Mitt 2011 i bilder


I Januari hade vi till skillnad från nu väldigt mycket snö. Jag försökte fota raketerna och amanda började rita tettesaurus i mitt matteblock.

I februari började jag ta massa egobilder av någon anledning. Jag och Amanda hälsade på hos Maria och käkade supergod kladdkaka. Jag och Tewar sjöng som pausunderhållning i scenchansen och kom sedan med i tidningen. Jag tror också att det var här som jag och Tewar sjöng på tjejmässan.

I mars hände ingenting eftersom att jag bara hade dessa två bilder därfrån.

I April lurade skolan oss att vi var tvungna att ha skoskydd på huvudet i matsalen. Vi fotade fina körsbärsblommor utanför skolan och fastnade på tåget. Jag hittade ödlor på landet och jag åkte till grönan med familjen.

I maj sökte jag och Tewar till Idol tillsammans med Stefani och Claudia och det var skitkul! Det gick inte bra för oss men det var en upplevelse som jag inte kommer glömma.

I juni fick jag min älskade Nikon D7000 och fotade en massa bilder på landet. Jag åkte också hem själv från Vätö för första gången för att gå på Mickans tjejmiddag.

I juli sökte jag och Tewar till True talent. Det gick inte heller bra men var även det skitkul! Jag åkte också till Kreta med familjen i 2 veckor och blev brun och fin.

I augusti var det invigning av Messingen och jag sjöng. Det var även en stor konsert på kvällen och jag fick träffa massa kändisar. Jag fotade också många kändisar då.

I september fyllde jag år och blev grattad av Danny! Det var även då jag började intressera mig för hans musik. Jag gick på idolinspelning och fotade alla idoler som gick vidare till fredagsfinalerna. Det var också väldigt mycket plugg och jag fotade Väsby mot Vålds fotbollsturnering.

I oktober fotade jag Josse i mörker. Jag tod en av mina favoritbilder på mina ben och min gitarr innan jag och Amanda åkte inte till stan för att fota mig och gitarren. Stefani och jag gick på bio och käkade gott. Jag träffade Mariette Hansson, Ida och massa härliga tjejer och vi spelade in en låt.

I november upptäckte jag camwow och hade skitkul med den appen. Jag, Stefani, Julia och Amanda åkte på fotomässa och gick på fotosafari med Bingo Rimér vilket var skitkul! Linslus som jag är så åkte jag på både det ena och det andra :P

I december körde jag bil mycket och fick mitt nya objektiv. Tomten kom och jag sjöng lite i studion.

Här har ni mitt 2011 i bilder. Det har varit ett bra år med mycket sång och musik. Jag har lärt mig en hel del nytt inom musiken som jag kommer ha nytta av!

Gott nytt år på er!

Första bilderna med nya objektivet


Josse
Foto: Jag

Här är första bilderna med nya objektivet! Vi firade julafton nr.2 hos farmor och då tog jag de här när vi gick dit. Det var rätt så mörkt ute då så därför är bilderna lite mörka. Jag gillar den röda färgen i bakrunden och kontrasterna i den svartvita så jag vet inte vilken jag gillar bäst. Här använde jag mig inte av min reflexskärm vilket jag borde ha gjort :P Josse kommer att få stå modell många gånger i framtiden vare sig hon vill eller inte!

Vad tycker ni?

Julklappar


Här har ni det jag fick i julklapp! Jag har velat säga länge att jag fick mitt älskade objektiv i julklapp men jag tänkte att jag skulle spara det tills bilderna kom upp :P Som ni ser så har jag inte laggt ner så mycket tid på kvalliten på bilderna men skitsamma! Jag blev jätteglad för mina julklappar i år eftersom att jag inte trodde att jag skulle få nått av det jag ville ha ;)

Vad fick jag då?
Nikons 50mm f1.8 objektiv
Reflexskärm vit/silver
Mössa och halsduk
Escada Magnetism (min favorit parfym som nästan var slut)
Bingo Rimérs fotobok och två andra böcker
Pengar, presentkort och busskortshållare (eller vad det nu heter)
Toffsar, bodylotion mm som luktar blommor, lipbalsam och en massa choklad i olika sorter och storlekar (detta är inte allt, har ätit en massa)

Vad fick ni för kul i julklapp?


