No pictures

Igår var jag på släktträff hela dagen och sen va jag ivög en sväng på kvällen. Idag gick jag upp tidigt för att fota Amanda lite. Jag var inte alls speciellt pigg men det gick iallafall. Sen åkte jag hem, bytte kläder och åkte till gymmet. Varken jag eller Stefani var speciellt taggade på att träna så vi larvade oss mest. Som tur var så var vi ensamma på gymmet :P På kvällen åkte jag och pappa och gjorde syntestet inför körtillståndet så nu är det bara att vänta.

Hare gött!


Home

Nu är jag hemma efter en sjukt skön kväll och natt med mina tjejjor. Vi har ätit så otroligt mycket onyttigt och gott så jag är inte hungrig på nått längre... Maria hade fixat supergod tacos och kladdkaka till kvällen. Jag älskar verkligen att bara ligga och snacka, det är sjukt kul! Vi kollade på 2 filmer och jag har kommit fram till att thriller är värre än skräck! Det är sjukt äckligt när filmer är så spännande som en del är. Jag vet inte vart jag ska ta vägen :P

Resten av dagen ska jag bara slappa och lyssna på musik. Känns toppen att inte ha nått som man måste göra. Kom på att Amanda väckte mig genom att gör "hästbett" i min nacke, om ni fattar vad jag menar. Det är det värsta som finns så hon ska på igen ;)

Hare gött!

Azum!!!


Arkivbild

Ikväll blir det av till Maria med mina tjejer för att ha en sleepover! Bilden ovan är från när jag och Amanda sov hos Maria i våras. Denna gången ska vi vara några fler. Vi ska fläska i oss en massa god mat och snacks så det kommer bli superkul! Dessutom har vi höstlov nu!!! Hur skönt är inte det? Ingen skolan som man måste tänka på hela tiden utan man kan bara vara hemma och sova :D En annan bra ska med dagen, gissa vad vi fick till lunch?! Till och börja med så var det hambörjare som smakade hemmagjort och de va supergodare. Men det bästa var att vi fick chokladpudding till efterrätt!!!! :O Och man fick ta hur mycket man ville! Det stod en enorm skål framme med en massa chokladpudding och gud så gott det var! Maria och jag åt så mycket att vi knappt kunde gå efteråt :P Det är inte alla som får det i skolan! Förra månaden fick vi äppelpaj, börjar se ett samband ;)

Hare gött!

Are you ready??


Yoo peps! Lite mindre än 2 timmar kvar tills spelningen ikväll :D Jag är riktigt taggad!! Hoppas att få se några av er där :)

Skolan idag var som vanligt. Vi hade brandövning mitt på dagen och eftersom att de hade sagt en tid till oss så satt vi på helspänn och väntade på signalen. Ni förstår att vårat brandlarm i skolan är en engelsk kille som snackar :P Efter det fortsatte dagen som vanligt. På gitarrlektionen gick vi igenom studion lite smått så nu är det bara att börja spela in lite musik. Vi hade även första träffen med skolkören idag och det var ganska stor skillnad från förra året men det blir nog bra.

Btw så har jag träningsvärk i låren, rumpan, magen, ryggen och armarna. Det roligast är att när jag får träningsvärk i armarna så syns det att jag har tränat dem :P Älskar att ha träningsvärk få då får man gnälla haha! Det är min favoritsyssla om ni inte visste det :P

Hare gött!

What do you think?


Detta gjorde jag och Amanda med mina bilder idag på fotolektionen. Tycker att det blev helhäftigt!

Som ni såg i förra inlägget så har jag inga fler läxor eller prov innan lovet så jag är superglad! Hade tyskaprov idag och jag tror att det gick rätt bra. Jag och Stefani tränade både igår och idag. Kommer jag inte upp ur sängen imorron så är det hennes fel :P Jag har jättemycket träningsvärk i rumpan haha.

Imorgon blir det spelning och sen är det en härlig fredag som väntar. Vad ska ni göra i helgen?
Hare gött!

I'm free!!

Jag har inge mer läxor eller prov den här veckan. Det betyder att jag har lov!!! Självklart har jag 2 dagar kvar i skolan men annars är jag fri!! :D Det känns så sjukt bra att inte behöva göra något ikväll :D


Spelning!

