Värme!

Hallå allihopa! Idag har jag hunnit med mycket! Började dagen med att vakna av att rullgardinen åkte upp i en jädrans fart av sig själv. Det skrämde livet ur både mig och farmor men jag somnade som tur var om igen. Efter jag ätit frukost gick jag ut och la mig i solstolen i en timme och lyckades bränna mig lite. Det har varit väldigt varmt här de senaste dagarna men idag har det blåst lite också så det var väldigt skönt. På eftermiddagen cyklade jag och syrran till sjön och tog ett dopp. Det var 23 grader men jag tyckte ändå att det var lite kallt. Efter det har jag både hunnit med att läsa lite och att pyssla lite. Mamma plockade fram massa trådar och grejer så jag och syrran satt både igår kväll och idag och gjorde armband. De blev riktigt fina måste jag säga. Ikväll ska jag nog fortsätta läsa min bok. Av någon anledning har jag snöat in mig på engelska böcker. Jag har redan läst 'The Notebook' som enligt mig va mycket bättre än filmen och nu läser jag 'The Last Song'. Det är något speciellt med att läsa på engelska! Ha det gött!


Solig dag!

Idag skiner solen som bara den så jag bestämde mig för att ge mig ut en sväng. Tog bussen till körskolan och pluggade teori i en timme och sen gick jag till biblioteket en sväng. Jag blir världens bokmal under sommaren så man får passa på. Vem hade trott att det skulle vara så svårt att hitta nått som känns värt att läsa. Nästa gång ska jag kolla upp några böcker jag gillar innan jag ger mig dit för att spara lite tid. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Har inte ätit nått på hela dagen så jag är rätt hungrig och jag vet inte vart de är någon stans. Snart gör jag min egen mat om de inte kommer.


Grattis Pappa!

 
 Foto: Jag
  
Idag har jag stått i köket större delen av dagen. Pappa fyller år idag så jag bestämde mig för att baka en tårta i sället för att hitta på någon tråkig present som han ändå inte vill ha. Det blev därför en marängtårta som ni ser på bilden ovan och den var super god! Jag har gjort den från scratch så det tog lite tid i och med att marängen ska vara i ugnen så otroligt länge. Men det var värt det!

One thing - One Direction cover

 Här är en ny cover jag spelade in idag som ett bidrag i en tävling. Jag är väll kanske inget jättefan av One Direction men jag tänkte att jag skulle prova något nytt. Vad gäller tävlingen kan jag inte säga så mycket mer än att det var den här låten som gällde för alla. Om jag har fattat rätt så kommer den som vinner att bli länkad eller nått på Perez Hilton's blogg. Jag tror inte att jag har så stor chans i den här tävlingen så jag tänker inte göra någon stor grej av det. Tänkte bara att det kan vara kul att delta när man har chansen för även om det inte går speciellt bra så är det ju en cover till er och dessutom så lyssnar de på den för att bestämma vem som vinner.
 
Babbel, babbel, babbel. Vi kan väll säga att jag gjorde den för er skull i stället! Hoppas att ni gillar den!

Somebody that I used to know

Såg den här videon idag när jag kollade runt lite på Youtube. Har ni sätt den?? Den var väldigt gulloig så jag kunde inte låta bli att lägga upp den här.

Yay!

Jag fick den här filmen idag och jag längtar efter att sätta tänderna i extramaterialet! Twilight filmerna och böckerna måste vara de bästa som finns. Böckerna, speciellt den sista, är de bästa böckerna jag har läst och filmerna sätter bild på historien i böckerna så det blir lättare att föreställa sig hur det ser ut. Jag längtar verkligen tills sista filmen kommer ut i November! Jag har hört att de har lagt till några scener och att vissa inte kommer vara med. Jag har också hört att slutet kommer vara så känslosamt att alla som har någon relation till böckerna eller filmerna kommer bli berörda. Jag vill se den nu för jag tror att den kommer bli skitbra. Däremot är jag inte säker på att jag vill ha ett avslut på det hela men någon gång måste man gå vidare.


