Full rulle!

Idag står det många saker på schemat! Just nu är jag på väg till centrum för att träffa Amanda en stund och sen kommer pappa och hämtar mig. Då blir det till att övningsköra en stund och sedan ska jag fika med tjejerna från kören. Dessutom är jag bjuden på middag ikväll så jag är uppbokad hela dagen. Därför dröjer det nog tills ikväll innan jag bloggar mer, tänkte bara säga det så att ni inte sitter och väntar. Kolla in ikväll igen istället!


Driving!

Instagram @Tettzor
 
Tog en sväng ut med bilen idag för att hämta mammas SIM-kort. Hon fick min gamla iphone eftersom att jag fick en ny. Jag kände mig ganska cool när telefonförsäljarna frågade om vi ville ha IPhone 5 och jag kunde svara med att jag redan har en! Det var i alla fall väldigt länge sidan jag körde och det märktes. Ska förhoppningsvis ut och övningsköra imorgon också. Måste bara skriva att jag körde in i garaget helt själv idag!! Inte ens mamma gör det om det inte är så att hon måste. Och det var inte ens speciellt svårt så länge man tar det lugnt! Kände mig väldigt duktigt efter det! Jag har lovat mamma att jag ska ta över det lilla hon kör så fort jag får mitt körkort.

IPhone 5!

Instagram @Tettzor
 
Fick hem min IPhone 5 idag!! Jippi! Jag är superglda! Den känns väldigt mycket längre i och med att skärmen är längre men det är inte så stor skillnad faktiskt. Största skillnaden är att den här är helsvart! Min 4:a hade en silvrig kant men det har inte den här. Sitter och leker lite med den nu för att få alla appar på platts. Hade också tänkt rensa bland alla appar så att jag bara har kvar de viktigaste. En annan sak som är nytt är hörlurarna. De ser helskumma ut men samtidigt är de troligtvis väldigt mycket mer praktiska än de vanliga!

Kinamat!

Ligger i sängen och leker med mobilen. Är proppmätt efter att ha käkat kinamat med Amanda och Maria. Vi hade bara en lektion idag så det blev en väldigt kort lugn och kort dag. Vi körde på lunch ute istället för i skolan. Det kändes som rätt sak att göra efter en stressig vecka med rättskunskapsprov. Nu är det i alla fall helg igen och det känns jättebra!


Studenten!!

Datumet är satt!! Den 4 Juni nästa år tar jag studenten!! Det känns helskummt!! Har svårt att fatta att jag går ut gymnasiet!! Bara 250 dagar kvar!! Sen kör vi gärnet!!


I´m done!

Foto: Jag
 
Hela klassen har gått runt och pratat om rättskunskapsprovet idag och varit på helspänn. Så när provet var gjort kändes allt så sjukt bra! Och det bästa var att provet inte ens va speciellt svårt! Det känns verkligen som att jag har blivit befriat från något jättejobbigt! Dessutom har vi bara en lektion imorron så jag, Amanda och Maria ska på lunchdejt! Smarritg!

Godnatt!

Tyckte huset såg ut som att det passade med rättskunskap
 
Nej nu får det vara nog! Trotts att jag av någon anledning har blivit väldigt pigg så känns det inte som att det är någon ide att plugga vidare för tillfället. Medan jag skriver det här så kommer inte orden ut som de ska utan det blir lite huller om buller men det är bara att gå tillbaka och ändra!

Rättskunskap!

Även idag blev det att stanna i skolan och plugga rättskunskap. Skillnaden var att jag fick sällskap av Maria en stund och Amanda hela tiden. Vi satt i stort sätt och hungrade ihjäl! Vet inte riktigt om jag blev så mycket klokare men jag ska fortsätta nu. I alla fall så var jag en sväng på musikskolan också och lärde mig att spela in i studion. Var tvungen att gå rätt tidigt i och men att jag måste plugga men lite lärde jag mig i alla fall. Kände mig väldigt duktig när jag kopplade allt rätt och lekte studiogubbe! Nästa gång ska jag göra allt själv, kanske till och med gå dit helt själv. Nu blir det mer plugg!


