gång blev det "I miss you" med Miley Cyrus och jag blev faktiskt ganska nöjd. Let me know what you think of it! :D
Hare gött!


-

Orkar faktiskt inte skriva så mycket idag. Imorron börjar vi om på nytt och då är det även skolan som gäller.

Hare gött!

McKnight - Marry your daughter


Finaste låten på länge! Älskar texten! :D <3


Första på länge :)

Jag kom ganska nyligen hem från att ha varit i stan med fotbollslaget. Vi spelade laserdome och sedan käkade vi på "Hard Rock Café" som var ett jättehäftigt ställe! Det var tv skärmar och hur mycket gitarrer och skivor som hällst på väggarna. Det blev iallafall en jätterolig kväll med god mat, trevliga människor, ballonger och mycket skämt!

Det var länge sedan
jag var ute och gjorde saker. Btw så vann jag första omgången med laserdome ;) Andra gick dock inte så bra :(

Hare gött!

Fotbollsavslutning

Idag ska jag in till stan för avslutning med fotbollslaget. Kommer troligen vara där hela kvällen så vi får se hur det blir med uppdatering under dagen. Jag sitter fortfarande i pyjamas så jag borde igentligen fixa mig lite men jag har ingen lust. På tal om ingenting så ska jag rota fram lite godis :P
Hare gött!

Mjölk är min drog!

Hahah asså jag lovar att jag var en ko i mitt förra liv! Jag dricker nämligen hur mycket mjölk som hellst! Jag älskar mjölk det är en av de bästa sakerna som finns :P <3

Iallafall så kom jag på att jag flätade Josses hår under kvällen. 4 yttepytte små flätor som var väldigt jobbiga att göra :P Och mer ont i ryggen fick jag också ;)

Hare gött!

Jag är lat! (för de som inte visste det)

Jag var riktigt sugen på att skriva något för en stund sedan men när jag inte kom på vad jag skulle skriva om så sket jag i det xD Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här heller :P Jag har spelat lite gitarr och sjungit under kvällen. Igentligen hade jag tänkt kolla om det var nån bra film på tv men jag var för lat för att gå ner för trappan.

Hare gött!

Fredaaaaaag! :D

Idag är det äntligen fredag och det betyder helg! :D Dagen har varit bra. Började med tyska på morgonen och sedan matte. Efter lunch hade vi historia prov delvis på papper och delvis på datorn. Jag har träningsvärk i högra sidan av ryggen! Senaste gången jag skrev så mycket var nog innan höstlovet om jag inte minns fel. Eftersom att vi har datorer så skriver vi inte så mycket för hand så det ända jag har klottrat ner är igentligen mitt namn :P

Efter skolan åkte jag hem och hämtade min gitarr för att sedan åka tillbaka och träffa Tewar. Det är inte det lättaste att sätta ihop 2 låtar men det går ;) Fick skjuts hem av pappa och nu väntar jag på att han ska komma hem med maten. :)

Hare gött!

Guten Nacht!

Nu tänkte jag gå och lägga mig eftersom att jag är dööötrött :P Imorron har jag historiaprov om någon ville veta det. Vi får se hur mycket uppdatering det blir imorron ;)

Sov gott!

hahah :P

Hahah jag älskar min syrras kommentar härom dagen! Hon försökte vinna en disskusion med mamma och säger "Mamma, jag är faktiskt 14 år!" hahaha xD Igentligen är det inte så roligt men jag kommer ihåg när jag använde samma argument. Jag är ju ändå äldsta barnet i min familj och jag tyckte att jag var jättestor då. Nu när jag hörde Josse säga det så insåg jag hur patetiskt det låter xD Man är inte stor när man är 14! haha

Ett väldigt roligt och intressant inlägg! xD
Hare gött!

Bruno Mars

Hejsan hoppsan :) Jag sitter i skolan och lyssnar på Bruno Mars låtar vilket jag inte har gjort förut eftersom att jag är ganksa seg.

Dagen har iallafall varit ganska onödig. Jag stressade till skolan efter att ha lämnat Stella på dagis och det visade sig att vi skulle kolla på en film, vilket jag igentligen visste. Mem men jag hade desutom sätt den här filmen, "The Shawshank Redemption". När filmen var slut var det lunch, pannkakor :P Sedan svarade vi på några frågor om filmen och efter det fick vi sluta eftersom vi inte hade någon samhällskunskap. Visst det är jätteskönt att sluta tidigt men inte när man har gitarrlektion 1 timme senare så man inte hinner åka hem emellan. Släpade även med mig elgitarren till skolan imorse och det var jätte tungt! :P Hade jag varit smart så hade jag tagit med min bok som jag ska lämna tillbaka så hade jag haft nått att göra men nej det glömmer jag självklart! Bra Therese! :D Får ta med den imorron istället, om jag kommer ihåg ;)

Hare gött!

