My Immortal


Hittade den här covern idag när jag letade runt lite på Youtube och jag älskar den! Hur kan jag inte ha hört låten förut? Den är inte direkt ny så jag borde ha hört den förut. Det här är precis min musiksmak kan jag lova! Det tråkiga är att jag kommer troligtvis ha lyssnat sönder låten innan lovet är slut. Är det bara jag som älskar den här låten?

Våren är på ingång


Foto: Jag

Sportlovet rullar på av sig själv. Jag har inte gjort så mycket förutom att titta på Vampire Diaries hela dagarna. Jag var på gymmet i söndags och efter det fick jag jättemycket träningsverk. Jag var också ute och körde en stund i söndags. Jag har inte kört sedan snön kom så det var kul att komma igång igen. Idag var jag ute och fotade min syrra en stund i det fina vädret. Vi blev väldigt blöta om fötterna men det var väldigt varmt ute. Imorgon bär det av in till stan en stund med Stefani.

Sportlov!


Foto: Jag

Är så otroligt lättad just nu! Den senaste veckan har varit både jätterolig och jobbig på samma gång. Jag har haft fem prov utspridda på lite olika dagar, det sista hade jag idag. Det har gjort att jag inte har haft tid att tänka på att lovet faktiskt börjar idag. Måste säga att det känns väldigt bra att veta att jag inte har något över huvud taget som behövs göras den kommande veckan. Jag kan göra precis vad jag vill och det ska jag minsan! Jag har några böcker jag behöver läsa ut och så ska jag in till stan någon dag. Jag och Maria har bestämt att vi ska äta glass någon gång under veckan som kommer och jag känner på mig att det kommer bli ett lyckat lov :) Vad vore en bättre start på lovet än McDonnalds till middag?? :D

Hare gött!

Textur


Foto: Jag

Idag slutade jag lite tidigare än vanligt så när jag kom hem bestämde jag mig för att redigera lite bilder. Min kusin Mickan skrev ett inlägg häromdagen om hur man lägger på texturer på en bild så jag tänkte att jag skulle prova det. Här ovan har ni ett av resultaten. Kanske inte världens roligaste men det är i alla fall något ;)

Jag ska allderles strax börja plugga lite innan jag ska iväg och träna. Imorgon är det onsdag igen vilket betyder att jag går i skolan väldigt länge. Det betyder också att jag har massa plugg som måste göras de kommande dagarna.

Hare gött!

INSPIRATION!


Footprints in the snow


Foto: Jag

För tillfället är det plussgrader här i Väsby så all snö håller på att smälta bort. Det är lite tråkigt tycker jag. Om det försvinner nu så vill jag inte ha tillbaka det, våren får gärna komma :D Jag har fortfarande inte slängt mig i snön vilket jag har sagt att jag ska göra väldigt länge nu. Jag får helt enkelt vänta tills i vinter.

I kväll blir det tyska plugg som står på schemat. Jag har nämligen prov imorron och grammatik är inte min starkaste sida. Hela nästa vecka är fylld med prov eftersom att det är veckan innan lovet. Därför kommer jag troligtvis inte blogga så mycket. Eftersom att jag har ett prov varje dag i stort sätt så kommer jag inte ha tid för bloggen. Den får jag alltså lägga åt sidan.

Hare gött!

Stockholm

Igår var en väldigt lång dag. Jag sov inte så mycket eftersom att jag började tidigt och sen på eftermiddagen åkte vi in till stan med Fotoklassen. Vi gick på moderna museet och kollade på en massa foton vilket jag tyckte va jätteintressant. Förutom det så blev jag retad för mina bristande kunskaper om Stockholm i stort sätt hela dagen :P Jag måste helt enkelt åka in till stan lite oftare! Vi var borta ganska länge Så jag var inte hemma för en halv 8 och då var det bara att käka. Sen väntade plugg eftersom att vi hade prov idag. Jag hade egentligen inte behövt plugga så mycket för provet var inte så svårt. Eftersom att gårdagen var så lång så känns det som att jag inte har tränat på typ en vecka! Det ska jag i alla fall göra nu ;)


Happy Valentine's day! :D

Tittar in lite snabbt för att säga:
Glad alla hjärtans dag!


Hehe


Nej men tjenare! Så här ser jag ut just nu. Sitter och pluggar tyska. Inte mitt favoritämne direkt men det måste göras. Har fortfarande en massa glosor kvar att lära mig tills imorron. Normalt så brukar man få några stycken men vi får flera dussin tyskaglosor. Det är ganska svårt att få in så många nya ord i hjärnan på en gång. Men som tur är så brukar det ju gå rätt bra för min hjärna. Jag är ganska arg på min tyskabok, vilket förklarar minen :P Sitter på den just nu men tyvär tar den inte så mycket skada av det :P Det är lätt att spåra ur så här på kvällen. Jag har sovmorgon till halv 10 imorron :D

Egentligen ville jag bara berätta att jag åt pizza till middag så här kommer det: Jag åt pizza till middag! :D

Ja eller nej?


Foto: Jag

Gjorde nyss klart min fotoläxa som jag har till den här veckan. Det var en teknikuppgift och den här bilden är en av de som fick vara med. Idag är det söndag och jag ska iväg och träna om en stund. Igår satt jag hemma och läste hela dagen och sen på kvällen var det melodifestivalen som gällde här hemma. I fredags hängde jag med Stefani hem en stund och sedan blev det Donken till middag. En vanlig fredag hos familjen Hansson med andra ord.