När: Torsdag 27 oktober
Tid: 19.00
Var: Messingen, plan 1
Vad: Sista morgonen - Nicklas Strömstedt
Övrigt: Vet inte exakt när jag ska sjunga men allt börjar den angivna tiden.

Jag har alltså blivit tillfrågad att sjunga på torsdag då musikskolan har ett litet musikcafe, eller vad man ska kalla det, på entreplan. Jag blir kompad av en pianolärare från musikskolan och jag kommer bara sjunga en låt. Det kommer även att vara lite annan musik om jag inte minns fel.

Skulle vara kul om någon ville komma och titta :D

Today

Det får bli lite mobilblogging idag istället för att göra det på datorn. Jag har nämligen inga bilder fixade och jag orkar inte fixa några heller :P

Idag hade jag sovmorgon men blev självklart väckt en halvtimme innan jag skulle upp... Däremot var det en helt okej anledning om det hade varit nödvändigt vilket det inte var i det här fallet. Jag har också haft ont i nacken hela dagen så jag måste ha sovit lite konstigt :P

Skolan var inget speciellt och maten var för en gång skull inte god. Som tur var så var jag inte hungrig :P Efter skolan var det solosång och jag ha en lite överraskning som kommer upp imorgon. På kvällen var det ju även kör och den gick lite segare än vanligt. När jag kom hem var det en äcklig röd korv som serverades och jag säger bara det: jag tänker inte äta det igen!

Nu ska jag sova så jag orkar träna imorgon!


Helg!


Josefin
Foto: Jag

Igår var vi på ettårskalas hos min syssling. Min iphone räddade oss eftersom att gpsen inte funkade. På kvällen tvingade mamma mig att hjälpa henne med tvättstugan så min lördagskväll var inte så rolig. Tittade på "No reservations" och den var rätt bra. Idag har vi haft gäster en stund men de gick nyss.

Nu är det bara en vecka kvar tills höstlovet och det kommer bli jätteskönt med lov! Behöver få sova lite mer än vad man får när det är skola och en massa plugg som gäller. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Hare gött!

Paranormal activity 3


Igår såg ju jag och stefani Paranormal activity 3 på bio. Det var premiären av filmen och vi hade skitkul! Vi började med att käka kinamat här i Väsby och snackade en massa. Sen tog vi tåget till Kista och såg filmen. Jag tycker inte att den var så jättebra, hade förväntat mig mer av storyn. Däremot var den sjukt läskig! Vi satt praktiskt taget i knät på varandra och skrek! Älskar att se skräckisar på bio för det är en helt annan stämning än när man ser hemma.

Jag skulle bedömma filmen så här:
+ Sjukt läskig
- Berättelsen var inte så bra, slutet sög och allt som är med i trailern händer inte

Eftersom att den var så läskig som den faktiskt var så gör det inte så mycket att den var ganska dålig annars. Jag hade super roligt hela kvällen och det var välbehövt!

Hare gött!

Bio :D


Stefani
Foto: Stefani

Idag ska jag och den här vackra filluren ut på stan :D Vi skulle egentligen gått ut och käkat i fredags men då blev hon sjuk. Jag tog därför tillfället i akt och fixade två flugor i en smäll! Vi ska på premiären av "Paranormal Activity 3" och så ska vi ut och käka kinamat :D Stefani fick i födelsedags present att hon och jag skulle gå och se den här filmen på premiären. Det kommer bli en toppenkväll som verkligen behövs efter en så här lång vecka! Vi kommer troligtvis att skita på oss under filmens gång eftersom att den kommer vara jätteläskig, men det är smällar man får ta :P

Hare gött!

Torsdag


Stefani
Foto: Jag

Har svårt att tro att det var i morse jag förberedde den här bilden! Hade tänkt blogga då men sen gick tiden för snabbt så jag hann inte :P Den här dagen har iallafall varit väldigt lång! Det beror troligtvis på att vi sitter i samma klassrum hela dagen. Om man bortser från lunchen så sitter vi på samma stol nästan exakt hela dagen och det blir lite jobbigt. Det är nästan så att vi har börjat få bestämda platser eftersom att alla sätter sig på samma ställe hela tiden :P Höjdpunkten på dagen var när vi fick pannkakor till lunch! :D Mmmh vad gott det var!