Pink

Foto: Jag
 
Idag stannade jag kvar i skolan efter att jag slutat för att plugga rättskunskap. Jag har mitt första prov för den här terminen på torsdag och jag är inte speciellt bra på lagar osv. När jag kom hem satte jag mig och försökte fixa med lite småsaker men det gick inte så bra. Sen började X-factor så då satte jag mig framför tvn en stund. Uppdaterade min IPhone när jag ändå inte gjorde något speciellt.

Lite blandat

Hemma från ännu en dag i skolan. Det har tydligen varit väldigt struligt med både bussar och tåg så jag är glad att jag bor så nära skolan. Till middag blev det chickenkebab! Det var väldigt länge sen man åt det! Efter maten snodde mamma min iPhone och försökte lära sig hur man gör. Det första hon ville lära sig var hur man använder youtube appen så att hon kan lyssna på mina låtar.

Kan ni gissa vad jag fick veta idag?? Pappa har beställt iPhone 5 till mig så nästa vecka är den min!! :D


Hemlig CD inspelning!

 
 
 
Jag hade egentligen tänkt låta er njuta av musikvideon lite längre men skitsamma. I torsdags fyllde min vän Amanda 18 år och det firade vi med en överaskningsfest för henne. Som present ville hon ha sin favoritlåt inspelad i studion av mig men jag sa nej varje gång hon tog upp det. Därför blev hon väldigt överraskad när hon fick både låten och ett fint omslag i torsdags. Att smyga med det var väll kanske inte det lättaste jag har gjort med kul var det. Att se hennes reaktion både på CDn och på överraskningsfesten gjorde att det kändes okej att ha lagt ner så mycket tid på det. De små bilderna visar hur fram och baksidan såg ut. Den stora bilden är blåare än vad den är på riktigt. Klicka på de små bilderna för att få se dem i större format!
 
Skulle ni vara intresserade av att höra låten?? Borde jag lägga upp den på youtube??

Premiär för musikvideon!

Kolla i HD för bästa kvaliten! 
 
Someday  - Therese Hansson
Foto: Amanda Kurén
Producent: Ingemar Dahl
 
Dun, dun, duuuuuun! Nu är den äntligen här! Min och Amandas första riktiga musikvideo! Som vi har längtat efter den här dagen. Vi började planera för att spela in en musikvideo redan för 1,5 år sedan och nu är den äntligen klar. Tiden har gått väldigt fort måste jag säga.
 
Jag hoppas att ni tycker att den är lika bra som vi gör! Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker!

Grattis!!! :D

Idag fyller den här fina tjejen 18 år! Grattis min fina vän, fotograf och musikvideopolare! ;)<3


24 timmar!

Foto: Amanda Kurén
 
Nu är det exakt 24 timmar kvar tills vi släpper musikvideon!! Är ni nyfikna?? Jag såg att vi hade lyckats få ihop över 120 visningar på bloopersvideon hittils och det är inte så dåligt. Däremot hoppas jag att vi får fler visningar på själva musikvideon!

Vatten, vatten, bara vanligt vatten!

Satt kvar en stund i skolan och pluggade idag efter att jag hade slutat. När jag väl bestämde mig för att åka hem så regnade det rätt så mycket. När jag sen gick av bussen så kom värsta skuren. Jag blev med andra ord dyngsur. Mina skor och strumpor var genomblöta och det var även mina byxor!


Promenad!

Min dag har tyvärr inte varit så jättebra. Var väldigt trött och mådde dåligt så när jag kom hem från skolan tog jag en powernap. Mamma väckte mig två timmar senare och då mådde jag mycket bättre men jag är fortfarande trött! Det blev i alla fall till att ta en promenad med Mickan, Madde och Sky. När vi kom ner till sjön och kohagen såg vi att det var väldigt fin dimma ute. Det slutade med att vi tog lite porträttbilder. På vägen sprang vi på en massa grodor och paddor.


Bloopers!

Filmad av: Amanda Kurén
 
Här kommer bloopers videon som jag lovade er! Titta och njut! Det är i stort sätt bara massor med fula grimarser av mig! Men men, ibland måste man visa de knäppa sidorna också! Idag är det bara 4 dagar kvar tills musikvideon kommer ut! Spännande! Stay tuned!

