Veckans fredag :)

Okej, så vad hände igår? Jo, jag började dagen med sovmorgon eftersom att jag inte har Tyska på fredagar. Gick ut i tid till bussen och ändå kom ingen av de tre som ska gå en gång i kvarten så jag kom 15 min sent till skolan. Resten av skoldagen var väll inte så speciell förutom när vi hade lite kul i matsalen ;) Efter skolan följde jag med Amanda hem till henne och dog i uppförsbacken och trapporna. Hon tvingade sedan i mig en muffins som hon hade gjort och den var skitgod. Sedan när hon hade packat följde jag henne till stationen och jag tror aldrig att jag har hört henne snacka så mycket! Jag blev annfådd bara av att lyssna på henne! När jag lämnat henne drog jag till skolan en halvtimme och sedan bar det av till Vilunda för att möta Tewar. Det är alltid lika trevligt att träffa henne ;) haha det lät lite gammaldags :P Vi övade iallafall inför spelningen och den här gången fick vi till det ordentligt. Vi spelade även för hennes systrar eftersom att vi ville veta hur det lät och de tyckte att det lät bra :)

Vid 5 tiden drog jag hem och käkade pannkakor :D Efter maten åkte jag till rotebro för att träffa Maria och för att lämna hennes datorladdare. Vi tog en lååång promenad hem till henne och hade en rolig pratstund på vägen, speciellt när vi gled in på ett ämne som varken hon eller jag klarar av att snacka om utan att skratta ihjäl oss ;) Vi tittade på film, snackade och kollade igenom skolkatalogen tillsammans och det blev en riktigt bra fredagskväll :) Pappa kom och hämtade mig så vi var väll hemma lite innan 12 skulle jag tro.

Jag gick jävligt mycket igår. Var tvungen att skriva ner allt så det här behöver ni inte läsa om n inte vill :P Det är mest till för mig själv:
Gick till bussen med gitarren och datorväskan, gick från bussen till skolan, gick till vilunda med dataväskan, gick tillbaka till skolan, hämtade gitarren och gick med den och datorväskan till Amanda i uppförsbakce och massa trappor, gick tillbaka till skolan med hela paketet, gick till vilunda för att möta Tewar och sedan gå till henne, gick till bussen med allt, gick hem från bussen, gick till bussen utan allting, gick till Maria, gick hem från bilen.

Det var min fredag och jag är väldigt nöjd med den :D
Hare gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0