Mini gig


Foto: Amanda Kurén

Sitter just nu i köket med datorn och kollar runt lite. Slängde in en tjockpankaka i ugnen för ett tag sedan så den ska snart ut. Det luktar jättegott här inne :P Vädret har varit skitskumt hela dagen. Just nu är det rätt ljust fast himlen är mörk och nyss kom det en skur.

Var: Messingen
När: 19.00

Ikväll ska jag iväg på ett litet uppträdande i min skola. Ska bara sjunga en låt så det är väldigt kort. Musikskolan har något de kallar för "Musikskolan Live" och som är sista torsdagskvällen varje månad om jag har fattat rätt. Det är i alla fall det jag ska sjunga på. Kom gärna och lyssna om ni har tid!

Hare gött!

Redan!?

Jag hade hoppats på att inte behöva fundera på sånna här saker än på ett tag men så blev det inte. Vi ska välja våra individuella val på fredag och då var jag tvungen att veta om jag skulle behöva läsa Matte D för att ha behörighet på högskola/universitet. Gick till syon idag innan mitt utvecklingssamtal och fick två kataloger. De har jag kikat igenom nu och jag tror att jag hat hittat den utbildning jag vill gå. Det bästa är att jag inte behöver läsa Matte D. Blev väldigt lättad när jag hittade den utbildningen :) Sen om det blir den när det väl kommer till kritan är en annan femma men just nu ser det bra ut!


Övningskört :D

Idag var jag ute och övningskörde en stund med pappa. Den här gången körde jag faktiskt på en väg i stället för en parkering. I början var det skitläskigt eftersom att det var en väldigt smal väg och jag inte är van vid att köra vid andra bilar. Tillslut körde jag i alla fall 40 på en 40väg och mötte bilar på den smala vägen. Jag körde till och med förbi en häst :P Så fort det kommer andra bilar i närheten så får jag panik för våran bil är så stor så jag har inte riktigt koll på den. Men idag gick det väldigt bra och det slutade med att jag körde ända till Vallentuna :D

Eftersom att vi inte har någon dusch här hemma för tillfället så får man lov att improvisera lite. Jag tvättade nyss håret i handfatet i köket. Det var en skum upplevelse :P


The Hunger Games!

Är nyss hemkommen från biografen. Jag, Maria och min brorsa var och såg Hungerspelen. Filmen var helt okej. Den var rätt bra men inte så bra som alla verkar tycka. Jag tycker att de lade ner för mycket tid på inledningen och för lite på slutet. Vid ett tillfälle hoppade jag till så att jag flög. Det var väldigt kul :P Bredvid mig satt en kille och hans mage kurrade väldigt högt när det var helt tyst i biografen. Det var också ganska kul. För övrigt så var det faktiskt rätt mycket humor i filmen.

Innan filmen käkade vi ute. Jag åt kebab som vanligt när vi är där och det var skitgott! Är fortfarande proppmätt :P


Kock

Idag har jag lagat mat här hemma. Förra veckan var jag hos Amanda och gjorde ost och skinkpaj som blev skitgod. Jag bestämde mig därför för att göra det här hemma idag och det blev väldigt uppskattat. Speciellt fin blev den kanske inte men det smakade bra och det är huvudsaken.

I morgon är jag ledig vilket troligtvis inte kommer vara så kul med tanke på alla byggare som ränner omkring här hemma. Vi får helt enkelt se hur länge jag lyckas sova. Men i alla fall. Det jag skulle säga var att eftersom att jag har lagat mat idag så är jag väldigt inne i allt vad mat heter. Jag har redan bestämt vad jag ska äta till frukost och lunch i morgon :P


Hungerspelen

På lördag blir det Hungerspelen med Maria och min brorsa! Jag hoppas verkligen att den är bra men samtidigt vill jag att den ska vara dålig för att Amanda ska bli knäckt :P Vi får helt enkelt se hur det blir med det.

Ikväll blir det boxning som vanligt på tisdagar. Jag har tränat varje dag sen i söndags så jag är ganska trött i kroppen just nu. Därför ser jag fram emot morgondagen för då är min vilodag. Däremot så hade jag tagit fel på vecka så jag börjar inte senare imorgon men det kanske är lika bra att inte vara hemma när byggarna är här.


Five things


Tagen med IPhone 3gs och redigerad i appen Instagram (@Tettzor)

Några saker jag har funderat på de här senaste dagarna:
1. Det är skitläskigt att gå in i ett badrum utan spegel. Man känner sig väldigt instängd, nästan klaustrofobivarning.

