Ny cover #3


Här är covern jag lovade! Vet faktiskt inte om det var här jag lovade den men nu är den iallafall här :P Jag valde att sjunga "Love Story" av Taylor Swift för den är inte allt för hög. Eftersom att jag är förkyld så spelade jag bara in halva. I stort sätt allt jag gör är extra ansträngande just nu så det blev för jobbigt att göra hela. Om intresset finns så kanske jag spelar in hela sen när jag blir frisk :)

Jag har många gånger fått höra att jag låter som Taylor Swift, speciellt av min mormor. Jag vet inte om man hör att jag är förkyld eller inte på den här videon, jag hör däremot. Men iallafall, mormor har länge bett om att jag ska spela in en av Taylor Swifts låtar och här har ni en halv ;)

Glöm inte att gilla min musiksida på fb här! Där får ni alltid de senaste uppdateringarna och infon. Det är mycket lättare för mig att skriva småsaker där och därför kommer ni som gillar den få veta allt först :)

Hare gött!

Kommentarer
Postat av: Stefani

Grym som vanligt! ;D

2011-09-26 @ 08:48:43
URL: http://stefanisfoto.blogg.se/
Postat av: Angelica

SV: Tack!!btw, du är grym med din musik!!

2011-09-26 @ 17:59:17
URL: http://hheartbeat.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :Dhttp://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#commentVar gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#commentHoppas du vill vara med! :)Ha en fin kväll!

Kram! <3

2011-09-26 @ 21:53:53
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0