God kväll ;)

För de som inte fattade att "jobba" för min del betyder sitta barnvakt så vet ni det nu ;) Just nu sitter jag i soffan och kikar runt på internet. Lite tråkigt att det inte är nått på tv och att flera av kanalerna är borta?? :O Jag får fråga Jörgen imorron vad han har gjort :P

Molly gjorde sin egna smoothie innan hon gick och lade sig. Till min stora förvåning blev den faktiskt riktigt god! :P Nu ligger hon på min sida av sängen så vi får se hur det går att flytta på henne sen xD

Hare gött!


Respons :D

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll ska jag "jobba" om man nu kan kalla det för det :P Men jag tror att jag kan klämma in lite uppdatering iallafall :)

Imorron börjar jag kl 9.00 och då ska vi titta på nån film. Sen har jag 2 lektioner och sedan är de första gitarrlektionen :) Jag får inte glömma elgitarren imorron för den måste jag ha med mig till skolan :P

Kul att jag fick respons både på designen och på covern! Jag älskar att läsa kommentarer även fast jag inte får så många. haha och det är alltid roligt att få respons på min musik så tack så mycket :P

Hare gött!


Älskar mina sånglektioner!

Kom nyligen hem från solosången och jag måste bara påpeka att det är riktigt kul så länge man är frisk i halsen! :D Som jag sa så sjöng jag "Moving on" men Agneta hade även tagit fram "Whataya want from me" som hon ville att jag skulle sjunga så det gjorde vi. Vi gick igenom röst-uppvärmningen ordentligt så att jag ska komma ihåg den och sedan var det bara att köra :P Det som är skönt med sånglektionerna är att jag känner att jag kan testa mig fram. Det behöver inte låta perfekt! Det är ju därför jag är där, för att bli bättre :) Och jag kan säga att idag körde hon slut på mig! Båda de här låtarna har delar som är ganska höga för mig. Mitt register är inte så högt utan jag är bättre på de lite lägre tonerna. Men idag gick det jättebra! :D

Hare gött!

Solosång! :D

Idag börjar mina solosångslektioner igen :) Det ska bli kul att börja igen för det är inte samma sak att sjunga hemma på sitt rum ;) Jag bläddrade nyss igenom mina papper och jag tror att det är "Moving on" som blir nästa låt. Idag får jag även skjuts dit av pappa och så ska han handla medan jag sjunger.
Hare gött!

Tjena mittbena!

Idag hade vi redovisning på företagsekonomin. Jag tyckte att det gick rätt så bra för oss och jag är nöjd med raporten vi skrev :) Men iallafall, i morse hade vi sovmorgon istället för svenska lektion. Vi började därför 10.00 fast jag var där lite tidigare och övade inför redovisningen.
Hare gött!

I always keep my promises ;)


Här är den nya videon jag lovade er :) För en gångs skull så blev jag faktiskt nöjd med resultatet! När jag spelade in låten hittade jag även en ny funktion i Cubase som gör att men får lite reverb på sången :) Men iallafall så blev det "Tears in heaven" den här gången. Jag tar gärna emot respons :D
Hare gött!


Nya designen uppe!


Gamla designen

Juldesignen

Nya designen

Nu är designen uppe, vilket ni kanske kan se :P Jag vill gärna veta vad ni tycker :) Den första eller den nya?? Vilken är bäst?

Hare gött!


Bläääääää....

Jag är på dåligt humör idag men jag tänkte ändå vara snäll och byta design samt fixa en av cover låtarna till er :)

Första dagen i skolan var tråkig!
Både för att jag var på dåligt humör men också för att vi fick en jobbig uppgift på musiken. Jag fick även reda på betyget på NP i matte och det gick dåligt... Vilket betyder att jag BARA får VG i slutbetyg i Matte A... :( Och jaa jag vet vad några av er tänker "VG är inte dåligt!" men för mig är det det! Speciellt när det gäller matte..

