Full rulle!

Fullt upp, det är vad jag har haft idag! Vi hade första foto lektionen idag och jag tror att det kommer bli kul :) Slutade kl.16 och jag missade bussen som vanligt så jag var inte hmma fören halv 5 :P Väl hemma var det bara att käka och sedan dra iväg på VmV-möte eftersom att jag ska fota åt dem i helgen :) Nu har jag nyss kollat klar på True Talent så nu ska jag kika lite på Rockbjörnen som sänds live från Gröna Lund för tillfället :) Därför har jag inte hunnit redigera några bilder. Kanske kan fixa ett inlägg nu innan jag går och lägger mig men jag lovar inget ;)

Hare gött!

BöckerSom en del av er vet så är jag en bokmal, iallafall under sommrarna. Därför hade jag tänkt göra ett bokinlägg om de böcker jag har läst den här sommaren och vad jag tycker om dem. Anledningen till detta inlägg är att jag har ganska dålig fantasi och att läsa om vad jag gör i skolan varje dag kanske inte är så jättekul :P

 1. Viveca Sten - I Grunden Utan Skuld: Detta är en deckare i flera delar som enligt mig är jättebra. "Sandhamn-filmerna" är baserade på dessa böcker däremot tycker jag denna bok är bättre än filmen.
  Snabbt om handlingen: Ett antal år efter att en tjej försvunnit hittar två pojkar hennes lik på Sandhamn och man börjar söka efter mördaren igen.

 2. Stephenie Meyer - Så Läng Vi Båda Andas: Den fjärde och sista boken i Twilight-serien. Detta är enligt mig den bärsta boken jag någonsin har läst. Läste den för andra gången nu i sommaren och jag fastnar lika mycket varje gång så om du gillar att sträckläsa så är detta rätt bok. Jag tänker inte skriva nått om handlingen för att om du varken har läst de andra böckerna eller sätt filmerna så kommer detta förstöra allt ;) Däremot tror jag att de flesta har läst dessa böcker.

 3. Philip Pullman - Den Tatuerade Fjärilen: Tog denna bok från skolbiblioteket när de gav ut böcker och den va väldigt lättläst samt skriven i talspråk. Den va ganska spännande och hade en bra handling men språket förstörde den för mig. Den va inte så bra att jag skulle läsa den igen plus att jag inte gillade slutet.
  Snabbt om handlingen: Chris träffar en tjej som han genast blir kär i. Han vet varken vad hon heter, hur gammal hon är eller vart hon bor. Boken går väll egentligen ut på att han letar efter henne.

 4. Sally Grindley - Såld: Den här boken var faktiskt väldigt intressant! Jag gillar att läsa om hur människor i andra länder har det eftersom att jag inte vet så mycket om andra människors vardagsliv. Tog denna bok från skolbiblioteket när de gav ut böcker till oss elever innan de skulle stängas i våras.
  Snabbt om handlingen: Lu Si-yan är inte gammal när hon blir såld på en marknad av sin farbror. Hon råkar ut för både det ena och det andra medan det ända hon tänker på är att få komma hem igen till sin mamma.

 5. Bali Rai - (O)Planerat Bröllop: Även denna bok var väldigt intressant och den är också tagen från skolbiblioteket. Språket i denna bok var inte min stil men eftersom att innehållet var bra så blir det jämt. Snabbt om handlingen: Boken handlar om Manny som sedan han var liten vetat att han en dag skulle bli bortgift med en tjej han inte känner. Manny däremot tänker inte göra som sina föräldrar vill.

 6. Caroline Engwall - 14 År Till Salu: Jag hade alderles för höga förväntningar på denna bok. Den va inte alls så bra som jag hade trott och det var tillfällen då jag bara läste för att det skulle ta slut fortare.
  Snabbt om handlingen: Tessans liv förändras drastiskt när hon blir vådtagen av en jämnårig kille och det blir inte bättre när hennes bästa kompis föreslår att de ska sälja sex för att tjäna pengar.

