Music update


Efter gårdagens värme så vill jag ha sommar. Blev jättebesviken idag när det inte alls var så varmt ute. Bilden är på mig när vi var på Kreta 2007 och den bjuder jag faktiskt på. Väldigt fin med snea tänder och urfula solglasögon :P Snacka om att man har ändrats.

Idag var det iallafall musiklektion på morgonen. Jag satt med en gitarr och spelade lite för mig själv eftersom att våran sista uppgift är att spela upp något valfritt. Jag satt därför och klurade lite på det. Funderar faktiskt att sjunga min låt "Someday" eftersom att den har lite med just den här skolan att göra. Tänkte att det kunde vara en rolig slutsak. Vi har bara 3 musiklektioner kvar innan vi slutar för det är några som faller bort av olika orsaker och det fick mig att inse att vi slutar skolan snart! :O

Efter musiklektionen var det kör :D Den här gången var vi några fler som tur var fast jag tycker att vi borde ha börjat tidigare. Hahaha Anna om du läser det här så kommer jag aldrig glömma din blick när Tewar började sjunga! Du såg jätteförvånad ut, som om du aldrig hade hört henne sjunga förut ;)

Hare gött!


Kommentarer
Postat av: MADDES

Tänkte passa på att tipsa om att du fortfarande kan vara med i tävlingen om en ear cuff hos mig värde 159:- genom att gå in på denna länk: http://maddisenj.blogg.se/2011/april/tavling.html



Du får även hela 20% rabatt vid köp att ett smycke under tävlingstiden så spana in hur du gör för att använda den i samma länk som ovan!!

2011-04-12 @ 17:11:20
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Emma

fin blogg :P

2011-04-12 @ 17:17:30
URL: http://mygreenway.blogg.se/
Postat av: Caroline

Svar: Det är som undersköterska inom hemtjänsten.

Tack för boktipsen!

2011-04-12 @ 18:15:05
URL: http://carolineanderssonfoto.blogg.se/
Postat av: hanna

sv: åh va bra :) jag kollar inte så ofta på skräck film men av de jag har sett så tycker jag att prom night är bra. jag har sett den två-tre gånger och den är lika bra varje gång ;) men sen vet jag inte vad du söker för någon typ av skräck :)

2011-04-12 @ 18:48:34
URL: http://musiciseverlasting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0