Miniräknare = -.-


Jag förstår inte hur en blå, stor miniräknare kan försvinna bara så där! Hela min dag har gått åt till att leta efter den och självklart har jag inte hittat den heller... Jag har bokstavligen letat igenom varenda litet skrymsle i mitt rum och den är helt försvunnen!? Den är inte heller på vinden eller på nerevåningen. Inte på toan heller, varför den skulle vara där vet jag inte men jag lovar er, jag har letat där också... Jag har ingen aning om vart den kan vara och det suger för jag har prov på onsdag och då måste jag ha den. Hittar jag den inte så kommer jag behöva betala för den eftersom att det är skolans och om vi gör det så kommer den givetvis dyka upp...

Jag är sjukt irriterad just nu... Ska kolla på snyggingen i True Talent och sen ska jag plugga matte bara för att bevis att jag inte behöver någon dum miniräknare.

Hare gött!

Kommentarer
Postat av: Emelie

vad fin bild! =D

2011-10-16 @ 20:16:43
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej, hur står det till med dig ?

jag har en liten önskan och undrar om du kunde tänka dig att hjälpa mig nå min dröm ?

Klicka in här och rösta på min dröm:

www.dromstipendiet.se/133



Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.



Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.



tack på förhand !

kram



2011-10-16 @ 20:17:48
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Michelle

Din blogg e såå sjukt fin<3

2011-10-16 @ 20:23:21
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Ewelina Jungmarker

fina du, skulle du kunna gå in på den här länken http://metrophotochallenge.com/se2011/view/92po och rösta på min bild genom att trycka på gilla vid fb ikonen? skulle betyda massor!

och om du gillar så kan du gå in och kommentera på min blogg att du gjort de så länkar ja din blogg i min, puss!

2011-10-16 @ 23:51:48
URL: http://hundratjugofyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0