Vad gör man egentligen när det är lov?

Nu är julen över även detta år! Det blev en grön jul vilket gjorde att julkänslan försvann lite. Jag har firat jul med min släkt och fått massa julklappar. På julafton kom tomten och min lilla kusin förklarade att det inte var ok att pussas för då fick man tjej och killbasiller :P Vad fick ni för kul i julklapp? Jag hade tänkt göra ett inlägg med mina julklappar någon dag framöver. Jag ska även förbereda mitt år i bilder till nyår som jag gjorde förra året. Jag har inte heller hunnit få upp någon jullåt. Det kan hända att det kommer en någon dag framöver om jag orkar fixa :P Annars kommer det en så fort jag får tag på en video och det vet man aldrig hur lång tid det kan ta.

De senaste dagarna har jag suttit hemma i min sparkdräckt och latat mig. Igår var jag ute med körtjejerna och käkade och gick på bio. Förutom det så har jag närtan varit hemma hela dagarna. Jag var ute och körde lite för några dagas sedan och det var kul som vanligt. Ikväll ska jag och Stefani dra till gymmet en stund. Jag har ätit så mycket att jag är förvånad att jag inte har gått upp något kilo :P

Hare gött!

God Jul!



God Jul alla fina läsare som är kvar trots dålig uppdatering! Ni är bäst! Hoppas att ni får den härlig dag med nära och kära. Själv så ska jag fira jul hos mormor. Btw så bet jag mig nyss i kinden så det gick hål :P


Julavslutning och sång


Foto: Amanda Kurén

Igår hade vi julavslutning i skolan och det betyder att jag har gått halva min gymnasietid! Tänk att det redan har gått ett och ett halv år sedan jag började gymnasiet! Det är helt sjukt vad tiden går fort. Det skulle vara kul att gå tillbaka i tiden och se vem jag var då. Jag är inte alls samma blyga tjej som var orolig för att inte lyckas få några vänner i gymnasiet längre. Ni som känner mig förstå nog vad jag menar :P

För några dagar sedan sa jag att jag skulle sjunga på julavslutningen så det tänkte jag berätta lite om. Bilden har inget med det att göra utan den är från invigningen av skolan i höstas. Men iallafall så sjöng jag igår på våran avslutning. Jag sjöng "White Christmas" och jag fick hjälp med kompet av en av musikskolelärarna. Vi hade inte tränat innan så jag var lite orolig i början men det gick bra. Jag inledde avslutningen med den låten och sedan sjöng Tewar och Amanda. Vi skypade även med våran rektor som är i New York för tillfället. Avslutningsnummret var "överraskningen" som jag skrev om. Jag sjöng då "Last Christmas" med lärarbandet. Det uppträdandet var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Själva låten i sig var helt annorlunda från vad orginalet är och jag satt inte still som jag brukar. Jag tyckte att det var skitkul, det går inte riktigt att beskriva men det var lite speciellt. Jag tror också att publiken tyckte att det var kul för det var flera som satt och skrattade. Jag hoppas att någon lägger upp en video som jag kan få tag på så att ni kan titta. Det var sjukt kul och helt klart det roligast uppträdandet jag har gjort! Jag kunde inte ha gjort det själv heller så lärarbandet ska ha lite beröm också ;)

Hare gött!

Julklappar

Igår var det exakt 1 vecka kvar till julafton och jag var ute och handlade mina första julklappar. Fick med mig 5 st hem och det är ju inte så mycket så jag måste ut igen i veckan. Jag och Stefani käkade ute också vilket var super gott! När jag kom hem slukade jag en liter vatten av någon anledning. Ända gången jag dricker så mycket vatten är när jag tränar så jag vet inte vad som flög i mig.

Idag ska jag försöka städa mitt rum lite eller i alla fall få bort lite saker. Jag har även en skoluppgift som jag måste göra klart. Det får bli dagens sysslor, kanske inte världens roligaste men det är sånt som måste göras. Det blev inte heller någon övningskörning för mig den här helgen på grund av all snö (:D) och att pappa har jouren.

