My new addiction!

No words needed! Älskar låten, lyssna! I'm walking away <3

Good jobb!

Som träning idag slängde vi oss i simbassängen och simmade lite mer än 1 km! Det är inte dåligt måste jag säga. Jag känner mig helt utmattad i kroppen på ett väldigt skönt sätt. Definitiv något jag kommer göra igen. Det kändes även som en bra start på helgen!


Ändrade planer...

Varken jag eller Stefani va på speciellt bra träningshumör idag. Vi bestämde oss för att köra lite styrka och sedan gå ut och gå en sväng istället. Jag måste säga att jag älskar ryggmaskinen! Så himla skönt med träningsverkssmärta i ryggen i stället för vanligt ont. Jag har saknat mina powerwalks! Ska börja med dem igen på de morgnar när jag börjar sent. Att powerwalka med någon är ännu bättre för då får man värsta pratstunden på köpet!


Let's get things done!

Idag har vi treor fått hålla i en aktivitet för ettorna och tvåorna. Allt var väldigt luddigt så igår efter att vi slutat bestämde jag mig för att försöka styra upp allt. Jag hade inte trott att det skulle vara så jobbigt som det faktiskt var! När det väl var dags idag fick jag en massa frågor kastade runt omkring mig. Så det var lite jobbigt ett tag men jag klagar inte för jag tycker att det är kul att organisera och ha koll på allt. Förhoppningsvis blev det rätt så lyckat!


Run Forest, run!


Om det är någonting som jag har använt mycket den här sommaren så är det papper! När jag jobbade hade jag en rejäl bunt papper med info som skulle skrivas in på datorn och idag sprang jag runt i skolan och försökte skriva ut papper till en aktivitet som vi ska hålla i imorgon. Skrivaren på mitt våningsplan var självklart trasig så vi fick ta oss upp en våning och där visade det sig att tekniken inte riktigt funkade som vi ville. Då fick vi helt enkelt skriva ut nya papper. Så man skulle kunna säga att jag numera är expert på skrivare och papper.

Klant!

Fördelen med att sluta tidigt är att man kan träna innan alla kommer hem från jobbet. Det var därför inte så mycket folk på gymmet idag. Igår körde jag mitt första bodypump pass och det var hemskt! Men tillbaka till det jag egentligen tänkte berätta. Jag hamnade på en sån buss som har bälten när jag skulle hem och när jag skulle gå av så råkade jag sätta mig på en sån som knäpper fast bältet i. Egentligen kan man väll kalla det att dunsa ner på den. Det var i alla fall inte speciellt skönt kan jag lova! Jag kommer säkert ha ett blåmärke på rumpan imorron!

Stockholm by night!

Jag vet inte om jag sa det men i fredags var jag och Anna en sväng till stan. Vi åkte dit ganska sent och promenerade längs Strandvägen och till Skeppsholmen. Det är verkligen jättemysigt att promenera i stan på kvällarna när alla lampor lyser och det inte är så mycket folk ute. Att bara gå runt och snacka lite om allt mellan himmel och jord är inte heller så dumt!


Regnet bara öser ner!

Vilket väder! Jag har varit på middag hos min mormor halva dagen och när vi skulle hem så kom regnet. Stora regndroppar som kom i mängder. Man såg nästan inte vägen framför sig och överallt fanns enorma vattenpölar. Pappa körde oss ända fram till dörren så jag sprang in och satte på mig syrrans gummistövlar för att låsa upp garaget till pappa.

Saknar mina snygga gummistövlar på landet när det är sånt här väder!


Kusinvitamin!

Loggade in på blogg.se för att skriva ett inlägg och får se detta. Min kusin i högerspalten direkt när man loggat in! Det är lite coolt tycker jag ;) Klicka på bilden för att komma till hennes fotoblogg!

Woops!

Sorry, sorry, sorry! Det har inte funnits så mycket tid för bloggen de senaste dagarna. Fick fullt upp helt enkelt men nu är det ganska lugnt så vi kör på igen!


What??

Jag har aldrig förstått mig på hur man kan prata med någon i telefon och sedan lägga på utan att säga hejdå! What's the point?? Det är klart att man säger hedå innan man lägger på. Hur vet man annars att den andra har pratat klart?? Jag blir alltid jätteirriterad när de gör så i filmer. Det är väll inte så jobbigt att säga hejdå, eller??

Slut på sommarlov!

Tagna med IPhone och redigerade i Instagram @tettzor
 
Nu när sommaren är slut eller i alla fall sommarlovet tänkte jag att jag skulle berätta lite om min sommar. Jag tänkte börja lite smått med dessa IPhonebilder. De här urvalet summerar upp sommaren ganska bra. Jag har jobbat en hel del, både kört och åkt massa bil. Var en sväng till Allsång på Skansen och lyssnade på Loreen men det har också blivit väldigt mycket musik sjunget och lyssnat på. Sen har jag jobbat lite till och träffat mina fina vänner. Jag har sprungit ett 5-kilometers lopp och tränat ganska bra, i alla fall i början av sommaren. Sen har jag också varit en vecka i Göteborg och gjort en massa roliga saker. Jag har också spänderat rätt mycket tid i hagaparken för att assistera och jobba på mitt hemliga projekt. En sak som har varit jämn under hela sommaren är hur mycket onyttigt jag har ätit. Fick bli en bild på McDonalds som vi jagade på midsommar.
 