Efter skolan hade jag gitarr och Ingemar frågade om jag ville leka modell för kommunen! Jag tror att det var kommunen iallafall. De skulle komma och fota någon som sjunger i studion. Vad de ska göra med bilderna vet jag inte men har jag tur så blir det lite reklam för mig :D Sen tyckte även Ingemar att det skulle vara kul att spela in några riktiga demo låtar! :D Så det ska vi göra när studion är igång helt!

Eftersom att det är torsdag så var det även träning som stod på schemat! Vi körde lite mer kondition idag och sedan körde vi lite mage och rygg. Stefani hittade några snygga killar som hon kunde dreggla lite över medan vi tränade för fullt. Kännde även att vi hade deras blickar på oss ett tag :P

Hare gött!

Pannkakor :D

Hur kommer det sig att jag alltid bloggar när jag sitter på bussen?

Jag är i alla fall på väg hem nu efter en lång dag. Jag ska bara hem en snabbis och boka biljetter och sen ska jag vidare. Stefani fick som födelsedagspresent av mig att vi ska kolla på bio tillsammans och nu på fredag är det äntligen dags! :) När jag har fixat det drar jag vidare för att vara barnvakt em stund. Jag ska göra pannkakor till middag och det har jag längtat efter! (att äta dem alltså, inte att göra :P)

Vi får se när jag uppdaterar nästa gång men nån gång ikväll blir det iallafall :)


Arriva


Sitter och lägger över alla mina bilder på våran portala hårddisk just nu och det kommer ta ett tag kan jag säga!

I skolan gjorde vi inget speciellt, vi fick sluta tidigare vilket var bra :D Som ni kanske vet så har det spöregnat hela dagen så när jag och Stefani skulle till gymmet så blev vi rätt så blöta. Vi tog även fel på tiden så vi tog bussen som går åt fel håll i stället och satt därför på bussen i nästan 1 timme :P Som tur var så hade vi lite att snacka om så det blev inte tråkigt.

Fick hem skolkatalogen idag! Älskar att alla sitter/står som muppar i våran gröna trappa + att det är väldigt stor variation på antalet elever i klasserna. Jag blev i alla fall bra så jag är nöjd :P

Jag är på bra humör idag och imorron är det onsdag! Det betyder att jag ska sitta barnvakt till mina älsklingar och så ska vi äta pankakor :D Mums! Jag ska passa på att plugga lite nu också medan humöret är på topp. Jag har nämligen Matte C prov imorron men det blir nog inga problem. Däremot ska jag titta på TT innan jag gör nått annat :)

Hare gött!

1 år sedan!


Den 13 oktober var det ett år sedan jag piercade min navel! Tänk vad fort tiden går! Det känns som att det var längre sedan jag gjorde det!

Just nu har vi håltimme så vi sitter och snackar lite. Efter skolan åker jag till gymmet och sen är det bara hem och plugga. Jag har prov i Matte C imorgon och jag vill gärna få bra betyg på det. Jag har dessutom engelskaglosor... Amanda är bäst för hennes dator har gått sönder :P

Hare gött!

Music

Sitter på bussen hem och bloggar från mobilen. Idag var det Jens sista dag i skolan så jag tog en kram innan jag gick. Hade velat köpa en blomma men det var ingen som ville göra det med mig + att jag glömde det igår så det blev bara en kram.

Jag träffade min sångpedagog efter skolan och jag sjöng lite på Sista Morgonen med Niklas Strömstedt :) jag fick också en ny låt där texten fick mig att tänka på en åsna :P

Efter det tog jag och Stefani bussen till Rotebro så att hon kunde köpa ett capo. Sen åkte vi tillbaka och jag gick på kör som vanligt. Nu sitter jag här och ska snart gå av :)


Jelly Beans


Bilden är inte speciellt snygg på mig men skit samma. Mariette, som jag träffade förra lördagen, la upp detta på sin twitter i lösdags. Jag tycker att det är väldigt kul att hon va med och att hon faktiskt skriver det så att vi får veta. Det där lät helskumt men ni förstår vad jag menar. Jag har inte lyssnat på singeln som vi spelade in än men jag borde göra det. Det var i alla fall en skitkul dag som jag inte kommer glömma på länge! Jag skulle jättegärna göra om det med dessa tjejer, Ida och Mariette. Det hade varit grymt kul att träffas igen och göra något mer :) Det tror jag faktiskt att alla vi tjejer tyckte så man kanske ska försöka fixa det även fast det kan blir svårt :P

Hare gött!