En bra sak med dagen var att jag fick veta att det kommer bli mycket kör frammåt sommaren :D:D

I kväll ska jag plugga både Historia, Företagsekonomi och Svenska! Prov, redovisning och redovisning. Och vi började skolan idag! Snacka om mycket man kommer ha att göra framöver... Detta är iallafall sista inlägget med juldesignen, hoppas att ni gillar den nya ;P
Hare gött!


2 nya covers på G!

Tjenare :D Eftersom att min familj åkte iväg någon stans fick jag tillfälle att äntligen spela in några nya covers! Det blev 2 låtar men jag tänker inte avslöja vilka fören jag bestämmer mig för att lägga upp dem både här och här :P Jag funderar på att lägga upp den ena imorron i samband med att jag byter designen :) Den andra kommer troligtvis upp i veckoslutet om jag inte känner mig extra snäll och lägger upp den tidigare :P

Hare gött!

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..

..men, men sånt är livet. Idag har jag iallafalll varit hos Amanda med Maria och gjort klart företagsekonomi redovisningen så nu ska jag bara lära mig det också :P Det tog 3 timmar att göra en sån liten sak men vi hade roligt iallafall och det är huvudsaken :) Amanda hade desutom gjort supergoda muffins som vi smällde i oss :P

Nu är familjen på väg ut så jag funderar på att spela in nått för det var ett tag sedan :) Vi får se hur det blir :)
Hare gött!

Dagens planer

Ny vecka, nya tag! Imorron börjar skolan men det tar vi imorron :P Idag ska jag till Amanda och så ska vi göra klart våran företagsekonomi redovisning som vi ska ha på Onsdag :) Jag hoppas att det går bra för det brukar inte göra det när man är 4 pers med olika åsikter :P Resten av dagens planer blev tyvär ändrade av olika anledningar men jag har en ide om vad jag kan göra istället :P

Hare gött!

Julen varar som tur inte till påska :P

Mamma och jag håller på och städar bort julen :D Jag är nästan klar med mitt rum och sedan är allt som vanligt igen. Jag har börjat tröttna på julen nu så det är skönt att få bort allting :) Men innan vi började riva i allt var jag tvungen att fota lite eftersom att jag inte har gjort det under julen.

Så här ser julkulorna i julgranen ut innan man plockar bort dem. Dammiga...
Hare gött!


Filmkväll :)

Igår hade jag och Stefani filmkväll, Inez kunnde inte. Vi hade bestämt att vi skulle se en film som jag inte vet vad den hette men vi bytte till "One missed call 2". Den var väll lite småläskig men hade ett konstigt slut som varken jag eller Stefani fattade :P Vi hade iallafall roligt :)

Idag har jag inget planerat så vi får se vad som händer. Måste kanske plugga lite historia och engelska vilket inte är så roligt att göra på lovet :P
Hare Gött!

Regn!

Tänkte bara upplysa er om att det regnade för ett tag sedan när jag skulle gå till kjorren och köpa chips inför kvälla! REGN??? NU??? Det är ju hur mycket snö som hellst då kan det ju inte börja regna helt plötsligt?? Eller det är min åsikt :P

Nu tror jag att jag ska brottas lite med mitt rum!
Hare gött!

Dagen :)

Idag följde jag med Nettan och hämtade Stella efter hennes ridning. Sedan åkte vi även och handlade lite på olika ställen. Annars har jag inte gjort nått speciellt. Inez och Stefani kommer hit och har filmkväll ikväll :D Vi ska se en film som heter "...witch project" eller nått :P Så nu ska jag bara vänta på att de kommer och städa lite :)
Hare gött!

Nymålade naglar :P

Jahapp vad har jag gjort idag då?? Molly ringde på eftermiddagen och ville att jag skulle måla hennes naglar så det var bara att fixa sig och springa dit. Jag lät även henne måla mina naglar vilket inte så där jättebra men man ska inte förvänta sig så mycket av en 8åring :P När jag kom hem drog jag med pappa till Centrum för att fylla på mitt busskort så nu är det bara att åka :) Mamma ville även att vi skulle handla mat så vi sprang in på både ica och cop i centrum + ica i infra! haha mycket spring för lite mat!

Jag gjorde pannkakor till middag
när vi kom hem så nu har jag nyss ätit och jag är helt slut! haha. Imorron ska jag följa med Molly och Stella någon stans :P
Hare gött!


