Home sweet home!! :D

Nu är jag äntligen hemma efter 2 veckors semester i Töreboda. Jag måste börja berätta vad jag gjorde igår på landet.

Pappa lovade mig att innan vi åkte hem från landet så skulle han lära mig nått med bilen eftersom att jag har tjatat på det sen jag fyllde 16. Jag körde alltså bil för första gången igår!!! 7m fram och 7m bak. Det var skitläskigt och jag var inte speciellt begåvad men så är det i början. Jag tror att farmor var den som var mest rädd medan jag fick panik när jag fick motorstopp och pappa var helt lugn. Det var iallafall skitkul men jag behöver ett större utrymme nästa gång så jag inte riskerar att åka på nått :P

Igår kväll var det skitfint på himlen så jag drog med mig Josse och fotade lite porträtt med skymningen i bakrunden. Förhoppningsvis blev de bilderna bra även fast jag fuskade och fotade på auto :P

Tack för vykortet Amanda!

Nu ska jag antingen titta på film på balkongen eller redigera lite bilder, vi får se.
Hare gött!

Sista gången

Ni får inge fler bilder förän jag kommer hem eftersom att jag behöver kolla på dem i ett annat program. Ska snart åka hem så det är lugnt :P Idag har jag legat på bryggan i stort sätt hela morgonen så jag har troligtvis bränt mig på ryggen. Fiskmåsarna lever rövare här från och till. Just nu är det ganska tyst däremot. Det är snart dags för dagens dopp men jag är inte allt för taggad eftersom att det blåser väldig mycket idag. Jag sket i att springa idag eftersom att det är så otroligt varmt. Mina senaste joggingturer är ett halvhjärtat sista försök att komma i form innan Kreta. Jag har intalat mig själv att om jag inte springer får jag inte äta något onyttigt oh hittills har det funkat bra. Ska fortsätta med det tills fredag nästa vecka, då ger jag troligtvis upp.

När jag kommer hem är det musik som gäller. Jag måste spela in några nya videor och låtar så det inte blir så tomt under sommaren. Funderar också på att ta ett dopp i Norrviken när jag kommer hem eftersom att vi inte har nått annat ställe att bada på hemma. Däremot så hatar jag Norrviken och har inte badat där på jag vet inte hur länge så vi får se :)

Hare gött!

Äntligen varmt i vattnet!

Jaha, vad har hänt sen förra gången jag skrev? Jag har lyckats ta mig ut och springa 3 dagar i rad nu och jag har badat 4 dagar i rad. Det är ganska bra för att vara jag. Idag var det 22,5 grader i vattnet och strålande sol. Jag och Josse rodde ut med båten en bit innan vi ankrade och sedan låg där och solade en stund. Det var riktigt skönt för det blåste till skillnad från på land. Kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort de andra dagarna men troligtvis inget speciellt.

Hare gött!

En liten gnutta solsken


Göta Kanal

Det här är nog den ända bilden jag blev nöjd med från idag. Vi åkte till Vassbacken för att fira midsommar. Vi gick en tipsprommenad och fikade innan vi åkte hem igen för det var ganska kallt.

Under de senaste dagarna har jag faktiskt badat. 16 grader kallt och jag dog nästan. Annars har det inte hänt något roligt. Vädret är fortfarande skittråkigt så det finns inte direkt något att göra här.

Hare gött!


Vad gör man när vädret är dåligt?

Tjoo! Tänkte att jag skulle blogga lite från mobilen. Här är det skitdåligt väder så det ända jag gör är att läsa, sova och äta. Hade tänkt ta ett dopp i sjön idag eller imorron om jag vågar. Som ni såg på bilden så är det inte så varmt i vattnet och jag är en badkruka. Jag har i alla fall tänkt springa lite nästa vecka och då måste man bada efter. Just nu sitter Josse och jag och spelar på mammas dator. Imorron ska vi åka in till stan och gå på marknad och då tänkte jag ta med mig kameran. På radion sjöng de nyss "jag längtar jag längtar för jag gillar nachos". Hare gött!!