Miniräknare = -.-


Jag förstår inte hur en blå, stor miniräknare kan försvinna bara så där! Hela min dag har gått åt till att leta efter den och självklart har jag inte hittat den heller... Jag har bokstavligen letat igenom varenda litet skrymsle i mitt rum och den är helt försvunnen!? Den är inte heller på vinden eller på nerevåningen. Inte på toan heller, varför den skulle vara där vet jag inte men jag lovar er, jag har letat där också... Jag har ingen aning om vart den kan vara och det suger för jag har prov på onsdag och då måste jag ha den. Hittar jag den inte så kommer jag behöva betala för den eftersom att det är skolans och om vi gör det så kommer den givetvis dyka upp...

Jag är sjukt irriterad just nu... Ska kolla på snyggingen i True Talent och sen ska jag plugga matte bara för att bevis att jag inte behöver någon dum miniräknare.

Hare gött!

Vilken är din favorit?




Vilken är din favorit?
Jag behöver lite hjälp av er! Jag har som fotoläxa att ta en bild som innehåller både liv och död och då valde jag en penna. Jag kan däremot inte bestämma mig vilken av bilderna jag ska välja. Min favorit är den stora men jag vill veta vad ni tycker. Klicka på de små bilderna för att se dem lite större. Den största skillnaden är redigeringen och ljuset, motivet är samma fast taget ur olika vinklar. K
ommentera och åt mig veta vilken som är din favorit!

Hare gött!


Ny cover #4



Ber om ursäkt för dåligt bloggande den senaste veckan med en kort cover :D Denna gången blev det Billionaire av Travis McCoy och Bruno Mars. Spelade igentligen in den här förra helgen men jag har inte haft plats och tid att lägga in den. Med plats menar jag att mitt skrivbord till datorn jag använder när jag fixar videor har varit så ortoligt stökigt :P Men här har ni i alla fall en kortis :D Vi får se om det blir ett litet sammarbete i framtiden :D

Igår var jag inne i stan och blev fotad av min egna fotograf Amanda Kurén :D Fick mina första fans som jag inte känner. Tyvär var det några uteliggare som verkade mer intresserade av våra utseenden :P Jag hade med gitarren och bilderna blev superfina! Jag kommer lägga upp dem på min fansida på fb senare och eventuellt ändrar jag även om lite i bloggen.

Här hittar ni min fansida på fb. Gå gärna in och gilla om ni inte har gjort det! :)

Hare gött!

Stressigt värre!

Sitter och väntar på att min gitarrlektion ska börja. Idag har jag bokstavligt talat suttit en en och samma stol hela dagen! Efter gitarrlektionen ska jag till gymmet med Stefani och sedan blir det hem och plugga svenska -.- Konstigt nog är det bara i svenska vi har mycket plugg :S

Livet rullar på som vanligt och det finns inte så mycket att berätta som är roligt. Imorgon däremot ska jag, Amanda och Stefani in till stan och fota "idol"-bilder på mig eller vad man nu kan kalla det :P Jag ska ha med mig gitarren och vi har hittat en ascool plats så vi får hoppas att det blir bra bilder :) Jag kommer i alla fall lägga upp de på min fbsida och sen får vi se om Stefani vill göra några ändringar i bloggen också ;)


School all day long!


Jooo peps! idag har varit en lång dag med mycket träning. Vi hade redovisning i psykologi idag och det gick bra :) Vi fick klockrena MVG:n alla tre :D Sen gled resten av dagen förbi rätt snabbt. Vi åt köttbullar till lunch idag igen :P På fokustiden hade vi elevledda idrottslektioner och det var helt ok. Jag har helt tappat min golftalang, måste ut och slå med mormor igen :P Efter skolan drog jag och Stefani till gymmet. Vi körde ganska hårt men varken hon eller jag var speciellt taggade idag. Nu ska jag iväg en sväng!

Hare gött!

What if?


Josse
Foto: Jag

Vart ska jag börja? Jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. I söndags var jag på fotokurs hos Nikon och sen gjorde jag inte nått mer speciellt. Igår var det skola och sedan sånglektion efter det. Eftersom att det inte är värt att åka hem på måndagar så gick jag till Amanda och vi kollade på en film som heter "Red eye". Amanda tyckte att det var skitkul att jag skrek till när en kille hoppade fram bakom en dörr :P Efter filmen var det kör och vi har börjat med Luciasånger. När jag kom hem hade mamma bakat äppelmuffins :D

Hare gött!