 7. Caroline B. Cooney - Måste Jennie Välja?: Detta är nummer tre i en serie av tre böcker och du måste inte läsa de första böckerna innan du läser denna för det berättas väldigt tydligt i början vad det är som har hänt. Jag tycker inte att denna va speciellt bra, skulle säga att de blir sämre och sämre.
  Snabbt om handlingen: När Jennie's pojkvän Reeve går ut i radio och berättar Jennie's stora hemlighet uppstår en rad konflikter inom familjerna. Förtroende och känslor ifrågasätts.

 8. Caroline B. Cooney - Vad hände med Jennie?: Detta är bok nummer två i serien om Jennie. Denna bok var rätt så bra, bok nummer ett är helt klart bäst. Det känns som att de kunde ha skippat bok två och tre.
  Snabbt om handlingen: När Jennie tar kontakt med sin biologiska familj vill de genast att hon ska komma hem. För dem har mardrömmen just tagit slut medan Jennie's mardröm precis ha börjat.

 9. Elizabeth Gilbert - Lyckan, Kärleken Och Meningen Med Livet: Den här boken var otroligt dryg! Tror att det var ungefär en tredjedel av boken som var värd att läsa, resten var bara skit!
  Snabbt om handlingen: Elizabeth reser iväg till tre länder som börjar på I efter en separation med sin man. Hon reser för att få ordning på sig själv och för att ta reda på vem hon egentligen är.

Hare gött!


Röd dricka & blåbärspaj


Foto: Jag

Tänkte börja skriva på engelska så det blev lite fel. Här skriver vi på svenska och där med basta :) Snackade med en kompis på Twitter och när jag väl har kommit in i det tänket så fortsätter jag med det utan att tänka mig för :P Mina tankar blir på engelska när jag pratar det språket ;)

Men iallafall, nog om det. Jag tänkte skriva att jag inte är lika sur längre för jag har bakat och ätit blåbärspaj :D Den blev super-duper-god :D Sen satte jag mig och redigerade den här bilden och den blev inte pixlig på de sättet som de andra blev. Eller jo det blev den litegrann men det syns bara om man vet vad man ska leta efter ;) Tog iallafall den här bilden när vi var hos farmor i fredags och firade henne för hon har fyllt år. Älskar den röda färgen på läsken! Jag fick en annan bild som jag gillar ännu mer där solen är med men den får ni se en annan gång :)

Nu ska jag sova, börjar 8.50 imorron och går till 12.35 :D Jag har en fråga till er:
Ska jag lägga ut dagens klädsel när jag har lust? Ja/Nej?

Det blir i sånna fall inte varje dag utan kanske en gång i veckan när jag tycker att jag har nått speciellt på mig. Egentligen passar det kanske inte in här eftersom att detta är en musikblogg men det kan behövas lite variation ibland och så mycket musik blir det inte för tillfället ;)

Godnatt!

...

Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga upp fortsättningen av invigningen men det blir nån annan gång istället. Jag får inte upp bilderna i 700px utan att de blir pixliga och jag vet inte vad jag gör för fel så jag tänkter inte göra nått alls nu för jag är redan sur... Har man dåligt tålamod så har man... Orkar inte skriva nått mer heller så vi hörs helt enkelt imorron...

Ny design!

Före:

Efter:


Som ni ser så har jag en ny design som min kära vänn Stefani har gjort åt mig :D Nu kan jag iallafall lägga upp 700px stora bilder, vilket gör det roligare att visa bilder :) Ska eventuellt försöka få henne att lägga till några småsaker men det får bli en annan gång. Ni ska få fortsättningen på invigningen och lite bilder från det idag och sen får vi se.

Hare gött!