Pepparkaksdeg är gott! :D

Idag har jag inte gjort så mycket. Tittade på tv i morse och nu äter jag pepparkaksdeg. Mamma tyckte att vi skulle åka till ikea idag men jag hatar ikea så det blidde inte så :P

Jag kom på att skolan börjar på Tisdag! Tiden går fort när man har roligt :D Inte för att jag har något emot skolan direkt, de är läxorna som tar tid och är jobbiga ;P Egentligen borde man ta vara på de här sista dagarna och göra sånt som man inte har hunnit med men jag har faktiskt bara Måndagen planerad. Vi får se vad som händer de andra dagarna :)

Hare gött!

Mer än 1 år sedan!


Den 9:onde december förra året var det exakt 1 år sedan jag uppträdde för publik för första gången! Jag hittade videon i min gamla mobil och det lät ju inte så jättebra men jag kommer ihåg att jag var riktigt stolt över mig själv efter det. Jag har försökt lista ut hur många gånger jag uppträdde 2010 och det är väll 10 gånger tror jag :) Hoppas på fler tillfällen detta år!
Hare gött!


Hemma! :D

Äntligen hemma! Eftersom att det var snöstorm så satt vi i bilen i ca 7 timmar vilket var lite jobbigt. Jag har iallafall haft det jättebra! Åkte skidor 2 dagar och jag har fått blåmärken på benen efter pjäxorna :P Min kamera stannade tyvär i väskan hela resan så några bilder blir det inte "/

Nu ska jag samla familjen och ge mamma hennes presenter eftersom att jag glömde dem hemma! :P
Hare gött!

Music!

Just nu är det 4 speciella låtar som snurrar i mitt huvud och kommer ut ur mina högtalare:

Christina Perri - Jar of hearts

Ron Pope - A drop in the ocean

Eva Cassidy - Fields of gold

Beyonce - Hello

Anledningen är att de är bra och att jag måste lära mig dem både på gitarr och att sjunga.Låtarna är länkade till Youtube om ni vill lyssna!
Hare gött!

Weird!

Haha! Det är väldigt svårt att skriva tidsinställda inlägg om man inte vet vad man ska göra på dagarna! Men jag tror iallafall att vi ska åka sidor idag och jag hoppas att jag fick med mig allt jag behövde så att jag inte har glömt nått ;) Vi får se om jag slänger in nått från mobilen för det här blir inte så intressant :P

Hare gött!

Mitt 2010 i bilder!

Jag blev lite sugen att lägga upp mitt år i bilder som så många andra har gjort dock var det inte alls meningen att det skulle bli så likt Amandas! xD haha
Här kommer det iallafall:


Min minsta kusin Ella döptes, jag fick en hyfsat bra bild på fyverkerierna och jag testade webbcameran i Mickans nya dator xD Jag var även på Rock fest hos Evelina och jag tycker att vi var väldigt fina apor!

I Februari var det lika mycket snö ute som det är nu! haha Jag och Sohejla uppträdde i Scenchansen med Crazier och Baby, videor hittas här: http://www.youtube.com/user/MusicbyTette#p/u/19/D57Tn-J9bpg 
Om jag inte har helt fel så var detta vårat andra uppträdande för publik och vi vann faktiskt tävlingen! :D

Detta var nog inte en så jätte händelserik månad eftersom jag knappt har några bilder härifrån :P Men iallafall, jag och Sohejla sjöng 2 låtar helt akustiskt i Fresta kyrkan vilket var lite annorlunda men vi fick mycket applåder så jag antar att det gick bra! :P
Videor hittas här: http://www.youtube.com/user/MusicbyTette#p/u/17/WMQnn_Oe9ms

Vi var på "inflyttningsfika" i stan hos mammas kusin och jag lekte lite till med Mickans Webbcam :P

I mars hände det lite mer! Jag och Sohejla var med och tävlade i "Väsby mot Våld's" konsert "Peace and Safe" med min första egna låt. Det gick tyvär inte så bra för oss men man kan ju inte alltid vinna :P
Låten finns här: http://www.youtube.com/user/MusicbyTette#p/u/12/ciJW1RQ6yBY
Sohejla och jag spelade in 3 demosar som vi vann på Scenchansen! Jag tycker dock inte att låtarna blev så jättebra men, men :P
Här är dom: http://www.youtube.com/user/MusicbyTette#p/u/8/_g-eXNbAWGc
Jag åkte även till Gotland med pappa, syrran, hennes fotbollslag och Tina :)

I Juni slutade jag 9:an men innan det var det både 9:ornas middag och 9:ornas show! Jag uppträdde själv i showen med min låt "I Will Fight(Outrage)". Jag spenderade även en del av lovet på landet med familjen.