Nikonkurs



Idag har jag och pappa varit inne i stan på fotokurs. Om man köper en Nikon kamera så får man med en kurs om jag inte har fattat det fel. Det var vi alltså på idag och det var inte så mycket nytt. Några saker av det han sa var rätt bra att veta :)

Vad har ni gjort idag?

Hare gött!

Det är inte alla som får hänga med den här tjejen....



Läs rubriken, det är precis vad jag har gjort idag :D Hela dagen har jag kännt mig som en simsgubbe som har fått högre stjärnstatus :P Ni som har spelat sims 3 förstår vad jag menar ;) Vet ni inte vem den här tjejen är så borde ni kolla upp det! Det är iallafall Mariette Hansson (artistnamn MaryJet) som var med i Idol 2009 :D

Ni kanske undrar varför jag har hängt med henne halva dagen och det ska jag berätta:
Det började med att min gamla musiklärare tyckte att jag skulle vara med på LoudGirl. Det är ett evenemang som går bra lite längre ner i landet och då ville de prova det här också. Jag var väll lite fundersam över det från börjam men tillslut så sa jag ja. Pappa skjutsade mig till Jakobsberg i morse för att vara med på det här evenemanget. Jag hade egentligen ingen aning om vad vi skulle göra men det var jätteroligt! Vi satt och pratade en stund om vilka vi var och vad vi gjorde. Sen gick vi in i en replokal och provade på lite olika instrument. Vi bestämde oss för att spela in en låt tillsammans så resten av tiden gick ut på att repa till den. Jag fick låna Mariette's gitarr som var asnice! Jag har ingen aning om vad det var för märke men den hette iallafall Martin :P Jag skulle säga att det var en av de bästa gitarrerna jag har spelat på!

Vi valde iallafall att spela in Adele's Rolling in the deep. Jag kunde ju redan spela gitarr och piano + att jag kunde låten så jag hjälpte de andra med rätt ackord och grejjer. Efter vi hade käkat lunch så repade vi en gång och sedan spelade vi in låten i en studio :D Vi fick sedan låten bränd på en CD men jag har inte lyssnat på den än, vet inte om jag vågar haha. En liten rolig sak är att när jag skulle sjunga min solodel så var jag tvungen att stå böjd framför micken eftersom att jag var mycket längre än några av de andra :P Det roligaste var nog att Mariette och Ida som "ledde" allt troligtvis var gladare över resultatet än vi var :P De var superpossitiva och jättetrevliga tjejer som verkligen ville att vi skulle göra bra ifrån oss. Medan vi väntade på skivorna bytte vi facebook-namn eller vad man ska kalla det och snackade lite om idol. Mariette tyckte att jag skulle söka igen nästa år eftersom att jag inte gick vidare det här året så det ska jag göra :D Jag fick också höra att jag var jätteduktig, både på att sjunga och på att spela gitarr :D

Innan vi sa hejdå så tog vi några gruppbilder och både Mariette, Ida, jag och Hanna hade våra mobiler uppe och fotade under dagen. Så fort bilderna kommer upp på fb så ska jag visa er :D

En liten parantes som jag tänkte slänga in är att låten i det här inlägget, Forever, är Mariette's nya singel som spelades på P3 idag för första gången i radion :D Jag har redan kärat ner mig i den! Jag blev även väldigt inspirerad av henne för att hon har en väldigt speciell stil (och ett superfint efternamn ;P ) :D

Hare gött!

Mmm Marabou!

Just nu är livet som bäst! Jag sitter nämligen i världens skönaste soffa med en massa choklad (det mesta är slut :P) och en god cola! Amanda gick ganska nyligen hem så nu är det lite ensamt, men det är lugnt för jag har ju min choklad :D Det är inte varje dag som man får en massa choklad köpt till sig ;)

Jag skrev nyss ett inlägg på datorn men det råkade jag klicka bort. Jag har inte heller några bilder på den så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva härifrån :) Just nu sitter jag och tittar på Disney Channel eftersom att det inte var något annat på tv. Ska käka upp min sista chokladkaka nu och sen får vi se vad jag hittar på :P


Det var det...

