Göteborg med tåg

Tagen med Iphone 3gs och redigerad i Instagram (@tettzor)
 
Nu drar jag till Göteborg! Det är synd att blogg.se appen inte funkar för det betyder att bloggen kommer stå tom ett tag. Hade varit kul att visa lite bilder där ifrån men ni får se de senare i stället. Men i alla fall. Idag fick jag sommarlov! Jag har ju jobbat i två veckor och nu har jag semester tills Augusti. Då ska jag jobba några dagar till. Exakt hur många är inte bestämt än men lite är bättre än ingenting. Jag hoppas därför på bra väder så att man kan få njuta lite av solen. Ha det gött så länge så hörs vi igen när jag kommer hem om inte blogg.se appen kommer igång igen :)

Jobb, mat, sova!

Är det bara för mig som blogg.se appen inte fungerar??

Jobb, jobb, jobb hela dagarna men jag klagar inte! Ikväll blir det glasskväll med Maria och Stefani :D Var nyss ute och klappade på grannens hundvalp. Måste komma på nått som jag kan käka till middag ikväll. Hare gött!
 

Nya blogg.se

Nu har även jag fått nya blogg.se och jag måste säga att det är lite krångligt att hitta allt. Däremot tror jag att uppdateringen är till det bättre och inte sämre. Vi får se vad jag tycker när jag har använt mig av det ett tag :)
 
Gårdagen spenderades med Stefani på en äng i solen. Jag tror inte att jag fick någon färg tyvärr men det gör inte så mycket. På kvällen bestämde vi oss för att vi skulle köpa mat från pizzerian som i mitt område men när vi gick dit så var det inte öppet. Då gick vi vidare till Infra och siktade in oss på kinaresturangen men den var inte heller öppen. McDonalds blev till slut vår räddare i nöden eftersom att de var de enda som hade öppet på midsommarafton. Det blev en ganska lång promenad för att få mat :P Senare under kvällen kollade vi på film men de va inte speciellt bra och Stefani somnade under den andra filmen så då bytte jag.
 
Nu börjar det bli dags för att göra mat till lilla mig. Det känns som att det är söndag eftersom att jag var ledig i fredags men så är det ju inte. Det gör dock inte så mycket. Det är skönt att vara hemma ibland!

Trötter

Hur står det till med er?? Själv är jag sjukt trött och har käkat otroligt mycket onyttigt de senaste dagarna. Igår hade jag mina vänner här och hade filmkväll. Det var väldigt roligt och otroligt onyttigt! Idag kom Nettan hit och så kollade vi på skräckis. Den ena var sjukt läskig! Just nu försöker jag hålla mig vaken, vilket egentligen är rätt onödigt så det blir nog sängen snart. 
 
Det blir ingen bild idag för blogg.se appen funkar inte!

Hungrig

Att det kan vara så jobbigt att jobba hade jag inte trott! Inte för att jag gör speciellt mycket på jobbet, men i alla fall :P

Idag fick jag sluta tidigare så jag bestämde mig för att promenera en timme. Eftersom att jag är förkyld så orkar jag inte gymma för det tar mycket mer på krafterna. Just nu sitter jag och lyssnar på musik i soffan. Funderar på om jag ska sova i soffan i natt. Det skulle vara ganska nice! Jag funderar också över vad jag ska käka ikväll. Antingen blir det pasta, fisk eller tjockpannkaka! Tror att det lutar åt tjockpannkakan faktiskt för då kan jag även käka det till lunch imorgon.


Söndag


Foto: Jag

Jag har varit hemma i två dagar och jag har redan börjat flytta ner vissa saker från mitt rum, tex en av mina gitarrer :P Idag var jag och hälsade på mina småkusiner en sväng. Annars har jag bara suttit framför tv:n. Jag måste säga att det inte är så kul att laga mat till sig själv. Imorgon blir det jobbet igen och jag hoppas på lite sol! Det är så sjukt tråkigt väder villket gör att man blir ännu tröttare än vad jag redan är. Bilden här ovan tog jag som en Foto A uppgift och jag måste säga att jag gillar den! Däremot tycker jag att det är synd att att Foto A kursen är slut :(

Hare gött!

Blööööö

Gud vad trött jag är just nu! Jag har inte sovit så mycket i natt och jag är förkyld. Mitt huvud känns som en ballong och jag vill helst bara sova men det går inte.