Första bilden


Här är första bilden ni får se som jag har tagit med min nya kamera. Jag har fotar manuelt så den är inte så bra. Har insätt att det är skitsvårt med en massa saker som måste stämma överrens.

Hare gött!


Trevlig sommar!! :D

Slänger in en ny cover nu inför sommaren. Eftersom att jag har blivit förkyld så har jag inte hunnit göra någon ny utan det här är en gammal som jag hittade på datorn. Ska försöka göra något nytt under sommaren så for jag blir frisk igen.
Tills dess får ni nöja er med "Back to december" av Taylor Swift:


Ha en trevlig sommar!! :D


Efter regn kommer solsken

Mickan gissade på vad det var i mitt paket men hon gissade fel! haha :P Jag har inte tagit några bilder än Stefani eftersom att vädret suger just nu. Här har det regnat i stort sätt hela dagen så jag har bara suttit inne och läst. Ganska tråkigt om jag får säga det själv. Har inte så mycket mer att säga, tänkte inte uppdatera idag egentligen :P Jag är dööööhungrig och maten står i ugnen så jag lär dö innan jag får min älskade tortelini!

Hare gött!

Kameraaaa :D

Ingen ville gissa på vad det var jag hade fått i mitt paket härom kvällen men jag antar att det har att göra med att jag inte har så många läsare just nu. Eftersom att det är sommar så åker ju många iväg vilket jag också ska göra.

Detta låg iallafall i mitt paket:

Min nya bebis, en Nikon D7000 :D
Jag älskar den redan och förhoppningsvis kommer det bli massvis med fina bilder tagna under sommaren :) Pappa köpte den som 50års present till sig och betygspresent till mig eftersom att jag har så grymma betyg :P

Hare gött!


Jippi :D

Igår kom pappa hem med ett paket till mig och honom så vi packade upp det idag och gissa om jag är glad!? Tänker inte berätta vad det är än utan det får ni gissa :P

Bilden är slarvigt tagen med Instagram. Kommer troligtvis uppdatera mer där än här i sommar så ni som har det: följ mig! Jag heter Tettzor.

I morse gick jag upp kl.7 för att åka till frissan. Klippte inte så mycket eftersom att det inte var så länge sedan jag var där. Däremot är luggen lite kortate nu än vad den var förut. Sommande när jag väntade medan Josse klippte sig och när vi kom hem så gick jag och la mig igen. När jag väl vaknade igen så packade jag lite men det gick inte så bra så jag gav upp :P Annars har jag inte gjort nått över huvud taget idag.

Hare gött!


American cookies

I söndags blev det att åka till Stinsen och leta skolavslutningskläder till syrran. Jag köpte 2 nya linnen som jag kanske visar sen. När vi letat igenom alla butiker åkte vi hem och käkade innan vi drog till centrum för att leta vidare. Där hittade hon lite grejjer som tur var.

Igår gjorde jag toast till frukost. Mackorna var 2 cm förstora men det blev gott iallafall. Sen åkte jag till centrum med Mickan för att köpa underdelen till min älskade bikini. Överdelen fanns inte så den har jag beställt från internet. Efter det gick Mickan och jag hit och bakade American cookies. Vi gjorde dem lite mindre än vad de ska vara och de blev otroligt goda! På kvällen målade jag Josses naglar medan vi hoppade runt på balkongen alla 3.



Idag gick jag upp tidigt för att gå på Mollys skolavslutning. Har spenderat i stort sätt hela dagen med dem förutom när jag gick hem och gjorde en pizza till lunch. Vi var nere vid norrviken en stund för att bada men det var svinkallt! Jag har halft dragit på mig nån sorts förkylning, får hoppas på att det går över.

Hare gött!


Ny design!