Känslan av att inte behöva göra läxan som egentligen skulle vara inne imorgon är sjukt skön! Jag satt och läste ca 120 sidor i min bok igår och jag har typ 60 sidor kvar. Som tur är så behöver jag inte göra den eftersom att min lärare inte har gett mig feedback på den förra :)

Jag är inte på världens bästa humör idag men jag ska iallafall iväg och jobba ikväll. Jörgen har köpt choklad till mig så den ska jag trycka i mig tillsammans med Amanda :D


Foto A läxa #3


Josse
Foto: Jag

Här har ni denna veckas fotoläxa. Meningen var att man skulle ha olika ljus från olika håll och det har jag lyckets bra med! Däremot sa inte läraren något om bilderna eftersom att han valde att snacka om temperaturen i bilderna i stället (!?) och eftersom att mina var svartvita så kunde han inte säga nått om dem :P

Har suttit och läst min svenska bok sen jag kom hem från skolan. Tror att jag har läst lite mer än 110 sidor och jag har fortfarande 50 kvar men de tar jag imorron. Man måste ju sova lite också :P

Casandra: Vi saknar också kultur :P

Hare gött!

Linslus



De som känner mig vet att jag är en linslus. Framförallt när det gäller rörligt bild :P Oftast smyger jag runt i bakrungden och tycker att det är jätteroligt. Jag är den blonda tjejen i vit kofta ;)

Det känns som att det var evigheter sedan de spelade in den här fast det egentligen bara är drygt ett år! Tiden går allderles för fort :P

Hare gött!

Stan


Har inga andra bilder fixade :P

Efter skolan och musiken idag drog jag med Amanda till stan en snabbis. Sen var det bara att åka till kören och sjunga mer. Har kollat på TT, lyssnat på musik och pluggat lite än så länge. Det blir inget långt inlägg idag för jag måste plugga mer!

Hare gött!

Maaaat

Jag hade tänkt blogga mer idag men det blev inte så. Lagade köttfärspaj till middag och den blev skitgod. Måste säga att jag är en jävel i köket om man får säga så :P Inproviserade ganska mycket eftersom att det blev en sistaminuten sak. Efter det så blev det lite plugg, däremot inte lika mycket som jag hade hoppats på så jag får helt enkelt köra lite mer imorron efter alla musik.

Imorron blir det troligtvis bara mobilblogg men vad gör det? ;)

Hare gött!

En ängel i dimman



Mormor kom över med en tidning som jag va med i. Det är ifrån är jag sjöng på invigningen av skolan om bara var för företag. Tidningen var även den bara för företag så därför fick inte jag den. Jag tyckte iallafall att det var en kul grej så jag tänkte att jag skulle visa den för er :) En av mormors vänner sa redan då att han trodde att det skulle komma med i tidningen och att jag såg ut som en ängel i himlen :P

Idag har jag hunnit med ett litet träningspass och nu ska jag snart ner och laga mat. Ska försöka göra en köttfärspaj och hur det går får vi se helt enkelt. Jag har aldrig gjort det förut så vi får hoppas på det bästa ;)

Hare gött!

Fotostudio

Riggade upp en lite fotostudio i min säng innan maten. Eftersom att jag har fotoläxa även denna vecka så bestämde jag mig för att fota Josse igen :P Om jag fattat läxan rätt så skulle vi fota två bilder med olika ljuskällor från olika håll och det fick inte vara solen. Jag hoppas att det blir bra :) Kom fram till att jag måste skaffa en reflexskärm och en fjärrutlösare till kameran ;)


Rainbow


Lekte lite i photoshop för några dagar sedan :P

Har nyss kikat igenom bilderna jag tog igår och det blev inte så jättemånga. Det var iallafall skitkul att se allt live!

Vad har ni gjort hela dagen då? Jag har sovit och ätit choklad :P Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av dagen, känner mig väldigt lat. Dessutom har jag träningsvärk från igår vilket är mitt eget fel. Jag valde själv att vara med på Susannes aerobicpass så nu kan jag inte gå :P

Om det är någon som har lust att bli fotad till min fotoläxa så är det bara att hojta till, annars kör jag på syrran som vanligt :P

Hare gött!


Sovmorgon

Riktigt skönt att få sova ut i morse :) igårkväll vaknade jag precis efter att jag hade somnat av en hostatack och det var inte så roligt :P drömde något konstigt om religion som jag inte kommer ihåg.

Kollar på idol nu för att se om jag kan se oss någonstans :P


RSS 2.0