Hmmmm!?

Det är nu mindre än två månader kvar tills jag åker till Minnesota igen. Jag har aldrig rest så mycket som jag gjort det här året och jag inte spenderat så mycket pengar heller. Innan året är slut kommer jag ha varit i Amsterdam, USA och så klart Sverige. Dessutom har jag under en enda vistelse i Amerika besökt tre olika delstater, Minnesota, Wisconsin och Illinois. 

Mamma försöker för tillfället att göra om mitt rum till den amerikanska flaggan. Jag fick dessa lakan på min födelsedag och innan dess fick jag kuddar och en filt. Hon försökte till och med få mig att köpa gardiner med små flaggor på men då sa jag stopp. Hur mycket jag än älskar Amerika så kommer mitt rum aldrig kunna efterlikna det. 

Package time!

Här om dagen fick jag hem mitt paket med saker som jag hade lämnat kvar i USA. Det var väldigt mycket strul med att få det igenom tullen vilket gjorde att det tog lite tid. Vi trodde att det skulle skickad tillbaka till Amerika på grund av parfymerna men istället fick jag en avi på posten om att hämta ut ett paket på 6.2 kg. Det kunde ju inte varit något annat än det paketet så jag åkte direkt och hämtade ut det. Jag kände mig som ett barn på julafton när jag öppnade kartongen eftersom att jag hade glömt vad som var där inne. Paketet innehöll 4 Victoria secret body mist, massa pop tarts, mac n cheese, skumt godis som man bara kan hitta i USA och en sen födelsedagspresent från min fina Amerikanska familj!

Counting days!

För 77 dagar sedan jag kom hem från USA!

För 64 dagar sedan jag började nya jobbet.

För 50 dagar sedan jag började på Universitet.

För 22 dagar sedan skrev jag min första tenta!

I morgon får jag reda på vad jag fick för betyg i första kursen på universitetet. 

Om 3 dagar ska jag sjunga på musikskolans musikcafé i Messingen.

Om 11 dagar skriver jag min andra tenta!

Om 42 dagar är det första advent. 

Om 60 dagar åker jag tillbaka till Minnesota!! Bokade idag! Jippie!!

Om 65 dagar (66 för mig) är det julafton!

Om 73 dagar är det nyår!

Nytt och vitt!

Dagen har gått åt till att fixa om lite i rummet fast den egentligen skulle användas till att plugga. Resultatet blev i alla fall väldigt bra men jag kanske måste köpa en högre stol då skrivbordet är väldigt högt! Träningsvärk i ryggen har jag också efter gårdagens träningspass. Vi tog även en tur till delicatobutiken i barkaby igår vilket resulterade i tjockiskväll med tjejerna. Inte helt fel måste jag säga! Imorgon blir det upp tidigt för att köra pappa till Arlanda och sen skola hela dagen. 

Hump day!

 
En sak som jag fick lära mig i USA är att onsdagar är "Hump day" vilket kommer av reklamen ovan. Jag har märkt att det har börjat komma till Sverige nu också så för er som undrar vad Hump day är så har ni svaret här! Jag såg många konstiga reklamer i Amerika varav den här helt klart är favoriten. Hump day refererar till mitten av veckan vilket är anledningen till att just onsdagar har fått den här bemärkelsen. Vi hade väldigt kul med det här uttrycket under sommaren bland annat genom att säga hela reklamen efter att ha andats in helium. En vanlig konversation mellan mig och min värdsyster på en onsdag blir aldrig utan en kommentar om att det är Hump day!
 
Whoop Whoop!

Back on track?

Efter 5 underbara veckor i USA och ett antal veckor hemma på svensk mark börjar jag nu få ordning på mitt liv igen. Jag har funderat på att börja skriva lite smått här igen och eventuellt slänga in några fler inlägg om Minnesota men vi får se hur det blir med det. I och med att jag i stort sätt gör samma sak varje dag så kommer det inte bli någon regelbunden uppdatering men hellre lite än inget, right?
 
Om det är något ni undrar över/vill att jag ska skriva om så är det bara att slänga in en kommentar!

RSS 2.0