Idag har jag varit på bio med mina vänner fast av någon anledning så tror jag att jag har varit i stan. Det har jag i alla fall inte varit. Jag lyckades däremot köpa ett par solglajjor eftersom att mina är trasiga. Så nu saknas bara lite sol... Vädret är hemskt idag, bara en massa regn och kyla. Jag vill ju ha sol så att jag kan sola lite när jag väl är hemma. På tal om ingenting så måste jag klura ut nått att käka till middag idag. Det är lite klurigt när man inte är hungrig!


Hard work!

Efter ännu en dag på jobbet är jag helt slut! Jag har dessutom gått och dragit på mig något virus vilket inte är så kul. Idag har jag jobbat på kontor och jag måste säga att jag är väääääldigt effektiv av mig! Både igår och idag fick jag sluta tidigt. Igår var jag dessutom i musikskolans studio och spelade in det sista på en låt så nu har vi en klar :)

I morgon ska jag på bio med mina älskade vänner och jag ska också städa lite hade jag tänkt. Måste också fundera på vad jag ska käka. Matlådan jag hade tagit fram till idag trodde jag pappa hade tagit men han hade bara slängt in en i frysen igen. Där gjorde den däremot ingen nytta...


Sommarjobb

I morse hade jag riktigt svårt att gå upp ur sängen eftersom att jag hade ställt klockan på 7.00. Jag hade rätt om att jag skulle somna med ett leende på läpparna för det gjorde jag verkligen efter en toppen dag! Anledningen till varför jag gick upp så tidigt i morse var för att det var första dagen på mitt sommarjobb! Jag har ett ganska ovanligt sommarjobb om man jämför med alla andra. Det jag gör är att jag åker runt med en kille till äldre människor och hjälper dem med saker de inte kan göra själv tex byta lampor. Detta gör jag dock bara tre dagar i veckan. De andra dagarna ska jag sitta på kontor. Exakt vad jag ska göra där får jag reda på imorgon. Trots att jag är van med att gå upp tidigt så är jag mycket tröttare idag än vad jag brukar vara efter en lång skoldag. Det blev en annorlunda dag men också ganska kul! Det lär bli rätt svårt att leva upp till gårdagen av olika anledningar men man får göra det bästa av saken :)

Jag tar troligtvis mitt sommarjobb lite för seriöst i och med att jag har gått och köpt nya byxor. Men vad gör det? Det passar och ser lite häftigare ut! Känner mig väldigt cool när jag går runt i mina jobbyxor i och med att alla som ser mig fattar att jag jobbar ;)


Studenten!


Min fina klass!
Foto: Amanda Kurén

Idag har jag hunnit med mycket. Började dagen med att åka till skolan för att öva innan jag skulle upp på scenen och sjunga på 3:ornas studentavslutning. Det var ett jädrans liv där hela dagen med både skrik och tutor. Uppträdandet idag gick mycket bättre än det igår på min avslutning. Däremot var inte min röst med mig på morgonen och jag glömde texten så jag var lite orolig att jag skulle göra bort mig, men det gjorde jag inte! Efter det hamnade jag på studentlunchen och det var supergott. När studenterna sprang ut lyckades jag hamna i mitten av dem precis när första champange flaskan öppnades så jag blev rätt blöt. När flaken började fyllas med glada elever insåg jag att jag också vill ta studenten! Alla var så otroligt glada hela dagen :) Jag hann också med att snacka betyg och säga glad sommar till mina favoritlärare.

Vem kunde tro att denna dagen skulle bli en så bra start på sommarlovet? Jag har haft sjukt kul idag och jag längtar tills det är min tur! Jag tror inte att man inser vad studenten innebär innan man får uppleva det själv och nu har jag fått vara med en gång så jag vet precis vad som väntar mig. I och med att jag får lite separations ångest när jag ska vara borta från något eller någon en längre tid så kändes det bra att jag fick säga hejdå ordentligt till allt och alla idag för det hann jag inte riktigt med idag. Jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll!

Glad sommar!

Sommarlov!

