Filmkväll! :D

Godmorgon!

Har precis vaknat efter en lång galen kväll hos Jennika som för tillsfället inte har något balanssinne kvar. Vad kan det bero på?? Hmm... Jag vet inte hur många filmer vi har sätt..

Vi började kvälllen med att köpa pizza, godis, chips och andra saker man måste ha på en filmkväll. :P Sedan drog vi hem och tittade på film medan vi käkade. Det var film nummer 1, som hette Bright Star, och den visade sig vara jättetråkig så vi tittade inte klart på den utan vi sjöng singstar halva kvällen. Efter det blev det film nr 2, en skräckis som visade sig vara som en dokumentär så vi stängde av den och satte på film nr 3, Them, som också var en skräckis. Den var lagom läskig med många överraskande stunder så att vi alla satt och skrek. :P Efter filmen var vi allla lite uppskruvade så vi valde att se film nr 4, Pojken i randig pyjamas. Sedan fortsatte vi med film nr 5, the notebook, och när den var slut var klockan runt 3 :P Jag valde att försöka sova medan Matilda och Jennika kollade på film nr 6, The last song. Jag lyckades sova en stund men sedan vaknade jag när Jennikas kattunge sprang runt som en galning xD

Så länge hon sprang runt där så fick vi inte sova men tillslut lyckades vi sova i ca 20 minuter. Vid 7 fick Jennika och Matilda största skrattatacken någonsin med så konstiga skratt att de inte kunde sluta xD Så mycket mer sömn fick vi inte just då utan vi valde att gå upp och käka frukost och titta på film nr 7, Barbie och tiggarflickan. Vi han dock inte se så mycket innan innan vi alla somnade som små barn. Filmvalet var inte det serriösaste ;)

Nu sitter vi här och jar precis käka resterna av gårdagens pizza. Mums! :D


Ha det gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0