Slappdagar behövs de med!

Foto: Jag
 
Idag har jag bara slappat! Igår var jag en sväng på bilskolan och körde lite. På kvällen hade vi kusinerna och pappas farbror här på middag. Det var meningen att vi skulle grilla kycklinghamburgare men grillen ville inte samma sak som vi så det blev stekpannan. Det gjorde däremot inte så mycket för det blev gott i alla fall! Under dagen hade jag bakat annanaspaj som vi skulle ha till efterrätt och den är ju så god! Vi åt upp det som blev kvar idag till lunch. Vi busade även med Skye så jag var rätt trött imorse. Det var världens åskväder här i stort sätt hela dagen så jag satt ute under tak och läste. Jag har också börjat tömma min dator på filmer för den är ganska full. Tittade nyss på "Wild Child" och snart blir det "Fredagen den 13:e" vilket är väldigt passande med tanke på dagens datum.
 
Hare gött!

Allsång på Skansen!

Foto: Jag
 
Jag och Maria åkte in till Skansen igår och var med på Allsången. Vi såg bland annat Norlie och KKV på bilden ovan som jag tog när de var på invigningen av Messingen förra hösten. Vi såg jättebra även fast det var lite synd att vi stog så pass långt bak att inga kändisar gick dit. Trots ont i fötterna och ryggen så var det värt det. Någon stans i de röda ringarna stod jag och Maria igår. Jag ser inte ens mig själv men jag vet att jag stog där, någonstans...Jag kollade på avsnittet på internett idag som ni kanske förstår av print screen-bilderna och alla var mycket bättre i verkligheten än vad de var på tv:n. Loreen var sjukt bra! De hade satt reverb på hennes mick som inte hördes på tv:n. Hon verkar var en väldigt glad och rolig tjej för hon larvade sig ganska mycket under genrepet. Måns var också sjukt bra! Jag gillar skäggskämtet de drog! Det blev en lång och bra dag med mycket skratt. Att prommenera i Stockholm på kvällen var inte så dumt det heller!
 
Hare gött!

I'm with the band!

Foto: Jag
 
Här är en bild på trycket på en av mina tröjor som jag köpte i Göteborg. Det står "I'm with the band" på den och så är det en elgitarr på bilden. Tyckte att det var lite kul eftersom att jag är musikintresserad. Den ska jag ha på mig om jag ska spela i eller titta på ett band som spelar.
 
Idag har jag varit ute en sväng och träffat Amanda. Vi tog en fika på Waynes och gick runt lite. Jag tyckte att det var dags för ett nytt skal till min Iphone så jag fick med mig ett silvrigt med bubblor på hem. Det är kul med lite variation. Jag har också städat undan lite kläder i mitt rum och nu håller jag på och lyssnar igenom lite musik i hopp om att hitta några nya låtar som jag gillar. Hittills har det inte gått så bra.

Home Sweet Home!

Som ni ser på rubriken så är jag hemma nu och jag har haft en jättebra vecka i Göteborg! Jag tycker verkligen om att vara där så det är synd att vi inte åker dit oftare. De som följer mig på Instagram (@tettzor) har redan sätt bilderna här ovan. De visar lite av det jag har gjort den senaste veckan men ni ska få se mer bilder som är tagna med riktiga kameran under veckan. Jag har faktiskt gjort något som jag inte gör så ofta. Kan ni gissa vad?? Jo, jag har shoppat! Det blev en hel del nya saker och det mesta var på rea. Hade det inte varit rea så hade jag troligtvis inte köpt det. Jag har inget minne av att det brukar vara stora reor på sommaren men det kanske är för att jag inte brukar shoppa så jag brukar inte bry mig. Men mer om min vecka får ni veta under veckan. Jag är i alla fall hemma igen och det är väldigt skönt!
 
Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag, hare gött!

RSS 2.0