Bloopers

Som jag sa förut funderade vi på att göra en bloopers/BTS video. I morse gick vi upp lite tidigare och klippte ihop en video. Det blev en bloopers video med en massa fula miner av mig helt enkelt. Jag blir som sagt inte så bra på bild. Den videon kommer i alla fall upp här på bloggen alldeles strax!


X-factor

Sitter och kollar på x-factor och ångrar art jag inte sökte. Vissa är ju helt sjukt bra! Däremot hade jag förväntat mig mer av Frida Sandén. Hon kan mer än hon visade. Annars tyckte jag de två killarna som rappade var väldigt roliga!


Instagram

Lämnar man sin telefon i närheten av sin syster så kan vad som helst hända. Igår blev jag instarapead om det finns nått som heter det. Vad heter ni på instagram?? Söker ni på tettzor så hittar ni mig! Skriv gärna era namn för jag är nyfiken på vilka ni är :)


Vad önskar man sig när man blir 18?


Jag ju lovat er att ni ska få se vad jag fick när jag fyllde 18 och här kommer det. Det är inte allt men en stor del av det. Jag har snart varit 18 i en vecka! Tiden går väldigt snabbt. Men i alla fall, tillbaka till ämnet. Som ni ser så fick jag en hel del böcker som jag längtar efter ett få kasta mig in i. Det är både Pretty Little Liars böckerna och Vampire Diaries böckerna. Sen fick jag också ett close-up filter till kameran och en fjärrutlösare. Sen fick jag godis och massor med pengar. Av mormor fick jag även en kista med massor med flytta hemmifrån saker i så nu är det bara för mig att börja leta lägenhet! Eller så väntar jag ett tag... Kistan han jag i alla fall inte få med på bild innan den åkte upp på vinden. Jag fick också ett superfint halsband med en g-klav på av mina fina vänner! Förutom det som syns på bilden fick jag presentkort, biobiljett mm. Jag är i alla fall supernöjd med alla mina presenter!

Vi har satt ett datum!


Instagram @tettzor
 
Godmorgon på er! Sovit gott?? Det har i alla fall jag gjort! Och vet ni vad?? Vi har satt ett datum! Fredagen den 21 September kl 12.00 släpper vi musikvideon så det är bara för er att hålla ut tills dess! Innan dess hade vi eventuellt tänkt lägga upp en lite behind the scens/bloopers film. Skulle ni vilja se det?? Det är ju inte bara fina miner man får med på film om man säger så!

Ihopmixad!

Jag är på superbra humör just nu och vet ni varför?? Jo för att min musikvideo är klar!! Resultatet är supernice och jag tror verkligen att ni kommer gilla det!! Jag hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som jag gör! Amanda och jag har suttit hela kvällen med musikvideon. Vi har både klippt, klistrat och redigerat!! När vi släpper den får ni veta imorgon!!


Samlar vuxenpoäng!

Eftersom att jag är 18 nu och därför räknas som vuxen är det lika bra att börja samla vuxenpoäng i tid! Vissa tror att jag inte skulle klara mig om jag flyttade hemifrån men där har ni minsann fel! Idag lagar jag mat till mina syskon. Vad blir det då kan man ju fråga sig?? Jo inget mindre än tortellini! Mums!!


Det hemliga projektet är....


Foto: Amanda Kurén
 
Dun, dun, dun, duuuun! Idag kan jag äntligen berätta vad vi har jobbat med ett bra tag nu. Vårat hemliga projekt är en musikvideo!!! Ikväll ska jag och Amanda klippa ihop allt och jag är jättespänd på hur resultatet blir. Amanda har lagt upp ett långt inlägg på sin blogg med mer information så kolla in det genom att klicka här!

Dag nr.2


Foto: Amanda Kurén
 
Kommer ni ihåg det här inlägget jag skrev i augusti om mitt och Amandas hemliga projekt?? I och med dåligt väder så har det fått ligga på hyllan och vila lite. Men idag sken solen klart och tydligt och vi hade vädergudarna på vår sida! Vi bestämde oss därför frö att återuppta projektet och bilden ovan är en liten sneakpeak från idag. Ser ni vad fint det var??
 