2. Den här skolveckan är väldigt lugn. Jag börjar sent alla dagar och jag slutar tidigare två gånger.

3. Mat är det absolut bästa som finns! Jag äter så fort jag får tillfälle att göra det.

4. Bokföring är skitkul!

5. Jag måste ta tag i min övningskörning så att jag kommer ut på vägarna innan sommarn!


Kaos


Foto: Jag

Mitt hus ser ut som ett bombnedslag just nu. I morgon kommer byggare som ska renovera vårat stora badrum så vi har flyttat ner alla grejjer till lilla toan. Det betyder också att vi inte kommer ha någon dusch i typ en månad. I morse, medan jag sov, har mamma, pappa och farmor tömt hela vardagsrummet för att lägga ut en helteckningsmatta. Alla möblerna står därför i köket så där kan man inte vara. Jag fick käka frukost i sängen för att det inte finns någon plats att sitta på. Vardagsrummet ekar som jag vet inte vad. Josse sitter och skriker att hon chillar i New York eftersom att vi har en sån fondvägg. Det är alltså kaos här hemma :P

Hungerspelen


Har ni sätt blogg.se's snygga startsida?? Nästa helg är det premiär för hungerspelen och jag vet att många har väldigt stora förväntningar på den här filmen. Jag har läst böckerna och jag tycker att den första är bäst. Däremot tror jag inte att filmen kommer leva upp till mina förväntningar. Det är för mycket som inte stämmer överens med boken för att det ska funka för min del. Men vi får se vad jag tycker efter att jag har sätt den.

Jag bröt mitt nyttighetslöfte idag. Det är inte varje dag man får äppelpaj till lunch i skolan så det gick helt enkelt inte att låta bli. Speciellt inte när mina vänner satt och smaskade bredvid mig. Det var i alla fall en väldigt god paj så det var nästan värt det. På tal om mat så käkade jag kinamat till middag idag och det var så otroligt gott! Blev sugen på mjölk nu medan jag skrev detta så jag ska knalla ner och ta ett glas innan det är dags för mig att sova!

Skola hit och skola dit


Bilden är tagen med min Iphone 3gs och redigerad i appen Instagram
Tidigare idag hade jag värsta idén om vad jag skulle skriva här på bloggen men tyvär har jag glömt det. Jag slutade i alla fall skolan tidigt idag fast för min del så spelade det ingen roll för jag skulle på möte efter skolan. Mötet gick superbra så jag ser fram emot att få se vad det blir av det. Nu på kvällen har jag hunnit med att gymma och så har jag ätit pankakor. Nu tänkte jag titta lite på Glee innan det är sovdags för min del.


2day!


Fotad med IPhone 3gs och redigerad i appen Pictureshow

Dagen slutade med att jag hamnade i världens längsta kö. När jag kom hem från skolan så skulle mamma och pappa till rusta så jag hängde med. Det visade sig att det var kö in i butiken och kö till kassorna för att de hade rea. Det var sjukt mycket folk och det tog väldigt lång tid. Det var väll kanske inte direkt så jag hade tänkt spendera min lediga kväll :P Just nu håller jag på att föra över säkerhetskopieringen från min gamla iphone till min nya och det går inte speciellt snabbt kan jag lova. När jag har gjort det så måste jag rensa bland alla appar och lägga in massor med nummer.

Igår var en ganska rolig dag. Maria tappade sin dator så att den gjorde värsta volten fast det var kanske inte så kul men just då var det kul. Sen när vi var på väg från skolan så snubblade hon nästan i trappan och när vi kom utanför dörrarna sprang det runt en lös hund bland alla bussar och människor. Deras reaktioner var väldigt roliga att se så vi stannade en stund, nyfikna som vi är :P På kvällen tog jag med Mickan till gymmet och gymmade lite. Det var lite annorlunda mot vad jag brukar göra eftersom att hon gick runt och skrattade hela tiden :P

Fullspäckad helg


Foto: Jag
I fredags åkte jag med Stefani hem och stannade där hela kvällen tills pappa kom och hämtade mig. Tanken var att jag skulle läsa ut min engelskabok den här helgen men det har jag inte haft tid med. I lördags gick jag upp tidigt för att åka till Amanda och hjälpa till och fota Stefani. Det var svinkallt ute och otroligt lerigt men det var värt det. Bilderna blev otroligt snygga! KLICKA HÄR FÖR ATT SE NÅGRA AV BILDERNA! På kvällen köpte vi med kinamat och drog hem till Stefani för att kolla på melodifestivalen. Jag hade velat att Danny vann men Loreen var också bra. Kvällen slutade med att jag och Stefanis syrra satt och tittade på en krokodilfilm medan Stefani sov :P

På söndagen gick jag upp tidigt för att åka och kolla på min syrras innebandymatch. Jag har nämligen en fotoläxa tills imorgon och den går ut på att man ska dokumentera något. När jag hom hem därifrån så satt jag och redigerade hela kvällen tills jag åkte med pappa på jourjobb. Jag har alltså inte hunnit göra något vettigt över huvud taget den här helgen.