27/8 invigning av Messingen del 1

Igår var det som sagt invigning av Messingen. Jag åkte dit till kl.14 med Stefani, familjen och kameran. Vi gick runt och fotade lite innan vi gick på en rundvandring i huset. Jag hade också en spelning på våning 5 med i stort sätt min familj, Amanda, Stefani och Claudia som publik :P Jag spelade 2 gånger med lite mellanrum. Spelningen gick helt okej och direkt när vi va klara så gick vi ner och lyssnade på Clara samtidigt som jag passade på att fota henne. När hon var klar så spelade H.E.A.T unplugged och jag stod längst fram med min kamera så jag fick massor med bilder på dem :) Tänkte att jag berättar mer om det när jag har bytt design så jag kan lägga upp bilderna i större format :) Ska försöka få Stefani att göra det åt mig imorron :D Nu måste jag göra matteläxa...

Hare gött!


Hipp hipp hurra :)

Tog ungefär 1670 bilder igår på en massa kändisar. Har kollat igenm dem lite snabbt och många är suddiga så jag får sätta mig och rensa någon dag. Jag ska snart iväg till mormor och fira Marwin så därför får ni vänta ännu längre :P Om jag inte kommer hem för sent ikväll så ska ni få se några bilder :) Nu ska jag göra mig klar så att vi kan åka. Kameran hänger med idag också :) Är superglad över att jag äntligen har den hemma så jag kan fota för det blir så otroligt bra bilder :D

Hare gött!

Wihoo :)

Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag ska snart käka och sen ska jag dra iväg igen. Jag drog iväg till invigningen av Messingen på morgonen men kameran. Träffade H.E.A.T, fotade en massor och spelade på översta vånignen. Efter jag har käkat ska jag iväg och fota Petter och de andra som spelar :) Skriver mer imorron :D

Hare gött!

Spelning på invigningen av Messingen

När: Lördag 27:e Agusti
Tid: 15.10 och 15.50
Var: Messingen, plan 5
Med: På de här tiderna är det bara jag men det kommer vara musik hela tiden
Vad: Mina egna låtar blandannat
Inträde: Eftersom att det här är den stora officiella invigningen av Messingen så är allt gratis :)
Övrigt: Tiderna kan variera så kom i tid ;)

Jahap imorron är det spelning igen och jag hoppas se så många som möjligt av er där :) Det ska bli kul för det är troligtvis den största spelning jag har haft om man bortser från att alla människor inte är på samma ställe samtidigt :P

JIPPI!!! :DGUUD VAD GLAD JAG ÄR JUST NU!!!!!!!! Min bebis har kommit tillbaka efter nästan 3 veckor på lagning :D Har den bredvid mig just nu för jag vill inte lämna den, då kanske den försvinner igen :P Det var tydligen shutter fel eller nått sånt så de bytte slutaren på kameran. Nu är den iallafall hemma igen och jag tänker inte släppa den ur sikte :P Imorron ska jag kanske fota en massa kändisar och nu ska jag fota min syrra :D

Hare gött!


Vaknar upp med träningsvärk imorron!


Foto: Jag

Idag var det skola som vanligt. Igår gick brandlarmet för att det kom rök från köket så vi fick gå ut. Idag hände inget speciellt. Vi hade första idrottslektionen idag och den var hemsk! Vi körde ett coor-pass med idrottsvikarien och det var förjävligt jobbigt. Vi praktiskt taget låg på marken och skrattade så att vi grät för att det var så jobbigt. Sen efter när vi stretjade så tyckte hon inte att vi gjorde tillräckligt så hon kom och visade genom att trycka hårdare och det gjorde skitont så vi började skratta mer :P

En bra sak var att vi ska få en ny mentor! :D Eftersom att Lisa slutat så har vi haft en vikarie nu och hon suger! Den nya tjejen börjar på måndag så det känns bra även fast hon troligtvis inte kommer vara lika bra som Lisa so kan det inte bli värre än vad det är nu :P

Hare gött!