Mamma fortsätter tjata på mig om vad jag vill ha i julklapp men jag vill bara ha ett objektiv så hon kommer inte få något annat svar. Jag lär ju inte få det där objektivet vilket suger...

Den här skönheten fick jag med mig hem igår tack vare lite presentkort :D


Julavslutning!

Jag vet att min blogg har blivit skittråkig och att jag har tappat många läsare på grund av det. Skillnade är ju faktiskt bara att jag inte skriver så mycket om mina vardagar längre och fokuserar mer på att skriva om musiken, det här är ju faktiskt en musikblogg! :P

Nu är det mindre än en vecka kvar i skolan och det betyder att julavslutningen närmar sig. Jag slutar skolan på tisdag och gissa vad som händer då? Jo, jag ska sjunga på avslutningen! Tycker att det är jättekul att jag har blivit tillfrågad att göra det, speciellt eftersom att det hör till skolan. Jag vill däremot inte berätta för mycket om vad jag ska sjunga osv. De som vet, de vet och för er andra får det bli en överraskning. En ganska kul sådan om jag får säga det själv :P Däremot tror jag inte att ni kommer se det på samma sätt som jag gör så det kanske inte är så rolig överrasking för er. Hur som hellst tänker jag inte berätta. Ni får helt enkelt komma och titta :P

Hare gött!

Uppdate och musik!

Tog en powernap idag när jag kom hem så nu är jag pigg. Tänkte att jag skulle ge er en liten uppdate på vad som händer för tillfället. Det är bara en vecka kvar i skolan innan det är jullov :D Imorgon och på tisdag är den en massa luciafiranden, både med skolan och med musikskolans kör. Idag har jag varit på rep hela dagen inför imorgon så nu är jag rätt så trött i kroppen. Däremot har jag inte fått nog med musik :P Vi får hoppas att jag inte glömmer nått imorron och att jag kommer ihåg texterna!

Eftersom att jag har varit på rep hela dagen så kunde jag inte följa med till mina kusiner vilket jag hade velat göra. Mamma hade i alla fall med sig lite fikabröd hem som var supergott!


Idag är det exakt ett år sedan Salaam lämnade oss och jag skrev då denna låt till minne av honom:


Hare gött!

When I held ya - Moa Lignell cover



Wohoooo! Här är min nya cover :D De flesta har väll hört den här låten från idol. Jag tycker att den är skitbra och att Moa är jätteduktig. Om ni gillar låten så får ni gärna berätta det, även om ni har några andra synpunkter så vill jag gärna höra dem. Jag tar gärna emot förslag på låtar! :D

Gilla mig på fb genom att klicka på bilden nedan:


A Thousand years cover



Idag har jag varit i studion och testat på att spela in lite låtar. Det här är ett klipp från när jag sjöng och det är nog det som blev bäst i hela låten. Jag är inte säker på om jag kommer visa låten för er eftersom att jag inte tyckte att den var speciellt bra. Här är iallafall ett litet smakprov på låten.

Om någon dag kommer även nästa hela cover upp på youtube och den tror jag att ni kommer gilla. Jag är rätt så nöjd med den och jag vet att Amanda gillar den för hon har fått lyssna i förväg :P Om ni vill ha koll på de senaste händelserna om mig och min musik kan ni gilla min sida på facebook genom att klicka här. Jag hade även tänkt lägga upp det här klippet där men just nu vägrar facebook att sammarbeta med mig :P

Hare gött!

Long time no seen



Jag vet att jag har blivit urusel på att blogga men det är så mycket plugg i skolan nu innan jul så det får bli så. Jag har i alla fall fixat en cover till er :D Efter att jag spelade in en snutt av Love Story var det flera som ville höra hela låten. Därför har jag spelat in hela låten nu. Senare i veckan kommer jag lägga upp en ny som jag tror att ni kommer gilla! Jag gillar den iallafall :P

Hare gött!

RSS 2.0