IPhone 4s!! :D

Den här helgen har varit helt fullproppad med en massa saker så jag har knappt varit hemma. Imorgon ska ni få veta vad jag har gjort. En sak jag kan berätta om redan nu är att jag har fått en IPhone 4s :D Jag och pappa åkte iväg en sväng för ett tag sedan för att köpa skal och vi är fortfarande inte hemma. Pappa har jour den här veckan så vi va tvungna att åka på ett jobb. Först satt jag kvar i bilen utanför ett läskigt parkeringsgarage och sedan gick jag in en stund. Huset var helt öde, tomt och kolsvart så det var inte det roligaste jag har gjort direkt :P Nu kommer mitt batteri dö, skriver från mobilen. Berättar mer imorgon!


Åldersnojja??

image description
Tiden går så otroligt snabbt just nu! Det är lite mer än 4 veckor kvar till påsklovet och efter det så är det bara åtta veckor kvar tills skolavslutningen. Vi har också en massa lediga dagar framöver eftersom att det är klämdagar och liknande. Maj, däremot, kommer bli en jobbig månad för det är då alla nationella prov kommer. De veckor som är kvar kommer gå alderles för snabbt och så vipps så har jag gått ut mitt andra år på gymnasiet! Hur kunde det gå så fort? För några dagar sedan kom jag på att innan detta år är slut så är jag myndig och har troligtvis körkort! Alla runt omkring mig har redan börjat fylla år och det känns konstigt. För mig känns det stort att vara 18 och ha körkort för då kan jag i stort sätt göra vad jag vill. Vet inte riktigt vad jag tycker om att det inte är så lång tid kvar tills dess. För någon dag sedan fick jag för mig att jag fortfarande var 15 :P Det är väll ungefär så gammal jag känner mig antar jag. Men men, en sak i taget!

Se upp i backen!

Jag ska snart dra iväg en sväng till gymmet. Det jag gillar med mina träningsrutiner är att det inte är lika jobbigt att ta sig till gymmet längre. Det gäller bara att man tar sig i kragen de första veckorna, sedan är det bara att köra! Så fort det blir lite varmare ute hade jag tänkt börja springa lite ute som komplettering till det jag gör på gymmet. Tycker inte om att springa på löpband när man inte har något annat att göra samtidigt. Finns det inget att göra medan jag springer så tröttnar jag :P

Jag fick hem lite kläder för någon dag sedan som jag gillar rätt mycket. Jag brukar inte köpa nya kläder för det är inget som jag bryr mig speciellt mycket om.


Uppdate!


Fotad och redigerad i IPhone-appen Instagram

Det var ganska länge sedan jag skrev nu och det beror på att jag har haft en bok som jag var tvungen att läsa ut så att jag kunde göra min redovisning som jag hade i morse. Vad har då hänt sedan jag skrev senaste gången? Jo, pappa glömde väcka mig i morse så jag vaknade tio minuter innan bussen gick. Jag hade egentligen tänkt ta en tidigare buss men det var mycket jag inte hann med i morse. För övrigt har dagen varit ganska bra. Jag har redan haft fyra håltimmar den här veckan och det har faktiskt varit rätt så skönt!

Just nu lagar jag pankakor! Lunchen i skolan var inte speciellt god så nu är jag jättehungrig. Jag ser fram emot maten i skolan imorgon och på fredag för då är det god mat :) När vi ändå snackar om mat kan jag passa på att säga att det går rätt så bra för mig med mitt godisförbud och jag hade tänkt hålla det fram tills påsk. Då tänkte jag ta en veckas uppehåll och sedan köra stenhårt fram till sommaren. Nackdelen med att inte äta godis är att jag hela tiden går runt och är hungring. Jag äter som en häst och jag är alltid hungring. Om jag gör det så spelar det ingen roll att jag tränar fyra gånger i veckan så jag ska börja äta lite mindre. Vill man så kan man!

Ny cover #5


Här är en ny cover! Spelade in den för ett antal veckor sedan men jag har inte haft tid att lägga upp den. Den här gången är det i alla fall "Sorry seems to be the hardest word". Vad tycker ni?

RSS 2.0