Hoppas att ni har haft ett lika bra lov som jag har haft!

Here we go again!

Tagen med IPhone, redigerad i Instagram @tettzor
 
Idag tog jag mig friheten att inviga mitt nya gymkort. Fast egentligen kan man väll inte kalla det för invigning eftersom att jag glömde kortet hemma! Jag hade tur och fick gå in i alla fall eftersom att det var första gången jag tränade där. Jag kommer i alla fall aldrig glömma mitt gymkort igen! Tränade mest armar och rygg samtidigt som jag försökte förstå mig på maskinerna. Det blev även en springtur efteråt med min kusin.
 
Att träna armarna och sedan försöka få av sig en sportbh är en dålig kombination!

Gymkort!

Welcome to the club! Beach 2013 here we come!


Hej då sommarlovet!

Foto: Jag
 
Bjuder på en bild från förra året som jag fotade i samband med en fotoläxa jag hade då. Jag satt och kollade igenom lite bilder på datorn härom dagen och bestämde mig för att redigera några på Josse. Den här bilden tycker jag är riktigt häftig!
 
Igår var sista dagen på sommarlovet och om jag ska vara ärlig så gick jag runt och längtade tills dagen skulle ta slut. Samma sak känner jag inte riktigt idag. Det har blivit några ändringar bland lärare och så vilket jag inte gillar. Vi har inte fått något schema än så det går inte att säga så mycket om det kommande året än. Däremot känns det bra att börja 3:an. Jag är säker på att den åsikten kommer ändras ordentligt med tiden eftersom att jag inte gillar att bryta rutiner och så vidare.

Hunting

Idag har jag varit och jagat en jacka! Åkte först till centrum här hemma men sär fanns den inte i min storlek så det slutade med att vi hamnade i Skärholmen. Där hade de min superfina jacka. Fick den som en tidig födelsedagspresent av mamma och pappa. Kanske ska säga att det är en skinjacka. Så nu är jag en stolt ägare av min första skinjacka :D


!!!

Säg vad ni vill men jag längtar tills skolan börjar på måndag!

Dag nr.1

Foto: Amanda Kurén
Ass: Stefani och Josefin
 
Idag har jag varit i Hagaparken med Amanda, Stefani och min syrra. Jag och Amanda håller på och jobbar med ett hemligt projekt. Idag var första dagen och vi fick en hel del gjort må jag säga. I morgon ska vi fortsätta jobba vidare under dagen. Bilden ovan är allt ni få se tills vidare. Mer än så tänker jag inte berätta än på ett tag. Håll utkik här under de kommande dagarna för fler nyheter. Ni kan också kika in hos Amanda som även hon kommer slänga ut lite ledtrådar.
 
Jag passade på att uppdatera min facebook-sida lite medan jag ändå var i gång så kolla gärna in och gilla den om ni inte redan har gjort det! Klicka på bilden ovan för att komma direkt dit!

You got me - Colbie Calliat

Jag hade väll egentligen inte tänkt visa den här för er men eftersom att den redan ligger på nätet så kan ni ju lika gärna få se. Detta var när jag sjöng på 3:ornas student i år. Jag sjöng samma låt på min skolavslutning dagen innan. Nästa år ska jag se till att göra något speciellt till min egen student. Vet inte riktigt vad men jag har ett helt år på mig att klura på det som tur är!
 
Hoppas ni har haft en lika bra sommar som jag har! På måndag börjar skolan igen och jag känner mig redo att gå tillbaka till de vanliga rutinerna. Min sommar har varit toppen men än är den inte riktigt slut. Jag ska försöka göra det bästa av de sista dagarna som är kvar. Och jag kommer att lyckas ;)

Today

Idag är det exakt en vecka kvar tills skolan börjar igen. Det var även min sista arbetsdag vilket känns lite tråkigt. Samtidigt ska det bli otroligt skönt med lite sovmorgon. Jag har några saker jag ska göra den här veckan och sen blir det tillbaka till verkligheten. Inte för att jag har något emot det direkt. Jag tycker att det ska bli sköt att komma tillbaka till alla rutiner. Det jag längtar mest till just nu är att Stefani ska komma hem så att vi kan börja träna igen. Jag ska inte säga att jag saknar det speciellt mycket men jag mår bättre i kroppen när jag tränar regelbundet.


Well hello there!

Wow! Jag har helt glömt bort bloggen men det kanske ni förstått redan? Jag tänkte bara kika in och berätta att jag fortfarande lever. De senaste två veckorna har jag varit på mitt landställe och därför inte kunnat uppdatera något. Jag kom hem i söndags för att jobba hela den här veckan. Sedan är det en vecka ledigt innan skolan börjar igen. Då ska jag både sova ikapp en massa tid som jag missat de senaste två veckorna och även komma igång med träningen igen. Det är riktigt jobbigt att jobba 7.5 timme om dagen men jag klagar inte! I like it!


RSS 2.0