Spelning i Mässingen


Foto: Amanda

Jaha då var man hemma från en lång dag i skolan och en spelning efter det. Jag spelade på företagsinvigningen av Mässingen. Jag fick veta att jag skulle sitta i trappan och sjunga medan en massa häftig rök omringade mig. Det var jag inte berädd på så jag blev jättenervös och därför gick det inte så bra just där. Träffade mormors kompis Ove och han sa att jag såg ut som en älva bland molnen och att han trodde att en bild av det skulle bli förstasidan i de lokala tidningarna. Vi får väll se hur det blir med det haha :P Efter det och en massa prat så flyttade vi ner på marken igen och Johan spelade piano åt mig. Jag sjöng min låt "Someday" två gånger och det var roligare att bara sjunga än att spela gitarr också. Det var lättare på något sätt :P Jag hade med filmkameran men jag är inte säker på att jag vill lägga upp nån av videorna för de va inte så jättebra, kan hända att jag gör det iallafall men vi får se. Det var iallafall jättekul som vanligt längtar dock till en spelning då folk är där för att lyssna på mig och inte för att göra annat :P

Missa inte "True Talent" ikväll! Jag är troligtvis med någon gång under de första 2 minuterna och om jag och ni har tur kanske det blir mer ;)

Hare gött!


Spelning :D

När: Torsdag 25:e Agusti
Tid: 16.15-17-30
Var: Mässingen
Med: Clara, Johan, Sofia och Sohejla
Vad: Vi ska sjunga ett antal olika låtar
Inträde: Detta evenemang är en invigning av huset endast för företag.
Övrigt: Vi spelar troligtvis i entrén.

I morgon är det invigning av Mässingen för företag och då ska jag sjunga med några andra tjejer. Vi sjunger medan det är rundvandringar i huset. Tyvärr så får ni inte komma och titta utan ni får vänta tills på lördag :P Jag kommer ta med kameran och filma så får vi se om jag lägger upp något sen :)

Hare gött!

Jag är med i TV!!!! :DMissade ni True Talent idag?? Här är dagens avsnitt och om ni spolar till 1.38 så ser ni en väldigt vacker människa. Vem kan det vara om inte lilla jag som sitter där med gitarren och småsjunger :D Jag är den blonda med långt hår så det är inte så svårt att se men det går snabbt ;) Jag har inte berättat nått om att jag sökte eftersom att jag inte gick vidare men nu när ni vet så tänkte jag berätta det någon dag framöver. Om jag har tur så kommer jag att vara med i något av de andra avsnitten också så det är bara att fortsätta titta :D

Jag åkte till Stefani efter att jag hade ätit och kollade med henne och hennes syrra så jag fick en lite chock när man såg mig även fast jag visste om det :P

Hare gött!


I want a birdhouse!!


Foto: Jag

Andra dagen i skolan tycker jag var ganska kul faktiskt. De flesta tyckte nog att det var tråkigt men jag hamnade i en bra grupp och träffade nya människor som var riktigt trevliga. Själva arbetet vi gjorde va väll kanske inte det roligaste men jaja. Maten var iallafall skitgod idag tycker jag! Det blev pizza och visst det var väll billys panpizza men de hade gjort något speciellt med den för den var supergod och jag brukar inte gilla sån :P Min klass slutade troligtvis sist men men.

Hare gött!


Musiktips #1Denna cover har jag lyssnat på regelbundet de senast dagarna. Tänkte att jag skulle börja lägga in lite mer musiktips, alltså låtar som jag lyssnar på för tillfället. Pumped Up Kicks heter låten men jag har inte en aning om vem som sjunger orginalet så det får ni lista ut själva om ni är intresserade av det :P


Väsby Nya Gymnasium


Bild lånad av Tatty

Nu var första dagen i tvåan avklarad. Tänk att det var ett helt år sedan vi började ettan och inte hade en aning om vad som skulle hända. Jag älskar det nya huset, det stör mig inte ens att det är så många trappor. Det som stör mig är att vi kommer ha nästan samma klassrum hela tiden och vår ena mentor. De hade hängt helium balonger i hela trappan och när vi skulle gå upp släppte de ut dimma eller vad man ska säga. Det jobbigaste med de här första dagarna är att man inte gör något, det är bara en massa tråkigt onödigt prat.

