Skulle vara skönt att sova....


Jag skulle göra vad som helst för att få sovmorgon idag! Jag har varit igång hela helgen så jag är super trött. I lördags var jag barnvakt hela natten. Jag kom inte hem fören kl.5 på natten så ni kanske fattar att jag är trött :P Sov lite i soffan men det hjälpte inte så mycket. Mina planer för gårdagen ändrades helt för pappa har gått och blivit sjuk. Det blev alltså inget med att köra och jag hade så mycket träningaverk så jag sket i att träna. Jag kan fortfarande inte gå ordentligt efter idrotten i fredags. Det var riktigt länge sedan jag hade så mycket träningsverk.

I fredags var jag och Amanda på bio. Vi såg "Breaking dawn" och den var skitbra! Vi käkade världens godaste kebab och lyxshake! Eftersom att jag är en gam så åt jag upp allt... Det finns inget stopp i mig när det gäller god mat. Jag kan äta hur mycket som helst :P

Hare gött!

Kommentarer
Postat av: sanna

Hej! :)

Vad händer hos dig? :)



Kram!

2011-11-22 @ 11:32:57
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: Bea

Hej :)

Vad kul att du kommenterade i min blogg, jag önskar jag kudne svara men jag har faktiskt blandat ihop din kommentar med vad någon annan skrev och jag vill inte svara på fel grej.. Men om det var något jätteviktigt så kan du alltid maila mig, enklare för mig att svara på sådana frågor om kost och sådant :) !



Men nu när jag endå är inne på din blogg måste jag säga att jag tycker den är väldigt fin och intressant, vad fick dig att starta en blogg föressten ? alltid kul att veta :D !



Kram Bea

2011-11-22 @ 11:33:09
URL: http://svettlukt.se
Postat av: Sandra

Vill du bli Dagens bloggtips imorgon framför mina 1000 tals läsare?

anmäl dig här: http://saandriiiee.blogg.se/2011/november/bloggtipsvinnare-ny-tavling-4.html#comment



KRAAAM !

2011-11-22 @ 19:09:53
URL: http://saandriiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0