Jag älskar min kamera när den fungerar!Under de senaste 2 veckorna har jag varit på Kreta och haft det jättebra. Håller på att ladda över alla bilder till rätt dator så att jag kan redigera dem och det tar lite tid. Men mer om det senare, hade tänkt göra ett inlägg med bilder för varje dag om jag orkar. Tänkte även göra ett inlägg med bilder på det jag köpte :)

Min kamera slutade att fungera en av de första kvällarna när jag fotade vågorna och solnedgången. Jag vet inte vad det var som var felet men jag tror att det har något att göra med spegeln i kamerahuset att göra eftersom att den vändes åt fel håll så det inte blev någon bld. Därför har det inte blivit så många bilder med den kameran. Den fungerade lite då och då och sen helt plötsligt fick jag bilder som var helt svarta. När vi sen satt på flyget hem och skulle landa så fungerade den utan en ända svart-bild. Vi ska lämna in den så förhoppningsvis vet de vad som är felet och kan fixa så att det inte händer igen för det var inte så kul att den inte fungerade när jag som mest ville ha den.

När den väl funkar så fotar jag vad som helst bara för att få fota. Har jag inget motiv så skaffar jag mig ett bara för att få en anledning till att använda den ;) Jag fotar inte så mycket manuellt ännu, behöver ha en speciallektion i det innan jag kan börja. Jag fotar därför oftast på lägena utan blixt och sport. Älskar att fota med bokeh (stavning?) i bakrunden även fast mitt objektiv inte är det bästa för det ;)

Hare gött!


Kommentarer
Postat av: casandra

sv; omg :O:O:O:O seriöst? varför :O

2011-07-29 @ 00:15:57
URL: http://kennyman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0