Tentaplugg...


Kan ju börja med att säga att jag inte visste att peppar var så starkt! Stekte kyckling igår till lunch med allderles för mycket peppar på som ni kanske ser. Munnen brann upp och magen lätjätteskumt. Det blev ungefär samma sak till lunch idag och det var precis lika starkt. 

Annars står tentaplugg på schemat fram tills på tisdag. Sen får jag en ledig vecka innan nästa kurs börjar. Det enda jag gör om veckorna är att plugga så ni kanske förstår att man blir lite trött på det. Men jag ska inte klaga för snart är det bara en månad kvar till sommar och då ska jag minsann njuta!

Something new!


Kände för att testa på ett nytt pass så jag bestämde mig för att gå på bodycombat på gymmet idag. Dessutom blev det Sh'bam efter det och gissa om jag är trött?! Efter att ha fått lite mat i magen så är jag nu redo för sängen. Det är en ny dag imorgon!

Glad Påsk!


Nu är det slut på godsaker fram till sommaren för min del. Jag åt upp mina sista chokladbitar igår kväll. Det har varit en väldigt skön helg med vila och allderles för mycket godsaker. Gick up ett kilo i vikt bara över helgen men det åker av snabbt igen för nu ska jag kämpa på ordentligt fram till sommaren. Spenderade två dagar på landet under helgen och det var allderles lagom. Det var skönt att komma bort från alla måsten en stund. Att plugga är väldigt stressigt. Men nu är det tillbaka till vardagen som gäller!

Söndag 6 April!


Ännu en vecka avklarad vilket betyder en vecka mindre kvar till sommar, sol och ledighet. I morse tog jag en välförtjänt sovmorgon som råkade bli lite längre än jag hade tänkt. Till frukost gjorde jag en grön smoothie som ni ser på bilden. Jag har velat testa det ett bra tag men har varit väldigt skeptiskt så jag har inte riktigt vågat testa. Resultatet blev faktiskt helt okej så det kommer jag göra fler gånger. Jag hade tänkt att jag skulle ge mig på en liten detox och försöka hålla mig till bara frukt och grönsaker idag men jag kunde inte riktigt hålla mig när det var dags för middag. På dagens meny stod nämligen Ica sallad så då öste jag på med både det ena och det andra. Annars har dagen gått åt till att plugga. Jag tog även med syrran ut på en väldigt lång powerwalk som också ledde till ett kyrkobesök och ett test av ett utegym. Välbehövt efter en vecka utan träning!

RSS 2.0