Josse frågade om hon fick göra en design till mig så jag lät henne. Tänkte att det kunde vara fint med en ny till sommaren medan jag väntar på att få den som Stefani håller på med :)

Nu:


Då:


Vad tycker ni? Mickan har tagit bilderna till den nya designen :)

Hare gött!


Hihii

www.josefinsarahansson.blogg.se har gjort den nya designen :*

Varm och solig dag!


Vaknade i morse och ville absolut inte göra nått över huvud taget på grund av värmen. Blev till att sätta sig nere i soffan vid AC:n med datorn i knät efter frukosten. Vid 3 taget var det dags att göra i ordning sig för att gå till kusinerna och fira Mickan som fyllde 17 för ett tag sedan. Vi satt ute och fikade vilket var förfärligt varmt. Dog nästan men som tur var så var det ju bara nästan :P När vi var klara där gick jag med pappa till ica och köpte lite godis och pommes. När vi kom hem därifrån satte jag mig ute på trappan med en stor flaska vatten och godis medan jag tittade på mamma och pappa som jobbade lite i trädgården.

Annars har jag inte gjort så mycket. Imorron ska vi ut och shoppa lite. Hoppas att jag hittar bikinin i min storlek för jag måste verkligen ha den.

Hare gött!


Full rulle

Kom på att mamma bad mig göra vaniljsås men först ska jag slänga in ett snabbinlägg.

Idag har jag hunnit med mycket. I morse gick jag till min gamla skola och kollade på 9:ornas show. No fence men den va inte så bra + att den var ganska lik våran. Efter det åkte jag och tränade med Stefani och det var sjukt jobbigt! Sen cyklade jag hem och fixade mig för att ta bussen och träffa Amanda. Vi tog en långpromenad och gick en sväng i centrum. Jag provade lite grejjer men inget passade. Sa dock dra till stinsen på söndag och kolla om jag hittar bikinin i min storlek för den är jag kär i!

Jag lagade maten idag, tyvär glömde jag att ta en bild men det blev as gott. Jag gjorde kyckling och couscous (stavning?) med tzatsiki. Det ligger en matlagningstalang i släkten :)

Hare gött!

Första dagen på sommarlovet :)


Foto: Michaela Björk Modell: Jag (en av favoritbilderna)

Sitter ute på balkongen med skoldatorn just nu och lyssnar på Matthew Morrisons nya album. Eftersom att det blir så enormt varmt i mitt rum om jag ska ha den stationära datorn på så satte jag mig här istället. Då och då flyger det förbi en gigantisk geting som låter otroligt mycket så jag har rustat upp mig med mammas superstora flugsmällare :P

Igår fick jag ju hem en av mina långklänningar så det blev dagens klädsel och jag är supernöjd. Jag och stefani åkte till centrum idag för att jag behövde lämna tillbaka min bok på biblan. Stefani passade också på att köpa en massa kläder och jag blev galet kär i bikinin hon köpte. Funderar nästan på att köpa en jag med även fast jag inte passar i sånna men skit samma. Ska snacka lite med mamma och se om det blir nån eller inte. Hittade också en vit långklänning som faktiskt var lång på mig på gina som jag skulle vilja ha.

Nu på kvällen har jag varit ute och handlat med mamma och pappa. Köpte en massa gott och imorron ska jag laga middag :) Fick en bok, "Allt för min syster" heter den. Jag har en hel del att läsa nu i sommar. Tur att jag ska vara borta mycket så att det finns tid för det.

Hare gött!


Rolling in the deep

Det jag gillar bäst med sommarlov är att man kan vara uppe hur länge som helst även fast man vet att man borde lägga sig tidigare för att inte sova bort hela dagen :P Första dagen på skolavslutningen är iallafall snart slut och det känns lite konstigt att jag inte behöver gå upp imorron. Jag hoppas bara att jag inte sitter inne hela dagarna som jag brukar. Kommer trotts allt vara borta i stort sätt hela sommaren.