Just nu sitter jag och lyssnar på Mohombis CD MoveMeant som för övrigt är jävligt bra :D Fick reda på att de inte ens har börjat laga min kamera :( Jag får helt enkelt längta efter den ett tag till.

Hare gött!

Omoget nypon


Foto: Jag

Ingen sol och ingen värme idag inte. Vädret är skittråkgit och jag är uttråkad. Skolan börjar imorron och innan dess ska jag permanenta håret igen :) Gjorde det förra året och jag blev riktigt nöjd eftersom att det är sånna lockar jag vill ha. Så ikväll kommer det alltså lukta skit här hemma för det gör det när man permanentar. Ibland kan det vara bra att ha en mamma som halvt är frisör. Ska försöka ta en före och efterbild :)

Det ska blir kul att komma tillbaka i rätt rutiner igen. Jag börjar kl.9 imorron men ska vara där lite tidigare. Vi som blir 2:or börjar först och det kommer bli jättespännande att se hur nya huset ser ut. Jag måste gå förbi musikskolan en sväng också som numera ligger i samma hus vilket känns bra för mig :)

Hare gött!


Unbroken


Längtar tills den här skivan kommer ut! Även fast jag fyller år före skivan släpps så står den på listan med saker som jag vill ha. Hoppas verkligen att den är så bra som jag vill att den ska vara. Den kan ju inte vara nått annat eftersom att det är Demi vi snackar om, världens bästa röst om jag får säga det själv. Många säger att Adele har värdens bästa röst men jag håller INTE med. Visst hon är riktigt bra men inte bra.

Måste passa på att skriva att Demi är min största förebild när det gäller musiken och det har tagit ett år att lista ut det. Jag har utvecklats enormt mycket det här senaste året tack vare mina nya vänner och skolan. Tänk att det kan hända så mycket på ett år! Jag är mycket säkrare i mig själv nu men samtidigt vet jag att det kommer fortsätta ett bra tag till. Tillbaka till ämnet så finns det mycket jag skulle kunna skriva om den här tjejen men jag antar att det inte är så intressant för er.

Hare gött!


3 dagar


Foto: Stefani

De 3 senaste dagarna har jag suttit och sträckläst "Så länge vi båda andas" så det är anledningen till varför jag inte har skrivit nått :P Jag älskar verkligen den boken och fastnar så snabbt. Mamma tyckte att jag var helknäpp när hon såg att jag läste samma bok en gång till men jag kan inte hjälpa det för sen är sååå bra!!!

I tisdags var jag med Stefani i centrum och shoppade lite eller rättare sagt JAG shoppade inte :P I Onsdags sprang jag, Josse, Mickan, Farmor och Faster IFORM-loppet på kvällen. 5km sprang vi och det var väldigt jobbigt, speciellt i början. I September ska jag komma igång ordentligt med träningen igen för det behövs om jag får säga det själv. Igår satt jag i sängen och läste exakt hela dagen men nu är boken slut så jag vet inte riktigt vad jag ska göra :P

Jag fick ett samtal i morse som jag inte svarade på så jag ska ringa upp och se vad det kan vara för spännande så får vi se vart det leder ;)

Hare gött!


De du!


Idag är det exakt en vecka kvar tills skolan börjar igen. Om jag ska vara ärlig så längtar jag faktiskt både för att det är ett nytt hus och allt det där, men också för att komma tillbaka till det vanliga livet. Jag har alltid varit en sån som faktiskt gillar skolan och inte behöver plugga så mycket för att det ska gå bra. Det jag längtar efter mest är att få träffa mina vänner varje dag i flera veckor, speciellt att få träffa alla samtidigt :P Mitt liv är i skolan helt enkelt haha ;)

Hare gött!


Spring för livet!

Okej, vad ska jag börja skriva om? Det har inte hänt nått speciellt idag, Josse och jag kollade på nån film i morse som var rätt bra och sen satte jag mig och läste ut min 8:e bok den här sommaren om jag har räknat rätt. Funderar på att försöka ta mig egenom "Så länge vi båda andas" innan skolan börjar på måndag. Har redan läst den några gånger men den är ju så bra :P Boken jag läste ut idag heter "14 år till salu" och den var inte alls så bra som jag hade förväntat mig.