Jag hoppas att ni är lika nyfikna på resultatet som jag är! Som tur är för er så behöver ni inte vänta så länge på att få reda på vad det är vi håller på med! Redan imorron kommer vi berätta vad vårat lilla projekt är för något!! Se till att kika in här imorron för att inte missa nått! Amanda kommer lägga ut massa behind the scens-bilder imorron så glöm inte att kolla in hennes blogg också! Det ska bli superkul att få dela med mig av det här!

Plugg!

Idag efter skolan blev det en sväng till musikskolan med massa flum och sedan hem och plugga. Jag har glosförhör på hinduism imorron och det är väll egentligen kanske inte så svårt men det gäller att man får in det i hjärnan! Det är inte heller så lätt att plugga när man fick hem en födelsedagspresent som står bredvid och skriker efter min uppmärksamhet. Men det gick! Nu blir det sängen!


Många järn i elden!

De senaste dagarna har gått väldigt fort och jag har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit med bloggen. Just nu sitter jag på bussen hem och det är kolsvart ute. Tänkte att när jag har tid så ska ni få veta vad jag fick i present när jag fyllde. Det var en hel del bra grejer! Men det blir inte idag. Jag har som sagt rätt mycket att göra. När jag kommer hem blir det mat och sen sängen! Hare gött!!


18 år idag!


Idag fyller jag 18!! Grattis till mig!

Grekiskt!

Jag har spenderat mina sista timmar som 17-åring med mina kusiner. Vi har haft grekkväll här hemma med en massa olika grekiska mat typer. Snart blir det sängen!


18-års firande i förskott med mina bästa!

Haft en awesome kväll med mina tjejer!! Efter god mat, efterrätt och massa godis låg vi på golvet i matkoma. Tack Mabi, Stefani, Mickan, Amanda och Maria för att ni kom! Jag hade supertrevligt! :D


Storstädning på G!

Jag hade nyss en dejt med min värsta fiende dammsugaren... Min vän storstädning kom också på besök...

Finns det något värre än att städa?? Att diska och damma ligger på ungefär samma nivå men någon värre hushållssyssla kan jag inte komma på.


Lillördag!

Upp och ner, hit och dit! September är en ganska skum månad måste jag säga. Det är så mycket som händer och som ska göras så jag har helt tappat kollen. Jag har inte riktigt insett att jag fyller 18 på söndag för det är så mycket annat som jag har koncentrerat mig på. Att jag inte fyller år på en veckodag gör ju det hela lite annorlunda. Jag tycker inte riktigt att man blir grattad på samma sätt om man fyller på en helg. Men jag är glad så länge jag får en bra helg!


Full rulle!

Kan passa på att säga att mina inlägg kommer att komma på kvällarna!

Idag har jag hunnit med mycket! Efter skolan åkte jag hem och gick på en powerwalk. Tog en nu väg med massor av uppförsbackar så det var ganska jobbigt. För ett tag sedan bakade jag en äppelpaj som vi ska käka om ett tag. Mumsigt! Just nu sitter jag och kollar på Kristallgalan! Trodde inte att det skulle vara nå bra men det är faktiskt rätt kul!


September

Så var det ju det här med bloggen... Jag är så otroligt grym för jag blir alltid så himla glömsk i september. I och med att det är början på skolan och att det är så många som fyller år så har jag svårt att hålla koll på saker och ting. Det är så mycket som måste göras i och med alla födelsedagar. Bara idag lyckades jag glömma bort två gånger att jag är upptagen vid ett tillfälle. Så om jag är lite glömsk av mig så får ni försöka stå ut!


Full rulle!

Min lördag blev en väldigt lång dag! Började dagen med att köra till Uppsala för att gå på släktträff. Hälften av alla människor hade jag inte träffat förut. Trots regn, rusk och lite tid så bestämde jag mig för att jag skulle köra hem också. Denna gång blev det 5 mil motorväg! Det var första gången jag körde på motorvägen och jag måste säga att det var en väldigt speciell känsla.

När jag väl kom hem var det bara att byta kläder för att åka till Maria och fira henne! Spenderade hela kvällen där och åt en massa gott! Det blev med andra ord en väldigt bra lördagskväll!


RSS 2.0