Idag fick jag sommarlov! Vi började dagen med VNG-olympiaden som var en massa små tävlingar vi gjorde med klassen för att samla poäng. Min klass var väll inte någon av de bästa direkt men det gör inget. Vi tog en fin klassbild och fick glass till efterrätt vid lunchen. Sen var det dags för avslutning i multihallen och då sjöng jag en låt med komp på gitarr av min lärare. Imorgon ska jag sjunga samma låt på 3:ornas student!

Måste också nämna att jag troligtvis är den enda människan i hela världen som inte är överdrivet glad av att ha sommarlov! Jag har så mycket fritid alla andra dagar på året då jag gör absolut ingenting så jag förstår inte grejen med att inte ha nått att göra. Jag tycker om att vara i skolan för då har man nått att göra och så har man en massa människor runt om än. Sen blir jag väldigt lätt uttråkad också så det kan ju ha nått med det att göra ;)


Impuls

Jag vet att jag är urusel på att blogga nu för tiden men jag försöker bättra mig! Igår satt jag hela kvällen och satte ihop sista inlämningen i årskurs 2! Hur awesome är inte det? Det känns svinbra :) Idag var jag i centrum med Stefani och jagade lite smått och gott. Jag fick med mig en klänning hem som är hur fin som helst och kommer bli toppen i sommar. Jag som aldrig impulsshoppar lyckades göra det idag! Ibland kan man helt enkelt inte låta bli, speciellt eftersom att jag är ganska rik för tillfället.

Annars har veckan gått ganska segt. Vi var ju lediga i onsdags eftersom att det var Sveriges nationaldag och det gjorde att det var extra segt att komma tillbaka till skolan efter det. Igår var jag ute och körde bil. Det var typ två veckor sedan sist eftersom att det har varit så dåligt väder. Det gick i alla fall bra, trodde att jag skulle ha tappat allt men det hade jag inte :)


Josefin


Josse
Foto: Jag

På morsdag var jag ute och fotade min syster lite mellan kalas och middag. Jag fick några bra bilder, bland annat den här ovanför. Jag ska visa fler bilder så småning om, just nu är det slutspörten i skolan som gäller! Imorgon har jag mitt sista prov i årskurs två, sen är det bara en inlämning kvar och efter det är det sommarlov. I och med att vädret har varit så uruselt den senaste veckan så känns det inte som att sommarlovet vilar runt hörnet. Det är faktiskt bara fem dagar kvar och sen har jag bara ett år kvar på gymnasiet! Jag får ångest bara jag tänker på det...

Igår slängde de ut oss från skolan eftersom att treorna skulle ha mösspåtagning. Mina bästa polare och jag gick då till Kina-Thaien och käkade lunchbuffé. Gud så gott det var! Jag passade också på att repa lite inför skolavslutningen och det tror jag kommer bli awesome! På kvällen hängde jag i skogen med några kompisar som skulle tälta och jag blev väldigt myggbiten. Har ett myggbett på varje hand och ett på varje fot... Inte så kul om jag får säga det själv eftersom att de kliar.. Idag var vi ju lediga eftesom att det är Sveriges nationaldag. Jag har köpt shorts och käkat pizza. Det känns som lördag eller söndag vilket inte är så bra men det är bara att köra på! Imorgon blir det mer musik och mer skola, bara att tagga under natten!

Hare gött!

Seg dag

Hur står det till med er idag? Själv sov jag till ett på dagen innan jag tog mig upp ut sängen. Jag är så sjukt trött efter veckan som har varit. Ska berätta lite mer om den i veckan. Idag har jag inte gjort så mycket. Tog en tur till gymmet men jag orkade inte så mycket. Nu känner jag att energin börjar komma tillbaka. Käkade hamburgare från pizzerian i mitt område och nyss slukade jag lite Ben and Jerry's som mamma hade köpt hem. Tog även tag och städade lite i mitt rum. Det enda jag inte hunnit med idag är att redigera lite bilder som jag tog på min syster för en vecka sedan. Det ska jag därför göra när jag får tid. Men nu blir det sängen!