Det blev pankakor till middag och sedan var det fotbollsträning i regnet. Vi slapp i och för sig regnet medan vi tränade, istället drog det igång nu :P Det var skitjobbigt, som vanligt, men det behövs.

Nu tror jag att jag ska spela lite gitarr för det var länge sedan ;)
Hare gött!

VNG


Börjar med att säga att jag har en spelning på G, den 25 i Väsby Nya Gymnasium men mer om det i ett annat inlägg ;)

Idag har jag varit iväg och firat en av mina kusiner som fyllde 5 i veckan. Det strålade om henne när hon öppnade presenterna :P Vi var bara där i några timmar och sen hjälpte jag pappa att bygga lite på altanen. Det blev pizza till middag och jag är därför riktigt mätt :P Annars har det inte hänt nått speciellt.

I veckan som kommer vill jag:
Gå på bio 2 ggr
Åka till grönan
Bada (om det är fint väder)
Träffa kompisar
Titta på skräckis
Förbereda mig för skolan :P

Hare gött!


Stefani 18år!!!Grattis på 18-årsdagen Stefani, min älskade vänn!!! :D

Det är konstigt att ett år kan gå så fort! Även fast det inte riktigt har gått ett helt år än men iallafall :P Hoppas att du har en superrolig dag och att du får det du ville ha :) <3


Amanda #1
Amanda
Foto: Jag

Ramlade nyss ut genom dörren -.- Pappa håller på och bygger på framsidan så han hade tagit bort trappan som alltid står under dörren men det visste ju inte jag så jag flög ut :P Lyckligtvis landade jag på fötterna men iallafall, det var läskigt!

Bilderna är från i måndags när jag var ute och fotade med Amanda och Stefani. Jag fick inte så många bilder eftersom att de flesta blev oskarpa av någon anledning :P Men men, det kommer flera tillfällen. På bilden är iallafall vackra Amanda som jag snart har kännt i ett HELT år! :P

Jag har inga planer för dagen om man bortser från att äta godis :P Jag är riktigt sur på min bror om ni ville veta det för han är så dum att han står och rycker i dörren fast han vet att vi sover?! Om du läster det här Stefani, hör av dig!!

Hare gött!


Bio: Horrible Bosses

Nu kanske ni undrar vad jag har gjort hela dagen eller så skiter ni fullständigt i det, men hur som hellst så ska jag berätta det för er!

Halva dagen har jag stått i köket och andra halvan har jag varit ute. Gjorde Scones till lunch och sen fick jag lust att baka så då blev det American Cookies :) Super gott men det tog väldigt lång tid. Allt som allt skulle jag tro att jag stod i köket i 4 timmar :P

Halv 5 drog jag och Nettan till Kista. Som en väldigt försenad födelsedagspresent eftersom att det var snart ett år sedan jag fyllde :P Vi gick runt och shoppade lite eller rättare sakt, Nettan shoppade :P Sen käkade vi och jag åt jättegod kyckling med nudlar och annanas :) Efter maten var det dags för bio :D Vi såg "Horrible Bosses" som hade premiär idag och jag rekommenderar den!!! Det var nog en av de roligaste filmerna jag har sätt! :D Den handlar om 3 killar som inte tycker om sina chefer och bestämmer sig för att göra sig av med dem. Tror inte att jag har skrattat så mycket under en film förut. Den får 5/5 av mig :D La upp trailern här under så ni kan kolla:Hare gött!


Kreta 9 - 23 Juli del 1/3


Som många av er vet så åkte jag till Kreta med min familj, mina kusiner och min farmor mitt i sommaren. Anledningen till varför vi åkte just i år var för att pappa fyllde jämt och det ville vi fira. Vi åkte till nästan samma ställe som för 4 år sedan.