I Juli hände inte så mycket. Jag var på landet med kusinerna och vi hade myrinvasion! haha Det blev några fina bilder på naturen iallafall :P

I Augusti var det dags för en spelning! Jag och Sohejla blev tillfrågade om vi ville spela på Väsby mot våld's 1 års dag tror jag att det var. Självklart gjorde vi det, synd bara att det inte kom så mycket folk!
En av låtarna vi sjöng: http://www.youtube.com/user/MusicbyTette#p/u/5/wUJViGfW_AM
Jag började även Gymnasiet denna månad! Jag var rätt nervös för att jag inte skulle passa in men det visade sig att jag fick flera vänner! Jag kommer ihåg att jag sa till mamma en dag när jag kom hem från skolan "Mamma, jag har bestämt att Amanda ska bli min nya bästa vänn!" Och så blev det!

Detta var MIN månad! Jag fyllde 16 och firade genom en tjejmiddag med mina nära och kära! Jag och Sohejla hade även en Spelning i Infra för de som har jobbat 25 år i kommunen. Vilundas rektor var där så det blev lite konstigt att träffa honom dagen efter i skolan xD

I oktober hade vi Presentationday i skolan och då sjöng jag min låt "Mindre värd" som jag gjorde som ett skolprojekt till Svenska A. Jag permanentade håret och firade Halloween med mina vänner. Min mamma beställde även en syskonfotografering av Amanda så vi fick några finfina bilder. Jag fick ett tack kort från hon som höll i spelningen månaden före och jag och Amanda bakade bullar som vi sedan sållde i skolan ;P

Detta är det ända kortet som jag har från November! Vi Bowlade med mormor och Marwin och jag vann! :D

December däremot skulle jag säga var den bästa månaden på hela året! Jag gick med i kören och blev vald till Lucia. Fick min gitarr i julklapp som jag funderar på att döpa till "Gibbe" xD Jag klippte av mig håret! :O Salaam lämnade oss, vilket inte var så roligt.
Jag uppträdde själv för första gången på musikskolans julkonsert: http://www.youtube.com/user/MusicbyTette?feature=mhum#p/u/2/xprgUb5Df-0
Jag var med på Vilundas julavslutning och även på VNG's. Jag blev även kompis med Tewar, vilket jag är jättetacksam för! :D

Som ni ser så finns det olika mycket bilder beroende på vilken månad det var. Jag hade glömt att jag har gjort minst hälften av alla dessa saker! 2010 blev trotts allt ett rätt bra år även fast det inträffade saker som man hällst vill ha ogjorda. Är det någon av er om har några intressanta nyårslöften? Själv har jag inga :P
Hare gött!


Grattis! <3

Grattis lilla mamma på din födelsedag!!
Hoppas att min present duger!

Kram! <3


Fjätervålen! :DIdag bär det av till detta ställe! Bilderna är från 2008 när jag och mina syskon var där med Mormor och Marwin. Om jag inte minns helt fel så var det senaste gången vi var där så det ska bli kul att komma dit igen :) Förhoppningsvis har vi tur med vädret så att vi faktiskt kan åka lite slalom (som jag är såååå bra på!)

Det stället vi åker till heter Fjätervålen och ligger inte så långt från Idre. Det är tur att mormor har stuga där för annars vet jag inte om jag någonsin skulle lärt mig åka skidor xD
Hare gött!


Sista inlägget..

...innan jag åker :P Idag har jag packat och lyssnat på musik. Jag kom fram till att jag kan ha samma skidkläder som jag hade sist jag var i fjällen xD Just nu är farmor här och vi har käkat äppelpaj! :D

Idag ska jag lägga mig rätt snart eftersom att vi ska åka tidigt imorron bitti. Hoppas på att få se några renar som det brukar finnas där i krökarna :P
Hare gött!

Internet är tbx! :D

Igår var det ju nyårsafton och det visade sig bli en rätt så bra kväll iallafall. Farmor var så som bara hon kan vara och det blev väldigt komplicerat när jag och Madde började snacka om idag, imorron och allt vade det nu var ;) Vi såg iallafall väldigt fina raketer!En sak som jag kom fram till igår var att jag känner mig fett gammal!!!! Tiden går alderles för snabbt! :O Och det är skit irriterande! Nu ska jag leta rätt på lite ny musik och skriva lite inlägg tills veckan :)
Har gött!


RSS 2.0