Nails


Tagen med Iphone och redigerad i appen Instagram

Saknar mina fina långa naglar! Var tvungen att klippa ner dem i lördags eftersom att jag skulle sjunga i Centrum. Det är omöjligt att spela gitarr med långa naglar kan jag lova. Nu känns det som att något saknas på mina händer men de växer snart ut igen. Denna gång blir de förhoppningsvis lite jämnare ;)

Som mitt schema ser ut just nu så har jag ganska många och långa sovmorgnar vilket är superskönt! Dagen blev därför inte så lång. Jag har lyckats få lite träningsverk i magen från igår och idag ska vi till gymmet igen. Denna gång ska vi köra ett corepass. Jag kommer troligtvis inte komma upp ur sängen imorgon! Älskar att ha så mycket träningsverk att man inte kan röra sig för då får man faktiskt klaga på att man har ont vilket jag är expert på! :D

Tankar


Tagen med min Iphone och redigerad i appen Instagram

Snön kom en månad för sent i år vilket är lite tråkigt. Men bättre sent än aldrig! Nu ligger det i alla fall ett fint lager över marken eftersom att det snöade i stort sätt hela dagen igår. I natt bestämde sig plogbilen för att köra rally utanför mitt fönster och det var ju lagom kul när jag ville sova. Däremot hade jag sovmorgon idag så det gjorde inte så mycket.

Dagen har varit kort och rolig. Det var något speciellt som jag skulle berätta om men det har jag glömt så det får bli en annan gång. Jag fick mycket beröm av min sångpedagog idag vilket alltid är lite extra kul! Jag har fortfarande för mycket fritid och inget liv så jag har absolut ingenting att göra efter skolan. Nu på kvällen har jag varit på gymmet och kört ett spinningpass. Nu kom jag på vad det var jag skulle skriva om :P Idag börjar jag mitt nya nyttiga liv och det ska hålla i sig längre än det gjorde förra året. Den här gången får jag faktiskt ut något av det så det kan väll inte vara så svårt att hålla sig borta från godis och andra onyttigheter? Vi får se hur det går helt enkelt.

Hare gött!

Thank you!

Spelningen i Väsby Centrum igår gick jättebra! Jag fick jättemycket beröm av alla möjliga människor. Det var till och med en tjej som blev så rörd att hon kom fram och bad om en kram! Det blev en ganska lång dag så när vi var klara åkte jag hem och halvsov i en timme.

Tack till er som kom och tittade! :D

Kom till Väsby Centrum imorgon!


Foto: Amanda Kurén

Hej mina vänner! Imorgon är det dags igen! Jag sjunger ju som sagt i Väsby Centrum vilket troligtvis är mitt största uppträdande någonsin, än så länge. Förhoppningsvis kommer det flera som är större i framtiden men det här är en bra början! Ska allderles strax gå och lägga mig hade jag tänkt så att jag är pigg imorgon. Det var inte så länge sedan jag stod på scenen, däremot känns det som att det var länge sedan. Kanske för att jag inte har gjort det själv på ett bra tag.

De senaste dagarna har rullat på som vanligt. Jag tränade igår och det känns i musklerna idag. Imorgon lär det vara ännu värre :P Jag har knappt några läxor nu för tiden så jag blir lätt rastlös av att bara sitta hemma hela kvällarna. Ska bli skönt att ta sig ut bland folk imorgon trots att jag egentligen hade hoppats på sovmorgon. Det tar vi på söndag i stället. En rolig grej som hände idag var att jag sa fel namn till min lärare! Jag är väldigt bra på namn i vanliga fall så jag blev ganska chockad när jag sa fel :P

Vi ses i Väsby Centrum imorgon!

Huu?

Har man för mycket fritid om man inte vet vad man ska göra när man kommer hem från skolan?? Det säger iallafall mina vänner men det är faktiskt så för mig. Jag går i skolan, kommer hem, äter , spelar lite gitarr och sedan sitter jag vid datorn och gör absolut ingenting. Det är inte speciellt kul kan jag lova men så är det!

Vad har ni gjort idag?? Jag gick i skolan från 8.20-16.15 vilket egentligen är lite för långt enligt mig men det funkar. Vi har inte allt för många lektioner :)


Spelning i Väsby Centrum!