Del 1/3

Dag 1:


Vi gick upp halv 4 på morgonen för att ta en taxi till Arlanda halv 5. Flyget gick kl 7 och det var väldigt mycket folk för att vara så tidigt på morgonen. Målnen var riktigt fina vid den här tiden och jag fick fönsterplatsen.

Det bästa med flygplansresan var helt klart maten! Jag älskar flygplansmaten, speciellt efterrätten ;) Kommer däremot inte ihåg vad det var vi fick.

När vi kom fram åkte vi buss till hotellet med en norsk guide som hette Preben :P När vi såg hotellet första gången blev jag lite besviken eftersom att det låg ett annat hotell bredvid som var mycket finare och det såg man före. Vi vande oss däremot så när första veckan hade gått så gjorde det inget.

Vi la oss vid polen direkt när vi kom dit och vi brände oss väldigt snabbt. Resturangen vi gick till hette Artemis om jag minns rätt och den här "skylten" stod över ingången.

Solnedgången var sjukt fin härifrån, däremot var inte maten så speciellt god och det tog jättelång tid tills vi fick den.

Ungefär här slutade min kamera fungera första gången. Vi fotade vågorna i solnedgången och jag älskar ljuset!

Dag 2:


Den här dörren är inte våran men de såg i stort sätt lika dana ut. Vi, jag farmor och Mickan bodde till vänster om dörren. På den här resturangen fick Sofia en beundrare som hette Jani.

Den näst godaste efterrätten fick vi här. Det var en pankaka med choklad i och Sofia fick 2 av sin nya kompis som var servitris för han hade sätt hennes reaktion när hon fick en pankaka :P

Hon fick skriva i gästboken, "maten var jättegod, tack för pankakan. Den var jättegod! SOFIA <3 JANI".

Dag 3:


Så här såg sängarna ut och de var hårda som stenar!

Hittade de här gubbarna på en vägg när vi vandrade uppåt för att hitta en resturang.

Vi hittade Manolis och det stank hästskit där men...

.. de hade den godaste maten jag åt på hela tiden! Stuffed Beefburger med pommes och tzatsiki :D Helt klart det godaste någon sin!

Dag 4:


På dagarna gör vi i stort sätt samma sak hela tiden och det är att sola och bada, därför skriver jag inte om det :P Den här kvällen gick vi jättelångt! Ända bort till Platanias och vi tänkte äta på den här resturangen som vi är på väg in till men den va jättedyr så vi gick till Vigli istället.

Sist vi var på Kreta hittade vi Vigli och det slåt allt!

Så här ser det ut och det är sjukt jobbigt att gå utt dit men det är värt det! Så om någon ska till Platanias eller Agia Marina så måste ni gå hit!

Utsikten är enormt fin och solnedgången lika så!

Vägen som är upplyst gick vi på och om man zoomar in ordentligt kan man se hela vägen till Chania.

Bilden säger själv vad vi gör :P

Fortsättning följer.....


En dag i taget

Håller på att fixa ett Kreta inlägg som kommer komma upp ikväll innan 20.00 så håll utkik.

Som vanligt har jag inte gjort så mycket idag och det är framförallt för att jag inte orkar göra iordning mig och tvätta håret eftersom att jag ändå ska träna ikväll. Det fick därför bli en hemma dag. Mormor kom en stund för mamma skulle klippa henne ahhars har jag bara suttit här.

Kreta inlägget som jag håller på med kommer delas upp i olika delar. Jag har inte bestämt om jag ska skriva om en dag för sig eller om jag ska ta en vecka i taget!? Tror det blir nått däremellan så ni får vara berädda på långa inlägg med mycket bilder.

Hare gött så länge!

When the sun goes down


Bild från när vi åkte till landet
Taget med min lilla Canon

Idag har det regnat och åskat hela dagen så jag bestämde mig för att baka kladdkakemuffins och de blev supergoda :D Åskan va värst på eftermiddagen och då kom det en smäll som gjorde att väggarna skakade :P Det var lite läskigt. Annars har jag inte gjort så mycket. började läsa "14 år till salu" för nån dag sedan så det håller jag på med för fullt. Jag har läst väldigt mycket den här sommaren och så brukar det vara för mig.

