Ärlighet!


För några veckor sedan fick jag denna goding av mamman till min jobbfamilj och sedan dess har den legat i mitt rum och suktat mig allderles för mycket. Slukade den igårkväll då jag tänkt satsa fullt ut på träningen i april och då kan jag inte ha den liggande i mitt rum. 

På tal om job så går jag normalt sätt aldrig i mjukisar till jobbet men den här veckan har jag gjort det för att jag inte orkar skita ner mina jeans. Småtjejerna tyckte att detta var väldigt konstigt. Hade en ganska intressant konversation med min 8-åring och min 6-åring precis innan maten då hon berättade att jag var en dålig människa. Jaha tänkte jag, vad har jag gjort för fel nu? Anledningen var inget mindre att jag hade dålig klädsmak. För någon vecka sedan hade jag min skinjacka och solbrillor när jag hämtade på skola/dagis och då undrade de varför jag försökte vara cool. De sa också att jag absolut inte fick ha den jackan på mig igen när jag var med dem. Barn är väldigt roliga ibland och jag älskar att de är så ärliga när det gäller allt! 

Långhelg och firande!


I torsdags skrev jag tenta i marknadsföring och sedan dess har jag inte haft något som jag behöver göra över huvud taget. Inte nog med det så fortsätter helgen till och med tisdag då nästa kurs inte börjar förän på onsdag. I fredags tog jag med mina småkusiner till lek och bus vilket var väldigt kul. Jag kände mig som ett barn igen när jag sprang runt och klättrade överallt. Förutom att det var väldigt roligt så var det också otroligt jobbigt vilket jag inte hade räknat med! 

På kvällen bar det av till Nacka för att spendera kvällen med två av mina kompisar från SU. När jag vaknade på lördagen var jag väl inte helt på topp och jag vad dessutom så hes att det lät som om jag var i målbrottet när jag pratade. Det var tur att jag inte behövde prata med så många den dagen för då hade jag gjort bort mig totalt! God mat, god dricka och trevligt sällskap förklarar kvällen väldigt bra! Det var precis vad jag behövde efter en lång och inte allt för rolig kurs i skolan.

Ny design!

Från detta:
 
Till detta:
Jag har länge kännt att det har varit dags för en ny design men det har aldrig riktigt blivit av. Under kvällen har jag suttit och petat med det och jag är så himla nöjd! Äntligen kanske jag kan hitta inspiration till att börja skriva lite igen. Vad tycker ni?

RSS 2.0