På musikfronten händer det inte så mycket för tillfället. Jag funderar på att söka till X-Factor men jag vet inte riktigt. Vi får se hur det går på den fronten. De här två veckorna innan sportlovet väntar mycket plugg så vi får se hur det blir med bloggen. Ska försöka hålla igång den här veckan också sen blir det nog ett litet uppehåll.

Ha en skön söndag!

Run Forest, run!

Det känns nästan som att jag bor på gymmet nu för tiden. Jag tränar 3-4 gånger i veckan och det är faktiskt rätt så kul. När man kommer in i rutinen så blir allt mycket lättare. Idag körde vi spinning samt lite mage och rygg.

Jag har fastnat för engelskan igen, vilket både är bra och dåligt. Om jag fick välja så skulle jag läsa en massa bra böcker på engelska och se en massa bra filmer men det har jag inte riktigt tid med :P Jag får låna med mig massor med engelska böcker på sommarlovet för då ska det minsann läsas.

I morgon slutar vi två timmar tidigare för att alla lärare ska ha något möte. Det betyder att jag slutar kl.14 vilket är superskönt eftersom att det är fredag. När jag har slutat ska jag iväg och hämta min gitarr som har varit inne på lagning :)


Euphoria


Kollade ni på melodifestivalen igår?? Det gjorde i alla fall jag! Min favorit var Loreen. Vilken röst hon har! Helt sjukt att man kan sjunga så som hon gjorde samtidigt som man dansar. Jag gillade också Dead by April om man bortser från growlande i låten. Annars tycker jag att det mesta var skräp. Hoppas att det blir bättre tills nästa vecka :) Slänger in ett klipp på låten men eftersom att den gick till final så lär den blockas när som helst.

Igår hann jag se tre filmer och idag har jag tittat på två stycken. Jag har också hunnit med en sväng till gymmet med Stefani. Nu ska jag plugga lite tyska som jag har som läxa tills imorron.

Hold on tight, spidermonkey!


Foto: Jag

Igår hängde jag med Amanda hem efter skolan och hjälpte henne med lite jobb. Spenderade hela kvällen där och åt god mat och kollade på film. Idag ville jag ha tacos till middag så jag och pappa gick till ica och handlade en massa gott. Så nu är jag med andra ord proppmätt. Jag har också tittat på Breaking Dawn idag och den är ju så bra! Jag har av någon anledning fastnat lite i twilight igen. Hade det inte varit så att jag hade flera böcker som jag måste läsa ut via skolan så hade jag lungt börjat om twilightböckerna igen. Jag har redan kollat så mycket på filmerna den här veckan så det får nog bli till att läsa ut "skol" böckerna och sedan ge sig på dessa igen :D

Hare gött!

Guitar


Foto: Jag

Här har ni ännu en av mina macro bilder som jag tog på min gitarr för ett tag sedan. Just nu sitter jag faktiskt kvar i skolan även fast vi har slutat. Torsdagar är min tidigaste dag, däremot har jag gitarrlektion direkt efter och sedan skolkör en timme efter det. Jag bestämde mig idag att jag inte skulle vara med i skolkören just nu eftersom att det känns onödigt. Det måste finnas en mening med varför man gör vissa saker för att jag ska orka göra dem och just nu finns det ingen. Jag kommer troligtvis hoppa på igen närmare sommaren men just nu är det bara irriterande att behöva vara kvar så länge i skolan för att göra nått jag egentligen inte vill. Jag tycker egentligen om att vara i skolan efter skoltid men inte när jag måste göra det fast jag egentligen inte vill.

Anledningen till att jag sitter här just nu är för att jag väntar på att bussen ska gå. Jag ska på ett spinningpass om ett tag och jag hinner inte hem emellan. På tal om träning och allt sånnt så har jag varit utan godis och liknande i snart två veckor och det var inte alls så jobbigt att sluta som jag trodde. Jag klarar mig finfint!

Hare gött!

ATM


Gissa vad jag gör?? Jag försöker i alla fall göra det. Det råkar vara så att mitt rum är riktigt stökigt för tillfället och om jag inte plockar undan alla kläder finns det risk för att jag åker på tvättstugan i helgen och det vill jag inte ;) Just nu gör jag vad som helst som dyker upp förutom att städa för det är skittråkigt. Jag var däremot väldigt duktig för ett tag sedan. Ringde ett samtal så nu ska min kära elgitarr in på lagning så att jag faktiskt kan spela på den. Det blir inte fören nästa vecka men so what? Har jag väntat ett år kan jag vänta en vecka till ;)

Vad tycker ni, ska jag börja göra sånna här korta "at the moment" uppdateringar för att hålla bloggen vid liv??

Foto A läxa


Foto: Jag

Jag trodde att jag hade kommit in i det här med att blogga igen men tydligen inte. Jag har i alla fall haft rätt mycket att göra de senaste dagarna samtidigt som jag inte har gjort något alls. Förra veckan tränade jag fyra gånger och jag har fortfarande träningsverk i mina ben. Bortsett från det har jag inte gjort något över huvud taget. Jag har inte äns haft tid att städa mitt rum :P Det måste jag göra idag för det ser hämskt ut.

Eftersom att det är onsdag idag så betyder det att jag hade fotoläxa. Vi skulle fota macro med objektivet åt fel håll och det var skitkul! Jag har jättemånga bilder att visa, tror att jag har hittat min nya fotopassion ;) Att det är onsdag betyder också att jag går 7 timmar och 55 minuter i skolan. Det gör inte mig något eftersom att jag gillar att vara i skolan :P

Hare gött!

RSS 2.0