Vad gör man egentligen när det är lov?

Nu är julen över även detta år! Det blev en grön jul vilket gjorde att julkänslan försvann lite. Jag har firat jul med min släkt och fått massa julklappar. På julafton kom tomten och min lilla kusin förklarade att det inte var ok att pussas för då fick man tjej och killbasiller :P Vad fick ni för kul i julklapp? Jag hade tänkt göra ett inlägg med mina julklappar någon dag framöver. Jag ska även förbereda mitt år i bilder till nyår som jag gjorde förra året. Jag har inte heller hunnit få upp någon jullåt. Det kan hända att det kommer en någon dag framöver om jag orkar fixa :P Annars kommer det en så fort jag får tag på en video och det vet man aldrig hur lång tid det kan ta.

De senaste dagarna har jag suttit hemma i min sparkdräckt och latat mig. Igår var jag ute med körtjejerna och käkade och gick på bio. Förutom det så har jag närtan varit hemma hela dagarna. Jag var ute och körde lite för några dagas sedan och det var kul som vanligt. Ikväll ska jag och Stefani dra till gymmet en stund. Jag har ätit så mycket att jag är förvånad att jag inte har gått upp något kilo :P

Hare gött!

Kommentarer
Postat av: EMELIE LILJEBERG

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med dig?

Kram

2011-12-30 @ 08:39:42
URL: http://nej.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.se

Hej! Hoppas allt är bra med dig och att du haft en bra jul! Jag tänkte kolla om du skulle vilja göra ett bloglovin-byte? I så fall är min adress den här: http://www.bloglovin.com/blog/2681438/sannalitensse Lägg bara till mig och skicka din länk så lägger jag till dig :) Om inte, så önskar jag dig även ett trevligt nyår :) Kramar!

2011-12-30 @ 12:16:57
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: FELICITOUS

önskar dig ett gott nytt år & att 2012 blir ett toppen år för dig ! ♥

2011-12-30 @ 16:22:01
URL: http://felicitous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0