Imorron är det fotbolsträning för min del, den första efter sommaren. Egentligen borde jag redan ha börjat tränat för länge sedan eftersom att jag ska springa nått lopp med min farmor, kusin, syrra och faster om en vecka :P Vi får se hur det går. När skolan börjar så ska jag börja träna ordentligt och regelbundet!

Hare gött!


Stefani #1Stefani
Foto: Jag
Igår var jag ute och fotade lite med Amanda och Stefani. Det var väldigt länge sedan vi träffades så det var väldigt trevligt. Eftersom att min kamera numera är på lagning så fick jag låna Amandas D80 med ett 50/f1.8 objektiv. På bilderna ser ni min superfina vän Stefani som jag fick VÄLDIGT många fina bilder på! Vi fotade i några timmar och sen gick jag och Stefani och köpte glass :) Det var skitgott men det var ju ingen nyhet ;) Mer bilder kommer!!
Hare gött!


Bytt tillbaka

Före:


Efter:


Bytte tillbaka till den gamla vanliga designen eftersom att jag inte stod ut med den rosa färgen. Jag hatar rosa för er som inte visste det ;)

Jag lovade ju att jag skulle visa lite bilder igår men de kommer idag istället om bara en liten stund :) Jag gjorde amerikanska pankakor till lunch idag och det var skiiiit gott men man blir riktigt mätt snabbt. Tror att jag åt lite för mycket men men sånt är livet. På somrarna brukar man käka mycket ;)

Hare gött!


I want you back!

Lämnade in min älskade kamera på reperation idag och jag saknar den redan! Som jag skrev här så funkar den ju inte som den ska så det var väll lika bra att vi lämnade in den nu så den funkar som den ska sen. Det skulle ta minst 10 dagar innan jag fick tillbaka den och jag hoppas på att det inte tar längre tid än det! Det är konstigt att man hittar så många fina motiv när man inte kan fota något.

La nyss in några av glassarna jag fick av Amanda i frysen. Tyvär har jag ingen bild på dem eftersom att kameran är på lagning... Hoppas iallafall att de är goda för de ser goda ut + att de är väldigt gulliga :)

Ska skriva lite mer om dagen snart och också lägga upp några bilder som jag lovade Amanda :) Måste för övrigt byta design för jag blir galen på den här :P Tror att jag ska gå tillbaka till den förra redan i kväll. Väntar fortfarande på en sprillans ny från Stefani :D

Hare gött!

Skyscraper <3


(Spola till 0.20)

Älskar de här versionerna av Demi Lovato's - Skyscraper!!!

Här är orginalet:


Hare gött!


Det jag köpte på Kreta!

Förut skrev jag att jag skulle lägga upp bilder på det jag köpt på Kreta och nu har jag lyckats redigera de bilderna så här kommer det :)Svart och svart/blå axel väska. Köpte den svarta först och jag älskar den. Sen hittade jag den blåa och då var jag tvungen och köpa den också.Tänkte använda den här som gympaväska eftersom att den jag har just nu är min syrras gamla. Älskar de små åsnorna :)

Ett par riktiga Björn Borg trosor fick följa med mig hem och de kostade bara 40 kr till skillnad från de man köper här i Sverige.

Det ända klädesplagget jag köpte var en jeansskorta som jag velat ha länge :)

En kedja till mitt halsband jag använder hela tiden, en fotlänk och ett till armband.

En ny navelpiercing :)

Grekiskt godis :D

Fick M & M från planet på väg hem! Älskar dem!!

Detta va ungefär allt jag köpte där nere om man bortser från några presenter och vykort som jag hoppas kommer fram snart.

Hare gött!


Hade ingen bättre bild men...Grattis på födelsedagen Mariaaaa!! :D <3


RSS 2.0