VI VANN!! :D :D :D


Det blev en riktigt lång dag idag och därför finns det risk för att detta blir ett långt inlägg. Jag åkte till Messingen till halv tio på morgonen för att soundchecka och då får jag reda på att alla aktiviteter utomhus skulle flyttas in. Stora scenen som jag skulle sjunga på flyttades därför ner i multihallen i Messingen. Soundchecken blev därför inställd så jag drev runt lite i huset och sedan repade jag med Ingemar som skulle spela gitarr åt mig. Jag passade också på att lyssna lite på några unga tjejer som sjöng och de va grymt duktiga. Sen var det dags för mig att sjunga och det gick riktigt bra! Niklas Wahlgren och Tomas Wickgren var konferencieer. Innan de skulle presentera mig så skojjade de om vad jag hette och sen när de faktiskt berättade för alla att det var jag som skulle sjunga så sa det fel namn. Blev kallad både Therese Larsson, Sara Hansson och fru Hansson idag.

Mellan mina uppträdanden gled jag runt och lyssnade på de olika artisterna som var där. Snackade lite med Linda Bengtzing och fick även en finfin bild på oss. Till slut var det dags för oss att sjunga vårt bidrag till Väsbylåten och det var skitkul. Förutom att man knappt hörde oss körtjejer så gick det superbra! Sen var det bara att vänta på att vi skulle få reda på vilket bidrag som vann väsbylåten så då lyssnade jag på flera artister bl.a. David Lindgren. När det väl var dags att få reda på vem som hade vunnit så var jag nästan säker på att det var ett av de andra bidragen. Men när de ropar ut att bidrag nr 7 vann så var jag tvungen att tänka innan jag fattade att det var vi! Jag är sjukt stolt över oss och Ante är grym som skrev en så bra låt! Trots att jag bara är körtjej i det här samanhanget så är jag sjukt glad! När vi gick av scenen ville mormor ta en bild men hon och mamma blev stoppade av ordningsvakterna vilket jag tyckte var väldigt kul! Det var nästan så att jag ville stå kvar bara för att det inte kunde komma närmre ;) Men det gjorde jag inte utan jag var snäll och lät mormor ta bilden ovan på mig och Ante. När hon stod där och fotade så kom det massor med andra människor som också ville fota. Det var en rolig upplevelse :)

Trots att allt inte blev som man hade tänkt idag så var det otroligt kul! Jag är riktigt hes nu. Det har varit så otroligt mycket musik den här veckan men jag klagar inte! Allt har varit sjukt kul! Det som var lite mindre roligt var att mina jackor är inlåsta på musikskolan :P Men men, de kan ligga där tills på måndag. Nu har jag nyligen käkat och jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig redan. Jag har sovit så otroligt lite den här veckan så jag är sjukt trött!

Ha det gött allihopa och tack till er som röstade på Antes bidrag till Väsbylåten!

Spelning Väsbyfestivalen


I mogron är det dags för spelning igen! Denna gång blir det under Väsbyfestivalen som blir det största jag har gjort! Jag hoppas verkligen att det kommer mycket folk för det skulle vara så sjukt kul :) Jag står på scenen vid två tillfällen. En gång själv med gitarrist och sedan en gång som doakör med ett helt band.

Tid: 11.15 och 14.30
Vart: Stora scenen utanför Messingen

Vid första tillfället ska jag sjunga min egna låt Someday och vid andra tillfället så är det ett av Väsbylåt-bidragen jag är med och körar på. Det är Andreas Morling som sjunger tillsammans med sina bandmedlemmar från Subztain. Jag tycker att det ska bli skitkul båda gångerna! Hoppas bara på att det inte spöregnar för då kommer det troligtvis inte lika många människor och tittar. Det skulle vara kul om ni ville komma förbi och lyssna på mig och oss. Har ni tid så kom gärna förvi en sväng :)

Skådespelare i Gamla Stan


Gud vad det händer saker just nu! Jag är helt slut! De senaste nätterna har det känts som att jag inte har sovit något över huvud taget. Nästa vecka blir det förhoppningsvis lite lugnare. Jag klagar däremot inte för det har hänt en massa roliga saker :)

Idag var vi i stan med klassen och stadsvandrade på ett lite speciellt sätt. När vi kom till gamla stan fick jag veta att jag och några till skulle få leka skådespelare. Jag blev därför myggad med mickrofon och så blev vi filmade hela dagen. Trots regn och blåst så gick vi runt i gamla stan och letade lappar. Det var svinkallt och jag fryser fortfarande! Vi spelade även in några mission impossible scener och fasen vad svårt det är att vara skådespelare! Jag vet urusel så jag längtar tills jag får se resultatet :P Hoppas på att jag inte är helt katastrofal ;)

RSS 2.0