Här kommer iallafall första videon från idag. Jag antog att min inspelning inte blev så här bra så jag lånade Annas.
Här är iallafall "Rolling in the deep" med mig och Tewar:

Detta var den ända låten som jag sjöng om man säger så. Tror inte att jag lägger upp de andra, vi får se.

Hare gött!


Sommarlov! :D

Idag hade vi skolavslutning, den sista i vilunda. Vi sjöng i aulan tillsammans med kören och sedan sjöng jag och Tewar själva. Efter det gick vi till kultur och åt en supergod jordgubbstårta och kollade på en video med saker vi hade gjort under året. När allt var slut tömde jag mina skåp och sedan gick jag och Inez till Stefani. Vi kollade på en Stephen King film och den var inte så bra.. Pappa körde hem oss sen vilket var bra för jag hade otroligt mycket att bära.

Jag fick hem min ena långklänning och en vanlig tröja så jag är nöjd. Har även försökt städa lite men det har inte gått så bra :P

Igår hade vi ingen vanlig skoldag utan vi hade olika aktiviteter med 2:orna. På morgonen spelade vi brännboll och sen gjorde vi något annat. Jag var däremot inte med så mycket eftersom att jag repade med kören hela dagen. Passade också på att ta lite fler böcker från biblan som jag ska läsa i sommar. Jag har även skaffat mig årets första skavsår och det är inte så jättemysigt direkt.

Videor från idag kommer!
Hare gött!

Sammanfattning av veckan som har gått

Det här kommer bli ett långt inlägg bara så att ni vet ;)

Onsdag
:
Alla i skolan var lediga men inte jag för jag skulle sjunga på studenten. Det regnade på morgonen men sen blev det soligt och fint. Vi körde i stort sätt samma uppläng som vi ska göra på våran avslutning. Det gick bra men det var dåligt ljud på mickarna. Jag filmade (som vanligt) så det kommer komma upp innan jag drar iväg på semester. När det var slut åkte jag med Stefani till stan för att köpa skolavslutningsklänning. Jag hittade ingen men Stefani hittade :) När jag kom hem packade jag och sedan åkte vi till landet.

Torsdag:
Det finns inte så mycket att göra på landet så jag pluggade ganska mycket. Vi grillade och åt ute vilket var mysigt.

Fredag:
Jag var tvungen att plugga lite till så jag låg ute i bikini och gjorde det hela eftermiddagen. Brände mig ganska fint på ryggen och det har inte riktigt gått över än. Men, men, det blir fint sen :P


Foto: Mickan Modell: Jag

Lördag:
Vaknade rätt tidigt, åt frukost och sedan lade jag mig i solen i en timme. Det var förfärligt varmt, ungefär 28 grader! Vid 3 tiden fick jag skjuts till busstationen för att för första gången ta bussen hem själv. Det var lite läskigt och det var fullt med folk på bussen. Det gick iallafall bra men tog lite längre tid är det skulle. När jag kom hem fixade och packade jag för att gå till Mickan. Hon och Sohejla skulle ha fest eftersom att de har fyllt år + att jag skulle bo där hela helgen. Festen var kul. Vi åt, tittade på film och grillade marschmallows som jag för övrigt fick i håret :P

Igår:
Vi vaknade sent och gjorde inte så mycket. Jag gjorde det sista på min uppsatts i historia så nu är jag helt klar med skolan. På kvällen poppade vi popcorn och tittade på den japanska versionen av "The Ring 2" och "Flickan från ovan". Den första filmen sög och var inte alls läskig medan den andra var as bra. Jag blev skitsur på gubben som gjorde allt.

Idag:
Sov länge, hoppade lite studsmatta och sedan gick jag hem. Har inte packat upp än för jag är för lat. Käkade pizza till middag och det var gott :D Nu ska jag öva lite till skolavslutningen och kolla igenom mitt historiaarbete.

Hare gött!


RSS 2.0