När: Lördag 21 Januari
Tid: ca 11.25-12.00, 13.25-14.00 och 14.25-15.00
Var: Väsby Centrum

På lördag är det skolmässan i Väsby Centrum och då har jag blivit tillfrågad att sjunga. Det kommer inte bara vara jag utan vi blir flera och så kommer vi rulla så jag lär köra mina låtar ett antal gånger under dagen. Jag ska försöka ta reda på lite mer information imorgon så då kommer jag uppdatera detta inlägg. Jag är inte heller säker på när allt börjar för jag har hört olika tider. Men som sagt, jag återkommer imorgon om mer info ;)

Jag skulle tycka det vore jättekul om ni ville komma och lyssna en stund! :D

Tid uppdaterad!


So sick cover


Här har ni en cover jag spelade in för att fira att min första video har gått över 1 000 sträcket! Lite sent med tanke på att jag är uppe i ca 1100 nu :P Men men, bättre sent än aldrig! Jag har en till cover på ingång men vi får se när den kommer upp :P

Uppdate: Det här är mitt 600:e inlägg!

Ajföönbild


Tagen med Iphone 3gs

Idag hade jag årets första gitarrlektion. Eftersom att jag har fått nytt schema den här terminen så slutar jag tidigare idag och då bytte vi tid för att det skulle passa bättre. Skoldagen var inte så speciell. Hade bara tre lektioner och vi fick taco buffe till lunch. Efter skolan stannade jag en stund och snackade med Anna eftersom att jag inte hade något bättre för mig.

Ja det här inlägget blev skittråkigt men jag vet inte vad jag ska skriva om! När jag inte bloggar får jag jätte många besökare och kommentarer till skillnad från när jag väl bloggar. Om jag ska orka hålla igång bloggen måste jag få respons!

Tack och adjö!

Julavslutningen

Hade egentligen tänkt slänga upp ett annat inlägg men det får bli imorron istället :P De här två videorna är från min skolavslutning i julas! Jag sjöng som ni se två låtar, Last Christmas med lärarbandet och White christmas. Jag vet att det inte är jul längre och att de flesta har tröttnat på jullåtar men jag tänkte att jag slänger upp videorna här i alla fall :P

Först sjöng jag White christmas med komp av Micke från musikskolan. Vi hade inte tränat nått tillsammans innan avslutningsdagen så jag är nästan förvånad över att det gick så bra ;)

Last christmas sjöng jag tillsammans med lärarbandet och det gick väll inte speciellt bra egentligen men det var skitkul! Hela iden var lite vrickad och alla satt och skrattade vilket gjorde att jag också skrattade. Det ska vi i alla fall göra flera gånger ;)

Kan ju passa på att säga att vi ska fira med glass här hemma ikväll :D Varför kanske ni undrar då? Jo, för att jag är så bra i skolan. Jag fick MVG++++ på min psykologiuppsats som jag skrev innan jul och så fick jag alla rätt på matteprovet innan jul. Går det så bra så tycker jag att man förtjänar något extra ;)

Hare gött!

Besöksrekord?Igår tror jag att jag hade besökstekord här på bloggen. Jag är inte säker på om jag har haft högre förut eftersom att man inte kan gå tillbaka så långt men som ni ser så var det väldigt länge sedan det var uppe i sånna här höga tal :P Jag länkade förra inlägget på facebook och det är antagligen därför som så många hittade hit!

Jag har iallafall tänkt att jag ska börja blogga ordentligt igen. Just nu ser det väll bra ut men man vet aldrig hur mycket det blir i skolan om ett tag. Tänkte passa på att fråga om ni har något önskemål om vad jag ska skriva? Det skulle bli lättare att uppdatera oftare om jag visste att ni ville läsa om det :) Kom med förslag gott folk!

I'm in the paper! ;)


Under de senaste veckorna har jag faktiskt varit med i några tidningar som reklam för min skola. Den första bilden var med först i våran ena lokaltidning och den andra bilden var med i denna veckans upplaga av en av lokaltidningarna. Bilderna är dock väldigt små men de är där i alla fall. Den här bilden ovan är från det som de blivande ettorna får hem i brevlådan. Meningen med de reklampapprena är att det ska locka fler elever. I de papprena var båda bilderna med bredvid varandra. Det är rätt kul att se en bild på sig själv i en tidning när man inte vet om att man är vara med ;)

Jag vill fortfarande veta vilken cover ni helst vill höra:
Sorry seems to be the hardest word eller So sick???

Du bestämmer vilken cover genom att kommentera!Jag såg den svenska filmen "Jag saknar dig" för några dagar sedan och då fastnade jag för den här låten. Den är inte som de låtar jag brukar lyssna på men den är helt klart bra! Filmen var också bra och väldigt sorglig!

Idag har jag varit ute och fotat med Amanda. Vi spelade också Wii och kollade på "Abduction" som var fett bra! Imorgon är jag själv hemma så Stefani kommer hit. Jag börjar skolan på onsdag i stället för igår eller idag som de flesta andra. Vad gör man då den sista lediga dagen?? Det vet jag faktiskt inte så vi får se :P

Kan ju passa på att säga att min Moa Lignell cover har fått över 1 000 visningar!! :D Min första video som får så många visningar och det på exakt en månad! :D Jag tror att vi ska fira det genom en ny cover, "studioinspelad" denna gång! Tänkte att ni skulle få bestämma vilken, Sorry seems to be the hardest word eller So sick?? It's up to you!

Latmask

Hur slö kan man vara egentligen?? Jag har i stort sätt legat i sängen de senaste dagarna. Läst ut två böcker har jag också gjort och idag har jag bakat kakor :P Det känns som att det ända jag gör på dagarna är att äta och sova. Det är bara några få dagar kvar tills allvaret drar igång igen och då blir det till att gå tillbaka till rutinerna. Inga fler onyttigheter här inte!


Kinabuffé


Josse
Foto: Jag

Min klocka ringde kl.11 i morse och precis efter att jag stängt av den fick jag ett sms av Stefani. Egentligen hade jag tänkt skita i smset men som tur var så gjorde jag inte det :P När jag klätt på mig GICK jag till stationen för att käka frukost/lunch på kinaresturangen med Stefani och hennes lillasyster Julia. Det tog 50 minuter att gå till stationen och det hade jag inte räknat med så jag kom lite sent. Vi käkade otroligt god buffé med både det ena och det andra. Jag tror att vi hämtade mat 4 gånger och det var inga små portioner! Vi skrattade otroligt mycket åt både det ena och det andra. Det roligaste var nog när jag påpekade att min mage var så stor så att det såg ut som att jag var gravid och Julia konstaterade att jag inte kunde vara det för att jag inte har någon pojkvän. Det var ju i och för sig sant men det var skitkul. Hade det kommit från någon annan hade det inte varit lika kul men Julia är 9 år yngre än oss :P Jag älskar barn som säger knäppa saker!

Efter att vi hade käkat gick vi hem till Stefani och halvsov samtidigt som vi skrattade åt både det ena och det andra. Anledningen till att vi gick så mycket är att ingen av oss hade något att åka buss på eftersom att det är nytt år och allt. Det blev en lyckad dag och det var med andra ord tur att jag inte sket i smset :P

Hare gött!

Mitt 2011 i låtar!

Jag tänkte att jag kunde lägga upp en cover för varje månad under 2011 eftersom att det här är en musikblogg. Tyckte att det kunde vara en kul grej, vad tycker ni? Det blir som med bilderna fast med videor ;)


I januari spelade jag in Tears in heaven och I miss you. Känns inte som att det var så länge sedan.


I februari la jag upp min tredje egna låt som jag skrev till Salaam. Jag la även upp Jar of hearts och två videor från när jag och Tewar sjöng på Scenchansen.


I mars spelade jag in Amandas favoritlåt She will be loved och la upp den. Jag gav mig själv sångförbud och träffade en foniatriker tror jag det hette. Jag sjöng också mina egna låtar på Vilunda.


I april sjöng jag och Tewar på tjejmässan här i Väsby. Jag la upp två av de låtarna denna månad.


I maj la jag upp två till videor från tjejmässan. Jag och Tewar sökte också till Idol den här månaden.


I juni la jag bara upp denna cover, Back to december.


I juli la jag upp This is my life och Right here waiting som jag sökte till idol och True Talent med. Det var den här månade då jag och Tewar sökte till True Talent :)

I augusti la jag inte upp någon video men jag sjöng i ett rökmoln på företagsinvigningen av Messingen. Jag sjöng också på den riktiga invigningen av Messingen.


På min födelsedag i september la jag upp Indestructible som jag tycker är en av de bästa covers som jag har lagt upp. Jag la också upp en snutt av Love story.


I oktober la jag upp en snutt av Billionaire och det var den enda covern jag la upp denna månad.

I november la jag inte heller upp några videor och vad jag kommer ihåg så hade jag inga spelningar.


I december la jag upp When i held ya och det är den covern som det har gått bäst för! Den här är också en av de jag tycker är bäst. Jag la också upp hela Love story och en snutt på när jag sjunger i studion.

Jag tycker att det har gått ganska bra för mig musikmässigt i år. Jag hoppas på att det här året blir ännu bättre! För att se mer av min musik gilla mig på facebook! Klicka på bilden nedan så kommer du direkt dit :)


RSS 2.0